Jag har äntligen fått en ny syn på världen!

Idag så har det hänt en sak. En sak jag inte upptäckte först men när jag väl gjorde det blev jag så glad så att jag fick ont i magen! Jag stog och jobbade framför datorn när det helt plötsligt slog mig att jag såg allt på datorn utan att krypa in i den. Allt var klart och jag kunde fokusera på det som jag läste. Äntligen! Kollade ut också och upptäckte att jag såg öppetiderna på Jula huset (mitt eget lilla test) som är en bra bit bort! Min syn har alltså äntligen blivit som den ska. Det är en liten bit kvar innan den är perfekt men jag börjar närma mig. Men nu börjar jag äntligen få valuta för mina pengar, som jag har längtat! Nu kan jag snart rekomendera andra att göra den också!


                  


                       Försökte hitta en bild som visar hur glad jag är :-)

Älskade föräldrar!

Jag har verkligen världens bästa föräldrar! Idag kom de och hälsade på mig på jobbet och bara för att de tycker att jag är så duktig och att jag jobbar så mycket och har lite jobbigt med ögonen så fick jag en present! Så himla gulligt! I paketet var det Dolche & Gabbanas parfym Light blue, en klassiker om jag älskar!

Det är sådana saker som betyder så mycket tycker jag. De här små, oväntade och uppskattade sakerna. Att bara få höra att jag är värd en present för att de tycker att jag är så duktig gjorde att jag fick en helt ny energi!

Mamma & Pappa ni är bäst! Tack för att ni finns och stöttar mig i livet!








Taxi är så 2008, nu är det kundvagn som gäller!

Ahh blev en galen kväll igår. Men galet kul. Vet inte vad som hände men från att vara supertrött till att inte vara så trött längre gick ganska fort. Det var en mycket rolig förfest också. Att festa med så många tjejer i en etta är inte alltid så kul men det var sjukt trevliga tjejer så vi hade jätte roligt. Efter det blev det Bomull för andra veckan i rad, ojdå! Mycket folk och mycket kul folk. Blev en lyckad kväll alltså! Kvällens transportmedel blev en kundvagn ner till stan. Mycket underhållande!




Några av alla tjejer!




Underbara Anna och en kanske lite för full jag....





Ni kan tänka er själva hur kul vi hade!





Det här får nog bli kvällens bild, vart fan är min klänning liksom? Inte där den ska vara i alla fall....

Lördagskvällen är riggad!

Det blev lite partysmink ändå. Sitter och väntar på Tessan som snart kommer hit innan vi går vidare. Kan nog bli en kul kväll. Inte så ofta som jag och Tessan festar direkt men det kan nog sluta lite hur som helst. Ni får såklart veta imorgon! Jaha fick ett mess från Tessan nu. Ska tydligen på en tjejfest med 11 tjejer i en etta. Ok det kan ju bli intressant...


                          


Blir det partysmink ikväll eller inte?

Lördag och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag vet att man inte måste hitta på något varje lördag men jag vill hitta på något. Har allt och inget att välja på. Vara kvar här, åka bort eller bara vara hemma? Har ingen aning om vad jag vill bara att jag vill. Skit! Nej ska nog sätta på lite bra musik och hoppa in i duschen i alla fall och se vad som händer.. Någon som har något bra förslag? Vad ska ni hitta på?


                         




Grattis grattis grattis!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Sandras födelsedag! (går rimmet så?)

Grattis gumman! Hoppas du haft en toppen dag och att du inte har blivit gråhårig över en natt (haha var tvungen, du är säkert superfin). Sorry stt jsg bangade ikväll vi får ta igen det någon annan kväll!




Sandra som faktiskt numera efter att hon skulle fixa håret till hennes födelsedag är gråhårig! Men lika snygg för det!

Saknade vän!

Har glömt att berätta för er att jag fick ett riktigt hett efterlängtat samtal igår. Det började direkt efter att jag sagt "Hallå" med det här:

"Heeeeej! Älskling jag älskar dig, jag saknar dig massor, det känns som jag har varit borta i ett år men det har jag ju inte, ni får inte gå ut innan jag kommer hem, jag vill inte missa nåt, ni får inte ens gå utanför dörren ni måste sitta hemma i soffan tills jag kommer hem!"


Vem är den enda som kan säga allt det där i ett enda andetag?

Lisa såklart! Tyvärr bröts samtalet sen men vad glad jag blev av att prata med henne litegrann i alla fall!

Lisa gumman, jag saknar dig massor!




Jag är med i Chippendales!

Jag skrattade så att jag tjöt när jag såg denna video som Tyra har gjort. Gå in och kolla på oss! Visst är vi duktiga :-)

Saknar våra fester med hela gänget, kan inte alla bara komma hem nu så att vi blir hela igen? Hösten är inte lika rolig utan er...


Gå in här och kolla!


                


                                               Älskade vänner!

Promenera bort era tankar!

Det finns få saker som får en att må bättre än en riktigt skön promenad på kvällen. På med mp3:n och gå ut i höstblåsten. Det får en verkligen att skingra tankarna och tänka på sånt som man behöver tänka på istället. Det får en att känna efter och fundera på vad man vill. Ett hett tips alltså!

Annars har jag inte så mycket att skriva om för tillfället faktiskt. Sorry, men har lite annat i huvudet nu (och fortfarande dålig syn,vilket gör det jobbigt att skriva på datorn). Dålig bloggperiod jag vet men häng kvar!

Nej jag mår inte dåligt, absolut inte, mår tvärtom riktigt bra! Såg nu att det kanske verkade som det men så är alltså inte fallet :-) Är bara trött och har som sagt var en del att tänka på!


          


Vad får er på bättre humör?

Idag är en sån där typisk dag när man är för trött för omvärlden. Men har klarat av den ganska bra ändå fram till eftermiddagen när jag fick ett litet utbrott och var tvungen att ventilera lite. Men har ni tänkt på vad skönt det är att göra det ibland? Det behöver inte vara ett stort jag-slår-ihjäl-allt-och-alla-jag-ser utbrott utan det räcker med att man bara säger ifrån när man blir trött på nåt som det känns bättre efteråt.

För att inte känna mig helt bortglömd och oälskad i denna värld (som sagt var trött) så ska jag snart hem till grannen och kolla på Hollywoodfruar. Missade ju det förra veckan och alla, verkligen alla pratar ju om det och jag hatar verkligen när alla pratar om nåt som jag inte har sett! Men snart så är jag med i matchen igen.

                    

Hur har vi missat porrfilmsvärlden?

När jag och Alec hyrde film för ett tag sen så slog verkligheten till. Vi kom på att ingen av oss någonsin har sett en hel porrfilm! Visst har man zappat förbi någon någongång men aldrig ordentligt kollat på någon. Helt ärligt nu alla ni där ute, är vi de enda?

Vi kände ju direkt att det här inte är riktigt ok, att vi har missat nåt här i livet. Nåt som hör till allmänbildningen att ha sett. Detta ska det såklart bli ändring på så nu är det en vinkväll med porrfilm inplanerat. Nu kommer vi såklart till den stora frågan. Vilken ska man hyra? Vi är överens om att det ska vara en med handling i för det måste det väl finnas? Något tips någon? Vill ju liksom inte stå för länge i den hyllan och rota....

På frågan om vem som ska hyra den så är svaret sten, sax, påse...

              


Kvällen slutade i ett träd

Åhhhh jag är så mätt så att jag har ont magen! Helt ointressant för er att veta men jag var tvungen att klaga lite.

Jaja nog om det. Hur slutade en utekväll i Norrköping då? Jo med att jag gick in ett träd såklart! Gick och skrev ett sms när jag har helt plötsligt har ett träd precis framför mig. Och då menar jag precis har aldrig sett bark på så nära håll förut. Jag hade inte sneddat in i det heller utan jag hade verkligen vänt 90 grader och gått rakt in i det. Så kan det gå! Det var en riktigt kul kväll i alla fall. Först fira Malin där vi åt tacobuffé tills vi mådde illa. Sen blev det lite mintu på det också. Sen var det ugång! Efter att ha pratat telefon i en timme på vägen dit (vad hände med tiden?) så kom jag fram till Bomull där jag inte har varit på evigheter. Den första jag stötte på förklarade att jag hade fel kläder på mig för att vara ifrån Norrköping. Han tyckte att jag var för snygg för att vara där. Vet fortfarande inte om jag ska ta det som en komplimang eller om han bara tyckte att jag såg stroppig ut. Sen träffade jag på en massa roligt folk hela kvällen vilket gjorde att jag hade en sjukt kul kväll! Kvällens oj var detta:

Träffade en tjej på toan som jag pratade lite med när hon säger:

- Jag måste bara säga till dig hur snygg du är!

Vilken kompling för att komma från en tjej tyckte jag och blev glad. Vi stog och pratade en stund när hon tillslut säger:

- Ja alltså jag är bisexuell så ja jag stöter på dig!

Haha där fick jag en liten chock! Så kul! Men nej jag gick hem själv.

Nej nu ska jag nog ringa till grannen och klaga på att jag har ont i magen. Och mysa lite framför tv:n, har en helt ok söndagskväll ändå!

Blev knappt några bilder igår tyvärr... men jag bjuder på denna!

               

Kommer att bli en kalaskväll!

Ikväll är det dags för 30 års fest. Japp nu börjar den tiden i mitt liv, när man får gå på 30 års fester. Denna gång är det Malin som fyller år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Ska bli riktigt skoj. Hörde ryktas om tacobuffé också och efter en hård jobbdag och lite bakis sug så låter det perfekt.

Känner mig lite osäker på att använda mascara än efter min operation så jag täkte jag skulle testa lösögonfransar. Har aldrig lyckas få dit sånna själv förut men ån gång ska vara den första eller hur :-)

Ha en superkul lördags kväll!

                    


                               Hon som fyller!


Du är underbar!

Har ni nån gång märkt hur glad man blir över de tre orden "du är underbar". Man blir glad över de även om de kommer från en alkis som är tacksam över att få låna din telefon för att hennes har blivit snodd för andra gången den här månaden. Det är tre ord som man inte kan säga utan att verkligen mena de. Tre ord som kommer direkt från hjärtat. Underbar det är ett så starkt ord, ett ord som verkligen betyder mycket. Tänk på det ordet en stund så förstår ni vad jag menar. Och använd det!

Ni är underbara!

Nu ska jag ta mina filosofiska tankar över till grannen och hennes balkong för ett litet glas rosé. Kommer bli en underbar fredagkväll!

                                    


Nu ställer vi om humöret och har fredagsmys!

Det måste ha varit fullmåne inatt. Jag kunde verkligen inte somna och jag hatar när det händer. Ligger bara där och väntar på bättre tider liksom och inget händer. Vilket slöseri med tid det är!

Har haft världens sämsta morgon också. Redan när jag vaknade så kände jag att jag var på dåligt humör. Har hunnit med en del missnöjen innan jag kom iväg till jobbet också bla ett innehållande krossat smink på badrumsgolvet. Men efter att ha avreagerat mig på en såndär apparat som man trycker på för grön gubbe som jag aldrig brukar trycka på men som jag för en gångs skull gjorde och den då självklart inte funkade så känns det bättre. För mig alltså, kanske inte för den stackars apparaten som fick ta emot en del smällar.

Men nu är det dags att ta nya tag! Det är ju fredag hörrni, då kan man ju inte vara på dåligt humör!

Full fart mot helgen!


En liten förklaring.....

Vet ni allt är inte toppen bra med mig. Eller med min syn rättare sagt. När de tog bort "bandagelinsen" så försvann mycket av synen också. Trodde den skulle bli bättre på någon timme men nu tre dagar senare så har den inte blivit ett dugg bättre, ibland känns det som om den till och med blivit sämmre. Har ju dessutom börjar jobba igen och då får jag nästan krypa in i datorn när jag ska läsa nåt. Detta gör att jag blir sjukt trött och dessutom får jag lite ont i huvudet av allt kisande. Varför berättar jag detta för er då? Jo för att ni ska förstå varför jag inte orkar blogga så mycket. Jag ser knappt vad jag skriver och är supertrött när jag kommer hem. Men snart så hoppas jag vara på banan igen får ta igen allt jag har missat då!


                

Nu är det dags!

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen var i Stockholm och blev fotograferad och hjälpte Tyra för en sak i Veckorevyn? (Det var samma kväll som vårat numera kända rullatorrace ägde rum) Nu är det äntligen dags för er att se vad det handlade om. Ni som är premunanter har redan fått numret hem i brevlådan och för er andra så finns den ute i butik imorgon. Så spring och köp :-)

             
 

                                    En liten tjuvtitt!

Jag ger er svaren!

Om ni någon gång har undrat hur man lyckas skära sig UNDER foten på en rakhyvel så kommer svaret här: Man tappar rakhyveln i duschen så att den går i två delar men orkar inte ta upp den, glömmer bort den och kliver på rakbladen!

Kom ihåg: De underliga saker ni undrar har jag säkert de vetenskapligt bevisade svaren på! Förutom på den frågan om vad som händer med tiden när man först har en massa tid över för att sen upptäcka att man helt plötsligt är sen utan att ha gjort nåt. Det svaret har jag inte!

Dags att kila!

                       


 Tack supersöta Tess för igår! Projekt en gång i månaden är härmed inlett!

Bara en liten hyllning till en speciell person!

Har faktiskt nästan inga bilder på mig och min bror men tack vara min kusin vitamin som lyckades fånga oss i samma ögonblick så har jag nu det. Min lilla, lilla lillebror som betyder så mycket för mig men som jag tyvärr inte träffar så mycket nuförtiden! Jonas du är en av klipporna i mitt liv (och framförallt i min dators liv hehe) Tack för att du finns!







Det är en snurrig värld!

Nu börjar jag äntligen bli människa igen. Har till och med varit en sväng på jobbet idag. Tyvärr så blir jag fortfarande helt snurrig när jag ska fokusera men det beror på att jag har som en "bandagelins" på ögonen och den ena har blivit lite smutsigare än den andra så jag ser lite skevt kan man säga. Kul att veta va :-)
Imorgon ska de i alla fall bort och då ska jag se normalt. Jag längtar!

Är sjukt ljuskänslig också så jag har varit lite coolare än alla andra idag med riktiga rock stars brills hela dagen. Kände dock att jag var lite för cool för omvärlden när jag stog med de på i kassan på jobbet så det fick bli en väldigt ocool kisande blick istället med lite huvudvärk som följd.

Men alla ni som funderar på att göra en sånhär operation, bli inte avskräckta för trots att det inte har varit så superkul hittills så känner jag att det kommer att vara värt det i slutet. Men bara ni är beredda på resan dit.

Snart kommer bloggandet igång ordentligt också, har en hel del att skriva om nu, bara blicken blir lite rak igen!


                               

                                       
                                          Så cool!

Ni får se sanningen av mig!

Yes nu är jag tillbaka! I alla fall litegrann. Operationen gick bra och jag har fått en ny syn på världen. Men jag är lite arg på alla som har ljugit för mig, eller i alla fall hållit tillbaka sanningen, för alla som jag har pratat med har sagt att den här operationen var det bästa de har gjort i hela sitt liv men det är inte någon som har berättat hur jävla ont det gör. Så nu får ni sanningen utav mig, det är säkert värt det i slutändan men vägen dit är en enda lång smärta, så nu vet ni det! Jag har legat som ett blint kolli full med smärtlindrande medeciner i tre dagar nu. Som tur är så har jag tack vare alla tabletter sovit bort den mesta tiden men smärtan däremellan har varit grym.

Har faktiskt lite svårt att koncentrera blicken än, känns lite som om jag blir sjösjuk när jag skriver på datorn så jag får berätta mer en annan gång. Men nu vet ni alla fall att jag lever och ser något sånär.

Puss & kram




Bara du ser mig!

Ok nu är det dags att göra ett allvarligt försök i att somna. Måste bara lägga ut kvällens mest stöttande kommentar sagd av min bästa granne Alec när jag sa att jag var så nervös över att jag kanske inte ser nåt imorgon:

- Du måste lokalisera vart svara knappen sitter i fall jag ringer. Åh du måste ju lära dig vilket nummer varje kompis har i telefonboken så att du kan räkna dig fram. Jag måste ju ligga ganska först, vad bra...


Här avbryter jag hennes utsvävningar med ett asgarv. Tack gumman för att du fick mig att skratta!




Såhär kan även bästa granne se ut när hon föröker klättra över ett staket...





En galet kul inredningsfest!

Nu är det dags för lite bilder från igår. Vi hade en liten grillfest på jobbet, en grymt kul grillfest! Och förstå vad kul det är att ha en hel butik att festa i. Det blev mat, dricka, skålar och en hel tagna julkort till olika leverantörer. Man kan inte annat än bara älska sitt jobb när man jobbar med sådana störtsköna människor som jag gör. Kvällens överasskning var att det kom en del gammla Nordikare också, b.la Tyra! Skönt också att vakna på jobbet imorse för det vara bara att stiga upp och jobba. Något jag kan rekommendera!













Såhär går det om man ber Stefan måla en vägg :-)


Åh har aldrig varit såhär nervös!!

Helvete vad nervös jag är!!! Jag tror jag dör!! Imorgon är det dags för min ögonoperation och jag är millimeter nära att backa ur bara för att jag är så nervös. Jag hatar verkligen allt som har med sjukhus, läkare och som har med att skära i en att göra och så går jag och helt frivilligt och betalar en massa pengar bara för att utsättas för sånt här. Fan hur tänker jag?! Åhhh vill att det ska vara imorgon kväll nu så att jag har det här gjort. Kan kanske inte se att skriva efteråt men så fort jag kan det så ska jag berätta för er hur det har gått och om jag vågade genomföra det. Kanske kan få min gulliga pappa att agera spökskrivare åt mig annars.

Det kommer snart ett inlägg med lite bilder från en galet kul kväll igår ska bara ladda upp de först. Kommer nog inte kunna sova på hela natten så det är lika bra att jag har nåt att göra. 


            

Hahahahahaha!

Lyssnade ni på Tyras busringning imorse? Så kul! Ni som missade den eller vill hör den igen kan gå in här för att lyssna. Är fortfarande lite orolig för Tyras hämnd men det kan det vara värt!


 

Ser nästan lite rädd ut här.. borde jag vara det Tyra?

Dags för Tyras wake up call!

Vet ni?! Imorgon är det äntligen dags för busrigningen till Tyra! 07:15 sänds den så det är bara för er mina söta vänner att ställa klockan och stiga upp tidigt. Om ni som jag inte kan få in NRJ på er vanliga radio så kan ni gå in här på deras webbradio för att lyssna. Och för er latmaskar som inte orkar stiga upp så kommer jag såklart att lägga ut länken senare också. Kommer bli en kanonstart på dagen :-)







Hittade lite kort på Tyras blogg ifrån den natten som rullatorracet genomfödes.


Vad hände med tiden?

Är det normalt att man bara ska sätta sig i soffan en stund och sen när man reser på sig igen upptäcka att man har suttit på samma ställe i tre timmar? Nej, jag trodde väl inte det. Jag sa ju att jag var trött!

Den här veckan kommer jag få en ny syn på saker & ting!

Den här veckan kommer bli riktigt spännande och innehållsrik!

Måndag: Blir kanske en bio med Francisco på kvällen. Det är ju dags för att se Brad Pitt igen, en av våran favorit! Sommaren är ju slut nu så då är det dags för oss att ta upp vår mysiga biotradition, nog det enda som är bra med hösten.

Tisdag: Efter att ha haft en dag med full roddning på jobbet (vi kommer få en så snygg butik) så blir det grillat på kvällen som avslutning. Alltid trevligt!

Onsdag: Vara supernervös hela dagen för att på...

Torsdag: ...är det dags för min ögon operation! Japp då är det dags att lasra till mig lite bättre syn. Jag längtar och inte längtar. Längtar inte till själva operationen men längtar jättemycket till att den är klar! Buhuuu vad nervös jag är! Tur att jag har en jättesnäll pappa som följer med och som sen tar med mig hem till Byle för lite omvård.

Fredag: Förhoppningsvis vakna med en helt ny syn på världen. Kommer nog i för sig inte se sådär jättemycket då men litegrann kanske. På dagen kommer även Johanna och håller mig sällskap. Har ju inte träffat henne sen Frankrike!

Lördag: En riktigt mysdag! När mina underbara mormor och morfar hörde att jag kommer att vara i Byle några dagar för att tillfriskna så tänkte de att jag behöver något kul att göra så vi ska göra en utflykt! Precis som när jag var liten! Så vi kommer ta med oss mamma och åka runt lite i trakterna och stanna och äta lite och bara umgås. Kommer bli en sådandär dag man minns sen!

Söndag: Förhoppningsvis så ser jag igen.....


             

Har haft kul igen!

Nu är jag hemma och är en trött tjej efter både fest i Linköping igår och jobb idag. Hade riktigt kul igår som vanligt (har nog nästan jämt kul verkar det som). En jätterolig förfest med Tess, Sara och Karin. Vi åt hamburgare, kollade på fotboll, lekte jag har aldrig och hoppade i sängen. Ja allt som en tjejfest borde innehålla alltså! Efter det blev det en riktigt rolig utgång. En lyckad kväll!

Kvällens roligaste: Det var superhalt på golvet som om någon hade hällt såpa där. Självklart med mina smala klackar (eller självklart överhuvudtaget när det gäller mig) så ramlar jag nästan direkt omkull. Micke som står brevid säger bara " Du är så jävla klantig, hur kan du bara ramla sådär?" Bara några sekunder senare vem tror ni ramlar då? Dessutom mycket värre än vad jag gjorde. Hahahahahahaha! Mådde rätt bra då :-)







Vad bjuds det på ikväll?

Vad bjuder lördagskvällen på då? Jo den bjuder på en tripp till Linköping för en middag med tre härliga tjejer (och så jag förstås). Efter det blir det utgång! Det brukar alltid vara kul i Linköping!

              


                                               Hela gänget!

Me and my real love!

Fredagkväll och telefonen ringer hela tiden av festsugna människor. Men vad gör jag? Ligger hemma i soffan och kollar på film. Känner att det skulle varit kul med fest men jag orkar inte. Detta är ett säkert tecken på att det börjar bli höst i min värld för då orkar jag ingeting. Har knappt kännt på min soffa eller sett på min tv på hela sommaren men nu börjar jag känna för att ta upp den bekantskapen igen. Jag har saknat den! 


               

                   


Jag har busat!

Hehe nu kan jag äntligen avslöja mitt bus med Tyra! För några dagar sen så blev jag kontaktade av NRJ (Knappen & Hakim vilka störtsköna killar) och de sa att de ville göra ett Wake up Call med Tyra (busrigning kan man säga för er som inte har hört det) och frågade om jag ville vara deras mullvad. Självklart ville jag det :-)

Uppdraget var att komma på något roligt Tyra gjort som de kunde skämta om och efter mycket tänkande och hjälp från bl.a Lisa som alltid är full av idéer så kom vi på det. Vet inte riktigt om jag vill avslöja allt vore roligare om ni lyssnade på det när det sänds. Kan i alla fall avslöja att det handlade om när jag och Tyra hade ett litet rullator race kl 5 på natten om ni kommer ihåg det? Ett mycket lyckat skämt blev det i alla fall som hon gick på totalt. Roligast var att hon försökte skydda mig så att jag inte skulle råka illa ut (ni kommer förstå). Det visar vem som är mest vän av oss, jag sätter dit henne och hon skyddar mig! Är dock lite orolig för framtida hämnd nu, speciellt eftersom Tyra ringde direkt till mig och skrek "Fy fan Marre vilken jävla hämnd det kommer bli nu det fattar du va?!" Vet inte riktigt om jag vågar somna inatt....

Självklart kommer jag att meddela er så fort jag vet när det sänds och lägga upp en länk när det har gjort det så att ni inte missar det! Jag längtar! 


               

  
                                  The good one and the bad one!

Gårdagskvällen i bilder!

Åh är riktigt trött nu efter en mys filmkväll med bästa grannen. Fattar inte varför jag aldrig lyckas lägga mig när jag behöver?

Måste i alla fall lägga ut lite bilder från igår innan jag somnar. Som jag sa igår, det var en sjukt bra kväll, bra ordnat, roligt folk och en kul visning! Kul också att bli sminkad innan, det är inte ofta man kan överdriva sminket så som det gjordes igår men jag önskar att det man kunde göra det oftare!




Såhär såg jag ut! Kul att få användning av min vita klänning igen!






Tyras underbara syster! Att vara härlig avslappnad och superrolig är något som verkar vara ett släktdrag i den familjen! Ok i detta ljuset kanske inte mitt smink såg så bra ut....




Vi träffade på Filip i vimmlet. Kul att jag också träffade någon jag känner bland Stockholms elit :-)




Som jag skrev igår: Kvällens enda Idolbild! Jag höll mig cool lugn bland alla kändisar fram till att Babsan kom. Man kan liksom inte låta honom/henne låta obemärkt gå förbi!


Och så lite bilder från själa visningen:











Oj vilken dag!

Hallå! Nu är vi hemma hos Cissi som är så snäll så att vi får sova här i natt efter dagens alla äventyr. Skulle ju börja dagen med en grym shopping enligt min planering men tyvärr vet jag inte vad som hände så det blev bara en enkel t-shirt och ett par skor. Ångrar lite nu att jag erbjöd mig att jobba imorgon annars kunde jag kanske ha hittat mer då. Får väl se det som ett sätt att spara pengar annars.

Efter det så mötte jag upp Tyra och det blev en sväng på Gina Tricots pressvisning. Se fram emot höstens/vinters kläder kan jag säga. Grymt snygga klädesplagg kommer att dyka upp. Jag vet redan vilka jag kommer att köpa, bara att hålla ögonen öppna nu!

Efter det var det dags för Tyras överasskning: Att vi blev sminkade av Make up store. Älskar att bli sminkad och speciellt när man ska iväg på nåt kul. Sminkade och superfina åkte vi sen till Berns för Make up store visningen. Vilken visning! Vilken kväll! Skulle lätt kunna vänja mig vid detta livet. Såg en massa roligt folk och annat kul. Tyvärr mår inte Tyra bra så det blev en tidig kväll men det kommer nog kännas bra imorgon. Men kvällen är inte riktigt slut än för nu sitter vi som sagt var hemma hos Cissi och ska snart ladda en film och mysa ner oss i soffan med lite godis. En perfekt avslutning på en superrolig dag!

Bilder från dagen får ni imorgon när jag kommer hem men så länge får ni nöja er med några jag har tagit från Tyras blogg.





Kvällens enda Idol bild. Man kan liksom inte bara låta Babsan gå förbi!



Förstå skämten!

Kvällens roligaste citat:

Nr 1:

Jag till Lisa helt förstörd: Jag har packat upp mattor heeela veckan!


Lisa: Hela veckan? Det är ju bara tisdag!


Nr 2:


Vi fick för oss att fylla i en enkät (stavas det så) om vad vi tyckte om servicen och stället. På frågan om vad vi tyckte om miljön säger Lisa:

"Nja sådär, det var ju en unge som gnällde hela tiden"


Kul för att vi var de enda som hade ett barn med oss!

Både jag och Lisa skrattar fortfarande åt dessa två saker. Vi har en väldigt hög nivå på vår humor!


                 

 


Alla flyr från mig!

Så då var avskedsmiddag nr två för Lisa avklarad. Fattar inte riktigt varför man inte går ut och äter oftare bara för att träffas. Inget dricka bara äta och prata. Det är ju ett perfekt sätt att göra vardagen lite roligare. Se det som dagens tips, dra ihop dina vänner och gå ut och ät man blir riktigt glad över det.

Något jag inte är glad över är att det var sista gången jag träffade Lisa innan hon åker. Mycket sorgligt! Men tiden kommer förhoppningsvis gå fort så att snart är hon hemma igen. Under tiden får vi som är kvar här hemma se till att roa oss så gott vi kan. Men Lisa, gumman, du kommer vara saknad!

Imorgon är det dags att träffa ännu en saknad vän, Tyra! Som tur är så finns inte hon lika långt bort som Lisa kommer vara men tillräckligt för att inte kunna träffa henne så ofta som jag vill. Vi får ta igen lite av det imorgon!


               

                   Tre av kvällens deltagare: Jag, Lisa och Alva-Vilja! En underbar trio!

Det finns fler av mig!

Fick höra i helgen att jag var väldigt lik Kirsten Dunst! Emmas Kricka har tydligen sagt det ända sen första gången han såg mig. Har hört det förut men det var ett tag sen. Har i för sig lite svårt att se likheterna fast jag tar det som en komplimang för jag tycker hon är riktigt söt. Det finns faktikst en till kändis som jag har hört ännu flera gånger att jag är lik och det är hon som spelar Elliot i Scrubbs. Har svårt att se likheter där också... Ser ni någon likhet med någon av de?

Har ni hört att ni har någon look alike?









 

 


RSS 2.0
Bloggtoppen.se