Dagen före dagen före bästa onsdag!

Åh nu längtar jag ännu mer till onsdag när jag ska till Stockholm och Tyra. Förutom att få träffa Tyra så ska vi ju på en pressvisning för Gina tricot och sen Makeup stores visning på Berns men nu har dessutom Tyra en överasskning till oss! En ledtråd är att vi kommer bli snygga. Vad tror ni det är?

Ska försöka bli lite snygg ikväll också för snart ska jag till Alec och fixa håret. Kommer bli en sen kväll ikväll känner jag på mig. Får bli mycket kaffe imorgon helt enkelt!


               

Jag vill ha era roligaste sms!

Något som kan vara fruktansvärt kul är att läsa gamla fylle sms. Ok de är kanske inte så kul dagen efter när man har kommit på vad man har skrivit, men när den där värsta ångesten har lagt sig så kan de vara riktigt roliga! Det roligaste sms:et jag har hört kommer inte från mig utan från en kompis som skrev till en kille:

"Jag vet inte men du är min gubben för att du är du för att du är gullig. Jag måste beklaga mig ligger hos hemma och när skit de bara pratar men tänkte vara duktig men allt bra snurrar behöver någon att bra ta det lugnt med bara vara. Orkar inte festa mera behöver lite ro. Fattar du vad jag menar. Tack för att du fortfarande bryr dig även om vi inte träffats så. Nu vet jag inte vad jag skriver men jag tror jag menär det är lite förstörd tjeja tyvärr"

Det roligaste var att när hon hade skrivit klart det så kollade hon på det och sa "äh det får bli bra, orkar inte skriva mer nu!" Detta är en klassiker :-)

Har ni något roligt fylle sms som ni har skrivit/fått? Dela med er!


                                 

Oups har visst blivit beroende!

Jag har utvecklat ett socialt beroende. Efter att ha haft den roligaste sommaren på riktigt länge med full fart hela tiden och väldigt lite egentid så är det svårt att komma tillbaka till verkligheten igen. Vill planera in saker hela tiden och har svårt att bara ta det lugnt fast jag brukar älska att bara vara själv hemma och ta det lugnt en kväll efter jobbet. Nu är det till och med så att jag längtar tillbaka till jobbet för att få träffa folk igen. Har ni några idéer på hur man ska landa i vardagen igen? Funderar på att ta årets stora ljus shopping runda snart så att man kan tända lite fina ljus i lägenheten så att man kan få lite ro. Ska nog köra lite hemma spa snart också. Fler tips?

Måste bara fråga en sak till: Är det någon mer som har lite problem med bloggen? Statistiken har inte fungerat på länge och typsnittet på skapa sidan har ändrats. Är det jag som har gjort något eller är det så för alla?

Update: Är det normalt att sitta och trycka i sig cashew nötter och mörk choklad så att man mår illan fast man inte är sugen, bara för att man har lovat sig själv att slänga det som blir över så att man inte ska äta något i morgon? Förstår inte alltid hur jag fungerar....





Med vänner som dessa är det i för sig förståligt att man inte vill vara ensam!

Tog ett bra beslut i helgen!

Nej det blev ingen hård utekväll igår. Det blev en liten lugn förfest men sen när de andra gick ut så gick jag hem och sov för jag var så trött. Kändes som ett helt rätt beslut och ännu bättre när klockan ringde imorse. Är riktigt nöjd över min helg! Bra också att jag vilade ut lite för i veckan som kommer så händer det ganska mycket roligt:

Måndag: Fixa håret hos Alec. Äntligen långhårig igen.

Tisdag: Avskedsmiddag för Lisa... igen. Jag vet att vi redan har haft en men det är ingen anledning till att vi inte kan ha en till! Det gäller att passa på innan hon åker.

Onsdag: Till Stockholm och Tyra! Det blir shopping och så ska vi till Berns för att kolla på en visning av Make Up store. Längtar riktigt mycket till hela dagen!

Torsdag: Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska vara kvar i Stockholm lite eller ej. Tyra ska på kickoff så jag blir själv men kanske kan roa mig på något sätt. Förslag någon? Någon som kanske är där uppe då?

Kom på nu när jag sitter och skriver om min vecka att om jag ska hinna bli lite brun innan Stockholm så måste jag springa till ett solarium nu för att ha en chans. Åh vad jobbigt när jag redan har bäddat ner mig i soffan. Men vad gör man inte för att bli lite naturligt snygg!



              


Jag har inte lämnat er!

Nej jag har inte lagt ner bloggen om ni trodde det. Jag har bara inte haft tid att sitta vid datorn. I torsdags så blev det en liten spontan kväll i Linköping med Tess, Sara och Karin. En superkul spontankväll! Längesen jag dansade så mycket som jag gjorde då. Men till följd av det så var jag jättetrött igår så jag gick faktiskt och la mig direkt när jag kom hem igår. Somnade kl 9!

Så vad händer ikväll då? Hade sett fram emot en mysig hemmakväll med mig själv i soffan och sen sova tidigt. Men så kom Lisa och Tessan hem från lanet och eftersom det är Lisas sista kväll innan hon åker så skulle det ju vara kul att träffa henne lite (och Tessan också såklart). Så som det ser ut nu så blir det i alla fall en liten drink någonstans men sen ska jag försöka stoppa det där och gå hem och sova. Får se hur bra det går!

               

                                        Torsdagsgänget!



Har varit 18 igen!

Åh jag är så trött efter att ha börjat jobba idag igen. Så trött så att ni får stå ut med att vänta på gårdagskvällens roliga citat till imorgon istället för jag somnar snart. Men lite bilder får ni i alla fall. Måste bara förklara några av de. Det är ju nollningstider i Norrköping och när vi sitter på Hugos så kommer det ett gäng med frackar (=har precis börjat trean på gymnsaiet=18 år) som höll oss sällskap. Sen följde vi med de till Palace en sväng där personalen bara skrattade när de såg oss. Killarna var dyngsöta när de frågade innan vi gick om vi kom in på Palace. Svaret blev såklart "Ehh nej ikväll kan det nog hända att vi inte gör det, vi kan nog vara för gamla". Åh vad kul det var att 18 för en kväll igen!





Hela underbara gänget som var med. Varför gör vi inte detta oftare?














Haha hur längesen var det inte som man gick runt och drack ur en sånhär? Eller har man någonsin gjort det förresten?




Kvällen slutade med att jag och Lisa spexade loss på framför kameran under tiden som Tessan.. hmm ja.. inga kommentarer!





Dags att vakna till verkligheten!

Nu har jag vaknat efter gårdagen. Känns sådär att behöva jobba igen efter så lång ledighet som jag har haft. Speciellt eftersom det regnar ute och allt jag vill är att krypa ner under täcket med en bok och bara må bra. Jaja man kan inte få allt här i världen.

Om ni som hann läsa det mitt förra inlägg och undrar varför jag tog bort det så är det för jag har en princip att inte skriva en massa saker när jag har druckit. Jag tycker fortfarande att Wasa betedde sig som skit men det är kanske fel att hänga ut en tjej på det viset. Men det är sant att det har hänt många udda saker där som man kan disskutera, varken vakterna eller bartendrarna beter sig speciellt bra och det tror jag att alla någon gång har fått uppleva. Får väl låta bli att gå dit helt enkelt!

Nej, dags att ta tag i den här dagen och för en gångs skull göra något nyttigt! Ikväll kommer en redogörelse för gårdagskvällen (vi har raggat lammkött!), en massa bilder och väldigt många roliga citat!

Min värsta mardröm har blivit sann!

Jag har varit med om en skräckupplevelse! En riktigt mardröm!

Jag var ute och sprang en runda runt strömmen och när jag nästan är framme vid slutet så möter jag en tjej och en kille med en hund ungefär 7 meter längre fram. När helt plötsligt hunden börjar skälla och tjejen skriker till så får jag en illning i hela kroppen och jag anar det värsta och fryser till is. Jag ropar till de och frågar vad det är för nåt och nästan samtidigt som killen helt cool lugnt säger  "Ja det är en snok"  så ser jag den. Och det var inte den lilla snoken heller! Den var säkert en halvmeter lång och fem cm i omkrets och den ringlar i superfart och för en gångs skull så överdriver jag inte. Jag bara skriker och tvärvänder och springer i full fart hela vägen tillbaka och tar en annan omväg hem. De måste undra vad jag höll på med men hade de sett tårarna i mina ögon och hjärtat som slog i 180 och dessutom kännt mina ben som bara ville vika sig så skulle de kanske ha förstått. Jag som redan var helt slut fick sådan fart så att jag tror aldrig jag har sprungit så fort förut. Det var inte förrän jag kom upp på en större väg som jag saktade ner litegrann och gick istället. Men de som mötte mig måste ha trott att jag var super speedad med tanke på att jag gick i racerfart, med uppspärrande ögon och blicken som flög fram och tillbaka över hela vägbanan. Dessutom började jag må så illa så jag var säkert helt kritvit i hela ansiktet också.

Fan nu är jag asarg! I över fyra år har jag sprungit runt strömmen och jag har aldrig stött på en orm där förut. Varför var jag tvungen att göra det nu? Vart ska jag nu springa? Har en sådan sjuklig ormfobi så att springa där igen är helt uteslutet. Arrgghhh måste nog ta tag i den här fobin snart.....


                         

Ska vi kanske återuppta våra tisdagstraditioner?

Nu är jag på mycket bättre humör igen. Anledningarna till det är nu:

# Jag har lagat världens lättaste och supergoda lunch (kan vara därför humöret sviktade lite förut, är ganska känd för dåligt humör utan mat), pannbiffar. Varför har jag aldrig kommit på det förut?

# Städningen har gått hyfsat bra. Har i alla fall packat upp och plockat undan det värsta och det var målet för dagen (man få inte sätta upp för höga mål)

# Jag hittade ett par gammla Filippa K jeans när jag städade som jag hade glömt bort. Tycker i för sig inte sådär jätemycket om de men de går kanske att sälja?

# Att det inte är många timmar kvar nu tills det är dags för avskedsmiddag för Lisa på Hugos med nästan alla tjejerna (Tyra du kommer vara saknad). En tråkig anledning att träffas egentligen men det ska bli riktigt kul ändå! Och jag kom på att det är perfekt att det är på en tisdag. Våra Tisdagar brukar ju alltid sluta bra! 


                 

                                             Mycket gladare nu!

Vem snor pengar från mig?

Idag är jag inte på världens bästa humör. Främst så är det på grund av dessa funderingar:

# Varför dras det alltid pengar från mitt kort trots att jag vet (tror) att jag har koll på mina pengar. Varför kan inte alla butiker bara dra alla pengar direkt istället för att dra de flera dagar i efterhand så att jag måste ringa till banken och vara skitsur för att det dragits en massa pengar och bara får höra till svar att man måste ha koll på vad man köper! JAG HAR KOLL!!!!!

# Varför går ALLTID den högra hörluren sönder till min Mp3? Vad gör jag med mitt högeröra som jag tydligen aldrig gör med mitt vänsteröra som gör att jag ständigt får gå och köpa nya hörlurar?

# Varför är det alltid fint väder när jag har bestämt mig för att städa? Jag lovar er att mina städdagar är ett säkert solkort för alla er andra.

# Varför kommer jag aldrig igång med att städa? Varför dyker det alltid upp så många andra saker att göra istället?


                                 

Hur svårt kan det vara att få ihop 25 milj dollar?

Jag har hittat min drömlägenhet! Den ligger visserligen i New York men jag kan tänka mig att flytta lite på mig. Sen kostar den i för sig 25 miljoner dollar, men hur svårt kan det vara att få ihop till det? Kanske om ni alla bidrar med lite grann? Kom igen nu och öppna plånboken för lilla mig. Kolla på den bara, den är ju värd varenda krona!


What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

What about a 25 million dollar triplex penthouse apartment in New York ? (13 pics)

Är så effektiv!

Åh jag har haft så mycket på sista tiden så att jag har glömt bort hur skön min soffa är! Helt underbart att få känna på det igen. Men jag har haft mycket kul. Under detta dygn har jag hunnit med:


Igår:

# Bakislunch och en bakissväng på stan med Tyra.

# Tagit ur håret för att snart sätta in nytt snart igen. Upptäckte dock när jag hade tagit ut det att mitt riktiga hår har vuxit sjukt mycket. Hinner nog bli lagom långt till Thailand för då vill jag inte ha nåt annat hår i.

# Filmkväll med tyra och Alec. Har saknat de kvällarna mycket!

Idag:

# Sovit till 20 över 11. När sov jag så länge sist? Märks att jag hade fyra dagars sömn att ta igen.

# Tagit en tre timmars lunch/fika med Fia. Vi hade mycket att prata om!

# En mysig middag med mamma & pappa för att fira att jag har fyllt år. Omständigheter gjorde att vi fick skjuta upp det lite men det var värt att vänta på!

Har hunnit med mycket kul och det bästa av allt är att jag är ledig imorgon också!




Hur kan man göra om ett lejonhuvud?

Jag har kommit på en sak! Grubblar ju en del på morgonen när jag ska försöka sova vilket aldrig går och idag grubblade jag över min tatuering. Ni kommer väl ihåg min misslyckade tatuering som jag har funderat på vad jag ska göra med? Idag kom jag på en idé! Många tror ju att det är en åtta bakom (evighetstecknet) skulle man inte kunna göra en åtta? Så att den möts i mitten och sen kanske göra något fint där lejonhuvudet är, kanske lite blommor eller nåt? Vad tror ni om det? Är en urusel konstnär själv men man kanske hitta någon som kan fixa nåt fint av det. Det kan ju vara ett förslag i alla fall, det är ju ett mer förslag än vad jag hade innan. Någon mer som har något förslag? Alla förslag motas gärna hur dumma de än är för i höst ska jag verkligen ta tag i den så att jag vågar visa nacken igen.


                                    

Vilket land vaknade jag i?

Oj galen kväll igår. Galet kul! Änligen en liten fest med Tyra, jag har saknat det. Roligt också att träffa Nilla och Emma, det var faktiskt ett tag sen det också.

Kvällens inte ok: Vi hade med oss lite dricka ut eftersom vi ville se fyrverkerierna och sen kanske sitta i en park och softa. Vi genar genom ett tivoli och vad händer? Två störda vakter kommer och tar vårat dricka! Fula vakter som tror att de är macho, har nog aldrig varit så arg! Vad ska de ha det till, deras personalfest efteråt eller? Satckars underbetalda vakter som inte har råd att köpa eget. Ska kanske tycka synd om de istället.

Var med om en otäck sak imorse också. Efterfestade lite hos Emma igår och somnade hårt på hennes soffa. När man i sådana lägen vaknar sen så kan man ju vara lite borta. Jag var helt lost! Jag hade ingen aning om vart jag var (har aldrig varit hos Emma förut). Hade en vettig första tanke också: I vilket land är jag? Gick upp på toa och fattar fortfarande inte vart jag är. Kollar in i sovrummet och ser ett blont huvud men inte vem det är. Det var inte förrän jag satt på toa som jag kom på vart jag var. Då är man bra trött hörrni!

Nu ligger jag här i min säng och undrar om någon kan komma hit och fixa frukost till mig?! Någon som känner sig manad?


Kvällens deltagare:










Har nog aldrig varit såhär laddad!

Tjohoo idag är de fest! Är superladdad för kvällen. Älskar när det är mycket folk, kul stämning, en massa uppträdande, marknad och såklart att träffa alla mina vänner. Hoppas verkligen hela gänget samlas ikväll, det var så längesen!

Har redan hunnit med en sväng på marknaden med Malin. Egentligen finns det inte så mycket där och se men det är ändå kul att gå där och kolla på allt. Fick inte handla nåt för Malin bara eftersom det enda jag ville ha var godis och mamma som hon snart ska bli (då är det avslöjat, så kul!) så påpekade hon hela tiden att vi skulle gå och äta efteråt och då ska man inte äta godis innan. Hon kommer bli en hård mamma. Tur att tant (?) Marie-Louise finns i närheten då så att jag kan smuggla in lite godis till det stackars barnet. Tycker de om kolor vid 1 månads ålder eller vad gillar de för godis då?

Dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för snart kommer Tyra hem. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag har tänkt att ha!




De här fick jag inte heller köpa. Synd jag tycker faktsikt annars att jag blev "cool" i de.... hehe




Den blivande mamman och "tanten"..

Man kan inte alltid ha kul...

Nu ska jag gå och sova för imorgon ska jag upp tidigt. Det kommer inte vara någon rolig dag för jag ska till Emmaboda och min farfars begravning. Tänker inte skriva så mycket om det för det är varken roligt att skriva eller läsa om. Men så att ni vet så kommer det nog bli en bloggfri dag imorgon för jag har nog varken dator eller något blogghumör då.

Men på lördag kommer jag hem igen och då kommer jag nog bli lite gladare för då är det både marknad, öltält och så det bästa av allt: Tyra kommer hem! Passar riktigt bra att hon kommer hem då så att jag har nåt att se fram emot. Ska försöka träffa henne så mycket som möjligt nu för shit vad jag saknar henne! Har nog aldrig gått såhär lång tid sen vi träffat varanndra sen vi lärde känna varanndra. Känner på mig att kvällen kan sluta lite hur som helst, risken finns att den kan spåra lite, det har ju hänt förut!



Det här kan nog vara den fulaste bilden jag har lagt ut på oss... Jag bjuder på den!

Jag kommer se världen med en ny syn!

Nu händer det grejer i mitt liv! Jag är ju vad man brukar kalla en riktigt glasögonorm (fast mest med linser) ser helt ärligt inte ens handen framför mig utan. Visst man klarar sig med linser men det är så jobbigt att hela tiden hålla på med de och att aldrig kunna bara somna i soffan utan att tänka på att ta ur de innan. Och eftersom jag inte tycker om jobbiga saker och är en handlingskraftig tjej (eller hur?) så har jag nu tagit tag i mitt problem. Så imorse knallade jag iväg till en ögondoktor som gjorde en undersökning på mig och så bokade jag en tid för en laseroperation! Har bara hört bra saker om det så varför ska jag inte göra det? Är supernervös bara eftersom jag verkligen inte tycker om sjukhus och hatar ögon. Men det går tydligen riktigt fort så jag får tänka på hur bra det kommer bli sen så är det värt det. Har fått en tid redan inom en månad så nu måste jag bara försöka få ledigt från jobbet sen är det bokat! Åh spännande!

Orutinerad som jag är så köpte jag ju nya glasögon från Dolce & Gabanna för ett halvår sen för ganska mycket pengar som jag precis har betalat klart. Vad ska jag göra med de nu? Funderar på att sätta in fönsterglas i de för de är ju ändå snygga. Har alltid hatat att använda glasögon men allt blir ju lite roligare när det är otvunget, eller hur?

Någon som har gjort en sånhär operation som vill berätta lite om den?

                      


                                               No more brills!


Blev lite snop(p)en

Detta är tydligen konst i Frankrike. I alla fall i en ataljé i St Tropez. Ja vad säger man: smaken är som baken!





Ursäkta den dåliga humorn i rubriken :-)

Vart går gränsen för sommaren?

Ok att semestern är slut men det gäller ju att roa sig ändå. Så det gör jag. Ringde Sandra och tyckte att vi skulle ut och gå och starta vårat nyttiga liv igen. Hur det slutade? Med att Sandra redan hade druckit sig halvfull och drar med mig i fallet. Jaja man får väl passa på sålänge det är sommar för snart är den slut. Men ska nog snart hem och lägga mig ändå, är ganska segt att stiga upp nu på morgonen efter semestern. Nästa vecka då lovar jag, då börjar mitt nyttiga liv igen!

Vem vill ge mig en båt?

Jag har blivit kär i båtar. Jag vill verkligen ha en båt som jag kan åka runt i haven med. Så mysigt att kunna sova på vattnet och sen kunna åka till en stranden på dagen och sola, bada och träffa folk. Och båten ska såklart ligga på franska rivieran. Och ni förstår kanske själva att det är en lyxbåt jag vill ha. Men en tre vånings räcker, jag är inte så kräsen. Har nu två alternativ:

1: Börja spara ordentligt och även hoppas på en lottovinst. Men eftersom jag är känd för att vara urusel på att spara och aldrig spelar lotto (vet knappt vad det är) så leder det mig nog mer till nästa alternativ:

2: Att hitta en rik man som jag kan gifta mig med. Någon som kan droppa ett bra namn på en rik man som känner för att gifta sig och köpa en båt? Ja just det ja, han får gärna vara snygg också! Bästa namnet vinner en lyxweekend med mig på min båt!




Visst kan jag tänka mig en sån här stor båt men den är lite stor att köra in till stränderna med så jag kan lika gärna nöja mig med en sån båt nedanför!




Vilken föredrar ni?

Tillbaka i vardagen!

Då var det dags för första arbetsdagen efter semestern då. Vill inte! Skulle kunna tänka mig att vara ledig en vecka till så att man kan röja upp och träffa sina vänner hemma. Det som gör att hela dagen känns lite värre var också att jag vaknade efter en bortamatch på Elins soffa med en ganska välförtjänt huvudvärk.  Fast det var det värt för vi hade en riktigt kul kväll igår. Och titta är det inte solen som tittar fram också? Jo det är det! Det är ett mysterium för mig att solen alltid lyser när jag ska börja jobba igen efter semester, det slår aldrig fel!

Nej nu är det slutklagat. Dags att istället ta tag i mig själv och göra mig fin för att träffa alla igen!


                        

   Skulle kunna tänka mig att lägga mig och sola med ett glas rosé istället. Åh längtar tillbaka!

En härlig kväll med en härlig vän!

Åh läskig insikt! Jag är fem år äldre än Elin! Resten får ni räkna ut själva! Annars har vi har vi det superbra. Är det någon jag kan dela allt med så är det Elin. Så skönt att ha en sådan kompis. Hoppas ni också har en sådan!


                                          

Är mycket fattigare på pengar men rikare på lycka!

Oj jag vet inte riktigt vad som hände. Mer än att jag var nog på bra shoppinghumör. Inte först då passade inget men sen vände det och det slutade med att jag sista timmen sprang in och ut ur affärer och bara ryckte åt mig saker som jag sprang fram till kassan med. Kommer inte ens håg allt jag har köpt. Men det är bra saker det känner jag på mig för jag har en lycklig känsla inombords. Tyvärr hinner jag inte läga upp några bilder på mina inköp (hinner inte ens kolla igenom vad det är för nåt) för nu ska jag springa iväg till Elin som jag inte har träffat på över tre veckor! Så lång tid tror jag inte det har gått som vi inte har träffat varanndra på nästan två år. Så det blir mycket att ta igen och vi gör det såklart över lite vin. Bättre sätt att avsluta semestern finns nog inte!

Ja just det ja, jag fick tag på ett par likadana skor som jag tappade klacken på. Var inget problem att byta de. Jippiee eftersom jag fram till klack incidenten älskade de!


               

Och ändå hade vi inte med oss det vi ville ha!

Jag hyrde En shopaholics bekännelser igår som jag började kolla på idag. Men jag vet inte riktigt vad som hände, om jag hade för stora förväntningar på filmen eller om det bara är så att den är kass? Någon mer som har sett den som tyckte att den var dålig? Jag såg faktiskt inte ens klart den för det enda som hände när jag kollade på den var att jag blev shopping sugen så jag bestämde mig för att göra mig redo för en stund på stan istället. Vet inte riktigt om det var det som var syftet med filmen?

För er som undrar så blev det ingen shopping alls i Frankrike. Dels för att vi hade fullt upp med sol och bad hela dagarna men också för att vi såklart fick lite problem på flyget dit med våran packning. Vi hade inte riktigt lyckats väga allt rätt så det slutade med att jag fick byta om och ta på mig lite mer kläder och proppa fickorna fulla med saker. Det var inte superskönt att flyga i jeans, högklackat och en massa tröjor på sig men vad gör man inte?! Vi räknade med att de skulle vara lika hårda när vi flög hem så jag kollade redan ut vad jag skulle slänga innan och drog på mig full mundering i värmen men det visade sig att de inte var hårda alls på det i Frankrike. Vi kunde till och med stoppa ner massor av saker i väskorna efter det att de hade vägt de. Typiskt, hade vi vetat det så skulle vi ju kunna ha shoppat lite ändå. Får ta igen det idag istället!

                  

                  


Här ser ni lite utav våran enorma packing. Ok vi erkänner att ingen av oss är så bra på att packa. Var faktiskt en tant på flygplatsen som fråga hur länge vi hade varit borta när hon såg vår väskor. När vi svarade fem dagar såg hon ut att tycka vi var helt störda... det är vi nog också!


Vart tog klacken vägen?

En av Johannas roligaste händelse på resan men kanske inte för mig var detta:

Vi var på en klubb som låg vid stranden och vi satte oss i sanden och drack lite drinkar. Efter några stycken så gick vi tillbaka till klubben med mina nya 12 cm klackskor vilket inte var det lättaste när de skönk ner i sanden hela tiden. När vi kom upp på golvet igen tyckte jag skorna kändes konstiga men det var inte förrän jag tittade ner på de som jag förstog varför. Jag hade tappat ena klacken! Men jag gick fortfarande som om jag hade den kvar (hade kanske druckit lite för många drinkar). Johanna vek sig dubbel när hon såg det och ännu värre blev det när jag gick runt för att leta efter klacken i sanden med bara en klack på. Hittade den inte ens, sanden hade ätit upp den! Ok, jag kan erkänna att jag skrattade en hel del också.








Både jag och Johanna tänkte på Victoria Beckhams skor som jag skrev om för längesen... ni ser likheten va! Jag undrar igen hur hon pallade att gå i de?!


Nu är jag tillbaka i min vanliga snurriga bana!

Nu har min svenska förvirring återkommit igen. Kollade lite på en film på tv:n när jag i slutet av filmen lyckades trycka på min fjärrkontroll med armbågen så att hela bilden försvann. Lyckades inte få igång den igen förrän nästan hela upplösningen på filmen var slut. Kom dessutom på efter att jag hade sett klart filmen att jag hyrde en film förut som jag har glömt bort. Hur kan man glömma bort att man har hyrt en film på två timmar? Orkar inte ens kolla på den nu... fast jag är inte så trött heller. Inte som jag borde vara. Är lite partysugen faktiskt! Någon som vill festa lite med mig såhär halv tolv en söndagkväll? Jag är ju faktsikt ledig imorgon. Visst borde jag unna mig själv en härlig sista kväll på semestern innan min sista lediga dag efter? Jo det tycker jag!


             

Längtar tillbaka!

Så nu är jag lite mer människa igen så nu är jag redo att berätta allt.

Oj vet egentligen inte vart jag ska börja för det har hänt så sjukt mycket kul. Men ok jag kan börja med att säga att vi hade fått lite fel uppfattning om killen vi bodde hos. Han var inte så rik som vi trodde att han var och han bodde inte i ett hus med pool. Han bodde faktiskt inte ens riktigt i St Tropez utan i en stad utanför som heter Hyeres nästan vid Toulon. Men han bodde i den mysigaste lägenhet jag någonsin har sett med en helt underbar terass och ett perfek sovrum till mig och Johanna. Han var riktigt snäll också så han körde runt oss och visade oss till de bästa stränderna och presenterade oss för en massa roligt folk. Vi kunde faktiskt inte ha haft det bättre. Vi fick se en massa saker om vi skulle ha missat om det inte vore för honom. Och självklart så åkte vi till St Tropez också så att vi fick se den helt sjukt fina staden. Där hamnade vi dessutom på den bästa stranden på hela resan, där vi låg och solade, drack rosé och hade en resturang med disco brevid oss där de dansade på borden samtidigt som det låg en massa lyxbåtar en liten bit ute på havet. Vi bara låg där och funderade på hur vi någonsin skulle kunna återgå till våra normala liv efter att ha upplevt allt detta. Den som säger att man inte blir lycklig av pengar har nog aldrig varit där! Fler berättelser om resan kommer dyka upp efterhand men nu känns det som om ni måste få se lite bilder också!



Det här mötte os utanför flygplatsen i Marseille, lite skillnad mot skavsta i Nyköping..




Utsikten från vårt sovrum




Den underbara terassen




Den första stranden vi var vid




Våran första drink!




Andra dagen så åkte vi med en båt till en strand med ett helt gäng av blandade roliga människor. Vattnet var turkost, alla var supertrevliga, vi hade musik och en massa snygga båtar att kolla på. En helt perfekt dag!












Stranden i St Tropez, den absolut bästa stranden jag har varit på!




Åh sol, bad och ett glas rosé. Gissa om jag saknar det nu när jag sitter hemma i soffan med en myströja för att hålla värmen. Bara några månader kvar till Tahiland....


Fler bilder kommer efterhand!

Back in buisness

Nu är jag hemma igen. Hemma i kalla regniga Sverige. Känns sådär när man har vant sig vid 30 graders värme, sol, bad och franska Rivieran. Jag ska berätta allt för er lite senare det lovar jag men just nu är jag ganska trött och superhungrig så det får bli lite mat först. Men jag kan i alla fall säga att jag har haft det såååå bra! Lite för bra tror jag för jag vill inte tillbaka till vardagen riktigt än. Men som sagt var, bilder och uppdatering kommer snart!

Do they have any Moshitos in Troppan?

Äntligen har vi lyckats packa klart jag och Johanna. Vi tog med våra väskor till Byle där vi tog fram både våg och måttband och försökte få ihop allting, allt med pappa i bakgrunden som bara satt och skratta och sa att han äntligen hade fått en kåseriidé (han är kåsör) efter ett tags skrivtorka. Vi är bara glada över att vi kan bidra till familje försörjningen. Sen har vi suttit och druckit lite vin och planerat för resan. Vi har till och med planerat för framtida resor! Åh längtar enormt mycket nu, snart är vi där! Kan säga att jag är grymt nöjd med resesällskapet också för Johanna är sjukt kul så det kommer bli en galen resa.

Men jag tror tyvärr inte att det blir så mycket uppdatering under resan. Får jag tillgång till en dator så kommer jag självklart skicka en liten hälsning till er men det är inget jag kan lova. Men ni vet att jag uppdaterar er så fort jag kommer hem! Jag berättar allt som kan berättas men kom ihåg, what happens in Troppan, stays in Troppan!

Puss & kram!

Kan man simma till St Tropez?

Det går verkligen inget bra med min packning. Jag vill ha med mig så mycket ju. Dessutom så kom jag till insikt med en sak under min packning. För att komma dit så ska vi ju flyga. Har liksom mitt i allt lyckorus förträngt det för jag hatar att flyga. Skulle kunna tänka mig att bila ner istället.  Det kommer bli mycket vin innan, tur att man har Johanna som får stötta upp mig på planet sen.

Jaha nu ringde pappa och sa att han kommer och hämtar mig en timme tidigare. Pappa av alla människor på denna jord känner väl mig så väl så att han borde veta att jag knappt hinner bli klar på utsatt tid, än mindre en timma tidigare. Och här sitter jag och bloggar. Ok, dags att ta tag i skodelen nu då. Men vi hörs i Byle sen.


                   

15 kg är INTE mycket!

Ah vet ni? Nu åker jag snart! Och jag som inte ens har börjat packa. Är inte så förvånad över det eftersom jag alltid ska göra allt i sista stunden. Steg upp ganska skapligt ändå så att jag skulle hinna med allt. Vad har jag gjort då? Jo jag har plockat lite, pratat i telefon, varit ute och sprungit och lagat en brunch. Och snart ska jag hoppa in i duschen. Men sen ska jag börja packa. Har lite panik över vikt och stoleksbegränsningarna på packningen med tanke på allt jag vill ha med mig. Svårt att bara välja ut några skor när man vill ha med sig alla. Men ni får veta hur det går under dagen!

Kollade vädret där nere nyss också. 27 grader varmt och bara sol. Helt ok tycker jag :-)


                                   

Drinkarna byttes mot chips!

Glömde ju berätta för er som är nyfikna hur resten av kvällen såg ut efter Madonna konserten. Jo, vi hade ju planerat värsta utekvällen i Göteborg med Erika för att visa Sandra staden. Tyvärr hade varken jag och Sandra räknat med att man inte är så pigg efter att först ha köat en stund, sen suttit på ett järngolv i några timmar för att till sist stå upp i några timmar och även hoppa och skrika. Men vi åkte i alla fall och mötte upp en lite halvfull Erika som suttit och väntat på oss med några glas vin på hotell Avalon där vi också tog ett litet glas. Men efter det glaset så kände vi att suget efter chips, dipp och sängen var en mycket mer lockande tanke så så fick det bli! En riktigt myskväll alltså och det var helt perfekt! Men ta det lugnt för Sandra missar inte en utgång i Göteborg för det, vi har redan planerat in ett nytt besök i staden hos Erika. Och då ska vi försöka att vara lite piggare!

Måste bara tillägga att det är helt sjukt att man åker till Göteborg och på bara några timmar så träffar man på tre stycken gammla klasskompisar! Och så Fredrik som jobbar på Avalon såklart men det var ju lite mer planerat. Men detta land är bra litet ibland!




Världens gulligaste Erika som alltid i alla dessa sjukt många år vi har kännt varanndra ska göra fula miner på kort. Jaja gumman du får skylla dig själv :-)




Jag och Sandra försökte visa Erika hur man posar ordentligt istället. Jag lovar Erika att nästa gång vi kommer så ska jag ha ett fint kort på dig. Om jag så ska binda fast dig på en stol och spänna upp mungiporna i ett léende!



Madonna ÄR en av världens största!

Hemma igen efter en grym gårdagskonsert. Inget kunde ha varit bättre. Vädret var perfekt, vi stog nästan längst fram vid scen (vi kunde till och med se alla rynkor som hon inte hade, hon hade ju färre än mig) och showen var sjukt bra. Vi kännde inte igen de flesta av låtarna men det gjorde inget för showen gjorde att det var så super ändå. Och shit vad söt hon är på riktigt! Har nog inte sett en enda bild eller tv klipp på henne som gör henne rättvis. Jag har dessutom ett bra mål i livet: Jag ska vara lika vältränad som henne när jag blir så gammal som hon är!

Är så avundsjuka på alla som är där just nu. Tyvärr har jag hört att det regnar jättemycket vilket är jättetråkigt för de som är där. Men de kommer nog ha grymt kul ändå!

Kvällens enda miss: Att jag sa åt Sandra hela kvällen efteråt att hon skulle stretcha vaderna så att hon inte skulle få ont och så glömmer jag det själv. Kan knappt gå!






Vi hade till och med kul innan konserten när vi satt och väntade, men vem har inte kul med Sandra! Hehe ser ni vad matchande vi är. Ja det är med flit :-)





Vi var inte helt ensamma!









Hon hade med liten hyllning till Michael Jacksson också, då en av hennes dansare körde ett litet nummer. Ganska mäktigt faktiskt!








Del 1 avklarad, dags för del 2!

Idag är det dags för del två på min semester. Dags att åka vidare till Göteborg och Madonna. Som jag skrev igår så är det alltid jobbigt att åka härifrån men det ska sjukt kul att få träffa Sandra och Erika också. Tänk att jag har lurat lilla Sandra till Göteborg, hon som knappt varit där. Vi har en stor uppgift ikväll att visa henne vad staden har att erbjuda. Till vår hjälp har vi Therese och Jeppe som vi ska möta upp efter konserten. Sen blir det en helkväll/natt på stan. Kul!

Hinner nog inte skriva så mycket mer under dagen men imorgon kommer en riktigt uppdatering om dagen och kvällen. Ha det bra till dess!

Vi har flyttat oss uppåt!

Ok jag ljög i förra inlägget. Nivån ser nu ut såhär:




Vi är inte små längre!

Det är mycket vuxenvarning när grannen lutar sig över staketet och frågar om vi har kardemumma att låna ut. Det är ännu mer vuxenvarning när vi (läs Ida) har det. När grannen dessutom efter en timma kommer och ger oss en påse nybakade munkar så slår vuxenmetern i taket! Så gott!

Förutom det så ser nivån ut ungefär såhär nu:





syns det att jag har legat ute och solat hela dagen?

Älskar min vän!

Ah vet ni? Jag och Ida har kommit världens bästa idé! Ni får inte veta än men jag lovar att ni får veta i framtiden. Men en ledtråd är att det har nåt med att göra att vi har kännt varandra sålänge och att vi verkligen vill visa alla vår vänskap.

Vi sitter här och dricker lite vin och tycker det är tråkigt att det är sista kvällen. Tiden går så sjukt fort när man är här! Inte ok! Imorgon drar jag vidare till Göteborg vilket ska bli skitkul, men shit vad jobbigt det är att åka ifrån min bästa vän! Men som tur är så har hon lovat att komma och hälsa på mig i Norrköping snart. Väldigt snart! Annars blir jag arg! Så kul att sitta med någon som man inte ens behöver säga saker klart innan hon vet vad jag ska säga. Dessutom behöver man aldrig förklara nåt... hon vet ändå! All kärlek till min vän!

Nu ska vi sitta och prata om livets bästa och bara må bra!

Puss på er!





En till liten ledtråd till våran idé, en gissning någon?

En tolkning tack!

Fick detta meddelande på Facebook av en Adutwum Emmanuel:

"ängel vad en trevlig avbilda du fik där jag lik din titulera och allting omkring du hoppas på att veta mer omkring du söt"

Någon som kan hjälpa mig att tyda detta? Har suttit och funderat en stund nu...

20++ dagen avklarad

Oj alla framtida födelsedagar har fått konkurrens från denna. Hade en riktig toppendag igår! Borås slog tydligen något slags rekord i folk igår för det var fullt överallt. Och vilket kul gäng vi var ute med. En massa toppen roliga tjejer som gjorde allt för att vi skulle ha kul och det hade vi. Och Ida som är världens bästa och ordnade hela dagen från start till slut, älskar dig gumman, tack för allt!

Har det ganska så bra idag också. Magnus var snäll och lät oss få sovmorgon (kunde behövas) så nu är vi pigga igen. Och ännu pigggare blev jag när jag såg att det är strålande sol ute så nu ska jag snart ta med tre busiga barn ut och göra det är jag bäst på: Passa barn i solen!

Jag vet att det är svårt att tro men jag kom ihåg sladden till kameran så här kommer lite bilder från igår:




Vi började med mat på Borås absolut bästa resturang Babbel, perfekt start!




Mickan, Marie och Moa hade köpt lite saker som de förknippar med mig. Varje sak har sin egen historia som de har träffat så rätt! Haha superkul!




Hela gänget intryckta i Maries kök...




Tack igen älskade vän för igår!


Treåringar är så brutalt ärliga!


När jag hjälper Mille på med skorna så påpekade jag att han har fått stora fötter varpå han säger:

-Jaa, du med!


Ehh, tack Mille nu blev jag jätteglad!

                    

Idag blir jag ett år äldre och mycket visare!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag :-)

Hatar som sagt var att bli äldre men älskar att fylla år. Och jag älskar det ännu mer hos Ida för jag blir grymt uppvaktad här. Tyvärr förstörde jag överasskningen med frukost på sängen med att vakna lite för tidigt och steg upp alldeles själv. Inte så lätt att sova med tre barn springande våningen ovanför. Fick även börja dagen med ett paket som innehöll en parfym som jag föll för när jag var här sist som Ida kom ihåg (bara bästa vänner lägger sånt på minne, ännu en sak som gör henne så underbar som hon är). Sen har vi ätit tårta för idag så gäller tydligen ingen St Tropez diet. Nu ska vi snart göra oss klara för en middag på Babbel och sen förfest och utgång i Borås med en massa roliga tjejer. Har det som sagt var riktigt bra!

För er som undrar hur mycket jag fyller så kan jag meddela att idag pratar vi inte om det. Frågar någon så är svaret 20++. 


                             

Jag har det så bra!

Så nu är jag äntligen framme. Men det tog tid och det var en jobbig resa. För det första så var bussen försenad ganska lång tid och för det andra så var jag så sjukt kissnödig hela resan så det var en pina hela vägen. Men inte orkar jag gå på toan för det. Nej, det satt en för snygg kille precis utanför toan och om ni minns hur lyckat mitt förra toabesök på bussen var så förstår ni varför jag höll mig.

Väl framme var i alla fall resan toltal värd allt för när jag såg Ida så glömde jag det dåliga direkt! Åh vad lycklig jag blev av att ge och få världens längsta kram av henne. Saknat bästa vän enormt! Lyckan blev ännu mer total när man kommer hem till henne och alla tre barnen kommer och ger mig världens jättekram, har saknat de lika mycket! Fick leka med de en stund innan det var läggdags. Mille ville att jag och ingen annan skulle läsa saga och såklart man ställer upp. Så mysigt att läsa saga och bara prata en stund han har ju blivit så stor! Ännu mer kärlek till de var det när Wilmer låg utanför och skrek efter mig, kul att vara så populär!

Har förutom det blivit bortskämd med mat, vin och en riktigt myskväll med makarna Forsberg. Som jag sagt förut när jag är här: Jag skulle kunna stanna här för alltid!

Hoppas ni har det lika bra som jag!

             

                          De tre finaste barnen i hela världen!

Vad är arsenik?

Första dagen det är sol på länge och första dagen det är sol på min semester och vad ska jag göra då? Sitta på en buss nästan hela dagen såklart! Jag har alltid lyckats med timing väldigt bra. Tur att målet med resan är så pass bra så att jag skulle kunna sitta på en buss i en vecka i solsken för det. Idag får jag ju äntligen träffa Ida igen! Det är sjukt att man kan sakna någon så mycket som jag saknar henne. Alla ni som har en bästa kompis som är som en syster vet vad jag menar och då kan ni förstå vad jobbigt det är att bo så långt ifrån varandra. Har inte träffat henne sen bröllopet och det var ju några månader sen. Men snart så!

Kände att jag också vill bli lite brun så när jag vaknade imorse (utvilad faktiskt) så tog jag en promenad till solariumet för att skaffa mig en bränna. Tyvärr så har skrämselvetenskapen kommit åt mig än en gång så det enda jag kunde tänka på när jag låg och solade var vad de sa på radion för några dagar sen: Att sola solarium är lika farligt som arsenik! Fan man får inte ha nåt kul i livet utan att det ska förstöras! En liten fråga bara, hur får man i sig arsenik? Också något jag var tvungen att fundera lite på...

Nu är det dags att packa! Nästa gång vi hörs är jag nog i Borås!

                         

                                  Åh vill planera en möhippa igen!

Fynd & skor är den bästa medicinen

Förutom ett tråkigt men väntat besked imorse så känner jag mig mycket mer på banan nu. Det som behövdes var en rejäl sovmorgon och en icke inplanerad dag. Ett tips till er alla att känner ni att det blir för mycket i livet ta då och avboka lite planer och ta hand om er själva. Ett tips många har gett mig men som jag inte riktigt har lyssnat på men efter idag så ska jag lyssna på det mycket bättre.

För att dessutom öka mitt goda humör lite mer så tog jag en snabb sväng på stan och hittade lite fynd. Kände att jag var värd det, eller hur?! Humöret höjdes tre grader av det, en för varje sak!



Humörhöjare nr 1: Skor, Belle, 100:- (alla skor i hela butiken 100:-, skynda er dit!)


Humörhöjare nr 2: T-shirt, Gina tricot 99:-


Humörhöjare nr 3: Läppglans, Face 175:- (ok kanske inget fynd direkt men det var snyggt)



Kan säga att mitt humör höjdes till topp nu, läste på Beatas blogg att Deichmann har öppnat i Linköping! Hade jag ingen aning om! Någon som vet vart? Måste göra ett besök i grannstaden väldigt snart för total lycka!

Man kan kalla det att göra en Marre!

Dagens intelligenta samtal handlade idag om min stenkoll på saker och ting:

När jag vaknade så hade jag fått en Elle interiör i brevlådan. Blev inte så glad för det som ni kanske skulle tro att man skulle bli av att få hem en ny tidning. Anledningen till det är för att jag inte visste att jag prenumerade på den. Tänkte att nu j**lar försöker de lura mig på en massa pengar. Hoppade ju på ett erbjudande för ett tag sen, ett sånt där ni vet när man får tre nummer och en ful väska men det var ju för längesen. Ringer upp till kundtjänsten och är lite sur:

Jag: Hej jag fick hem ett nummer av Elle interiör idag men jag prenumerar inte på den!


Hon: Nehe jag ska kolla efter.


Jag: (surt) Ja för att jag vet att gjorde det för ett tag sen men jag visste inte att man skulle säga upp den för att inte få hem fler nummer! Det stog det inget om.


Hon: Fast här står det att du har betalat för sju nummer och du har bara fått fem. Så du får stå ut med två nummer till...

Jag: (Tystnad)

Hon: Och du behöver inte säga upp den sen för det görs automatiskt om du inte vill förlänga den..


Jag: Ehh ok vad bra.. (börjar skratta) Ok jag har inte koll på nåt jag vet!


Funderar fortfarande på när jag betalade för det. Kom dessutom på att jag aldrig fick någon ful väska. Kanske fick några extra nummer istället, jag klagar inte på det!

                    

           
                                             Tjejen med stenkoll!


Nedräkningen har börjat!

Åh jag fick rysningar när jag upptäckte att det bara är 22 dagar kvar till nya Beck har premiär! Hur kan jag ha missat det tidigare?! Nu fick mitt liv en mening igen, nu har jag nåt att se fram emot (ok jag ser fram rätt mycket till Ida, Madonna och St Tropez också, men jag vet inte om något av det går upp mot nya Beck). Såg trailern och den kommer tydligen handla ganska mycket om Gunvald, en extra bonus. Tyvärr en ganska skäggig Gunvald men fortfarande med samma fina ögon som alltid. 26 Augusti är det alltså dags för er som har missat det!


                             


                               Still going sexy strong!

Jag har tänkt till och tänkt på mig själv!

Vet ni vad jag har gjort? Jag har avbokat nästan allt imorgon (Alec du är fortfarande på) så att jag bara kan ta det lugnt och inte behöva känna någon press. Som jag har berättat förut så har det blivit lite mycket av allt den senaste tiden och jag känner att jag behöver lite lugn och ro för att komma ikapp och orka med allt roligt jag har inplanerat. Ganska duktigt va?! Ikväll har jag dessutom lagt min St Tropez diet åt sidan och varit och köpt godis som jag nu sitter och trycker i mig framför Beck. Efter Beck ska jag nog unna mig några Sex And The City avsnitt också. Gör ju inget om jag lägger mig sent, jag kan ju sova hur länge jag vill imorgon. Äntligen känns det lite som semester!




Saknar Tyra nåt enormt! Gumman kom hem och dela min mysdag med mig imorgon, det är en order!

The grande finale=klar!

Då var det dags för den slutgiltiga avräkningen på stegräknaren. Ställningen efter fyra veckor ser ut såhär:

Sandra: 299810


Jag: 442902

Yes! Ni ser ju själva vem som vann! Som jag har sagt tidigare så hatar jag att förlora så nu är jag nöjd. Nu blir det vila i två veckor sen kör vi igen och då kommer det att bli mycket hårdare, jag har redan lite nya regler på gång så vila upp dig ordentligt nu Sandra!

Nu vill ni veta vad priset var va? En flaska vin såklart :-)


                                 

                                             Den slutliga vinnaren!


Veckans.... oups!

I bland så bara flyger orden ur mig, inte så lätt att stoppa de då. Som i lördags:

Jag sitter med Jills underbart söta men lite runda bebis på armen och känner att armen börjar somna och säger då lite tyst:

- Aj min arm lilla fetto


Vänder sedan på huvudet och stirrar rätt in i Jill som sitter precis brevid mig med frågande blick.

Jill: Vad sa du?


Jag: (tittar ner i marken lite generat) Ingeting...


Sen kom det. Jill som börjar asgarva. Har nog faktiskt aldrig sett henne skratta så mycket och då har jag kännt henne i 10 år. Tillslut kom tårarna som bara rann på henne men då blev jag lite orolig.

Jag: Du blev inte ledsen va?


Jill: (mellan skrattattackerna) Nej jag gråter för att du är så sjuk i huvudet!


Haha japp om man råkar kalla sin kompis bebis för fetto så är det tur att den kompisen är en av sina närmaste och som känner mig utan och innan och som vet att jag säger sånna saker med kärlek! 


       

                       Jag & Dexter som han heter på riktigt!


Efter regn kommer solsken!

Nu förstår jag att i är nyfikna på hur första timmarna av min semester har varit. De har varit sådär faktiskt. Dagen började kl 8 av att min sovmorgon förstördes av att de började med att inte bara klippa gräsmattan utanför mitt fönster utan även köra med en såndär trimmer eller vad det heter, ni vet en sån som låter ganska mycket. Efter en halvtimma så gav jag upp och bestämde mig för att ut och springa istället. Det var inte så skönt. Kroppen hade inte vaknat  och jag orkade ingeting. Körde en powerwalk istället men snart så tappade jag min power och det blev en walk istället. En ganska lugn sån. Jaja jag var ju ute och gick i alla fall. Hemma igen så tog jag äntligen tag i mitt matbord som fortfarande stog kvar i köket efter att Markus flyttade det dit (ja jag vet jag är inte världens snabbaste på att få saker gjorda, jag skyller på att jag knappt har varit hemma). Det var inte det lättaste kan jag meddela er! Jag fattar inte hur han fick in det som han gjorde och med mitt perfekta morgonhumör så kan jag säga att Markus inte var min favoritperson ett tag. Men nu är det i alla fall på sin rätta plats, med bara lite mer skrapmärken än innan och jag har redan börjat fundera på en hämnd, Markus akta dig!

Så nu vet ni hur min semester flyter på! Fast trots allt så är jag på ganska bra humör ändå. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för sen är det dags för en brunch på stan med Malin, sånt man bara hinner med på semestern!







Kom och ge mig en massage!

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt och ta hand lite om mig själv efter att jag hade diskat. Har tagit det lugnt i en timma nu och är redan uttråkad! Hur orkar jag! Är jag till och med så mycket upp i varv att jag inte ens kan sitta och koppla av i soffan en kväll? Skulle behöva en självhjälpskurs i hur man kopplar av. Och en massör. Det skulle jag också behöva. Någon som känner sig manad att komma hit och massera mig kanske? Kan bli en födelsedagspresent i förskott till mig :-)

                              

                              Totalt uttråkad & dyngont i axlarna!


Har haft lite för kul....

Åh vet ni? Jag har ju semester nu! Idag var sista dagen jag jobbade på två veckor. Två fullspäckade veckor. Det känns inte riktigt som semester och jag har kommit på att det är nog dels på grund av att vädret känns mer som höst än sommar och dels för att jag har så sjukt mycket inplanerat så det blir inte så mycket vila. Inte för att jag inte ser fram emot allt jag ska göra för det gör jag men jag önskar nästan att jag hade semester en vecka till så att jag hann vila lite också. Har varit så sjukt mycket på sista tiden, både roliga och mindre roliga saker och det tar på krafterna. Ibland undrar man hur länge man orkar innan det tar stopp och jag börjar nog närma mig den gränsen känner jag. Fast det är bara att bita ihop och stå ut, för som sagt var det är ju mycket roligt som händer nu. Dessutom har jag ju Ida som kommer att ta hand om mig snart så då kommer jag bli pigg och glad igen!

Hur jag har firat min semester hitills? Jo med att diska såklart, glammigt värre!

                     

Årets händelse i Vingåker, avklarad!

Japp det var en lika galen och rolig kväll igår som det brukar vara varje år. Det är så kul att träffa alla gammla kompisar, klasskompisar, föräldrar, och alla andra som alltid dyker upp på årets stora händelse i Vingåker. Folk man bara träffar en gång om året. Kul med den obligastoriska förfesten hos Cissi & Danne också. Längtar redan till nästa år då Jill också har lovat att inte vara med med barn eller amma, eller hur gumman :-)

Blev faktiskt inte så många bilder nu heller, tror att det för att jag hatar min kamera som den inte åker fram lika ofta numera. Men de här blev det i alla fall:





Hehe jag kunde vara snäll och lägga ut en fin bild på Calle och festens yngste deltagare.. men det här med att vara snälla mot varandra är inte riktigt min och Calles grej, eller hur?






Upptäcker efter några timmar att det faktiskt finns en rutshekana (stavas det så?) på tomten. Med orden "Tessan om det hade varit för några år sen så skulle vi ha åkt i den där för längesen" så blev det kapplöppning dit.





Kvällen vi alla har längtat efter!

Jaaaaaaaaaaaaa ikväll händer det! Ikväll är det dags för den stora festen i Vingåker, Augustibasaren! Festen som man har längtat till ändå sen förra årets upplaga. Först blir det en liten middag med mamma och sen blir det vidare till den obligatoriska förfesten hos Cissi och Danne (bokade den redan förra året) sen blir det vidare till Folkets park där det väntar både öltält, dansbana och en massa roliga mäniskor. Är ni avundsjuka? Det borde ni vara för det brukar vara en sjukt kul kväll!







Några av ligan förra året!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se