Vem orkar tvätta?

Åh så typiskt! När jag för en gångs skull känner att jag skulle vilja lägga mig tidigt, typ nu, så har jag också för en gångs skull varit duktigt och lagt in en tvättmaskin som jag måste vänta på. Det lönar sig alltså inte att vara duktig, det är det jag alltid har sagt! Ännu ett tecken på att man ska sluta vara det och att tvätta är skit!


                     

Foton bakom fotograferingen

Tyvärr får jag inte lägga ut några bilder från själva fotograferingen förra veckan i Stockholm men jag kom på att jag har några bakom bilder ni kan få se. Idag när jag är så trött och det bara regnar ute så längtar jag tillbaka sjukt mycket till den dagen. Får nog bli en Stockholms dag snart igen, måste bara passa in det i mitt pressande schema.













Fotografen hade världens sötaste minsta hund med sig, Milton. Jämför med skon så ser ni hur liten han är!

Humor or not?

Nu är jag tillbaka med min dåliga humor igen. Tyvärr förstod Sandra som vanligt inte mitt skämt så nu måste ni hjälpa mig och se om ni förstår det.

Sandra berättade att hon vill bli apotekare fast det var inte riktigt apotekare utan det var något annat men hon kunde inte komma på vad det hette.

Jag: Receptionist kanske?


Hahaha tyckte jag men inte Sandra, vad tyckte ni?

                         

Ett litet bildspel:

Det bästa sättet att berätta om gårdagskvällen är med ett bildspel:




Kvällens medlemmar, Moa, jag & Lisa!




Vi hittade världens mysigaste plats för vår romantiska picknik...




Självklart köpte vi med oss ost, kex och vindruvor som vi sen satt och lekte med. Jag gjorde Lisa, ganska likt tycker jag!






Lisa älskar verkligen sitt vin :-)




Kompisar som vi är så delade vi strumpor när det blev lite kallt...




Vi glömde ta med papper så vi fick improvisera lite.. vad jag skulle göra här får ni lista ut själva!




Efter pickniken så tog vi cyckeln till Otten. Det var den värsta cyckeltyren någonsin, en vinglig Marre som skjutsar en styrig Lisa med högklackat och tajt klänning! Är glad att vi kom fram...






På Otten så spårade det ur lite så vi drog ganska snart hem!


En superkul kväll, älskar att göra något kul mitt i veckan!


Jag är bekymrad över mina bekymer!

En vecka före jag fyller år och jag får den värsta livskrisen jag någonsin har haft imorse. Jag upptäckte det när jag sminkade mig. Ni vet när man lägger pannan i bekymersveck, mina veck försvinner inte när jag rätar ut pannan igen. Jag har fått rynkor! Botox känns inte längre som en dålig idé. Har försökt räta ut pannan hela morgonen men när man är bekymrad så åker ju pannan ihop igen och nu är jag ju bekymrad över mina rynkor så då gör jag ju de värre. Mitt liv är en enda ond cirkel.

Vi hade en galet kul piknick igår i alla fall, bilder kommer ikväll jag loooovar! Har faktsikt hittat sladden till kameran nu :-)


Har man inte romantik så får man skaffa det!

Ikväll blir det pickninc i parken med Lisa, vin och ost. Romantiskt va?! Man måse ju passa på när det är sommar ute, även om den inte är världens bästa med vädret. Så har ni inget att göra kom förbi parken och var lite romantiska med oss!





Har glömt att sova igen!

Nu har jag kommit på att mitt dygn verkligen behöver fler timmar. Vad hände med att jag skulle sova? Min planerade tidiga läggning blev istället en mysig promenad med Lisa efter solningen och sen har det varit ett klädprovningsrace med alla nya kläder jag köpte idag. Trodde inte att klockan var så mycket men det var den visst. Nu kommer jag ju vara trött imorgon igen! Men jag har också kommit på att det får vara ok att inte sova så mycket nu när det är sommar. Älskar sommaren som är alldeles för kort så jag får sova i vinter istället. Bra idé!

Jag måste bara säga tack till två fruktansvärt serviceminded företag i Norrköping. Först har vi Paus resturang som trots att de har stängt och plockat undan allt gör en sallad till mig ändå eftersom det var det enda jag ville äta och var sen som vanligt. Extra plus för att killen såg lika glad ut hela tiden fast jag stog och velade flera gånger om vad jag ville ha i salladen. Sen ett stort tack till Calle och Nordic club (som fortfarande heter sol & motion för mig) som lät mig sola ett super om jag var snabb trots att han säkert bara längtade hem (skulle jag ha gjort i alla fall). Det är sådanna saker som gör att man kommer tillbaka, och jag ska verkligen försöka komma i tid nästa gång! Någon gång i mitt liv ska jag väl lyckas med det :-)

                                         

Behöver en gps på mig!

Har ni hört talas om tjejen som gick vilse i Söderköping? Nu har ni det. Vet inte hur jag lyckas men är det någon som kan lyckas med det så är det jag. Fick ringa Samir (som är äkta Söderköpingsbo) som fick guida mig rätt. Skulle till stationen (som tydligen bara är en hållplats) men lyckades komma någon helt annanstans, men en busskur hittade jag tillslut i alla fall. Axlarna som började kännas lite bättre åkte genast upp i stressläge så nu är de körda igen tack vare det.

Förutom att gå vilse i Söderköping så har jag även hunnit spendera en massa pengar som jag skulle spara på stan. Skulle köpa en bikini till St tropez men tydligen är bikinisäsongen snart över fast jag inte haft semester än. I ren frustation över det så köpte jag en massa andra saker istället vilket jag egentligen inte skulle ha gjort. Hittade tillslut en bikini också så nu har jag en massa påsar i hallen och mycke mindre pengar på kontot.

Är faktiskt helt slut efter min lediga, fullspäckade dag så nu ska jag gå och sola (är ju aldrig sol ute) sen blir det nog hem och sova!




Helt otroligt att jag faktiskt har hittat hem från Stockholm...

Tur att vi är på samma plan!

Efter några glas i lördags så kommer jag på världens bästa plan och ringer direkt Johanna (som nog också hade druckit några glas):

Jag: Johanna jag har en plan!


Johanna: Jag har exakt samma plan!


Jag: Vad är planen då?


Johanna: Att vi ska träffa två rika fransmänn så att de kan försörja oss så stannar vi kvar i St Tropez


Jag: Åh det är exakt min plan också, vad bra att vi har samma plan!


Så nu vet ni varför om vi inte kommer hem igen :-)




Här vet jag inte riktigt vad vi hade för plan..

Nu ska jag komma ikapp!

Glömde redovisa stegen igår. Det börjar närma sig slutet nu, bara final veckan kvar! Denna vecka såg det ut såhär:

Jag: 96402

Sandra: 105858

Ajdå ingen vinst för mig den här veckan. Kommer med en bortförklaring igen men jag glömde faktiskt stegräknaren hemma två dagar. Men nu får jag kämpa ännu mer istället för att vinna det ska jag!

Axlarna känns sådär idag men det märks att massagen gjorde bra för ju mer jag rör på de ju bättre känns de. Nu är det dags att ta tag i min fullspäckade lediga dag. Längtar till semestern då jag bara kan ta det lugnt!



Veckans vinnare!

Massage & mat = all included!

Ajajaj jag har blivit misshandlad ikväll (hehe så skriver jag bara för att jag inte fick skriva så, jag bjuder på den). Ok det som egentligen har hänt är att jag har fått massage. När jag vaknade imorse så mådde jag bra men ju längre in på dagen som gick, ju mer ont fick jag i axlarna och det slutade med att jag knappt kunde röra de. Då är det tur att man har en Emelie som är världsbäst på att massera. Så efter jobbet så la jag upp mig och fick min dom. Trodde att det var axlarna det var fel på men tydligen så är det hela ryggen som är helt stel och paj. Har lite med att jag är för stressad och att det alltid är fart på mig fick jag lära mig. Så nu är det dags att sänka axlarna och börja ta det lite lugnt. Massage är en riktigt skön smärta och jag känner att jag längtar till nästa vecka när det är dags igen. Tyvärr kan jag knappt fortfarande röra mig men får jag bara vila lite så kommer det bli bättre. Förutom massage fick jag även mat och en riktigt trevlig kväll inte dåligt va?! Tack Emelie för det :-)

Måste berätta att jag har världens gulligaste mamma också. Såhär lät det när hon ringde förut:

Mamma: Jag är orolig för dig, pappa sa att du hade ont i kroppen!

Jag: Nja, det är bara axlarna jag har ont i det är inte så farligt..


Mamma: Men det är så det börjar!


Jag: Vadå?

Mamma: Svininfluensan!


Haha så kul! Tror mera på att jag har försökt visa mig lite för stark igen med att lyfta för mycket saker än att jag har fått svininfluensan. Eller börjar inte min näsa se lite platt ut? Kanske får kolla upp det! (Åh dålig humor jag vet)




Världens bästa Emelie som ska rädda min stressade rygg!


Snart är jag en del av bilden!

Har fått lite fler bilder från där vi ska bo i St Tropez. Jag som inte trodde jag kunde längta något mer!







Vet inte riktigt men jag tror att det kan vara i det här huset som vi ska bo...






Har tagit bilderna från han som vi ska bo hos Facebook. Hoppas verkligen att det här är utsikten från hans hus ifrån hans pool, då skulle jag bli lycklig!


Veckans.... visdom!

Jag berättar för Lisa om att jag ska åka och kolla på Madonna.

Lisa: Åh ska du, vart kommer hon till Linköping eller?


Ja gumman en av världens största artister gör sin första spelning i Sverige på nio år, det är klart hon kommer till Linköping då! Söt :-)

Har en mp3 till salu

Kom på att jag köpte en ny mp3 för ett tag sen som jag bara ska fylla med bra träningslåtar till när jag är ute och springer. Har som vanligt glömt bort den men nu skulle jag packa upp och ladda den. Men tror ni det finns någon svensk bruksanvisning med?! Nej bara slovenska och nåt språk till. Åh vad surt! Jag som är så sjukt oteknisk och som knappt kan läsa en bruksanvisning på svenska hur ska det då gå på ett annat språk? Och nej det är inte bara att stoppa in sladden i datorn och hoppas på det bästa för det har jag redan försökt. Så jobbigt! Någon som vill köpa en billig mp3?

Update: Ok nu är den inte till salu längre. Sladden hade visst åkt ur så det räckte med att stoppa in den i datorn igen så funkade den. Ibland är jag bra på att lösa mina egna problem!


Vad gör man utan sina vänner?

Åhhhh världens mest slitna Marre idag. Men det var en kul kväll i Linköping igår, som jag har sagt förut det är sjukt mycket roligare att gå ut där än i Norrköping. Var på en förfest innan tillsammans med 24 andra tjejer. Bara tjejer! Och allt i en liten etta. Det var den mest skrikiga festen jag har varit på, ni kan nog tänka er själva. Men jag hade kul med Tess, Karin och Sara i alla fall. Vi körde ett litet eget race. Har tappat bort sladden till kameran igen så tyvärr blir det inga bilder.

Måste bara säga att jag verkligen har världens bästa kompisar. Efter att ha jobbat en hel dag, vara lite smått bakis, trött och allmänt nere, få träffa Tyra och Lisa så vänder hela världen till det bättre igen. Man kan inte göra annat än att bara må bra när man har så trygga och roliga människor runt sig. Man mår bra av att veta att de alltid finns där och ställer upp för en och att de aldrig glömmer att fråga hur andra mår även om man mår skit själv. Säger det här för att jag är lite sentimentalbakis idag och då betyder ens vänner alltid lite extra. Höll till och med ett litet tal till de hur mycket jag tycker om de vilket såklart slutade i asgarv som allt annat (också en sak som gör de till världens bästa, allt slutar i skratt). Vet inte riktigt hur jag ska klara mig nu när de lämnar mig i höst. Det är lika bra att ni förbereder er för en lite deppigare jag då. Men det är då och nu är nu och sommaren är inte slut än så nu kör vi!




Byter stad!

                                   Weehoo ikväll blir det Linköping med Tess och gänget! Så skoj :-)

            

Det som inte fick ske har hänt!

Idag så närmade sig mitt liv lite närmare slutet. Idag kom det jag har fasat för länge. Idag var första dagen som de inte frågade efter leg på systemet! Fick lite andnöd och panik och var nära att hoppa på kassörskan och fråga om hon verkligen inte skulle fråga om leg, eller vad det var som gjorde att jag såg gammal ut. Men jag behärskade mig och gick lugnt ut ur butiken med tusen tankar snurrande i huvudet och med ett beslut om att aldrig någonsin använda den tröjan jag hade på mig igen eller ha håret som jag hade det då. Jag vet att det är patetiskt att vilja se ut som under 20 när man snart är 27 och jag vet att jag har en överdriven åldersångest, är bara så sjukt rädd för att bli gammal. Handlar nog om att jag är rädd för att inte hinna med allt innan det är försent. Får nog ta och göra upp en plan om mitt liv snart!

        

                                             Gammal?


Update: Fan ju mer jag kollar på den här bilden ju mer ser jag att jag faktiskt har rynkor runt ögonen! Ser ni de också?

Vem vilar på semestern?

Kom på idag att det bara är lite mer än en vecka kvar till min semester. Ja nedräkningen har börjat! Har en superspäckad semester att se fram emot:

Nästa helg: Ok jobbar fortfarande då men jag ska i alla fall hem till Vingåker och den stora, årliga händelsen där, Augustibasaren! Och som ni vet så kommer min bästa Ida också!

Onsdag första veckan: Till Borås och Ida! Måste alltid hinna med ett besök dit när jag är ledig, hatar att bo så långt bort från de.

Torsdag: Jag fyller år! Jag hatar att bli äldre men jag älskar att fylla år. Och det finns inget bättre sätt att spendera den på än hos Ida med familj. Jag förväntar mig mycket uppvaktning under dagen och en nybakad tårta, bara så att du vet Ida :-) Kvällen firas i Borås med utgång.

Fredag: Erika kommer också till Ida och vi ska ha en liten vin/prata minnen kväll.

Lördag: Jag åker med Erika till Göteborg där jag möter upp Sandra som också har tagit sig dit. Sen blir det Madonna! Kommer bli en grym konsert och kväll i Göteborg, det känner jag på mig!

Söndag: Åker hem och packar om för på.....

Tisdag: ...drar jag och Johanna till St Tropez! Åh vad jag längtar, sol, bad och party och allt med Johanna som jag alltid har kul med!

Söndag: Kommer hem... sen är det nog tur att jag börjar jobba igen så att jag får vila lite!

Har inte alla fiskar hemma

Har kanske varit delaktig i ett massmord av tropiska fiskar idag. En lastbil hade lastat av en massa varor på våran kaj idag på jobbet men de var inte till oss utan till vår granne, djuraffären. Men vi hade så mycket att göra ( och ok i kanske glömde bort de också) så vi sa inte till de förrän på kvällen. Men innan jag gick över och sa till så gick jag ut och kollade på vad det kunde vara för nåt. Jag höll på att dö av skratt (övertrött) när jag såg att det stog:

"Handle whit care - Living Tropical Fish"


Det hade alltså stått några kartonger med levande fiskar på våran kaj hela dagen! Har ju inte varit bästa vädret idag heller med värsta åskvärmen. Tyckte jag skulle lätta upp stämmningen lite när den inte överglada grannen kom och hämtade de:

- Ja men det är ju tropiska fiskar och det har ju varit lite tropisk värme idag så de har nog överlevt.. hehe

Nej nu ska jag ta min höga nivå av humor och gå och lägga mig!

                                                      


Kvällen som slutade i ett sopnedkast

Åh är inte riktigt mig själv idag känner jag. Är lite för trött för verkligheten. Men det var det värt för det var en sjukt kul kväll igår. Eller natt kan man väl kanske också säga med tanke på att jag tror vi var hemma vid kl 6 imorse.
Vi hann med väldigt mycket under kvällen i alla fall. Vi hann bla bli utsatta för en bluff rullstolskille. Ett nytt sätt att ragga på tydligen, att luras att man sitter i rullstol. Men för att ni ska lyckas med det så gör inte som den här killen som reste sig och gick på toaletten när det blev för trångt för att komma fram. Sen hann Tyra få 100 kr mellan sina bröst på något mystiskt sätt som vi inte vet hur. Vi hann med både ett besök på Café Opera och Whiteroom. Sen hann vi när vi kom hem även att styra upp och fota en hel del bilder, vakta ett tidningsbuds cyckelkärra, bli utskällda av ett tidningsbud för att han trodde att vi skulle sno hans cyckelkärra, ha ett rullator race, stoppa huvudena i ett sopnedkast, tappa bort hemnyckeln och hitta hemnyckeln igen. När man vaknar med träningsvärk i magen av allt skratt så vet man att har haft en kul kväll. Det är med oss det händer :-)

Vill ni läsa lite mer och utförligare om alla händelser så kan ni läsa om det hos Tyra.


Bilderna och bildtexterna har jag snott från Tyra. Hon förklarar allt så bra!

Här skulle vi ta lite roliga bilder tyckte vi....



Fan vad jag har garvat åt den här bilden. Det är meningen att Marres klänning ska sitta över brösten, så ni vet...hahahaha...



När vi efter om och men kommit upp till dörren så ska jag ta fram hemnyckeln som är: BORTA!!!! Fy fan vilken panik vi fick jag trodde ju direkt jag tappat den. Vi börjar gå nerför trapporna igen och en trappa ner så hänger nyckel i handtaget på sopnedkastet! Då kan jag säga att vi bägge ramlade ihop och låg och skrattade i 15 minuter...


Det händer så mycket i mitt liv!

Har haft världens roligaste dag idag. Man blir så glad när man är i Stockholm och speciellt när man är här med Tyra. Sen har jag blivit fotad också. På riktigt, i studio! Något man inte är med om allt för ofta. Självklart berättar jag när ni kan få se de bilderna men det får ni inte veta än. Nu är vi bara hemma och byter om sen ska vi vidare för att bli fotade på nästa ställe och efter det så blir det utgåååååååååååååång.

Några bilder från dagen kan ni få se i alla fall av proffsfotograferna Tyra & Marre tagna i parken. Som ni ser har jag dessutom för första gången fått se hur man använder photoshop!











Biljetten är bokad!

Ja nu är det klart! Biljetten är bokad så nu åker vi den 11 Augusti kl 11. Så härligt, längtar som fan! Blev ingen superbillig historia men det är det värt ändå. Biljetten började på ett bra pris men för varje sida som man klickade sig vidare på så kom det till fler avgifter. Jaja som sagt var det är värt för några dagar i soliga St Tropez! Shit vad jag måste sola så att jag är lite brun när jag kommer dit :-)

En dag på redaktionen!

Åh äntligen framme i Stockholm och Tyra. Att hitta till Stockholm är lätt men att hitta i Stockholm är bra mycket svårare. Tyra sa till mig att ta den gröna linjen och vart jag skulle gå av. Inga problem, tänkte jag! Kom ganska snart på att det nog skulle bli svårare än vad jag trodde, hittade inte ens till tunnelbanan. Fick fråga mig fram efter att jag hade gått helt fel. Ok kommer i alla fall tillslut på rätt tåg och hoppar av vid rätt station. So far so god! Men sen tog jag ett eget iniativ (ska ju inte göra sånt, att jag aldrig lär mig) och går upp från tunnelbanan och väntar på Tyra. Efter ett tag ringer Tyra och frågar vart jag är. Japp då har jag gått upp från tunnelbanan åt fel håll. Blev lite långa promenader till åt fel håll innan jag äntligen hittde Tyra. Så nu sitter jag här på Veckorevyn helt svettig och hungrig. Men glad i alla fall, har en superrolig dag framför mig!

P.S Trodde att tågresan skulle bli mycket rolig när jag upptäckte att hela fotbollslaget som mötte IFK igår också skulle åka tåg. Men tydligen ligger inte Mjällby i Stockholm det ligger tydligen åt ett helt annat håll så i stället för 20 fotbollskillar så fick jag sitta brevid en sur tant. Min vanliga tur!

Överasska mig på facebook?

Haha jag har verkligen världens sötaste, bästa vän! Min älskade Ida skulle överasska mig med att hon kommer till Vingåker på Augustibasaren vilket hon har sagt innan att hon inte kan. Det skulle ha blivit en jätteöverasskning om hon inte hade skrivit det på Facebook! Haha så söt! Men glad blev jag i alla fall, gladast på denna jord! Saknar min bästa vän varje dag! Åh alltså bara en vecka kvar innan jag träffar henne. Då blir det både mammas goda mat, förfest med härliga vänner och sen själva basaren. Kvällen skulle ha blivit kul annars också men nu blev den 1000 gånger bättre! Fast Ida vi kanske inte ska visa oss lika bra som sist?

                          


Jag måste sluta yra på vägen!

Åh kanske kanske kanske att vi har hittat en biljett nu till St Tropez! Ska boka imorgon för smarta som vi är så hade inga pengar att boka för nu när vi hade hittat en bra men håll alla tummarna ni har att den finns kvar imorgon!

Har fått reda på vad det betyder att drömma om ormar:

ORMAR: Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende.

Ok kanske inte den förklaringen jag hade hoppats på, hade ju mera tänkt att det skulle vara nåt med att jag skulle bli rik och lycklig, ingen annan som har en sådan förklaring istället?

Kan slutligen berätta innan jag går och lägger mig och drömmer om de äckliga (och tydligen otursbringande) sakerna att jag höll på att bli påkörd i dag igen. Efter fyra år i stan skulle man kunna tro att jag har lärt mig att kolla mig för innan jag går över gatan. Men nej, mina lantliv takter sitter i. Bara så att ni vet så att ni kan bromsa om ni ser mig gående nära en väg..


                       

 
                   Tack Malin för en supermysig fika ikväll, får vi göra om snart!





Nu är det dags att packa igen!

Jaha så ska man resa imorgon igen då. Det händer så mycket i mitt liv, det är knappt så att jag själv hänger med. Vilken rolig sommar jag har haft/kommer att ha. Imorgon blir det i för sig ingen längre tripp men en minst lika rolig i alla fall. Det blir en liten sväng till Stockholm för att hälsa på Tyra och för att hjälpa henne med en riktigt rolig grej. Vad får ni inte veta än men jag lovar att ni kommer att få veta det i framtiden.

Är bara så sjukt trött nuförtiden! För mycket att göra och för lite sömn är nog problemet men jag vill inte göra mindre och jag kan inte sova så det finns inget jag kan göra. Får stå ut ett tag till helt enkelt!




Kan man stänga av sina drömmar?

Som ni vet så har jag en stor fobi för ormar. En riktigt livsstörande fobi till och med. Kan inte se de på bild och absolut inte på tv. Gråter och får panik om jag ser en på riktigt och undviker platser där de kan finnas. Har ändå lyckats inrätta mitt liv efter att kunna slippa de äckliga sakerna förutom vid en tidpunkt. På natten i mina drömmar. Jag har perioder då jag drömmer om de på ett eller annat sätt och de nätterna vaknar jag med panik och hjärtklappning. Inte helt normalt känner jag på mig men vad ska jag göra åt saken? Finns det någon överhuvudtaget med samma problem som mig? Och är det någon som vet vad det betyder att drömma om ormar, är det någon slags symbol för nåt? Känner att jag börjar bli rädd för att sova..... Inte ok!

                                                         


Ps. Detta min nya kategori: Jag undrar. Jag är full av tankar och funderingar så denna kategori är till för att jag ska fråga och ni får gärna svara....

Stackars oss tjejer!

Nu har Jonas & Filip lagt upp första delen av sin lilla dokumentär om att förfesta som tjej på deras blogg. Gå in och kika så ser ni hur början av kvällen såg ut. Detta var alltså innan ens alkoholen kom in i bilden.....

                                                                       Klicka här för att komma dit!


               


                                       Söta killar!

Hur ska vi komma till St Tropez?

Åh vad svårt det ska vara att hitta en billig flygbiljett då! Ingen som har tid att skjutsa oss istället? Jag som inte ens tycker om att flyga och så ska man sitta och slänga ut en massa pengar på det. Men skit samma, åka ska vi göra i alla fall, frågan är bara hur fattiga vi kommer bli på det. Kan det inte bara bli superfint väder här nu så att priserna sjunker? Som läget ser ut nu så tar vi nog flyg till Milano och sen tåget därifrån till St Tropez. Någon som har ett annat bra förslag? Vi har suttit och studerat kartan och alla flygbolag och kommit fram till att det är det billigaste. Men vi kan ju ha missat något så hjälp oss om ni kan!

                                          

Jag har gått mycket och gått om!

Ok dags för veckans avräkning på stegräknaren. Kan säga att jag har kommit ikapp Sandra lite nu.

Sandra: 64720

Jag: 136151

Som sagt var, jag är en dålig förlorare så jag har verkligen kämpat för att komma ikapp och det lyckades jag med. Nu ska jag fortsätta kämpa, mitt mål den här veckan är att slå mig själv från förra veckan. Kom igen nu Sandra och ni andra nu är vi halvvägs, två veckor kvar innan the grande finale! Var tvungen att peppa upp Sandras steg lite efter avläsningen så vi tog en promenad på kvällen. Superskönt! Kom hem lagom till Beck också, en av de få som jag bara har sett ett fåtal gånger. En bra måndagskväll helt enkelt!


                                    
 
                                               Veckans vinnare!

Ska försöka hitta till St Tropez!

Vet inte om ni tänkte på att jag nämnde att det var en sak jag ville skulle hända för ett tag sen? Nu har det hänt i alla fall. Nu är det bestämt att jag har gett upp tanken på att få se sol i Sverige så nu drar jag till St Tropez på semestern! Japp St Tropez baby, St Tropez! Är världens gladaste idag :-)
Min reskompis är världens bästa Johanna så det kommer bli grymt! Hon känner en som har hus där nere så vi får bo hos honom. Så i stället för att hänga kvar i Göteborg efter Madonna (som jag också längtar sjukt mycket till) så åker jag bara hem och packar om väskan och så åker jag vidare!

Någon som har varit där?  Haha jag kan erkänna att jag knappt visste vart det ligger någonstans så jag fick googla fram det.. Efter att ha gjort det kan jag säga att jag längtade ännu mer!  Nu måste jag väl ändå få se lite sol på min semester äntligen?

   

=  
                                                                                                            
  


We are going to look at the bottom of the bottle in St Tropez! Shit en resa med Johanna... det kan bli galet det :-)

Norrköping kan också!

Jag ska vara helt ärlig. Jag har aldrig vaxat benen. Och jag kommer aldrig att göra det nu heller efter att jag har sett på Filip och Jonas hur ont det gör! Som ni hör, kvällen spårade ur ganska mycket. Fast just att vaxa benen hörde ju till deras dokumentär som de gjorde innan festen kom igång. De testade även ansiktsmask, måla tånaglarna och noppa ögonbrynen. Ska bli spännande att se den dokumentären sen!

Filmkameran var även med på festen senare också men det kan säga er att den filmen får ingen se! Vi släppte loss ganska rejält så den är censuerad.. hoppas jag i alla fall! Men kul hade vi i alla fall och killarna verkade gilla utelivet i Norrköping!

Ett stort tack till Alex och Stig och Palace för att ni hjälpte oss visa Stockholmskillarna att vi kan i Norköping också! Ni är bäst!





Kolla handuken i munnen, tro mig den behövdes!








V tecknet är nu ute och detta tcknet är det nya!

Veckans...... citat!

Jag och Elin sitter och disskuterar en kompis kärleksliv och problemen i det när det kommer jordens tyngsta suck från Moa (den här kategorin kanske skulle döpas om till veckans Moa) varpå hon säger:

"Det blir alltså inte bättre. Jag som trodde att det skulle bli lättare när man blir äldre men det är alltså samma skit då!"


Nej, ledsen Moa men det blir inte bättre!



 

                                                                              


Äntligen blir jag filmstjärna!

Ikväll blir det en riktigt kul kväll! Våra nya vänner Filip & Jonas kommer från Stockholm för att testa utelivet i Norrköping. Och inte nog med det, vi ska bli filmade också. För vad passar bättre på en tjejfest än att göra en dokumentär om det. Så de ska filma om hur en man som tjej förbereder sig inför fest. Det ska vaxas ben, plockas ögonbryn, sminkas och fixas naglar och tro inte att de slipper undan så lätt för de ska också få testa på allt. Allt kommer bli en liten webbdokumentär som jag såklart ska försöka få tag i till er sen. Förutom filmning så kommer det att bli lite Singstar och lite Buzz också. Och vem vet, ölspelet kanske också dyker upp? Vi är ju proffs på det sen sist!


               Filip Benke, Marie-Lovise Pedersen, Tyra Sjöstedt & Jonas Bane

Jag har gjort ett genombrott i forskningen!

Efter många års studier så har jag kommit på följande: Det är inte alkoholen som är onyttig, det är all skit man stoppar i sig dagen efter som är det onyttiga! Det finns även en del som slinker i samband med själva drickandet också som hamnar under den kategorin. Så slå bort alla tankar om att du blir tjock av sprit och skippa pizzan dagen efter istället!

                           

                                          Ett stort INTE OK!!!!


Vem cyklar i poolen?

Vet inte riktigt vad Norrköpingsborna håller på med när det krävs en sån här skylt vid poolen i Vasaparken?


Staden som dog!

Vad har hänt med Norrköping på torsdagar? Jag trodde att allt var öppet på kvällen så vi planerade en riktigt utgång där vi skulle möta upp fler roligt folk. Vad händer? Jo, allt är stängt! Inte ok! Jag vet att jag har varit ute på torsdagar förut och det har varit öppet så varför inte nu på sommaren? Efter en kul förfest så gick vi till Harrys där det inte var nåt kul folk så då gick vi till Wasa (ja jag vet vi gick faktiskt dit) där det inte heller var nåt kul folk så vi dansade lite för att roa oss sen gick vi och köpte pizza som vi tryckte i oss. Trots tråkiga uteställen så måste jag säga att jag hade kul ändå, det är kul att vi kan roa oss själva så bra :-)

Har haft världens undebaraste lediga dag i dag också med lunch med Tyra och solning med Sandra. Frågan är bara om dagen ska sluta här eller om jag kanske ska hitta på något mer. Hm får nog fundera lite på det.

Imorgon får vi finbesök från Stockholm, kul!



Blev faktiskt knappt alls några bilder igår... vet inte vad som hände!

Kvällens bästa!

Ok två av kvällens citat:

Clara: Rosé är så mycket godare än vin!

Sandra: (som tar på sig strumbyxor)  Den stora delen ska vara bak va?

Haha kul kväll :-)


Den där lilla gumman är mysiiig// Suzette


Ska söka till hell moppers!

Ni kan aldrig gissa hur jag kom från jobet idag?! På moppe! Den absolut roligaste hemfärden jag har haft under mina tre år på Nordik. Våran underbart söta kollega Moa har en EU moppe som hon vägrar växa ifrån och eftersom jag hade bråttom hem idag så frågade hon om hon skulle skjutsa mig. Trodde inte jag skulle våga (är en fegis) men shit var kul det var! Fick pröva och köra lite själv först men jag ville inte köra hela vägen hem för jag vet inte vart man får köra med en sån där. Jag trodde man skulle köra på trottoarerna men det var visst fel. Jag kan verkligen rekomendera er att ragga på en 15-åring för att få skjuts hem (är det lagligt att skriva så)! Smidigt som fan :-)

Nu har jag bråttom igen för nu ska jag hem till Sandra och hennes kompisar. Är som vanligt lite sen, skulle ha varit där.. hmm nu! Ha en bra kväll!



Yeah mina takter från förr sitter i!




Det fanns till och med en jättesöt bagalucka som jag kunde ha min värdefulla packning i, perfekt ju!


Vad händer på natten egentligen?

Idag var det lite lättare att stiga upp när man kom på att det är sista dagen innan jag har EN HEL DAG ledigt imorgon! Blev ännu lättare när jag kom på att det kommer bli en rolig kväll också då jag ska till Trädgårn med Sandra och hennes kompisar. En perfekt sommartorsdag alltså!

Jag har en liten fråga bara. Hur kommer det sig att en idé kan verka så bra på kvällen innan man går och lägger sig och så dålig när man sedan vaknar? Vad händer egentligen på natten som gör att vi ändrar åsikt så snabbt på bara några timmar. Är det därför uttrycket  "sov på saken" finns, för att man vet att om ett beslut klarar av en natts sömn så är det bra? Detta får bli dagens fråga!



Borttappade nycklar från 2000 talet upphittade!

Jag skulle leta efter en sak (ovanligt att jag har tappat bort nåt) och letar i en gammal väska som jag använde väldigt mycket förr. Och vet ni vad jag hittade då? Ett par nycklar! Har ingen aning om vems de är eller vart de går eller hur de har hamnat i min väska, men där låg de gömt i ett fack. Kan vara mina eftersom jag är expert på att tappa bort nycklar men jag har absolut inget minne av de eller att jag har tappat bort några som jag aldrig har hittat och sånt minns man. Så om det är någon som saknar sina nycklar sen någongång i början av 2000-talet eller tidigare hör av er :-)

Ser ju ut att vara ganska viktiga nycklar så jag förväntar mig en hittelön!


                               


Varför somnande jag?

Åh hur kan ett humör ändras så snabbt över en natt. Var på ett superbra humör när jag gick och la mig igår. Jag var fortfarande hel upprymd från filmen, sen ringer Tyra och vi pratar ganska länge om allt från hur vi kan jämföra killar med oss själva till vad vi ska göra i helgen och att Britney sög. Om allt som finns att prata om tror jag, och då blev jag på ännu bättre humör, man blir det av att prata med en av sina bästa kompisar när man saknar henne! Sen är jag så förväntansfull inför något som jag verkligen hoppas ska hända (vill inte säga vad än för då kommer det säkert inte hända) vilket gjorde att jag bara låg och funderade på det. Så jag har inte sovit många timmar inatt.

När jag sen vaknar så känns livet inte som en lika rolig sak. Mitt dåliga morgonhumör kom med en stor kraft, jag har inget roligt att se fram emot idag, solen skiner och jag ska jobba och så gick såklart min stereo sönder! Jag som alltid måste lyssna på radio på morgonen! Satte på tv:n istället och missar såklart det enda jag vill se, vädret! När jag sen går till jobbet så tar jag på mig samma skor som igår (pucko!) så jag har så ont så att jag knappt kommer fram och när jag väl gör det så har jag fått ett jättestort, rött myggbett mitt i pannan! Jag skulle aldrig ha gått och lagt mig helt enkelt!

Hoppas ni får en bättre dag än mig. Har ni inget att göra så kom förbi Nordik och pigga upp mig! Men var beredd på att jag ser ut som skit, det blir liksom inte bättre än såhär!


                     

                                      Kom hem nuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Baksmälla är bäst på bio!

Har aldrig tyckt att en Baksmälla har varit rolig förut men nu har jag varit med om en. Oh my god vad rolig filmen var! Helt ärligt, utan att överdriva, den roligaste filmen jag har sett. Jag har skrattat så att jag har ont i magen. Kommer aldrig kunna sova nu har för mycket skratt kvar i mig fortfarande. Jag säger inte så mycket mer än att gå och se den! Jag ska köpa den när den kommer ut så att jag kan kolla på den varje gång jag känner mig deppig, eller bara varje kväll överhuvudtaget för att bli glad!

Kan också berätta för alla att för en gångs skulle så var inte jag sen till bion. Det var däremot Fransisco. Vi skulle mötas halv och tjugo i ringde jag honom. Då låg han och sov och lär hur lugn som helst. Kvart över kom han till stan. Bara så att ni vet det! Han påstår att vi ligger jämnt nu för alla gånger som jag har kommit sent, men nej gubben vi är inte lika! Möjligtvis om vi lägger ihop det att jag kommer upp i en halvtimma. Det betyder att jag har en kvart till godo nu. Bara så att du vet! Puss ;-)

Ett litet tillägg till förra inlägget också: Vad tror ni låg i den väskan jag ryckte åt mig när jag sprang iväg (ok jag kanske kom dit fem över halv) om inte mina kort! Jag trodde jag hade letat i den väskan men tydligen var det den enda väskan jag inte hade letat i. Bra för mig! Synd bara att det inte också hade flugit in lite pengar i väskan också. Men man kan ju inte få allt här i världen!

                      

Ok det är inte första gången det händer!

Helvete vad bra jag är ibland! Kan ju inte bli annat än imponerad av vad jag kan råka ut för. Den här gången har jag tappat bort både körkort och visakortet! Har funderat på när jag senast hade det och jag tror att det kan ha varit i lördags när jag var ute, även om det låter helt otroligt att jag inte skulle ha handla nåt sen dess. Har letat överallt, nu orkar jag inte leta mer. Tur att man har världens bästa Francisco som kan betala bion sålänge. Men vet ni vad det värsta är? Jag bryr mig inte ens så mycket för det är inte första gången de försvinner, även om det faktiskt var ett tag sen sist. Eller körkortet kan ju bli lite jobbigt att skaffa nytt, men visakortet vet jag går fort att få fram, been there, done that, got the t-shirt som jag brukar säga. Dessutom finns det ändå inga pengar på det. Jaja det blir morgondagens problem, nu är det bio som gäller!




Är så jävla bra!!

Vad tänker jag med?

Varje morgon när jag vaknar försöker jag det första jag gör komma på om det händer något roligt under dagen så att det blir lite lättare att stiga upp. Idag när jag vaknade var det ganska lätt att stiga upp (trots enorm trötthet) för ikväll så ska ju jag och Francsico på bio! Var ju 100 år sen sist och biosucker som jag är så har jag saknat det enormt. Både bio och Francsico har jag saknat! Vi ska se Baksmällan, en sjukt kul film har jag hört!

Kan också tala om att jag måste vara antingen den trögaste eller den mest envisa personen i det här landet! Igår när jag var ute och sprang så fick jag jordens blåsa på hälen eftersom mina löpardojor fortfarande är för små (nej de har inte blivit större och mina fötter har inte krymt, men de är fortfarande lika snygga). Tror ni inte jag tar på mig samma skor när jag går till jobbet idag?! Nu har jag alltså nästan ingen häl alls kvar. Inte ok!

Första avläsningen: Inte helt ok!

Idag är det dags för första avstämmningen på min och Sandras stegräknar tävling. Har inte gått så superbra för mig den här veckan. Har slarvat en hel del, har inte gått så mycket och sen tänker jag skylla på att jag glömde den hemma en dag. Men ställningen nu ser alltså ut såhär:

Jag: 90319

Sandra: 105232


Jag har lite att ta igen som ni ser och eftersom jag hatar att ligga sist så har jag idag både gått till jobbet och hem och sen har jag sprungit en runda strömmen efter det. Var superskönt, men jag känner på mig att det här kan sluta som förra stegräknar tävlingen när jag tog ut mig så att jag pajade min höft i en vecka. Jag får vara noga med stretchingen den här gången!

Är det någon mer som har hakat på tävlingen? Vad har ni kommit upp i då?



Veckans vinnare!

Välkommen livskris!Det var ett år sen sist!

Idag kom min årliga livskris! Den brukar komma ungefär den här tiden på året när det närmar sig min födelsedag. Det som utlöste det den här gången var när jag gick till jobbet imorse och jag började fundera på hur många gånger jag hade gått den här vägen och direkt kom tanken hur många gånger till jag kommer att gå på den här vägen. Och vips så försvann andningen och ersattes med panik! Sen gick tankarna vidare till är det försent att göra nåt med sitt liv när man börjar bli så gammal som jag och vad vill jag i så fall göra? Inte för att jag inte trivs med mitt liv nu, det gör jag, men allt som är bra kan kanske bli bättre? Tur att det var en grymt kul på jobbet sen som gjorde att jag kunde tänka på annat. Som sagt var det är inte första gången jag har en livskris, det är ett årligt fenomen!

Jaja de säger ju att man inte är äldre än vad man gör sig, så så gammal kan jag väl inte vara då, eller vad tycker ni?











Vänner som betyder allt!

Åh vad jag känner att jag saknar mina vänner ikväll. Känns som om det var 100 år sen vi träffades men när jag tänker efter så var det bara en och en halv vecka sen sist. Händer det inget kul snart? Vi måste planera nåt...




Bild från Onzdá

Veckans......

Jag har kommit på en ny kategori som jag ska starta här. Den heter Veckans....... och är något roligt från veckan som har gått. Det kan vara allt från ett citat, en bild, händelse eller person, lite vad som helst som jag tycker är kul! Vad tror ni om det?

Den här veckan får det bli en bild. Såhär såg söta Moa ut när hon kom till jobbet en dag. Vi frågade vad hon hade gjort och hon svarade bara: "Jag har målat naglarna!"
Följdfrågan blev såklart: "Hur full var du då?"
Svaret? "Nej jag var helt nykter!"

Så roligt. Den absolut bästa nagellackmålningen jag har sett!  Moa du gjorde min dag!


           

Kolla speciellt in färgen som inte sitter på naglarna. Alltså den på tårna. Hur hamnade den där?


Vad kan jag hitta vart idag?

Ok jag hade inte så mycket för att jag städade i fredags i alla fall. Vilket gäng! Det finns en anledning till att jag inte brukar ha fester och det är för att det är så jobbigt dagen efter. Och idag var det nog det jobbigaste ever. Jag har mitt vardagsrumsbord inklämt i köket tillsammans med lite annat bråte som stog på andra ställen i lägenheten innan gårdagskvällen. Mina tavlor har bytt plast och ett fönster går inte att stänga. Och så har jag numera en porrsida som startsida på datorn och jag som inte är nåt data geni kommer få ha den där ett tag. Tur att de lät bli Bönan (guldfisken)  i alla fall för han var riktigt illa ute ett tag. Men kul hade vi i alla fall. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår! Innan vi gick ut så avslutades festen med att vi drack upp min Gula Änkan som jag hade sparat till mitt bröllop. Men eftersom de inte tycker jag ska gifta mig så tog vi den igår istället.
Efter den vilda festen så följde jag med killarna tillbaka till Linköping och gick ut där. Mycket roligare uteliv i Linköping!




Såhär ser mitt kök ut.. orka tråckla in bordet där! Och orka tråckla ut det!






Klarade (nästan) av att hälla upp champangen i en pyramid. Måste nog ändå torka av fönsterbrädan idag...




Kvällens tema: Byxor av! Här mitt framför två chockade tjejer på tåget.

Det gick fort ikväll!

Åhnej den här kvällen kan sluta hur som helst! Efter två timmar så har vi fått av alla tre killar byxorna. Det måste vara rekord :-)

Kolla speciellt Calle som vi aldrig har träffat förut. Han platsar i gänget rejält!





Linköping goes Norrköping

Äntligen har Linköpingsborna fattat att de ska komma hit och hälsa på. I alla fall några. Ska bli så kul. Offrade hela fredagskvällen igår till att städa lägenheten så att de får plats. Tyvärr visar sig inte Norrköping sin bästa sida ikväll eftersom regnet öser ner. Får nog stryka grilla från listan och skriva till inomhus aktiviteter istället.
Har i alla fall haft en grymt bra dag på jobbet idag! Regn för med sig många kunder= mycket att göra= skitkul! Är i för sig ganska trött nu men jag vaknar nog till snart. Tänkte fixa lite bra musik och sen ska jag rota i garderoben efter nåt att ha på mig, det brukar göra en på G. Ska nog ha mina nya skor i alla fall ska visa er de sen!

Nej blir inte så mycker vettigt skrivet nu känner jag, får nog ta tag i mig själv istället!




Världens äldsta bild på i alla fall en av de som kommer ikväll. Och så jag i bakgrunden...

En "magisk" kväll i Stockholm!

Tillbaka till verkligheten igen! Oj vilken kväll det var, en sjukt kul kväll och sjukt kul dag överhuvudtaget. Först hade jag och Tyra en superbra shopping på två timmar och med massor av fynd. Sånt laddar vem som helst så ni förstår själva vilket bra humör vi var på. Inte ens ösregnet kunde stoppa oss när vi åkte till bion. Tyvärr hade ingen av oss tänkt på att ta med paraply men som tur var så fanns Börje Salming där som räddade oss under hans paraply. När vi sen kom under tak så var det dags för fotografering. Trodde jag skulle hålla mig i bakgrunden men nej, de ville att vi skulle stå nära varandra så att de fick ta kort på oss båda! En annorlunda upplevelse för lilla mig från landet. Sen kom vi in i en Harry Potter värld där man tyvärr fick lämna ifrån sig kameran så det blev inga bilder till er därifrån.
Efter filmen så åkte vi vidare till Östermalmshallen där vi tyvärr inte minglade så mycket men det var kul ändå. Vi träffade två nya kompisar Filip & Jonas (spelar med i Andra Avenyn som jag aldrig har sett) så vi fyra gick ut i Stockholm sen. Jag tror vi var på hälften av Stockholms alla uteställen men vi hade riktigt kul! Kul att de var precis lika partygalna som jag och Tyra. Vi hann med både ölspelet, en poseringstävling och att dansa barfota. Är inte så ofta jag går ut i Stockholm men det kommer bli fler gånger. Det slår Norrköping ganska lätt, men det var det väl kanske ingen som tvivlade på.

Och ja just det ja! Fimen var riktigt bra, en av de bästa Harry Potter. Så om ni är ett Harry Potter fan så gå och se den!

Lite bilder kan ni få men jag skriver som Tyra, de flesta är censurerade..




I Taxin på väg dit...





Filip, jag, Tyra och Jonas strax innan ölspelet då jag tror allt gick utför... eller var det kanske efter ölspelet. Svårt att säga med den minen jag har.





Ok ni får två snälla bidrag till poseringstävlingen också.




Inget vill som jag vill!

Åhhh är faktiskt dyngnervös för min stora galapremiär imorgon. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, har en massa fula mygbett på benen, är supertrött, har fula fötter och allt annat som kan gå fel. Får nog ta och gå och lägga mig och sen stiga upp supertidigt imorgon och fortsätta fundera över mitt liv då. Kanske tänker jag lite klarare då.. förhoppningsvis. Åh nej måste tvätta håret först innan jag lägger mig, orkar inte! Fan vad livet inte är kul alltid. Kanske hinner uppdatera något imorgon annars kan jag lova er att ni får en utförlig återberättelse om allt som händer på fredag.



Känner mig precis såhär nu...... Hmm kanske får bli pälsmössa och jägerhalsduk imorgon? Har ju inte så många andra alternativ!

Det är jag & Michael Jackson

Kollade på en konsert av Michael Jackson igår och upptäckte att han har likadana solglasögon som jag. Kul, undrar om han också köpte sina på HM? Såg också att det var flera personer som svimmade redan under första låten så att de fick bäras genom publiken och ut. Tänk om det händer mig på Madonna. Vi ska ju stå längst fram, hur gör man för att inte bli ihjälklämd då? Får nog fundera lite på klädval, bort med kjol och linne och på med skyddsväst!




Jag är avslöjad!

Hörde på radion imorse att myggorna dras till de med större sexlust. Hmm... undrar vad mina 18 myggbett säger om det!

Ibland blir inte allt som man har tänkt sig...

Ikväll så borde jag:

# Tvätta

# Diska

# Packa upp efter alla resor fram och tillbaka

# Städa

# Laga matlåda

# Ringa och sägra grattis till min bror och hans fru på deras 2:åriga bröllopsdag


Ikväll har jag:

# Upptäckt att jag faktiskt inte har så mycket tvätt ändå. Klarar mig nog en vecka till om rotar längst in i lådorna alt. köper lite nya underkläder.

# Kommit på att jag har en diskmaskin. Fattar inte att jag fortfarande ofta glömmer bort den.

# Insett att jag snart ska åka bort igen så det är ingen idé att packa upp... än.

# Stekt en fryst kyckling (orka tina den) och glömt bort den i stekpannan. Någon som vill äta lunch ute imorgon?

# Skrivit jag beklagar till min svägerska på Facebook.


Ibland är livet med mig rätt ok ändå!



Ibland kommer det en hemlängtan...

Åh här hade jag tänkt att lägga mig i soffan och läsa igenom allas bloggar som jag har missat under helgen och skriva lite till er, men vad händer? Jo det börjar åska sjukt mycket och feg som jag är så vågar jag inte ha kontakten till datorn i. Är ju rädd att den ska sprängas, för det kan det va? Så det får bli en snabb hälsning till er innan batteriet tar slut.

Hade en supermysig dag igår. Först fika hemma hos Malin med Erika och Carro och sen en stor återförening med riktigt gammla tjejgänget. Shit vad kul det var! Och vad mycket vi hade att prata om. Kände att jag har saknat de oerhört mycket efter att inte har pratat med de på några år. Men nu får det inte gå lika många år igen, det ska vi se till! Kul att allt känns som vanligt när man träffar de också, att inget ändras oss emellan. Det är så det är med riktiga kompisar.

Senare på kvällen när jag var på väg hem så fastnade jag i Vingåker där jag fick köra runt på ännu fler gammla vänner som skulle ragga öl på kvällen. Precis som på gammla goda tiden, med den enda skillnaden att nu var det jag som körde och inte tvärtom. Måste faktiskt erkänna att jag saknar Vingåker ibland.



Gammla gänget igår..




Anna & Sara & Tuva på Fias möhippa




Jag & supersöta Tuva, visst är hon en av de sötaste bebisarna ni har sett??!!

Nu jävlar kör vi, är ni med?

Efter att vi har proppat i oss mat hela helgen så bestämde jag och Sandra oss för att vi ska börja vårat nyttiga liv idag. Så nu är det stegräknare på och tävlingen igång. Den som har gått flest steg på en månad vinner. Vi har rapportering varje vecka så att vi ser hur vi ligger till. Dessutom är det nyttig mat och inget godis, kakor eller glass som gäller. Är det någon mer som vill vara med. Jag kommer köra rapporteringen varje vecka på bloggen så om det är någon som känner för en utmaning så på med stegräknarna och släng in en kommentar om hur det går för er. Varje måndag blir det avläsning. Kan vara ett bra tillfälle för er som känner att ni behöver bli lite peppade att tävla lite med oss! Nu jävlar kör vi!






Ingen mer glass på länge!

En fuskhelg i vildmarken

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Var så trött igår så det var bara att stupa i säng när jag kom hem.

Håll i er nu men jag har faktikst solat i helgen! Japp min väderbestämmelse svek och jag fick sol på min lediga helg. Superskönt att äntligen få känna på hur det känns att sola och att de runtomkring mig inte behöver ha solglasögon på sig när de ser mig längre. I övrigt gick vildmarkslivet bra tycker jag. Det regnade ju inte och vi var i närheten av en camping så det fanns både toalett och en kiosk. Ok lite fusk kanske men det var precis lagom för mig. Hittade även en ny vän i form av en hund. Jag älskar ju inte hundar men den här hunden älskade tydligen mig vilket gjorde att vi blev vänner tillslut (efter att han följde efter mig vart jag än gick så hade jag inget val). Som sagt var en kul helg i vildmarken.

Och för er som undrar: Jag fick faktiskt inte mer än 18 myggbett. Ganska bra för att vara mig tycker jag!




Vi fick improvisera ganska mycket eftersom vi hade glömt en del saker. Det här var vårat bord med duk...





....och det här var våra vinglas (minsmarta idé)




Fick för första gången i hela mitt liv lära mig att hjula också vilket jag aldrig har kunnat förut. Har alltid trott att man ska stå på sidan och slänga sig med en hand men tack vare Sandra så vet jag nu att man ska stå framåt och slänga sig på båda händerna. Tack alla kompisar från när jag var liten för att ni talade om det :-)  Vet inte om man kan kalla mig proffs ännu men jag är en bit på väg i alla fall..





Vi hade kul allihop men roligast hade nog hunden :-)

Hur många skor behövs i ett tält?

Oj vad svårt det var att packa till att tälta. Har säkert missat att ta med mig en massa saker, och tagit med en massa onödigt för den delen också. Tittade på vädret nyss och det ska bli regn och åska men det är jag inte så förvånad över. Jag bestämmer ju vädret med min ledighet. Inget jag tycker om men något jag får leva med. Jag har ju i alla fall fått se solen genom fönstret på jobbet de här 10 dagarna jag har jobbat så jag ska väl inte klaga. Man kan ju inte få allt här i världen.

Haha fick precis ett mess om att det räcker att ta med 2 par skor och inte 10. Fan jag som redan har packat 4! Får nog gå och fundera över min packning en stund!




Tack världens bästa Tyra för att du vet när du behövs för att göra mig glad. En kompis som säger jag står utanför dörren när du kommer hem när hon hör att man är lite nere är värd allt! Åkrar é

Mycket har hänt!

Åh vad jag är trött! Man blir lätt det om man bara har halvsovit i värmen i två timmar i natt. Det var ju aftter work i Linköping igår med lite grillparty och utgång med en massa jätteroliga människor. En riktigt sjukt rolig kväll i värmen! Man kan väl säga att den spåra ur lite på slutet, eller i alla fall för mig. Korten nedan får tala för sig själva.






Onzdá kvällen i onsdags på Otten var också riktigt kul. Har ju inte hunnit berätta om den! Vi började hemma hos Tyra där vi sen blev hämtade av två små jättesöta minicoopers som körde oss. På Otten bjöds det på grillbuffé och dricka. Blev en ganska tidig kväll dock, skulle ju både jobba och på after work dagen efter.




Jag har världens snyggaste kompisar! En helt vanlig onsdag i Norrköping..


Imorgon är det dags för min campingdebut så nu är det dags att sova så att jag lite pigg! Datorn hör tyvärr inte ihop med naturen så det blir nog ingen uppdatering imorgon men på söndag får ni höra om mitt äventyr! Ha en toppen bra helg!

Äntligen är den min!

Kolla vad jag äntligen har slagit till på eter att ha gått och spanat på den sen vi öppnade vår butik för 2,5 år sen! Har tyckt att den har varit lite i dyraste laget för mig men har drömt om den varje gång jag har gått förbi den (typ 20 gånger per dag). Så när vi skulle fixa för rean och den helt plötsligt skulle vara med så var jag snabb på att slå till! Visst är den något av det snyggaste ni har sett! Vet inte riktigt vart i min lägenhet den ska få bo än, måste planera om lite men det är det värt! Dessutom kommer den passa precis överallt hemma hos mig, har nästan lite för många ställen att välja på.Tyvärr har vi inga fler sådana i just den färgen kvar men vi har några grymt snygga svart/vita kvar och mycket annat snyggt på rean till sjukt låga priser. En hel del mer från Kartell också, ett märke jag verkligen älskar! Deras saker passar till allt så kom in och fynda lite! 


                      

           Stolen kommer från Kartell och heter Madmoiselle, nypris 5310:-

SkogsMarre slår till!

Som jag nämnde för er förut så ska jag ut och tälta i skärgården i helgen. Det ska bli riktigt kul men jag måste erkänna att det inte är så ofta som har sovit i tält. Då har jag räknat bort de gångerna jag campade med mamma & pappa på en utrustad camping när jag var liten och de tog hand om allt. Så hjälp mig! Vad ska man ha med sig när man tältar? De på jobbet sa att det blit kallt på natten men det ha jag svårt att tro på det när det är så varmt, är det så att det blir det? Vadå ska man ha mössa med sig eller? Något annat jag ska tänka på? Och en sista fråga: Finns det ormar i skärgården?




Hur kallt kan det bli? Behöver man halsduk?

RSS 2.0
Bloggtoppen.se