Drinkarna byttes mot chips!

Glömde ju berätta för er som är nyfikna hur resten av kvällen såg ut efter Madonna konserten. Jo, vi hade ju planerat värsta utekvällen i Göteborg med Erika för att visa Sandra staden. Tyvärr hade varken jag och Sandra räknat med att man inte är så pigg efter att först ha köat en stund, sen suttit på ett järngolv i några timmar för att till sist stå upp i några timmar och även hoppa och skrika. Men vi åkte i alla fall och mötte upp en lite halvfull Erika som suttit och väntat på oss med några glas vin på hotell Avalon där vi också tog ett litet glas. Men efter det glaset så kände vi att suget efter chips, dipp och sängen var en mycket mer lockande tanke så så fick det bli! En riktigt myskväll alltså och det var helt perfekt! Men ta det lugnt för Sandra missar inte en utgång i Göteborg för det, vi har redan planerat in ett nytt besök i staden hos Erika. Och då ska vi försöka att vara lite piggare!

Måste bara tillägga att det är helt sjukt att man åker till Göteborg och på bara några timmar så träffar man på tre stycken gammla klasskompisar! Och så Fredrik som jobbar på Avalon såklart men det var ju lite mer planerat. Men detta land är bra litet ibland!




Världens gulligaste Erika som alltid i alla dessa sjukt många år vi har kännt varanndra ska göra fula miner på kort. Jaja gumman du får skylla dig själv :-)




Jag och Sandra försökte visa Erika hur man posar ordentligt istället. Jag lovar Erika att nästa gång vi kommer så ska jag ha ett fint kort på dig. Om jag så ska binda fast dig på en stol och spänna upp mungiporna i ett léende!



Kommentarer
Postat av: Erika

Du kommer få igen.

2009-08-11 @ 09:26:13
URL: http://tyrahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Bloggtoppen.se