En bubbla kan inte vara för evigt!

Jag sa ju att bubblan inte kan vara hel för evigt. Nu har bubblan spruckit... Jag är inte så lycklig längre.. jag är trött, supertrött! Det kom över mig igår efter att jag hade färgat mig och jag kom på att jag inte skulle hinna vara hemma nåt igen! Jag har knappt sett min lägenhet på en hel månad! Anledningen är att jag måste lära mig att säga nej.. jag måste säga nej och sluta planera in saker varje ledig sekund så att jag hinner ta det lite lugnt också! Så det är mitt nyårslöfte.. att lära mig att säga nej!!!! 

Tur att det är vår mor & dotter dag i Stockholm imorgon.... ska bli så mysigt att bara få umgås med mamma en hel dag och koppla bort vardagslivet!!!

Ni ska få se hårfärgen men batteriet på kameran är slut och jag hinner inte ladda det..... ska iväg till jobbet nu! Ska ju vara borta hela helgen så det kommer nog bli ganska lugnt på bloggfronten då så att ni vet det! Men om ni inte har hört nåt innan så ska jag vara tillbaka på söndag!!!

Ha en superbra helg!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Det börjar lukta jul...

5 saker som gör att man vet att det snart börjar närma sig jul:

1. Coca Cola jul reklamen har börjat gå på tv... tillsammans med Aladdin reklamen  en massa andra reklamer med tomtar i...

2. Hallgolvet översvämmas av leksakskataloger med snö på och smyckes kataloger med dekorativt granris runt klockorna...

3. Alla klipper sig/färgar håret.. man ska ju vara fin till jul!!

4. Allas elförbrukning ökar med 100% av alla advents & julgrans ljus.. men man måse ju erkänna att det blir väldigt mysigt.. och upplyst, vilket verkligen behövs i det här annars kompakta mörkret!

5. Varje lite stund är fullplanerad, det är julbord, det är julklappar som ska handlas, det är mycket jobb (när man jobbar i butik), det är julfest det är.. puh!!! Tur att vi har som tradition i min familj att bara vara hemma och ta det lugnt på julafton så att man får vila upp sig lite efter alla förberedelser!



Min superbästa pappa som förra året klädde ut sig till tomte för grannens ungar... alla som har träffat min pappa kan gissa hur många kuddar han har lagt innaför kläderna...... (min pappa har INTE så mycket tomtemage egentligen)


Smakar den diskmedel???

Ush jag åt precis en macka som smakade diskmedel... det kan inte vara bra!! Och ni vet om man tycker det smakar konstigt så måste man ta en tugga till för att känna efter om den verkligen smakade konstigt och sen en till för att se vad den smakar och så helt plötsligt har man ätit upp halva mackan.....  Ush hoppas jag inte blir dålig nu, känner mig nog lite snurrig!
Idag är det en fullspäckad dag!!!! Men kul! Först (om bara en liten stund, är lite sen) så ska jag möta upp min pappa som är i stan på ett ärende så ska vi ta en fika. Ska bli så mysigt det är sällan jag och pappa träffas bara vi två. Sen efter det ska jag möta upp Kati för lunch, det var alldelse för längesen!!! Och efter det dagens stora händelse... färga håret!! Men jag har fortfarande inte bestämt mig om det blir ljust eller mörkt.. har lite velig ångest över det... men ni får se reslutatet sen!!

Vad ska ni hitta på idag?


Vart går gränsen till onyttigt???

Det är väl dags för en liten bikt om mina onyttiga intag också. Igår klarade jag hela dagen utan något onyttigt! Och då vet ju alla ni trogna läsare att det var Desperate Husewifes kväll igår också. Nu blev det bara jag och Tyra men det blev inga chips!! Istället blev det en supergod sallad som Tyra gjorde som jag ska göra hemma någongång också sen blev det grönsaker och dipp... ok dipp kanske inte är det nyttigaste men jag tycker faktsikt inte att det är så onyttigt heller.
Så idag då.. ja idag så slank det in en onyttig, onödig ostskiva i munnen.... inte ok!!!

Men några frågor:

Räknas dadlar som onyttigt??? Är helt torsk på färska dadlar men de innehåller ju nästan bara socker men det är ju fruktsocker så onyttigt eller inte???

Hur mycket keso kan man äta innan det blir onyttigt?? Keso i sig är ju nyttigt men jag har inget stopp i mig när det gäller keso kan äta hur mycket som helst.......

Nej nu kan jag inte skriva mer för jag har sådan solfrossa så jag bara skakar alla fingrar på fel tagenter......

Ett stoppljus????




Vad är det här undrar ni säkert nu??? Är det en försenad kräfta?? Är det en vilsen tomat?? Nej det är bara resultatet av första solningen på 2 månader..... oups så det kan gå!!

Kom på idag att min jag-hatar-vintern-jag-hatar-snö ångest inte riktigt har infunnit sig än... faktiskt är att, och det här säger jag bara en gång och jag kommer säkert att ta tillbaka det inom en timma men jag tycker att det var ganska mysigt med snö nu! Det blir ett fint ljus i mörkret och jag får faktiskt julkänsla vilket alltid är kul!!! Att det är kallt och att det blir så slaskigt överallt är mindre kul men just det där ögonblick (för längre än så finns det inte i en stad) när snön har lagt sig och det är alldelse vitt så är det en speciell känsla!!!

Ok det här med kassabok däremot ger mig ångest!! Helt plötsligt blir man medveten om hur mycket pengar man gör av med varje dag och det gör att jag faktsikt inte vill köpa nåt för då måste jag skriva ner det och då blir det mycket mer verkligt. Och jag som alltid har gillat att handla men nu är det inte kul längre... fast det kanske är bra jag vet inte. Ok ni ska få reda på dagens utgifter så får se hur mycket som går åt till ingeting. Tänk då också på att jag har jobbat idag och då ska man ju egentligen inte göra av med pengar! Tänk också på att igår gjorde jag av med mer och imorgon kommer det säkert bli ännu mer! Addera det med de 30 dagarna fram till nästa lön så förstår ni min ångest!! Ok här kommer det:

# Buskort = 100:- (en tyvärr nödvändig sak om jag inte vill frysa ihjäl)

# Handling av mat & tvättmedel = 260:- (tråkigt men nödvändigt)

# Solkort = 200:- (ok kanske inte så nödvändigt men verkligen behövligt... )

SUMMA = 560:-

Låter kanske inte så mycket men som sagt var addera det med resten av månaden........

Glasögonorm!!!!

Oj idag har jag haft en mysig, rolig och händelserik dag! Allt i ett! Blev en dag på stan med Fia där vi mest drog runt och kollade lite.. jag köpte lite småsaker men inget mycket, men sen när jag kom hem och skrev upp det i min nya kassabok så ser man att många små summor blir till en stor summa!! Som sagt var det är riktigt nyttigt med kassabok ni måste prova på det.. jag har ju bara provat i en dag men jag måste säga att det var skrämmande att se vart pengarna tar vägen!
Hann med en klippning också så det var steg ett i min hårförändring och på torsdag blir det steg två: färgning!

Och så var det dagens stora händelse: Jo jag var hos optikern också (har linser) och när jag väntade på min tur så stog jag och provade glasögonbågar! Har nog aldrig hittat några jag tycker om men helst pötsligt så satt de på min näsa! Ett par jag tycker om!! Ett par D&G glasögon utan skarpa bågar.... har alltid tyckt att andra är snygga i glasögon men inte jag! Men nu tyckte jag nog att det såg helt ok ut.. kan nog till och med tänka mig att ha på mig de utanför dörren...



Min nya frisyr!! Blev lite lugg och mittbena.. längtar till torsdag och ny färg!!!!!



Och glasögonen jag faktiskt tycker om!! Obs: Jag har inte köpt de än men jag ska ta en funderare på det..... vad tycker ni?? Tänk på att det är svårt att se på en bild... 



Och såhär ser de ut på sidan.....  



Spara vs slösa

Såhär i lönes tider så satt jag och Tyra och disskuterade pengar igår. Vi disskuterade att vi inte är så sugna på att shoppa som vi brukar utan att vi faktiskt istället tycker att det är roligare att spara pengar!! Jo det är sant, vi båda sa det! Jag har ju planerat att åka till Thailand om några månader och självklart vill man spara pengar till det, så jag har verkligen försökt med det. Jag har aldrig varit så duktig på att spara (jo när jag var liten kanske men det växte bort) så det har varit en liten övning för mig, men det har faktiskt varit kul! Det är en skön känsla när man ser att man har pengar på sparkontot och när man ser att de växer!! Ett tips till alla er som ska spara så är det att göra som jag har gjort.. skaffa ett konto som ni inte vet hur ni tar ut pengar på!!! Jag har världens bästa personliga bankman (vuxet va???!!) som jag skaffade när jag köpte min lägenhet och han har verkligen hjälpt mig! Han har satt upp rimliga lösningar som passar just mig, vilket verkligen behövdes!!!
Så för att ta mitt och Tyras sparande av pengar ett steg längre så kom vi på att vi ska börja föra kassabok!!!! Japp, vi ska skriva ner allt vi köper, allt från take away latten till de snygga skorna! Kommer bli supernyttigt att se hur mycket pengar man faktiskt gör av med på ingeting!!! Är supertaggad!! Så nu ska jag snart ner på stan och köpa en fin kassabok (en utgift som såklart kommer att skrivas upp) så är jag redo sen!!!!

Så vad tror ni??? Är det inte dags att haka på spara trenden nu????



Spara med oss!!!!


Hur beter man sig på fyllan???

Hahahahahaha någon mer än jag som såg inslaget på Boston tea party när Filip & Fredrik testade att vara fulla på jobbet?? Längesen jag skrattade så mycket åt ett tv inslag.. där har vi ärlig, underhållande tv!!! Så härligt att få se äkta, okonstlad & ospelad fylla.. och nyttigt!! Då kan man få en bild av hur man själv beter sig på fyllan.. en tankeställare ni!!




Bakfull på jobbet kanske men aldrig full på jobbet!!

nyttiga jag!

Ja just det ja! En liten update om mina onyttigheter i dag... INGA!!!! Japp har varit duktig idag..även fast glassen i frysen lockar.....

Hallå vart är era kommentarer förresten?? Ok nu menar inte just på detta utan överhuvudtaget... allid kul när ni skriver nåt! 

Får man säga att man är lycklig??

Ibland måste man stanna upp i sitt liv och känna efter lite grann. Känna efter hur man tycker att livet är, om det finns nåt man vill ändra på eller nåt man kan tänka på. Känna efter om man mår dåligt eller om allt är helt ok! Jag brukar göra det ibland och oftast är det nåt som man upptäcker inte är helt ok! Mitt köp av min lägenhet är till exempel ett resultat av en sådan funderare. Kännde att jag inte var riktigt nöjd med allt och eftersom jag inte riktigt hade fått iordning i min lägnhet efter att ha bott där i 2 och ett halvt år (rekord för övrigt, jag gillar att flytta) så kom jag på att det var det som var min Akilleshäl i mitt liv för tillfället. Så jag gjorde något åt det!
Jag har tagit mig en sådan funderare de senaste dagarna och vet ni vad jag har kommit fram till?? Att jag för tillfället faktiskt är riktigt lycklig! Vad finns det som jag skulle kunna klaga på?? Jag har ett jobb som jag verkligen stormtrivs med, en lägenhet jag älskar som verkligen känns som ett tryggt hem, en helt underbar familj som jag vet alltid finns där för mig och framför allt har jag helt fantastiska vänner som betyder så mycket för mig!! Och vet ni vad jag mer kom på?? Jo att jag har en av de roligaste perioderna i mitt liv till och med! Sånt brukar man inte upptäcka förrän efteråt den perioden varit, när man tittar tillbaka på den tiden som var förbi och man kommer på att "vad roligt vi hade, så roligt kommer vi nog aldrig få igen" men nu har jag upptäckt det under tiden som jag upplever det!! Det gör att jag faktsikt kan njuta av det mycket mer!!
Det enda felet just nu är att jag är rädd för att jag har det för bra.. snart kommer bubblan att spricka och den här tiden kommer att vara förbi!! Men nej.. det ska inte få stoppa mig!! Det gäller att passa på att leva så länge bubblan är hel :-)

Tack all ni som bidrar till att jag är lycklig och har en av de roligaste perioderna i mitt liv, ni vet vilka ni är!!!!!!!!!!!!

                                    

                                                                                      En lycklig Marre..... :-)

Men kom igen nu!

Men hallå nu måste ni ju vakna!!! Märkte inte att det var en övningskuggis med i mitt inlägg där ni ska hjälpa mig!! Jag skrev ju att "från och med imorgon" så ska jag börja skriva upp allt onyttigt jag äter.. ja men vad skulle ni ha skrivit då??? Jo såklart: Varför i morgon och inte redan idag?????? Nej kom igen nu och hjälp mig!!

Och bara så ni vet så åt jag bara lite popcorn igår...... eller?? Ok nu börjar vi på allvar ;-)

Pepparkaksbakefterfest

Här kommer lite fler bilder från i fredags & pepparkaks tävlingen.. eller rättare sagt efter pepparkaks tävlingen! Alla ni som har bakat pepparkakor vet att det tar lite tid att grädda de (speciellt om man gör en-halv-centimeters-tjock-deg-igloo) så under tiden var vi tvugna att roa oss med något och vad passar bättre till det än lite vin :-) Så här kommer efterfestbilderna!



Man skulle kunna tro att Frida blev mätt på all deg hon åt upp men tydligen inte... :-)




Haha har faktsikt inte så mycket att säga om den här bilden... förutom att Tyra ska få en rakhyvel i julklapp!!!!


           
 





Kvällens bästa bild: Tatata Lisa såklart!!! Lisa är ett av mina bästa recept på en lyckad fest, inte ens Svergies tråkigaste människa skulle kunna låta bli att skratta när man festar med henne jag lovar!!!!!

Hjälp mig bli nyttig!!!

Nej nu får de vara slut med allt onyttiga småätande!!! Godis, chips, glass, pizza.. det är inte likt mig att sätta i mig så mycket sånt hela tiden, vet inte riktigt vad som har hänt! Men jag känner att jag inte mår bra av det (vem gör det?)  så nu måste jag skärpa mig!! Och för att kunna skärpa mig så har jag kommit på att NI ska få hjälpa mig! Varje dag från och med imorgon ska jag skriva upp allt onyttigt jag har ätit under dagen... jag lovar att vara helt ärlig och ni måste lova att skälla på mig när jag har satt i mig nåt jag inte borde, ok!!?? Det kommer att vara bra för mig att skriva ner allt så att jag ser det svart på vitt.. lite "du är vad du äter" anda men jag tror på det.... 

                       

                       Inget mer smygande för mig!! Kom ihåg: jag är ärlig, ni skäller!!!!

Demens vid 26???

Nu ska jag berätta nåt rikitgt otäckt.. nåt som börjar få mig att tro att jag är riktigt gammal!!! Jag gick till lilla Coop efter jobbet och när jag skulle betala så kom jag inte ihåg koden till kortet!! Jag stog där som ett fån och det var helt tomt i huvudet!! Jag brukar ALDRIG glömma bankomatkoden (hur skulle jag kunna det så ofta som jag använder den???) men nu kom jag inte på den... tillslut så fick jag till det i alla fall och köpet var klart! Jag knallar hem och när jag ska gå in i porten så funkar det inte att öppna dörren fast jag tryckte koden.. blev superirreterad över att dörren var trasig när jag helt plötsligt kom på att jag slog fel kod hela tiden!!! Inte heller så vanligt att glömma sin portkod, inte i min värld i alla fall... Funderade lite sen på vad det var för kod jag hade slagit i stället men kom inte på nån koppling till den.. vart kom den ifrån då???? Jaja sen var det dags att dra igen, hem till Tyra den här gången och då är det ju obligatoriskt att köpa med sig chips.. tillbaka till lilla Coop igen alltså! När jag ska betala ser jag att det är samma tant som sitter i kassan som förra gången och bara av att tänka på den förra incidenten gjorde att det blev helt tomt igen!!! Jag slog en kod men då stog det bara "Fel kod".. "hehe kan jag pröva med olika koder??" frågade jag lite nervöst! "nja tillslut så spärrar de ju kortet" säger den humorslösa kassa tanten tillbaka... ok det gjorde ju inte att det blev mindre tomt i huvudet direkt!! Var tvungen att ta upp telefonen för att kolla om jag hade den inskriven där någonstans men klart att jag inte hade det.. ser hur kön växer och jag kommer bara inte på den!! Panik och prövar lite siffror igen och tillslut så blev det rätt...
Men fattar ni vad hemskt!!! Både bankomatkoden & portkoden som jag annars kan rabbla när jag sover var som bortblåsta!!! Shit vad otäckt!!! Dags att börja ta det lite lugnt kanske.. eller så är det bar att inse att man inte blir yngre!!!

Tillägg: När jag kom fram till Tyras port så slår jag bara koden och går in... hmm är det normalt att komma ihåg hennes kod men inte min egen???????


Pepparkaksbaksfest!!

Pepparkakshus tävling 2008:

Lag 1: Marre, Lisa & Frida
Lag 2: Tyra, Emma, Sandra & Tessie

Att baka pepparkaks hus är INTE det lättaste.. speciellt inte för en som knappt har bakat vanliga pepparkakor! Det blev mycket folie (för lag 1) mycket fix (för lag 2) och en massa mjöl!! Men det var kul, riktigt kul, kan verkligen rekommendera det för att fylla ut en fredag kväll :-) Resultatet?? Ja men det är ju ni som bestämmer det!!! Snart kan ni rösta på Tyras blogg om vilket lag som vann, kommer att länka när det är dags och då måste ni lova att gå in och rösta!!! Sålänge får ni se bidragen och lite backstage bilder....
 
LAG 1:

                  



Våran deg krympte avesvärt efter hand.. til slut hittade jag källan till det!!




Vår deg har inte börjat mögla.. men detta är resultatet som blir när man lagar ett pepparkakshus med rödvin...




Resultatet!!!! Vår pepparkaksigloo :-)


LAG 2:


           




Resultatet: Ett Chanel pepparkakshus :-)



Bilderna från festen efteråt kommer senare för nu ska jag hem till en superbakfull Tyra och kolla på film!!!!


Filmrecension: Burn after reading

Var ju på bio med Fransisco.. måste ju berätta om filmen!! Vi ville dregla lite så vi såg Burn after reading. Vi tänkte alltså dregla över Brad Pitt men om ni ser på bilden nedan så var det inte så mycket att dregla över i den här filmen! Ok i en film recension så ska man ju berätta vad filmen handlar om.. grejen är bara att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva för jag vet inte riktigt vad den handlade om!! Men vet ni?? Den var skitrolig ändå, eller kanske just därför! Det jag kan säga är att Brad Pitt spelade en supertöntig gymkille (men han gjorde rollen grymt bra, shit vad rolig han var), George Clonney spelade en gammal hemlig spion (tror jag) som idag ägnade sig åt internet dating och sex och att springa och att göra en uppfinning i källaren som många tjejer nog skulle vilja betal dyrt för (haha vill inte säga vad i fall ni ska se den) och så var det en medelålders tjej som gjorde allt för att få sina skönhetsoperationer betalda... Men om ni har rätt sorts humor och kan se det roliga i ingeting så är det här en film ni ska se!!!




Fotnot: Det här måste nog vara den bästa filrecension som publicerats på internet.... tror ni jag kan vänta ett samtal från filmtipset.se för de vill ha min expertis i ämnet???

Värmekälla sökes.....



MItt i allt det roliga i mitt liv så kom häromdagen nåt av det värsta jag vet i mitt liv.. snön!!! Jag som fryser jämt ändå mår konstant dåligt när det är vinter! Spänner mig för att jag fryser så mycket så att jag mår illa... måste planera mina av & på klädningar så att fötterna inte nuddar golvet och kroppen inte är helt utan kläder! Har svårt för att ta mig för saker för jag är så stel av kyla....
Någon mer som har samma problem?? (jo det är faktiskt ett problem, de som säger nåt annat har inte haft det här problemet själv) Någon som har tips på hur man ska göra för att kunna slappna av när man väl har börjat frysa för ju mer man spänner sig ju mer fryser man, och ju mer man fryser ju mer spänner man sig (ja ni fattar)?? 

Jaha så kom jag på den första negativa saken med att var singel (förutom att det är billigare att leva i par)... det skulle vara bra att ha någon här som skulle kunna värma mig.....

Hjälp mig att värma upp mig!!!!!!!!!!!!!!!!


Update: Det blir lite varmare om man sätter igång elementen..... ojdå.....


Galamiddag: klart!!

Om man bara får ett visst antal roliga dagar på en viss period så har jag nog förbrukat mina för en lång tid framöver!! Först i fredags (när Tyra dansade) och sen i tisdags när det var dags för gala middag i Linköping... En riktigt lyckad & rolig kväll!! Den började med lite relax på Scandic hotell med bastu och vin.. perfekt avslappning efter jobbet! Sen var det på med galakläder och smink så traskade vi (jo vi gick faktiskt, ingen taxi för en gångs skull) till Stefan där våra härliga chefer har slavat i köket i flera timmar för oss (hur många chefer gör det???) servitör kläder och förkläde har de på sig också så lyxen kändes total!!! Efter välkomschampangen var det förätt med en massa vin... har nog faktiskt aldrig skålat så mycket i hela mitt liv.. sammanlagt! Vi skåla nog för allt som fanns att skåla för.... vi fick även lära oss vart och hur du ska titta när man utbringar en skål och det övade vi på mycket (fråga inte hur man gör nu för det minns jag inte... som sagt var vi övade mycket). Vi skålade så mycket så att vi varmrätten så var alla ganska.. hmm ganska överskålade!! Supergod mat och efter det var det singstar... som sagt var en sjukt kul kväll!!

Bio igår så ikväll är jag hemma för att ladda lite... december är en fartfylld månad och som ni säkert har förstått så har jag inte så lugna månader i övrigt så det gäller att ta det vila upp sig de stunder man kan :-) Mycket men roligt inplanerat!!!!!!

                              

                                                                       Redo för galamiddag......

Min "nya" lägenhet

Som jag har sagt tidigare så har är jag långt ifrån klar med min lägenhet.. mycket till som ska köpas & fixas till! Men tänkte jag skulle visa lite bilder i alla fall.. vardagsrummet är jag nästan klar med och köket är rätt ok ska bara bytas lite bord & stolar!

                              


       Mitt vardagsrum: Tv bänk - Voice (Nordik)
                                 Soffbord - EM faktiskt 
                                         Soffa - Furninova (Nordik)


  

                                   Också vardagsrummet. Brevid soffan har jag en gammal (fast ny) hederlig String hylla. Så kul att de fortfarande är så populära, till & med mormor & morfar hade en förr när mamma var liten.....

                         

  
                                       Köket: Som sagt nytt bord & stolar ska in men annars så är köket klart... är gjort -06 (inte av mig flyttade hit i år) så det är inget som behöver ändras




Ok jag skulle kanske inte ha valt brunt mosaik kakel men nu finns det där och då är det bara att göra det bästa av det (som jag skrev om i mitt förra badrum) så jag har stora 70-tals planer för köker med lampa & gardiner! (ja jag vet att min kökslucka håller på at ramla ner men den står på min todo lista)

Lila vs svart vs tvärtom???

Är ni som jag som ska göra en maaaaaaaassa saker samtidigt?? Nu sitter jag och äter frukost, kollar på Top model, läser tidning och bloggar (och läser andras bloggar). Inte så konstigt faktskt att jag alltid brukar få springa till bussen sen. Jag som inte ens har packat klart!! Ska ju på relax & galamiddag ikväll i Linköping :-) Blir min fransklänning (igen jag vet men jag gillar den) men har inte bestämt mig än om det ska bli svarta eller lila strumpbyxor... förslag någon??? Det jobbiga är att om det blir svarta strumbyxor vill jag ha mina lila skor och vill jag ha mina lila strumpbyxor så vill jag ju ha mina svarta skor.. och eftersom jag är Svergies veligaste person så måste jag såklart ta med mig båda paren! Japp den lilla lätta packningen blev igen en stor klumpig resväska!!! Packningskurs någon??? Skulle verkligen behöva gå en...... ska ju bara vara borta en natt!
Nej, frukosten uppäten och jag sitter fortfarnde och degar!! Dags att ta tag i dagen!! Ville bara säga hej.....


Vad gör man utan internet????

Nu ska ni få höra nåt roligt! När jag gick på mellanstadiet så hade jag en bästa kompis som hette Stina. När vi skulle börja 6:an så flyttade hon till Åkerstyckebruk. Vi träffades 2 gånger efter det, jag hälsade på henne en gång och hon hälsade på mig en gång men ni vet hur det är (speciellt om man är barn) det rinner ut i sanden efter ett tag. Sist jag såg henne var vi 13 tror jag... Men vet ni vad som har hänt?? Helst plötsligt har vi fått kontakt igen och snart ska vi träffas!!! Så kul!! Och vet ni hur vi fick kontakt?? Genom Facebook såklart :-) Japp jag som var så emot det i början har fått ändra mig nu och inse att det är en bra sak!!!! Vad gjorde man innan internet egentligen?????? Har ni någon rolig händelse som har uppstått genom internet????

Tävling: Kinderägg

Igår hos Tyra när vi samlades för en filmkväll så var det dags! Dags för en kinderägg tävling! Här kommer en bildserie av kvällens spännande upplösning...

Som ni ser så var de tävlande (från vänster Sandra, Tyra & Emma) djupt koncentrerade...




Tyra, som fick en färdig leksak i hennes ägg utropade sig själv som vinnare efter 5 sekunder... hmm är fortfarande lite osäker på om det räknas... vad säger ni om saken??




Efter mycket slit och koncentrerande arbete så lyckades de tillslut få ihop leksakerna.. Ställningen? Tyra först (men som sagt var är lite osäker på hur vi ska bedöma det) Emma tvåa och Sandra tapper trea!




Bonusbild: Efter att tävlingen var avslutad och vi andra fick studera projekten så upptäcker vi att Emmas leksak enbart bestod utav 3 delar som bara skulle sättas i hop.. haha så söt hon är hon som kämpade järnet med fast den egentligen bara tar 3 sekunder att sätta ihop!!




Håll ögonen öppna för på fredag kommer en ny tävling.. en lite större och mer invecklad!!! Vem vet kanske ni får vara med och bestämma resultatet????



 


Lite respons, tack!!

Hörrni jag har fått dålig respons på min nya design!! Betyder det att ni inte tycker om den eller?? Skriv det i så fall, jag vill ju veta vad ni tycker!!!

På scen: Marre & Durre!

Japp nu har de varit här, halva släkten! Är glad & proppmätt på smörgåstårta (Erika jag har ätit mammas smörgåstårta) Jag vet att det låter lika töntigt som när jag skrev så om Tyras familj men jag måste skriva det om min egen också: Det finns så mycket kärlek i våran familj!! Det har hjälpt mig många gånger i livet tro mig.... Det är så skönt att veta att jag alltid har mina föräldrar att lita på och som hjälper mig!! Ni är bäst!!!!

Haha söta Durre påminnde mig om ännu en händelse i fredags... vi skulle leta reda på alla andra backstage och vi irrade oss igenom en massa draperier och vart kommar vi ut?? Jo på scenen såklart! Tyckte vi var skitkul så vi passade på att ta några danssteg där.. när vi sen hade gått bort därifrån så möter vi 2 vakter/servitörer (kommer inte ihåg vilket) på språng med sur uppsyn och sa att några hade varit på scen och dansat  och frågade oss om vi hade sett vilka!! Haha så roligt!!! Tur att de inte kom på oss uppe på scen för då skulle vi säkert blivit utkastade.. det skulle ha varit lite pinsamt!!



Visst ser vi oskyldiga ut!!
 

En ICKE bakis söndag

Så perfekt det var att festa på en fredag! Brukar inte hända så ofta, händer inte lika mycket kul i stan då men som ni vet så fick det bli ett undantag den här veckan! Men så skönt att ta bakfyllan på en lördag för då är man ju pigg idag (söndag) och det känns inte lika hemskt att börja jobba imorgon!
Vaknade ganska utvilad idag (det borde jag med tanke på hur många timmar jag har sovit). Upp & hoppa och började städa direkt för idag kommer halva släkten till mig mormor, morfar, mamma & pappa... ska bli kul att visa lägenheten för de, synd bara att jag inte är mer klar än vad jag är! Måste ta tag i det snart.....
Sen ikväll blir det lite mat och film med Tyra & Lisa... Ja en riktigt bra söndag som inte skulle kännas lika bra om det vore en bakis söndag! Är rätt nöjd med mig själv idag :-)

Hur mår i andra idag?? Bakis??

Kan man dricka sitt eget urin??

Lisa kan man alltid lita på leverarer minst ett roligt citat eller disskution varje gång man träffar henne! Finns nog ingen människa som får mig att skratta så! I går var det i kön in till Borgen (som förresten var superlång & långsam). Hon började fundera på om det var så att man var i öknen och inte hade något vatten om man kunde dricka sitt eget urin då?? Nej, sa vi andra att det kan man nog inte för det innehåller ammoniak. Men då berättade Tessan att man kan dricka kamelers urin så att om man ska ut i öknen så ska man låta en kamel dricka jättemycket innan för de lagrar det i puckeln så kan man dricka det urinet sen (så nu vet ni det också, det här är både en rolig och lärorik blogg). Bra tyckte Lisa då ka jag ta med mig en kamel om jag ska till öknen! "Men vart ska du få en kamel ifrån då??" undrade vi. "Jag tänkte byta bort Marre!!" Haha vilken kompis eller hur!! Ännu roligare blev det efter en stund (fortfarande i långsamma kön) när Lisa knackade mig på axeln och med en riktigt allvalig min säger "Tänk på att du räddar mitt liv!" Haha ja Lisa jag ska fundera på det.. om du ska till öknen så är det klart jag vill ställa upp så att du får din kamel!!
Det är sånna här disskutioner som vi kan roa oss med ibland...



Störtskön bild på Lisa.. ser nte ens ut som hon, ser ju mera ut som en seriefigur ellr nåt!


Fler kvällar som den här, tack!

Ok gårdagen då! Ja vad ska man säga?? Jo att det var den roligaste kvällen jag har haft på flera år!!!!! Allt var så lyckat och jag tror att jag fick magrutor av all träning med musklerna i magen för jag skrattade så mycket!! Så många roliga citat så att jag inte ens kan skriva alla (skulle ta upp typ allt bloggutrymme som finns) och sjukt många bilder som kommer att komma upp under lång tid framöver! Och kvällens höjdpunkt då?? Jo Tyra var så duktig!! Shit vad hon dansade bra, blev superstolt!! Hon hade en rätt bra hejarklack också, 9 tjejer som skrek så att jag faktiskt inte har nån röst idag.. och hennes gulliga familj också såklart som man alltid blir så glad av att träffa för det finns så mycket kärlek i den familjen (låter töntigt men det är sant)
Kvällen började på Teaterbaren för lite fördrinkar, sen vidare till borgen där det var buffé och vin innan dansen. Sen var det själva dansen och efter det så var det vi som dansade! Vidare till Bomull sen där det var sjukt mycket roligt folk och bra stämmning... sällan det är så kul ute! Men det roligaste utav allt var nog efterfesten! Jag, Tyra och några till hemma hos Tyra där vi sjöng singstar hela natten! Roligaste citatet kom när vi skulle sova och Tyra säger "Alltså egentligen så är jag pedant" Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då... alla ni som känner Tyra förstår nog :-)
Jag lovar det känns till och med värt att vara så bakis som jag är idag om man har så kul som jag hade igår!!!
Tack tjejer för en av århundradets roligaste kväll!!!!

Lite bilder, men långt ifrån alla!

        




Haha jag har aldrig varit på Borgen förut så när vi kom fram så blev jag jättebesviken.. trodde ju att det var en riktigt borg,alltså som en fästning så var det en vanlig trälokal!!!


          



         





Hmm ser ut som om Alec har skostorlek 50 här....



         

                                                                                                                                         



Kvällen roligaste bild, den säger ganska mycket om nivån på efterfesten! Jag hittade Tyras pälsmössa så jag la mig på golvet med den och lekte Akilles (Tyras katt)... kan se vissa likheter :-)



Pälsmössan fick även följa med i sängen.. japp den var på under hela natten tog inte av mig den förrän jag gick hem (vilket var den värsta walk of shame ever, pallade inte mina högklackade så kl halv 11 i morse så gick jag med Tyras skor som var alldelse för små, supertrasiga strumbyxor & smink som inte satt där det skulle)


Ny design!!!!!!

Weehoo äntligen ny design!! Och innan ni säger att jag ser porrig ut på bilden (det är vad alla har sagt som jag har visat utkastet för) så ska ni veta att det är det som är meningen! En porrig singel :-) Det är en superduktig tjej som heter Sanna  som har gjort den! Världens gulligaste tjej måste jag säga!! Så om ni också är sugna på en ny design så hör av er till henne!!
Roligast med designen??? Håll pilen över mitt namn i menyn till höger så får ni se :-)

Men hallå nu är jag nyfiken.. vad tycker ni??  Kom igen nu alla mina trogna läsare ge mig lite feedback (speciellt du Kati jag väntar fortfarande på en kommentar från dig :-)

Bilder från igår är på väg... laddar bara upp från kameran....

Tidsoptimist!

Wooo vilken tur att jag alltdi är ute i så god tid med allt!!! Shit här har jag varit ledig hela dagen och vad händer?? Jo om en timme kommer Alec hit så vi ska sminka oss och jag har inte ens börjat med nåt!! Tänkte förbereda och ta det lugnt idag men när jag låg i soffan med morgonrock och åt frukost så ringer Tyra och undrar om jag inte kan komma över med lite kaffe... hmm kollar ut på regnet genom fönstret och funderar... men så hör jag nervositeten i hennes röst (jo gumman den fanns där) så det är klart jag kilade ut med paraply och köpte med lite kaffe på vägen!! Men det var faktiskt riktigt mysigt att sitta och prata lite om kvällen och förbereda... sen var vi tvugna att värma upp med lite dans också, blev lite klassisk Dirty Dancing! Så nu är vi redo!! Så snygg hon var i håret & sminket också... ska bli så kul att se henne ikväll!!
Men vad håller jag på med???!!!!!! Nu är det bara 50 min kvar till Alec kommer och jag har inte börjat än!!!! Skärpning!!

Tar med kameran så bilder kommer imorgon....



Haha vi var tvugna att ta en bild på kontrasterna.. sminkad vs osminkad (jag hade ju bråttom) Kolla Tyras mongo arm vad hände där egentligen???

Nej bråttom....... puss!

Svensk text tack!

Urloggad på telefonen, rensat upp i mailen och fixat klart det sista! Japp då var det dags för lite ledighet då.. äntligen! Inte bara 1, inte 2 utan 3 hela dagar är jag ledig!! Kanske kan hinna ifatt lite här hemma då, och framför allt hinna med lite egen tid! Evig singel som jag är så är egentid otroligt vikigt för mig! Nog för att jag verkligen älskar att umgås med mina kompisar och hitta på roliga saker med de, det har ni säkert märkt men ibland är det viktigt med egen tid också! Ta på sig myskläder, sätta upp håret i en knut mitt på huvudet och sköna duntofflor på fötterna... japp då mår man som bäst själv!!!

Fast ikväll så ägnade jag mig åt Tyra & Tessan.. en liten mys kväll på en torsdag är heller aldrig fel! Vi kollade på en supergammal Wallander film när fortfarande Rolf Lassgård spelade Wallander "Mannen som log" hette den.. Inte så bra film faktikt och den blev inte bättre av att den hakade upp sig i mitten av filmen heller.. men vi var ju tvugna att se vem som var mördaren så vi hoppade fram till slutet... tror ni vi fattade någonting för det?? Nej svårt att göra det när man har missat halva filmen! Tur att vi är duktiga på att roa varanndra i alla fall för kvällen blev bra ändå!! En liten fråga bara: Brukar ni ha svensk text på när ni kollar på svenska filmer?? Jag har alltid det för alla svenska skådespelare mummlar ju bara, Tessan brukar också ha det men Tyra har aldrig det! Det blev en stor disskution om det men det slutade med text i alla fall!! Det blev kvällens stora samtalsämne.. svensk text eller inte... vore kul att veta hur ni gör???!!!

Nej nu ska jag sova.. försöka i alla fall, är ju fullmåne och då spelar det ingen roll hur trött jag är kan inte sova ändå!!! Ett jobbigt problem!

Sov gott!



VI GILLAR SVENSK TEXT!!!!

Lite mer inredning: mitt förra badrum!!

Tänkte jag skulle slänga in en bild på mitt gamla badrum från min förra lägenhet också. Åh vad jag saknar det! Ungefär ett år innan jag flyttade så fick jag nog av att ha ett äckligt, fult badrum så jag tog hem min dåvarande hyresvärd och sa att jag ville att de skulle fixa ett nytt badrum! Till och med de som annars är en ganska snål hyresvärd som inte vill göra mycket för att få upp trivseln i deras lägenheter höll med mig! Så de gjorde om hela badrummet (bytte ut badkar, handfat & tvättställ, la nytt golv och kaklade alla väggar) så det lönar sig att stå på sig! Om ni bor i en hyresrätt och inte är nöjd med nåt så ta dit hyresvärden så får de kolla om de kan tänka sig att fixa nåt av det! Det värsta som kan hända är ju bara att du får ett nej och då har du ju i alla fall försökt!

Ok åter till mitt badrum: Jag blev supernöjd med det förutom en sak, att de la in världens fulaste, röda plastmatta på golvet!! Shit vad arg jag var, ringde till och med till min hyresvärd och sa att han hade den sämsta smak jag någonsn stött på! Men efter att jag hade varit arg ett tag så kännde jag att det var lika bra att göra det bästa av situationen så istället för att försöka döja den hemska mattan så tog jag fram den röda färgen i resten av inredningen så att allt smälte ihop. Två små mattor (IKEA) på golvet, röda handdukar (Ullared tror jag) och pricken över i:t : Ett duschdraperi från Marimekko (älskar verkligen Marimekko!!!!!!!!!!) i såklart de röda färgerna!!!

Voila: Reslutatet??? Ett badrum jag verkligen älskade!!!

                                     

Det ligger en stämning i luften...

Godmorgon!

Det ska börjas i tid säger man ju så det gjorde jag! Jag började kl 8 imorse... skulle släppa in några elektriker på morgonkvisten så det var bara att stiga upp! Fats jag gillar att stiga upp tidigt ibland, det är en speciell känsla då på morgonen när hela staden vaknar upp och ingen riktigt har kommit igång (förutom de duktiga joggarna som alltid springer omkring bland alla trötta arbetare på väg till jobbet). Senare under dagen förvandlas alla till stressiga människor som bara vill hinna klart alla ärende, för att senare på kvällen bli glada över att dagen är slut och man kanske kan ägna sig åt en kvällsaktivitet som bio eller middag! Konstigt att en hel omvigning kan få en annan stämning beroende på vilken tidpunkt det ärpå dagen och även vilken veckodag det är, för visst är det en uppfylld nästan förväntasfull stämmning som ligger över stan en lördag för att sedan bli en flanerande mys stämmning på söndagen??? Håller ni med?? Kan ni också känna av de här olika stämningarna eller är det bara i min fantasi de finns???

Hoppas ni får en bra dag allihopa, själv ska jag göra mitt bästa för att få det (känns som om det kommer bli det också:-)

Kram kram


Evangemang november:

Det händer mycket i November.... Här är månadens aktiviteter:

¤ 14 november:
Tyra dansar på Borgen Kommer bli en tjejkväll med gala tema & sedan fest!!!

¤ 18 november: MIddag i Linköping med några utvalda kollegor. Börjar med relax på Scandic hotell och avslutas med 3-rätters (tror jag)  hos Stefan! En liten vinst på jobbet... Tema?? Gala såklart :-)

¤ 29 november: En riktigt mor & dotter dag med julskyltning i Stockholm!! Älskar våra mor & dotter dagar, har världens bästa mamma så det är helt underbart att få umgås med henne en hel dag!!

¤ 30 november: Glöggkväll med jobbet! En återkommande tradition (ok med start förra året) för att komma i stämning inför den stundande jul månaden.. lite glögg, några pepparkakor, några lussebullar, lite singstar och allt självklart kring en smyckad gran! En riktigt myskväll med en massa människor som man tycker om, julfaktor på hög nivå!!!





Vart f*n kom discokulan ifrån??

Mer ofta än sällan är mina dagar ett stort äventyr... Japp svårt att ha tråkigt om man är mig!! Idag handlade det om att ta sig hem ifrån Linköping.. Ok ska ta det från början:
Jag tog mig en liten tur till Linköping idag till butiken där för att kolla vilka möbler de har som inte vi har och som jag tycker vi ska ha (jo det är lite som att shoppa på arbetstid, jag har ett bra jobb det har jag sagt va ;-) Mycket givande och mycket kul kan knappt vänta på att få allt nytt så vi kan piffa lite i våran butik!!! Tyvärr hade jag ingen matlåda med mig den stod ju kvar i kylskåpet i Norrpan butiken så vid lunch kännde min mage att det va dags att åka hem... Lättare sagt än gjort! Börjar med att jag ser bussen stå på hållplatsen när jag kommer ut, börjar såklart springa.. springer över hela parkeringen med påsar & allt och när jag har 5 meter kvar..... då åker såklart bussj**eln iväg!! Busschauffören såg mig det vet jag, sprang ju till och med och vinkade ju!! Ok så det var bara att vänta på nästa buss... som gick om 20 min vilket betyder att jag var tvungen att ta ett senare tåg också. Kommer fram till resecentrum, ser på tavlan att det går ett tåg om 3 minuter, jippie tänker jag och börjar springa igen (behöver inte träna nåt mer den här veckan) springer nerför trappan, genom tunneln, ser att de har satt upp en gigantisk, snurrande discokula med röda lampor i tunneln, tar en sekund för att beundra detta, springer upp för trappan och där ser jag: nästa tåg X2000 till Malmö!!! Neeeeeeeeeej tåget till Norköping går ju alltid från spår 2 så jag antog att det gjorde det nu också så självklart kollade jag aldrig vilket spår det gick ifrån!! Springer nerför trappan igen, måste beundra den snurrande discokulan en gång till, upp för trappan och kollar på tavlan.. vad står det efter tiden: Tåg inställt p.ga olycka!!!!!!! Varför händer allt sånt alltid mig??? Ser framför mig hur jag blir fast i Linköping och får sova på stationen och leva på kexchoklad från Pressbyrån i 2 dygn....minst!! Ok nu tog det inte så långt tid.. men tid tog det! Var helt slut när jag väl kom fram........

Så det var dagens äventyr det (med inte så korta drag upptäckte jag nu hehe :-)

                

                 Marre på resande fot.... kan inte gå mer än fel!


En återuppstånden favorit!!!

Kolla vad jag hittade när jag var och handlade idag!!! Åh älskade sånna här när jag var liten, trodde inte de tillverkades längre!! Tydligen var det bara så att vi slutade köpa de..... Älskar att vara vuxen så att man kan köpa vad man vill :-)

                                  

Hmm kom på att jag i för sig saknar mammas mat som man får när man var liten och bodde hemma också... hmm en kompromiss kanske: Mamma kommer hem till mig och lagar vad jag har handlat????

En bra dag!!!En tisdag!!!

Har egentligen inget vettigt att skriva förutom att det är sjukt skönt med sovmorgon!!! Börjar inte förrän 12 idag så jag har hunnit med att sova, diska, plocka undan lite & äta frukost! En bra start på dagen!
Desperate Housewifes ikväll... och jag som missade förra veckan!! Någon som kan uppdatera mig?? Ska se om vi ska träffas och kolla på det tillsammans ikväll igen.. var ju 2 veckor en sist! Det har ju blivit en kul stund i vardagen! Kul att göra en sån sak som ett tv program till en speciell kväll. Längtar till varje tisdag nu och hur ofta längtar man till en tisdag annars??? Unna er mer vardagslyx i livet!!!

Nej ska väl klä på mig så att jag inte kommer försent till jobbet.. det vore ju ganska pinsamt när man inte börjar förrän 12!

Ha en bäst dag!!!

XOXO


                                         

                      
                                         
 Känner mig glad idag :-)

Spännande saker på G!

Måste bara berätta att ny bloggdesign är på gång.... så håll utkik!! Och snygg blir den.. riktigt snygg!!!! Nu MÅSTE jag verkligen försöka lägga mig.... hur kan man fastna framför en dator så hårt????? Är så trött så jag börjar få domningar i händerna.....

God natt!



Japp såhär trött är jag....


Ju längre tid som går, ju mer desperat blir man

Just det ja ni skulle ju få en lista som jag & Tyra satt och knåpade ihop i lördags... Listan handlar om att ju längre tid det har gått sen man har haft sex, ju mindre kräsen på vem man kan tänka sig ha sex med blir man! Så listan visar vilka vi kan tänka oss ha sex med enbart svenska personer) när vi inte har haft sex på:

1 dag: Mikael Persbrandt (behöver ingen närmare förklaring)

1 vecka: Magnus Betner (Roliga killar ÄR sexiga)

2 veckor: Andreas Karlsson i Idol juryn (makt=sexigt)

3 veckor: Ola Rapace (Han har nåt speciellt)

1 månad: Björn Gustafsson (Både ung, söt & rolig)

3 månader: Alexander Skarsgård (Skulle han ha bättre attityd skulle han ha hamnat högre upp på listan)

6 månader: Martin Becks granne (så kanske man kan få en stänkare)

1 år: Leif GW Persson (tänk hans flåsande i ett högre tempo... uäck)

2 år: Robinsson Robban... (behöver inte heller någon närmare förklaring) 




Såhär kan det se ut när jag och Tyra slår våra kloka huvuden ihop (haha ordvits:-)

Osexig man går bort!!!

Nu har ni fått veta hur jag vill att min man ska vara så nu ska ni också få veta vad jag tycker är extremt osexigt hos killar!

¤ Killar som skrattar åt sig själva.. de kan vara hur roliga som helst men när det är deras skratt som hörs mest åt sitt eget skämt då slutar jag skratta (detta gäller alla människor överhuvudtaget för den delen tjejer som killar)

¤ Killar som inte har någon humor...

¤ Killar som själva tycker att de är extremt snygga.. ok de kan få vara medvetna om att de ser bra ut (om de gör det) men inte överdrivet mycket!! Ännu värre är killar som tycker att de extremt snygga men som absolut inte är det... hade de varit medvetna om att de inte är snygga så är det bättre.. då blir de gulliga!!!!

¤ Feminima killar! Ok jag tycker verkligen om bög killar (får man skriva så) det är de jag har som roligast med!!! Men feminima hetero killar går bort!!!! Nej då vill jag hellre ha en riktigt machoman :-)

¤ Klängiga toffelkillar.... Märk skillnad på killar som kan visa uppskattning och klängiga killar!! Klängiga killar kväver mig....

¤ Vulgära killar... killar som skriker f**ta och tycker de är skitkul... så otändande att jag hellre går hem själv!!

¤ Killar som snusar... Killar: Tänk er in i min situation... hur fräscht skulle ni tyckte det var om ni skulle kyssa mig och helt plötsligt ser ni att det rinner en svart rännil mellan tänderna som ser ut som kaffesump och luktar surt avlopp???


Haha kanske inte är så konstigt att jag är singel... alltid finns det nåt att klaga på!!


Burberryförbannelsen har slagit till igen!!!!!!!!!

Neeeeeeeej detta är ju helt sjukt!!!!!! Burberryförbanelsen har slagit till igen!!!! Jo det är sant!! Nu börjar det bli riktigt läskigt..... Detta stog Erikas blogg ikväll:

-MarieLouise: den där förbaskade förbannelsen slog till hemma i mitt badrum dagen efter dig. Tappade min parfymflaska i toaletten, innan det sa "plums" sa det "krasch" och vårt pyttelilla stackars badrum STANK (doftade) verkligen Burberry Touch hela dagen.. tänkte jag skulle ringa och berätta, skrattade hela dagen åt att jag läste ditt inlägg och morgonen efter drabbar den mig! Burberryförbanelsen..

Spooooky


Shit vågar ni köpa Burberry längre eller är det bäst att låta bli så att man slipper irretationsmomentet när det går sönder??????? 

Lite inredning:Mitt gammla kök

Fick ett önskemål om att visa lite mer av min inredning och det ska ni såklart få... men tyvärr har jag inte kommit så långt med min lägenhet som jag skulle ha velat än.. vardagsrummet är det som är mest klart, men det andra ska snart fixas till också! Men jag tänkte att jag skulle slänga in en bild på mitt gammla kök i min gammla lägenhet sålänge:



Jag gillar det här med att ha en accent färg i rummet som man utgår från (i detta fall rött om ni har missat det) sen får det såklart inte gå till överdrift och ha precis allt i den färgen, som ni vet: Lagom är bäst!!
Ett annat tips (som i för sig fakiskt börjat svalna lite men som fortfarande funkar) är vinyler. Här ser ni att jag har satt upp röda vallmo blommor (Ikea). Det passar utmärkt om man vill göra ett rum lite extra fint utan att använda tavlor... det livar upp på ett annat sätt! Ger inga märken eller hål på väggen heller :-)

Lite rolig kuriosa är att de som tog min lägenhet efter mig älskade mitt kök! De ville köpa det som det var med alla möbler och vinylerna fick jag absolut inte ta ner! De ville till och med ha gardinerna, fast det var solblekta och inte så fina längre..

Negativt goes posetivt!

Jag har ju varit lite deppig den här veckan som ni säkert har förstått.. men nu känner jag att det har vänt, ibland behöver man en liten download för att komma igen och det var precis vad jag har haft! Men nu är det dags att börja tänka positivt och vända allt negativt till något positivt! Så här kommer därför en liten lista på negativa saker som man kan vända till något positivt:

Neg: Man tappar en 600 kronors parfym i backen så att den går sönder
Pos: Det luktar jättegott i lägenheten sen!!!

Neg: Toalettlocket går av på hälften
Pos: Om man är förkyld & lat så är det ett perfekt hål att slänga snytpapper i utan att behöva öppna locket!!

Neg: Man har inga pengar på kontot
Pos: Nej men man har en massa snygga skor i garderoben

Neg: Man går upp vikt
Pos: Man får större bröst (jag får det i alla fall)

Neg: Man jobbar mycket
Pos: Mycket jobb=mycket pengar + lite fritid att göra av med pengarna på

Neg: Man är förkyld
Pos: Man kan inte ta en promenad till jobbet för det ska man inte göra när man är sjuk så då får man ta bussen=sovmorgon

Neg: Man minns inget från gårdagens fest.....
Pos: Det man inte vet mår man inte dåligt av & det man inte minns har dessutom inte hänt

Har ni några fler exempel på negativa saker man kan vända till nåt positivt???



En perfekt lösning för lata snoriga dagar....


Värsta/bästa raggningsreplik??!!!

Nu har jag en liten fråga till alla er: Vilken är den sämsta/bästa/roligaste raggningsreplik ni har fått??? Som singel så kan det vara bra att få lite tips ;-)

Här kommer min:

Han:
Om du och jag skulle få barn ihop så skulle vi få ett riktigt fult barn!
Jag: Va??!!!!
Han:
Ja, för när två snygga männsikor får barn så blir det ett fult barn!




Det är därför jag inte skaffar barn.. ni förstår ju själva vilket fult barn en sån här snygg människa skulle få!! Och det är ingen reklamations rätt på de har jag hört ;-) Haha


Ta hand om dig!!!

Japp det blir en lördag kväll hemma.. inte så att jag inte har nåt annat att göra men jag tänkte jag skulle var hemma någon dag den här veckan också! Så ikväll har jag lagat matlåda, slängt en veckas reklam + 3 överfulla sopp påsar, tvättat håret, gjort peeling på hela kroppen & ansiktet, lagt en fuktgivande ansiktsmask, smörjt in mig med lyxiga krämer och nu sitter jag med grönsaker och min hemmagjorda guaccomole i soffan och går i genom en veckas data (mail, bloggar m.m.) Om jag är sugen på att gå ut??? Ja, faktiskt men man kan inte vara igång hela tiden, och det är bättre att vila innan kroppen säger ifrån för annars så tar det dubbelt så lång tid att hämta sig igen... det är nåt jag har lärt mig på senaste tiden! När man har mycket runt sig så gäller det att lyssna på kroppen och faktiskt ta hand om den!! Det är ju lördag nästa vecka igen så jag hinner nog gå ut snart ändå :-)



Hittade lite gamla bilder på datorn bl.a den här med från en kryssning med gamla Vingåkers gänget!!! En riktigt rolig kryssning!!

En helt vanlig dag på jobbet!

Måste berätta om dagen roligaste händelse också... Min nya roliga granne Alec & hennes pojkvän kom in i butiken idag och skulle köpa sängar... självklart var vi tvugna att ta lite kort då såklart och jag la mig i den ställbara sängen brevid Alec... Men min säng ville inte åka upp så jag böjde mig ner för att fixa kontakten som satt fast under sängen.. den satt riktigt hårt så jag böjde mig mer & mer och tillslut flög jag ur sängen!!! Jag lovar jag ramlade verkligen handlöst ner ifrån sängen, rakt ner mellan den andra sängen,hamnade typ under sängarna till & med! Det bästa av allt var att Henrik hade ju min kamera och han fick med själva fallet på bild!! Årets bästa bild jag lovar!!!!

Som sagt var: En helt vanlig dag på jobbet :-)




Blivande grannar....... weehoo så kul vi ska ha!!!


Fredagsdiet

Oj kommer knappt in genom dörren för all post (läs reklam) som ligger där.. en veckas post för att vara mer exakt! Har varit rätt mycktet den här veckan, mycket men roligt (för det mesta). Inte konstigt man är trött om man går och lägger sig runt 12 varje kväll sen jobbar!!!
Har haft en supermysig fredag kväll i alla fall.. Tyra, jag, godis (&chips & pizza) och Idol!!! Håll utik i bloggen imorgon det kommer en rolig lista med koder för en sak då som vi har knåpat ihop.. som vanligt är vi fulla med idéer och tankar som vi bara måste dela med oss av!!

Men nu ska jag sova....



Våran fredags diet: Pizza, chips, godis & en apelsin!




Finn 2 fel.... Obs: detta är inte ett fotomontage....


Volymera!

Jag har det plattaste & tunnaste håret som ni kan tänka er! Därför har jag nog provat alla slags medel och kurer för att få mer volym i det (har inte provat hårförlängning än men det kommer snart det med) och jag har hittat det som funkar allra bäst för mig: Volymaster!!! Inga kladdiga krämer och inga dyra behandlingar, lätt att använda och man behöver knappt göra i ordning håret mer än att spraya lite fram till att du tvättar håret nästa gång igen. 

                                                                      OBH nordica hårstyler


                                Volymaster från Björn Axen runt 500:- på de flesta elaffärer & frisörer






                          

        Kan ni se vilken sida som är gjord och vilken som inte är det?? Som jag sa, den är effektiv.....


Break into 2

Vad tror ni hände i morse då??? Jo toalettlocket gick i 2 bitar!!! Japp nu har jag ett halvt toalettlock.. kändes superfånigt att fälla upp det.... undrar vad mer som kommer gå sönder?? Man säger ju att alla onda ting händer 3 gånger...

Har du råkat ut för Burberryförbannelsen???

AAAARRRGGGGHHH vilken pissdag!! Ledsen men det går inte alltid att vara uppmuntrande och glad i bland måste man få må skit också!!! Så trött, dåligt väder, förkylning som aldrig vill bryta ut så att man kan få vara hemma sjuk någon dag sen må bra, kallt och så fick jag mitt nya schema idag och det gjorde mig inte på något sätt på bättre humör!!! Nej det blev ingen myskväll med Elin ikväll vill hellre låsa in mig själv och slänga ut nyckeln så att jag aldrig kan komma ut igen.. och ingen in till mig heller!!!
Gårdagen var inte så himla kul den heller (ok afterworken var kul) men hur glad blir man om man tappar en nästan oanvänd 600 kronors Burberry parfym i golvet så att den går sönder på morgonen???? Gick dessutom runt och blev allergisk för mig själv pga att jag hade så mycket parfym på mig resten av dagen...

Nej bättre dagar har jag haft!!!!!!!!!!

P.s Tror att min höstdepression har kommit...

P.s2 En liten lustig sak som hände var att när vi var och bowlade på kvällen så sprack Samirs byxor... märket på de?? Burberry!!!!! Varför gick alla Burberry saker sönder just igår för??? Creapy... Var det nån mer som råkade ut för Burberryförbannelsen????

P.s3 Någon som har nåt bra tips för hur man kan pigga upp sig dagar som man känner såhär???????





Min älskade saknade parfym.... åh vad arg jag blir på att jag är så klantig!!!




Samirs Burberry byxor.. som dessutom sprack mycket mycket mer ju mer han bowlade......





Jag & Elin med de legendariska snygga bowlingskorna....... varför gör man de överhuvudtaget 2 färgade??? Kul att jag ser ut som en fet hök på bilden.. jaja jag bjuder på den......

Detta visste ni inte!!!

Känner att jag också vill haka på utmaningen om att berätta 7 saker ni inte visste om mig:

1: Jag har brutit handleden 3 gånger.. vad ska man säga, jag var ett väldigt klantigt barn..
2: Jag måste alltid sätta väckarklockan 1 min över, t.ex 8.16 om jag ska stiga upp kvart över och 8.31 om jag ska stiga upp halv...
3: Jag älskar keso.. måste alltid ha keso hemma i kylskåpet annars får jag panik!!
4: När jag var liten ville jag ett tag jobba på dagis (jo det är faktiskt sant, men som ni vet så växte den idén bort)
5: Jag har cycklat omkull på en motionscykel... blev faktiskt en ordentlig smäll fick till och med göra en huvudnröntgen efter det...
6: Min absoluta favorit låt är och kommer alltid att var Runaway train med Soul asulym
7: Jag kan verkligen inte kliva på A-brunnar.. jag till och med cyklar runt de, har varit på väg att bli många krockar på grund av det!

Så det var mina 7 saker ni inte visste om mig.. kom igen nu alla ni andra sötnosar som har en blogg och som inte har hakat på denna utmaning, avslöja lite om er själva nu också!!!




Men att jag gillar att festa det visste ni väl redan ;-) ??

En singels to do

Här kommer veckans to do för en singel som jag (obs:allt är på kvällstid för jag jobbar verkligen alla dagar denna vecka):

¤ Tisdag:
Afterwork med jobbet, det blir alltså ingen Desperate Housewifes kväll på teaterbaren för mig denna vecka, det blir bowling & mat med mina härliga kollegor istället 

¤
Onsdag:
Myskväll med Elin, vi kom på idag att vi aldrig ses eftersom hon är butikschef och jag ställföreträdande vilket gör att vi måste jobba om varanndra = tråkigt!! Men det tar vi igen med lite Gray´s och bakismat (vi ska ju som sagt var ha afterwork dagen innan)

¤ Torsdag:
Bio med Fransisco! Min perfekta biopartner.. vi dreglar alltid över samma killar :-)

¤ Fredag:
Idolkväll med Tyra.. Idol, skvaller och.. hmm ska vi kanske köpa lite godis också gumman??

¤ Lördag:
Nope har faktiskt inget inplanerat än.. öppen för förslag!! Men ingen fest.. ska bli en lugn månad har jag tänkt!!

¤ Söndag:
Ska jag nog försöka hålla mig lugn och hemma.....

Ja, det är nog tur att jag är singel... hur skulle jag hinna med en pojkvän????



Det här kan nog vara den sämsta bilden i bloggvärldens historia, men jag skulle försöka ta kort på hur mysigt jag har gjort det med att tända en massa ljus... fast med blixt på så lystes hela rummet upp och ljusen försvann och utan blev resultatet såhär... men jag kan intyga att det är mysigt!!


Musklig man sökes!!!

Har man en singelblogg så känns det nästan obligatorisk att skriva hur min kontaktannons skulle se ut om jag skulle få för mig att skicka in en sån nån gång, så här kommer den:

Vill ha: En rolig kille med muskulösa armar som vet hur man visar att man uppskattar mig utan att bli klängig! Du ska gilla både mysiga hemmakvällar & galna ute kvällar, och även kunna uppskatta egen tid! 
Du får: En härligt frånvarande, glad tjej med hög mysfaktor!!!

Vad tycker ni om den??

Hur skulle era kontaktannonser se ut?? Ni som känner mig, hur tycker ni att min kontaktannons ska se ut??

Vet ni någon som ni känner som passar in på min kravhöga kontakannons så måste ni höra av er!!!!!! Kan nog lova att offra mig på en dejt i så fall :-)



Vet ni någon som passar denna singel???

Jag älskar mina nya skor!!!

Mina nya lila skor som jag köpte i helgen! Klänningen får ni inte se än för den kommer på om några veckor när Tyra dansar så ni får se den då istället....

                                


                                                                    Skor: MQ (Paris, Kate & I) 499:-

Sugande, teknik & grimaser

Bakis idag!! Riktigt bakis!!! Men det var kul igår, riktigt kul! Många roliga människor, altid kul att festa med nytt folk och speciellt om det är roliga människor, människor som kan släppa loss! Det var en stor blandning av folk också, alla slags åldrar och stilar och det gör det ännu roligare :-) Så var det lekar också.. nej jag är ingen lek människa... tycker verkligen inte om lekar på fest, därför var det extra kul att det här faktiskt var en riktigt rolig lek!! En lek som jag till och med kan tänka mig att fixa på en egen fest nån gång... därför vill jag inte avslöja vad leken gick ut på, men jag kan säga att det var både sugande, teknik och grimaser med, och en massa skratt!! Mycket bra jobb Moa med att fixa till de, det gjorde det där extra till festen!!! Sen var det ju singstar också såklart... kan avslöja att jag är grym på singstar (eller jag vill åtminstone tro det). Det enda som inte var kul var slutet då jag och Ida blev lite fylleosams (varför blir man det, så dumt) men det är löst nu!! Var många år sen sist vi var osams och låt det gå många år till innan nästa gång för gumman jag hatar verkligen att vara osams med dig!!! Älskar dig!!!

Lite bilder blev det också.....




Huvudpersonen.... i sin nya superfina klänning från MQ




En liten tjuvkik på leken...




Annika, Idas kompis som var sjukt rolig!! Och hennes kille som jag slog ett antal gånger på singstar....



Japp här ser ni ganska bra mitt tillstånd... ska tillägga att det här dessutom var det minst fula kortet på mig under kvällen.. hade ingen bra fotokväll...



RSS 2.0
Bloggtoppen.se