Alla borde ha en vän som du!

Nej det var faktiskt inte så bra DH avsnitt ikväll. Tur att jag sitter här med Ida då för med henne blir alla kvällar perfekta. Det är helt underbart att ha en vän som man har haft i hela livet, en som verkligen vet precis allt om en. Hon är inte bara en vän hon är som en syster. En som man har vuxit upp med och som man har delat allt med. En sådan vän kommer man alltid att ha kvar och jag hoppas att alla får chansen att ha en sådan vän!

Ps1 Ja jag har druckit lite vin, men jag menar allt ändå.

Ps2 Mitt sydda sår på benet kliar som fan! Kan man klia upp ett sår igen? För i så fall är jag nog på väg att göra det nu. Bara ännu ett onödigt vetande om mig som jag tyckte var värt för er att veta!




Världens bästa vän!

En annorlunda DH kväll

Tisdag idag och jag är inte hemma så det blir ingen Desperate Housewifes kväll för mig. Därför har jag tvingat Ida att ha en DH kväll med mig här istället och hon var inte så svårövertalad. Så nu har vi börjat ladda, vinet är framtaget och barnen har somnat. Ska bli kul med en DH kväll med Ida skulle gärna vilja ha med henne på en av de riktiga kvällarna i Norrköping någon gång jag tror hon skulle platsa bra bland de galna saker som bruka hända då!

Undrar vart hon tog vägen nu förresten, hon försvann.. jag som tyckte hon skulle komma med mat till mig. Har nog blivit lite bortskämd under tiden jag har varit här, kommer bli lite svårt att komma tillbaka till vardagen där jag får ta hand om mig själv igen. Fast något som ska bli kul är att sätta upp mina nya skor i min kära skohylla när jag kommer hem. Undrar bara vart de ska få plats, den blev ju ganska full direkt. Får kanske köpa en till. Eller nej, har inte tålamod till att sätta upp en till. Skulle nog inte ha sågat sönder den första så mycket, då skulle det nog få plats fler skor.

Åh nu kom Ida med mat! Hon vet vad jag vill ha!

Fattig på pengar men rik på allt annat!

Nu har jag gjort det igen. Gjort slut på alla pengar och det är inte ens den första än. Jag är glad att de räckte såhär långt i alla fall. Men jag har hittat mycket snyggt i alla fall bla en jätterolig sak som ni får se nästa vecka som jag är jätteförväntasfull över.

Har hittat en superfin vit klänning också. Nu tänker alla ni som känner mig att det var väl kanske inte så jättesmart för mig att köpa en vit klänning och ni har så rätt. Man kan väl säga att det blir en engångs klänning för sen kommer den säkert vara förstörd. Frågade faktiskt i affären om hon hade nåt tips på hur man ska hålla den så vit och hon svarade bara: "Drick inte rödvin" Ok då sket sig det då! Men det skulle ju vara kul om den höll sig någorlunda vit till sommaren i alla fall.

Får väl erkänna att det blev mer shopping än bröllopsplanering idag men lite sånt hann vi med också. Fast det är tur att jag ska åka ner några dagar innan bröllopet också så att man kan fixa det sista då.

Nu ska jag leka vidare med tre söta barn här! Förstår att ni har svårt att tro på mig när jag säger att jag leker med barn så bildbevis kommer när jag kommer hem.

Är i ett skolyckorus!

Åh jag har verkliugen köpt de snyggaste skorna någonsin idag! Och de är sköna också. Nu längtar jag till lördag så att jag kan använda de. Ska bara hitta nåt att ha till de. Hittade mina nya vardags sommar skor i fredags också så det har varit några perfekta skodagar de senaste dagarna. Bilder kommer när jag kommer hem till min lilla kamerasladd.

Efter att vi några timmar försent kom ner på stan idag så var bröllops planeringen i full gång. Nu är vi inne på dekorationerna och det är inte lätt kan jag säga. Allt ska passa och matcha och vara fint. Vi hittade lite saker men när vi kom hem så visade det sig att de kanske inte blir så bra ändå så det blir en tidig morgon imorgon så att vi kan börja om med vår spaning. Och så ska det fixas skor, smycken och annat som hör bruden till. Klänning till mig har vi nog hittat. Mmm det är inte lite som ska tänkas på. Meningen är väl att det ska bara göras en gång i livet och nu förstår jag varför. Kul men mycket!



Världens vackraste blivande brud!

Barn är de ärligaste som finns!

Jag har precis fått den finaste komplimangen av den finaste killen någonsin. Mille 3 år står och kollar med stort intresse på när jag sminkar mig och säger helt plötsligt:

- Marie-Louise du är jättefin!


Åh kärlek!



Mille!

Våren som försvann

Jaha så var de vårkänslorna slut. Tillbaka till dimma och grått. Ingen snöstorm än i alla fall men den kommer väl säkert också.

Har sovit 10 timmar inatt. Rikigt skönt. Känns som om det har blivit mycket av allt utom sömn veckan som har gått men nu har jag börjat komma ikapp. Idag ska vi in till Borås och kolla bröllops saker som ringar, dekorationer och sånt. Sen ska jag kolla ett par skor till mig också. När vi drog runt med Ida på stan så såg jag ett par riktigt snygga skor genom fönstret på Bianco så jag tvingade såklart hela gänget in i affären så att Ida kunde sjunga en sång där inne och jag kunde passa på att kolla skorna. Tyvärr var min storlek utlånade till en modevisning och skulle ha kommit tillbaka dagen innan men de dumma människorna hade inte lämnat tillbaka de än. Men jag hoppas att de har kommit in idag. Annars tänker jag åka hem till de som har de och hämta de för det är mina skor!

Nehe dags att hoppa in i duschen. Hoppas ni får en lika bra måndag som jag tror att jag kommer att få!

Släpp Marre loss det är vår!

Det pirrar i hela kroppen och jag känner mig glad. Men nej jag är inte kär, det är ju vårkänslorna som börjar vakna till liv. Det har ju varit en härlig bakisvårdag idag. Har bara myst hela dagen med Ida, Magnus och alla barnen. Det händer så mycket med barnen mellan varje gång man träffar de. På bara en månad så har tvillingarna börjat prata mer och Mille är ingen litet barn längre han är ju en människa. Helt sjukt att följa de och se hur de utvecklas. Och de är helt underbara! Inte många barn ni hör mig säga så om men det här är mina små sötnosar. Jag till och med torkar snor på de trots min bacillskräck, det ni! Fast gränsen gick när Wilmer hittade min tandborste och satt och leket med den på toaletten, snorig som bara den. Då köpte jag en ny direkt, jag tål inte hur mycket som helst!

Har hunnit med en promenad med Ida också. Det luktar ju verkligen vår ute. Finns inget bättre. Men eftersom jag vet att vädret är likadant som mitt humör nuförtiden=ombytligt, så kan det ju lika bli snöstorm imorgon igen. Men vi får hålla tummarna för det bästa!

Nu ska jag bli lite bortskämd av nästan makarna Forsberg med mat och film. Skulle kunna tänka mig att flytta hit permament, skulle det gå bra familjen Forsberg?

Jag har varit hemlig

Jag har ljugit för er. Eller kanske inte ljugit mera undanhållit information. Det var ju såklart dags för Idas möhippa. Så i fredags åkte jag i hemlighet till Borås för att möta upp min planeringspartner Moa (Idas svägerska) för att förbereda det sista. Shit vad nervösa vi var för att allt skulle bli perfekt men jag tycker att vi lyckades ganska bra.

Dagen började med att vi kidnappade Ida från hennes jobb. Det var det vi var mest nervösa för att det skulle misslyckas men det gick så bra! Efter att Ida kom till lunchrummet en halvtimme försenad (då höll vi på att dö av nervositet att det skulle gå helt fel) så kröp jag in i rummet med en rosa peruk för att det skulle ta längre tid att känna igen mig och en leksaksbil och en tuta i handen och skrek "här kommer partybilen." Men idén var att jag inte skulle tuta det första jag gjorde så att hon skulle bli rädd men så typiskt mig så ramlade jag såklart på tutan direkt så hon blev superrädd. Men sen hade hon tänkt att jag var en galen vårdtagare (jobbar på hemtjänsten) som var lik mig. Tänk vad ofta jag får höra det! Men när hon fattade att det var jag och vad som höll på att hända så blev hon så chockad och glad så hon började gråta och bara klamrade fast sig vid mig. Den kramen jag fick då gjorde allt slit så värt för det var en sån kram som bara visade hur glad hon var och som bara kan komma helt spontant. Och ja, mina tårar kom också!

Efter det klädde vi ut henne (bilder kommer) och åkte och åt champangefrukost hemma hos en tjej. Sen for vi vidare till ett Activesports center och körde trekamp. Sumobrottning, boxning med jättehandskar och tjurridning blev det där. Så kul! Har aldrig kört det förut men har velat gjort det och jag kan verkligen rekommendera det!

Sen blev det den obligatoriska göra-bort-bruden-på-stan-grejen. Den här bruden fick leka en levande jukebox. Hon fick sälja låtar från en spellista och betalade de extra så ingick dans också. Trodde abslout inte att hon skulle gå in för det så som hon gjorde. Ida du var bäst! Vi hade ont i magen av allt skratt. Hon fick höra låten i mp3 och sjunga med och jag kan säga att hennes version av pokerface med dans kommer gå till historien. Jag var så imponerad!

Sen bar det vidare till ett spa (ni hör ju vilken fullplanerad dag det var). Där hade vi hela spat för oss själva med bubbelpool (som jag inte kunde bada i eftersom jag är nyoppererad) och en bastu. Där drack vi vin, åt ostbricka och körde jag har aldrig. 

Nybadade och fina och lite halvfulla så drog vi vidare till Babbel och åt tapas och drack drinkar. Och sen blev det utgång.

En riktigt lyckad dag alltså och det tror och hoppas jag att Ida också tyckte för hon är verkligen värd allt det bästa! 

Nu har vi en riktigt mysdag eftersom Ida hade räknat med att jobba idag och jag har tagit ledigt för henne.  En perfekt helg! 

Allt blir bättre med humor!

Ok hade inte räknat med att någon annan skulle ha råkat ut för samma sak men man vet ju aldrig. Benet är i alla fall helt ok idag, gör faktiskt inte ens ont (men det behöver ni ju inte säga till någon för jag har nog tänkt köra på det är så synd om mig stilen ett tag till). Inget roligt bara att jag knappt får duscha men nu vet ni i alla fall varför jag inte kommer lukta godis ett tag framöver.

Måste bara tillägga en liten sak om gårdagens läkarbesök. Jag har aldrig förut i hela mitt liv haft roligt på ett läkarbesök men nu har jag haft det. En superrolig sköterska och en superrolig läkare. Hör bara på det här:

Sköterskan hämtade läkaren och när han kom in sa hon:

- Hon har fått en sticka i benet...

Jag: Nu tycker jag vi skippar det här med sticka, säg istället att jag har fått en pinne i benet.

Sköterskan: Ok hon har fått en stock i benet.


Eller när läkaren på allvar lurade mig att de skulle få skicka mig till kirurgen för att de inte fick bort stickan (pinnen). Elin fattade skämtet men inte jag vilket läkaren tyckete var så kul så han körde stenhårt på det.

Hur många läkare har humor? Tack Gun och Kjell på joumottagningen för att ni gjorde något tråkigt till något kul! Ni lindrade faktsikt min läkarskräck lite...



Det var mera en pinne än en sticka

Jag fattar inte hur jag lyckas med allt. Allt konstigt som man egentligen inte ska lyckas med. Igår lade jag till ännu en sak på min nu allt mer långa lista över "konstiga-saker-jag-lyckas-med".

För att ta det från början så gick jag bara emot en pallkrage på jobbet, jag bara toucha den lite lätt. Kände då att jag fick en liten sticka i benet så jag gick till toan och skulle ta bort den. Men när jag tar av mig byxorna så ser jag den inte. Trodde inte att det fanns nåt där tills jag kände lite på benet och känner en 2 cm lång sticka rätt in i benet!! Att jag inte såg den var för att den inte låg under skinnet som vanliga stickor brukar göra utan den hade gåt rakt in i benet! I panik så sprang jag och hämtade Elin som satt och tryckte och klämde på mitt stackars ben men när hon säger "jag kanske kan göra ett nytt utgångshål" så satte jag stopp. Så jag fick ringa sjukvårdsupplysningen. Kul samtal: "hej jag har fått en sticka i benet, vad ska jag göra?" Men den snälla tanten förstod allvaret och hörde nog paniken i min röst så hon bokade in mig på en jourmottagning. Där så kollade en sköterska lite snabbt på det och sa att det här var ett fall för läkaren. Sagt och gjort. Läkaren fick komma med kniven och skära bort den. En 2 cm lång sticka som satt 1 cm rätt in i benet. Den satt så djupt att de inte hittade den först men efter lite grävande så kom den ut. Men eftersom de hade fått gräva så mycket så hade jag ett öppet sår så nu har jag fått sy 3 stygn och kommer få ett litet ärr. AV EN STICKA!!!!!!! Snälla om det finns någon mer ute i världen som har lyckas med samma sak så hör av er för just nu känner jag mig som den enda i världen som skulle kunna lyckas med något sånt här.

Snälla Elin följde med mig och höll mig i handen (undrar vem det var mest synd om, mig som de skärde i eller henne som fick sin hand sönderkramad). Efter hela ingreppet så tyckte vi att vi var värda något kul så vi åkte till Linköping och gick ut med våra vänner där. Kände att jag behövde bli full innan bedövningen släppte och det är något jag verkligen rekomenderar.

Så där har ni en helt vanlig torsdag i Marres liv.



En skräckslagen Marre på operationsbordet




Världens bästa Elin som följde med




Ursprungskällan till det hela




Och här har vi stickan. Men håll med om att det mera ser ut som en pinne än en sticka? Vi kan säga det i alla fall...

Bara en lilten update

Jag är helt slut som artist. Det är kul att ha saker att göra men ibland måste man kanske vila lite också. Känner bara att jag har ett litet för fullspäckat schema för att hinna det bara. Måste väl inse att jag börjar bli gammal och då måste man ladda om batterierna ibland. Funderar på att lägga om morgondagens aktiviteter och bara vila lite. Skulle ju vara skönt.

After worken igår var trevlig. Ett vuxet ord men det är bäst så man kan beskriva kvällen. Kul att testa på ett nytt ställe (Manesa) har aldrig varit där förut. Kul att testa på att äta tapas också vilket jag faktikst inte heller gjort förut (är väl den enda i hela världen som inte gjort det). Men det bästa var nog alla roliga drinkar de hade. Om man vill testa på att dricka roliga, annorlunda drinkar så kan man gå dit!

Nehe ska väl ta tag i min sista jobbdag innan 6 (fullplanerade) lediga dagar nu!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tyra vad fan hände igår? Om du får tag på en telefon så ring mig!

En dildofri tisdag

Jag är ledsen att göra er besvikna men tyvärr kom det ingen dildo till Desperate kvällen. Fast det var ganska skönt. Lite vin blev det som vanligt och just när vi tänkte att nu får det vara bra så kom det in en flaska vin till oss från en beundrare. Tack tack! Men vuxen som jag är så blev det vatten för mig mot slutet så idag är ganska pigg ändå. Ikväll är det ju after work med jobbet fast jag känner att det nog inte blir så sent för mig. Ska hinna med mycket i veckan och då måste jag nog sova lite också.

Dags att fixa iordning sig för jobbet, ville bara lugna er att inget värre har hänt i natt. Man vet ju som sagt var aldrig med våra tisdagskvällar..



Vi försöker härma en känd tavla, kan ni se vilken?






Vi härmar en fågel....



Vad kommer hända ikväll?

Ush jag är nästan lite nervös för att gå iväg på våran Desperate kväll på Teaterbaren. Man vet ju liksom inte vad som kan hända längre. Det kan ju som bekant spåra ur ordentligt. Tråkigt att varken Tyra eller Alec kan komma på vår speciella välkommen hem kväll men de är lite jetleggade båda två, så jag förstår de. Vi får väl fira att de är hemma utan de. Det går bra det med!

Dags att gå, önska mig lycka till!



Jag kan knappt tro att det är sant!

Ni kommer inte tro mig! Men nu är faktiskt hyllan uppe. Två veckors frustation är över. Skitföretaget Ellos svarade ju såklart inte, det finns en gräns för hur länge jag sitter i telefonkö men de hade väl fullt upp med en massa klagomål och reklamationer kan jag tänka mig. I alla fall så tänkte jag att jag gör ett sista försök och denna gång så åkte häftmassan fram igen för att hjälpa till, men ingen tejp! Och det funkade! Har i för sig inga större förhoppningar om att den kommer att sitta uppe sålänge, men gör den det så blir jag riktigt glad. Nu kan jag äntligen ta tag i det som jag inte har kunnat ta tag i för att jag har haft fullt med skohyllan, som att städa resten av lägenheten och att rensa i mina garderober.

Lite kul att hitta en massa skor jag hade glömt bort. Visade sig att jag har en liten skattgömma under all skit som ligger därinne. Ska bli kul att röja resten sen och se vad man hittar. Men det får bli ett senare projekt, nu ska jag äta!



Kolla vad ren och fin den ser ut utan all tejp...





Nu ser den ut som en dröm igen! Äntligen!

Nu åker den på tippen!!!!!!!

Nej nu ger jag up med den jävla skohyllan! Lisa och Manne berättade för mig att jag hade gjort fel när jag satt upp den (kunde jag i för sig gissat själv på också). Man ska tydligen sätta i alla pinnarna innan man hänger upp den för annars bänder man ju ut allt och det är därför pinnarna ramlar ner. Jaha tänkte jag och kände mig lite blond som inte tänkt på det innan. Men vet ni???!!!! Nu har jag gjort precis så och det funkar fortfarande inte! Pinnhelvetena ramlar ju ändå ner när man ska sätta upp den! Och ja jag har sågat alla till samma storlek nu! Är så jävla förbannad nu så att för tillfället sitter jag i telefonkö till skitföretaget Ellos som har förstört mitt liv för tillfället! Jag VÄGRAR betala för den här skithyllan, jag skulle lika gärna kunna åka till tippen och köpa en påse soppor jag skulle få lika mycket för pengarna då!!!

HATAR DEN!!!!!!!!

Livet är äntligen normalt igen

Ibland kan jag känna att livet är rätt bra. Som idag! Solen lyser (fast det är asens kallt, men det känner man ju inte inomhus), jag är ledig och hinner inte få tråkigt för att jag har så många projekt att ta tag i, och det viktigaste: Jag har helt underbara kompisar som ger mig energi hela tiden! Har haft en superbra förmiddag (eller förmiddag min tid i alla fall, eftermiddag kanske för er andra) med Tyra och Hanna. Vi har hunnit med en långfika och en sväng på stan. Och snart ska jag träffa bästa granne så att jag får säga hej till henne också! Äntligen är alla hemma igen och allt kan återgå till det normala med myskvällar, vinkvällar, fika och annat kul. Jag är ju en liten rutinmänniska så jag trivs bäst när det är som det brukar vara.  

Nehe kanske att jag ska såga lite fler rör till den djälvulska skohyllan innan grannen ringer. Vore ju kul att bli klar med den det här året i alla fall.


En morgon som började kl 6

Min långa sovmorgon jag hade planerat i morse blev inte så lång. kl 12 igår kom de hem äntligen, Tyra och Alec. Då bestämde vi att vi skulle höras när vi vaknade så att vi kan träffas hela dagen. Men jetleggad som Tyra är så fick jag ett sms kl 6 imorse där hon skrev  "Nu är jag vaken, kom till mig när du vaknar". Hade inga planer på att stiga upp då så jag somnade om men nu ska ni höra något töntigt. Jag kunde inte somna om riktigt för jag var så förväntatsfull på att täffa Tyra igen så jag bara väntade på at klockan skulle gå så att jag kunde stiga upp. Ni ve som ett barn på julafton. När sedan solen steg upp (härliga sol) så visade det sig att jag hade fällt ner perisennerna åt fel håll så jag fick solen direkt i ögonen. Värre sätt att vakna finns men det är ganska irreterande ändå.

När sen telefonen började ringa gav jag upp och gick och la in en tvättmaskin. Så det var min händelserika morgon och klockan som bara är 10 än, hur ska denna dag sluta?


                                          


Får sakna de en stund till.

Ok nu har jag varit virrig igen. Det är tydligen i natt Tyra & Alec kommer hem inte natten som var. Det betyder att jag får vänta några timmar till innan jag får träffa de. Som tur är så är jag ledig imorgon så då hinner jag träffa de massor! Om jag vill, de är nog rätt bruna nu och det är inte jag. Äh klart jag vill jag har saknat ihjäl mig efter de! Får ta på mig en massa käder så att man inte ser min gris skära hud ton mot deras exotiskt bruna.

Stooor Desperate kväll på Teaterbaren imorgon också. De har till och med lagt ut en inbjudan på Facebook så det kanske dyker upp fler än vanligt. Spännande. Tänk att det var lilla jag som kläckte idén med Desperate Housewifes kvällar på fyllan en gång i tiden. Ibland är jag bra att ha! Och tänk också att de har slutat med sina fotbollskvällar så att vi kan få köra vårat race istället. Måste nog säga att Teaterbaren är grymma! Har ni inte varit där så gå dit. Kanske imorgon?





Söndagskvällarna som försvann...

Ånej min favoritkväll på veckan kommer försvinna! Ingen mer söndagskväll med varken Mia&Klara eller Beck. Sista söndagen idag. Vad ska man nu hitta på? Finns Mia&Klara på dvd? Måste köpa den i så fall. Söndagskvällen har liksom blivit helig för mig. Det är då jag har min egen tid då jag får rå om mig själv. Bara sitta och kolla på tv och mysa utan att behöva tänka på allt annat som egentligen borde göras. Det är viktigt att ha en sådan stund varje vecka och nu är min stund förstörd! Får väl ta tag i allt det andra som borde göras då...


Pimpa din blogg!

Fick en fråga om vem som har gjort min bloggdesign. Det är en jätteduktig tjej som heter Sanna som har gjort den och för att komma i kontakt med henne så är det bara att klicka på hennes namn som finns längst ner i menyn till vänster. Så nu vet ni det!




Marre hjälper till.....

Lika bra att skriva upp allt så att jag kommer ihåg det

Nu är det snart dags för en ny vecka, en fullspäckad vecka dessutom!

Måndag: Äntligen kommer Tyra och Alec hem! Ska försöka hinna träffa de lite efter jobbet

Tisdag: Desperate Housewifes & Välkommen hem fest för Tyra och Alec på Teaterbaren. Lite lugnare än förra tisdagen kanske?

Onsdag: After work med jobbet. Det pratas om Laserdome skulle vara kul har aldrig kört det. Tips någon på hur man vinner?

Fredag: Finalen av Let´s Dance. Stor nog att nämnas på denna lista...

Lördag: Fest hos Tyra! Har mycket att ta igen nu efter två veckor....

Söndag: Åka till Ida och planera bröllop! Detta ser jag fram emot enormt! Nu ska de sista detaljerna slipas till och så ska vi hitta en tärnklänning till mig. Och så ska vi såklart bara umgås lite också.. har ju alltid lite att ta igen när vi träffas. Vi bor alldeles för långt ifrån varanndra!

En fullspäckad kväll (natt)

För att summera gårdagskvällen kan jag säga: En riktigt kul kväll som vi hann med väldigt mycket på. Vi var supereffektiva och det kändes nästan som om det var 4 olika kvällar intryckt i en. 

Kväll nr 1 börjde ju med inflyttnings och förlovningsfest visade det sig. Grattis Malin & Johan! Blev överaskad men inte så förvånad av den stora nyheten, ni är ett superfint par! Det blev mat och en massa dryck och det var kul att träffa en hel del nya ansikten. Bla träffade jag en till härlig bloggtjej som heter Marie som brukar bloggfika med Hanna och som även bjöd in mig till deras fikastunder. Kul! Lite senare kom även Lisa till festen innan vi gick vidare till:

Kväll nr 2 som var på Bomull. Har inte varit där på jättelänge så tänkte det kunde vara kul att gå dit. Men det var det inte. Det var alldeles för mycket folk så vi blev inte kvar sålänge.

Istället drog vi till kväll nr 3: Otten. Där var det tvärtom mot Bomull inte alls så mycket folk men någon som var där var Elin. Har nog aldrig festat med Elin förut förutom på jobbfester men det är absolut inte sista gången. Vi hade verkligen hur kul som helst och vi dansade nästan hela tiden. Ni vet det var sådär perfekt som det kan vara ibland, bra musik inte så mycket folk på dansgolvet och alla var på bra humör. Vi röjde kan man säga!

Därför var det inte så konstigt att vi inte ville att kvällen skulle ta slut så vi drog istället till kväll nr 4, efterfesten! Elin följde med även hit och röjde loss. Det blev mera dans. Men hur kul vi än hade så skulle jag upp och jobba idag så vid fem lyckades jag få med mig Elin hem. Blev inte många timmars sömn inatt alltså men det var det värt så kul hade jag. Dessutom blev det en hel del vatten igår så jag har mått prima idag ändå!




De nyförlovade!





Malin och min nya bloggvän..





Det var inte så illa som det ser ut jag lovar.....







Där går vi nerför trappan när vi helt plötsligt ser denna dörr! Vem bor innanför en liten dörr? Vart går den? Detta måste undersökas noggrannare...... Någon som vet?










Påminn mig om allt!

Jaha där rök min idé om en lugn lördagkväll. Hade glömt bort att Malin har inflyttningsfest ikväll. Tur att hon ringde och påminde mig för jag hade sett fram emot festen. Så nu vet ni det: Om ni bjuder mig många veckor i förväg på en fest så måste ni påminna mig för som jag tidigare har sagt så skulle jag glömma bort mitt huvud om det inte satt fast. Blev lite panik när jag på jobbet fick veta om detta men som tur var så har jag ju Lisa som har lånat ut lite klänningar så nu är jag på banan igen. Lisa ska även dyka upp festen lite senare också så det kommer bli en kanonkväll!

Dags att piffa sig lite då. Ska ju vara där om en timme och ja, vid det här laget så vet ni ju hur snabb jag är. Som att jag till exempel sitter och bloggar när jag måste gå om 45 min och att jag snart kommer sitta och leta efter en passande bild till inlägget (=ytterliga 5 min).

Ha en kul kväll!

                               

 Denna bild fick det bli! Jag och Malin för 2 sommrar sen.. längtar till sommaren!

Vårkänslorna börjar växa fram

Woohoo vad jag älskar att vakna på morgonen och upptäcka att det är vår ute! Det är nästan så att det blir lite lättare att stiga upp då. Har tagit en promenad till jobbet hela veckan och idag kände jag att det till och med var för varmt med vinterjackan. Hörde ett elakt rykte om att det skulle bli kallt, tyckte ordet snö kom med också, imorgon igen. Men det tar jag som ett elakt förtal, våren är väl här för att stanna nu?!

Tur att det finns fönster på jobbet så att man i alla fall kan se ut på solen. Ni andra lyckliga som är lediga idag kan jag bara rekomendera att gå ut en sväng. Om ni inte vet vart ni ska gå kan ni väl komma hit och säga hej!

Have a nice sunny lördag!

En ryggsäck på krogen?

Måste bara dra dagens roligaste citat innan jag går och lägger mig. Jag pratade med Tess i telefon och berättade om vår dramatiska blottarkväll. När jag kommer till dildo delen så låter det såhär:

Jag: Och då drar han upp en jättestor dildo ur sin ryggsäck..


Tess: Va?!! Hade han en ryggsäck med ut på krogen? Vem har det?


Haha jag dog av skratt! Som om att ha en ryggsäck med ut på krogen är mer chockande än att ha en jättestor dildo i den! Mode går före allt!


                                        

Kan man bli lagligt pigg?

Såg en reklam nu för en kusin till Kan Jang, ni vet förkylningsmedecinen. Denna mirakelprodukt ska hjälpa till mot trötthet. Perfekt för mig ju som nästan jämt är trött. Fast frågan dök ju genast upp: Vad i den gör att man blir pigg och är det verkligen lagligt? Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men jag lovar att köpa den och resencera den.

Nåt annat som kan hjälpa mot trötthet är att kolla på Let´s Dance och upptäcka att lilla söta Darin är med. Jag älskar den lilla pojken. (Får man skriva så utan att åka fast?)


Update: Min skohylla

Jag har fått en hel del respons från alla håll och kanter på min skohylla så jag tänkte jag skulle uppdatera lite om läget med den. För tillfället så ser den ut såhär:




Ja nu ser den mera ut som en mardröm än som en dröm. Ni som är uppmärksamma ser att den inte sitter på samma dörr nu som den gjorde förut. Jag pratade nämligen med min pappa som kom på den briljanta idén att sätta upp den på en annan dörr så att man kan öppna mera och i alla fall slippa problemet med att knappt komma in i garderoben. Bra idé tänkte jag och plockade ner hela skiten för att sätta upp den igen. Problemet nu är det att nu sitter sidstyckena helt plötsligt rakt vilket betyder att det här med att såga pinnarna i olika längder inte längre var en bra idé. Har till och med satt i häftmassa runt pinnarna men det hjälpte inte. Får väl ta fram den där sågen igen och såga lite mer. Så fort jag orkar. Blir ju sur så fort jag ser den. Ännu roligare blev det när när räkningen för denna fruktansvärda uppfinningen damp ner i brevlådan dagen efter jag packade upp den.





Tejpen fick hjälpa till även denna gång. Med lite utökad kraft också, men utan önskvärt resultat.

En helg utan action?

Kom på att jag för första gången på jag vet inte hur länge inte har något inplanerat i helgen. Vad ska jag göra? Känner inte för att festa men det kan ju vara kul att hitta på nåt. Ingen Melodifestivalen längre heller.. någon som har något roligt förslag? En filmkväll någon kanske? Vi kan nog behöva lite lugn efter all action i våra liv..


                                  

                                  Saknar Tyra.. kom hem nu!!


Bry er om varanndra!

Så nu är anmälan gjord mot pervot. En av oss gjorde en anmälan redan på natten upptäckte vi när vi läste det i tidningen. När vi frågade henne om hon hade gjort det så sa hon: " Nej... eller jo det kanske jag gjorde" Hehe ni förstår kanske nivån på hela kvällen. Men i alla fall tyckte vi att alla skulle göra en anmälan så nu har vi gjort det. Killen hade tydligen haft kniv med sig också så egentligen kan man nog säga att vi hade tur att han inte gjorde nåt värre.

Gulliga Lisa har nu köpt en självförsvars present till mig! Hon har beställt varsin nyckelring till oss som är en liten batong. Jag trodde man skulle sticka den i ögat på angriparen men man ska visst fäkta med den. Ska bli spännande att se när den kommer hur den fungerar. Vi skulle få en liten kurs av Manne hur man använder den, kan nog behövas. Alla tjejer borde faktiskt skaffa någon slags självförsvarspryl så att man är lite mer förberedd om något händer. Kanske ni kan ge en i present till någon kompis? Jag måste säga att jag blev superglad när Lisa sa att hon hade köpt en till mig, det om nåt är verkligen en present som visar att man bryr sig om varanndra. Tack gumman, du är världens sötaste!! Ingen kommer kunna blotta sig för oss igen för då slår vi ner den lilla saken med våra batonger!  

                                   

Vem tar med sig en dildo på krogen?

Nog för att våra DH kvällar kan spåra ur lite ibland, det har ju hänt men igår var nog den sjukaste kvällen jag någonsin varit med om! Vet knappt ens hur jag ska berätta men jag gör ett försök.

Kvällen började ganska lugnt med ett bra avsnitt av Desperate. Sen satt vi och pratade lite och ett glas vin blev till ett till som sen blev ett till. Sen blev det en hel del roliga bilder, ja en kul kväll helt enkelt. Under kvällen blev vi även kompisar med ett gäng norskar som var här på kurs. Men sen spårade det ur! Det var en kille till där som vi trodde hörde till norgmännen fast han var mysko. Helt plötsligt så drar han upp en riktigt stoooooooooor dildo. Då pratar vi inte en liten vettig rolig sak, utan en enorm sladdrig gummi liknande sak med ungefär 10 cm i diameter. Ungefär då började vi fatta misstankar om att allt inte var riktigt rätt med denna kille. Vem går runt med en jättedildo i sin ryggsäck? Men det slutade inte där. När vi skulle gå så drar han fram hela det äkta paketet (där pratar vi inte någon jättedildo i alla fall) och blottade sig för oss! Vi undrade vad fan han höll på med sen blev det kaos när han blev utslängd men försökte tränga sig in igen och våra vänner brottade ner honom samtidigt som de tryckte på larmknappen och Tessan ringde polisen. Han lyckades komma loss och sprang därifrån men då sprang några efter och inom bara några sekunder så var både hundpatrullen, piketbussen och civilpoliser där. De kom körande som fan och det var riktigt action med däcktjut och allt. De fick tag på honom. Kan ni fatta att vi alltid råkar ut för nåt? Jag har skrattat hela dagen åt det hela, så sjukt! Jag hade till och med ringt till mig själv och pratat in ett mobilsvar (med hjälp av Lisa) så att jag inte skulle glömma nåt. Sjukt galen men sjukt kul kväll! Shit och nästa vecka som det kommer vara den stora DH kvällen för att fira att Alec och Tyra har kommit hem. Kommer den slå denna kväll? Svårt...





















Ja det blir en riktigt Desperate Hosewifes kväll!

Yes det blir Teaterbaren ikväll! En tvättäkta Desperate Houswifes kväll alltså. Den första den här säsongen. Kan jag verkligen behöva efter den här totalt onödiga dagen. Nu har jag bråttom så vi får höras imorgon!

Trevlig Tisdag!


Min recension av djävulens uppfinning:

Nu äntligen är den klar och sitter uppe på dörren (oftast i alla fall). Det var nog mina mest bortkastade 500 kr i hela mitt liv och då har jag köpt många meningslösa saker innan det. För det första så kom det en förpackningen med en miljon delar och ingen beskrivning så man fick gissa hur man skulle få ihop den. Chansen är stor att det har blivit fel någonstans på vägen tack vare det. För det andra så sitter inte pinnarna kvar. Ok en del har jag sågat av för mycket men inte ens de längsta sitter ju kvar. Och rasar en pinne så kan ni ge er fan på alla andra pinnar runtomkring följer första pinnens exempel. Har redan ställt in mig på ett dån i natt när jag sover min djupaste sömn och allt ramlar ner med både skor och pinnar. För det tredje så går det inte att stänga dörren. Både skor och pinnar hakar i dörrkarmen och när man försöker hålla in de lite grann då blir ni väl inte förvånade om jag säger att pinnarna rasar igen och man är tillbaka på ruta ett igen. Och för det fjärde så är det ett pytte, pytte litet hål att komma igenom dörren nu. Att bära in kartonger eller andra stora saker som jag hade tänkt att förvara där är bara att glömma.

Men nu sitter den där och efter allt mitt jobb så får den väl sitta kvar ett tag. Får se hur länge jag orkar hålla på att plocka pinnar och skor innan jag tröttnar.




Dörren på den gamla goda tiden innan hyllan kom dit...




Med hylla fast utan skor. Om ni tittar noga så ser ni all meter tejp som hjälper till att hålla fast den..





Här kan jag hålla med om att den ser ut som en dröm med alla skor på.. men låt er inte luras, det är en djävulens uppfinning!





Det stora hålet som man nu ska klämma sig igenom när man ska in i garderoben...





Och såhär ser det ut när man ska försöka stänga garderoben. Bode skor och pinnar hakar i dörrkarmen. Jag är glad åt att jag ägnade hela min lediga dag åt att sätta upp denna!

JAG HATAR MIN NYA SKOHYLLA!!!!!

Pinnarna ramlar ner, sidostyckena är sneda och jag vet inte hur jag ska få de raka! Den enda lilla hjälpredan jag har är en tejprulle så nu får knappt några skor plats för det är så mycket tejp överallt. Och jag har fortfarande sju j*vla rör kvar att såga av! Ett råd till er alla: Köp aldrig den där j*ävla hyllan från Ellos! Den ser smart ut men skenet bedrar.

Update: Såg dessutom nu att klockan redan är halv 4! Snart är den ledig dagen slut och jag som hade tänkt att rensa hela garderoben efter att jag har satt upp hyllan. Hur ska man hinna allt?!

Jag kommer nog i alla fall få muskler!

Nu är det dags att bli imponerade igen. Jag kan inte bara leka husmor jag kan leka snickare också. Håller på för fullt att sätta upp skohyllan. Äntligen. Men det var inte så lätt som jag hade trott (hoppats på). För att vara helt ärlig så är det ett rent helvete. Först fick jag skruva fast några beslag i dörren i hål som inte fanns eftersom de beslagen som man kan lägga över dörren inte passade. Och nu håller jag på att såga av rören ni ser nedan eftersom de är för långa för dörren. Det är inte så roligt som det ser ut. Jag har sågat av 5 av 20 och jag har redan tröttnat (gjorde jag efter 2). Och dessutom råkade jag såga av 3 st för mycket så de är för korta nu. Så är det någon som har lite rör till övers så hör av er! Har en svag känsla av att hela hyllan även kommer bli lite för stor för min lilla dörr. Om man vill ut eller in med något ur garderoben får man säkert plocka ner hela hyllan. En känsla jag har fått bara.

Som sagt var: En dag med mig är alltid ett äventyr! Dags att såga lite till. 


Hahahahaha

Kollade ni på Ballar av Stål? Om inte så missade ni nåt. Äntligen ett riktigt humorprogram. Jag har skrattat så mycket att jag till och med har glömt bort att jag har ont i magen! Och jag som inte hade tänkt att se det, tänkte ju sova istället. Tänk om jag hade missat det. Lätt mitt nya favorit humorprogram! Vad tyckte ni?

Jag lider!

Åh jag har så ont i magen så att jag döööööööööör! Jag vet att jag inte borde dricka kaffe och jag vet att jag inte borde dricka mjölk så att hälla i sig kaffe med mjölk om dagarna är kanske inte det smartaste. Får skylla mig själv kan man säga. Men åhhh vad synd det är om mig! Jag som ska städa och sätta upp min skohylla imorgon. Har ju längtat efter det. Inget mer kaffe för mig!




En trasig Marre..

Fly till solen med mig!

Vill så gärna åka på en liten semester utomlands nu i April. Tror jag frågade alla i lördags om inte någon ville följa med men tyvärr var det ingen som nappade på erbjudandet om att bli min respartner till ett varmare land. Förstår kanske varför de där tjejerna i kön som jag aldrig träffat förut sa nej men att ingen annan hoppar på ett plan med mig förstår jag inte. Så det här är en liten medbjudan till alla mina underbara vänner: Kom igen och släpp vardagen en stund för lite sol, värme och bikini! Någon eller ett helt litet gäng som vill med? Inte för att jag brukar vara bang på att göra saker själv, hittar ju nästan alltid någon att prata med ändå, men dels så hatar jag att flyga och vill inte göra det ensam och så är jag rutten på engelska!

Skriv en kommentar om ni är intresserade!

                                        

Om ni skulle vara jag för en dag

Det här kan ni få uppleva om ni skulle vara jag för en dag:

# Du skulle gå upp för trapporna till Linköpings stations väntsal och ställa dig och vänta på att dörrarna ska öppnas som de gör på Norrköpings station. Men dörrarna öppnas inte och du står kvar och stirrar rätt in i dörrarna. Där inne ser du att det går runt en massa folk och du funderar surt på hur de kom in där men inte du. Tills du upptäcker att det inte är automatiska dörrar utan du måste öppna de själv. Vid den tidpunkten har du stått där tillräckligt länge för att folk ska undra vilket pucko som bara står och stirrar in i dörrarna i någon minut så att du istället för att sätta dig i värmen passerar rakt igenom och går ut och väntar på tåget på andra sidan istället.

# Du går in på en offentligt toalett och stänger dörrarna om dig och väntar på att lampan ska tändas automatiskt. Det gör den ju nämligen på jobbet så därför tror du att den ska göra så på varje toalett. När den inte gör det inser du att du har stängt ute allt ljus och kvar finns bara kompakt mörker. Du letar i blindo och panik efter lysknappen eller dörrhandtaget, men väldigt försiktigt för tänk på alla baciller som finns där inne. Du lovar dessutom dig själv att alldrig mer gå på en offenlig toalett igen!

# Du blir avsläppt och hoppar ur bilen mitt på en gata. Där ställer du ner alla dina påsar och väskor för att ordna någon reda bland alla handtag, rätar till jackan och plockar upp allt som ramlade ur en av påsarna du ställde ner på backen. Tills du upptäcker att du står kvar mitt i gatan och att det faktiskt åker bilar där. Eller försöker i alla fall eftersom du står mitt ivägen.

Ja nu förstår ni kanske varför alla tycker jag alltid är så glad. Jag har anledning att skratta åt mig själv nästan hela tiden.

                                   



Kommer aldrig börja röka igen

Hemma i Norrköping och hemma i soffan. Kul att åka iväg någon gång även om det bara är 20 min med tåg och till närmaste grannstaden. Ibland räcker det för att man ska bli lite pigg. Nu är i för sig inte jag sådär jättepigg idag men det kan mer bero på att Tess höll mig vaken ganska länge i natt. Men en kul kväll var det i alla fall!

Måste ju som alla andra här i bloggvärlden skriva nåt om gårdagens stora skräll melodifestivalen. Vet faktiskt inte riktigt vad jag tyckte om det förutom att jag blev förvånad. Var ganska spännande under omröstningen för det kunde sluta på vilket sätt som helst och det gjorde det. Hade absolut inte tippat på att den låten skulle vinna (vad hände med min intuation?) men den funkar väl. Ska bli spännande att se hur bra den funkar i Eurovision också.

Åh supertrötta jag! Ska krypa ännu längre ner under täcket nu och kolla på Gossip girl. Ni kan ju kolla på lite bilder från gårdagen om ni vill.

Ja just det ja. Jag rökte ett bloss igår. Det var inte gott.







Kolla min skräckslagna blick i bakgrunden. Visade sig sen att det var ett såkallat fotomontage dvs korken satt på. Detta visste ju inte jag så jag såg bara för mig själv hur kvällen skulle sluta med att jag skulle få bära hem Tess...











natten är slut!

Äntligen hemma! Hos Tess i all afall... har haft en superkul kväll som ni får höra mer om morgon... puss

Har tillfälligt bytt stad

Nu har jag landat i Linköping och kläderna är utvalda. Det får bli nödlösningen till nödlösningen, den visade sig vara snäppet vassare. Eftersom jag inte var på det säkra på vad jag skulle ha på mig så har jag såklart packat ner halva garderoben, mycket smidigt och behändigt att släpa med på tåget! Har aldrig varit känd för att vara bra på att packa..

Snart dags att hoppa in i duschen och efter det blir det att öppna första cidern. Känns som om det kommer bli en kul kväll men tyvärr brukar det ju vara de kvällarna som oftast inte blir det (inte meningen att låta pessimistisk men det är ju sant). Kameran åker såklart med ut så bilder kommer såklart efter jobbet imorgon! Kan ju bli kul att se party bilder från nåt annat än Norrköping för en gångs skull, eller hur?!

Ha en superrolig lördags kväll!

Skulle glömma huvudet om det inte satt fast!

Nu kan jag inte blunda för fakta längre. Nu har det låtit konstigt om min dator i över en vecka så nu måste jag inse att det inte kommer sluta låta om den utan att göra något. Jag måste nog inse att den i dator världen börjar bli gammal. Att jag måste börja förbereda den för sin sista vila. Spara ner bilder och annat sånt på skivor som jag inte har en aning om hur man gör. Borde gå en data kurs, kommer ju från "vi-som-som-inte-hade-dator-i-skolan" generationen.

Vet inte om det är åldern eller bara förvirring som gör att jag aldrig kommer ihåg nåt. Nu har jag ju glömt att packa. Igen. Jag skrev ju till och med i förra inlägget att jag skulle göra det men sen sitter jag kvar framför datorn och glömmer bort det. Kommer på efter en stund att "hmm, det känns som om det var någonting jag skulle göra, undrar var det var?". Kanske får börja nu under tiden jag kommer ihåg det.



Ett gammalt och förvirrat datapucko...

Saknar en huvudattraktion!

Men vad händer, Elisabeth dansade ju bra! Blev riktigt imponerad av henne, tanten kan bugga!

Ok nog om hon med håret och åter till mig med klädproblem. Ska till Linköping imorgon och festa med folket där (kul!) och eftersom jag åker direkt efter jobbet så måste jag komma på outfiten nu. Jag har en nödlösning och jag har en nödlösning till nödlösningen men ingen huvudattraktion. Jobbigt läge... Får nog ta med mig en liten resväska så att jag kan välja och vraka ordentligt. Spännande att gå ut lite i Linköping i alla fall, det var riktigt längesen!

Känner mig lite gladare idag men det handlar mest om att jag inte orkar gå runt och vara sur och deprimerad. Livet är för kort för det så det är bara att göra det bästa av sitationen. Visst sina känslor styr man inte över så jag känner mig fortfarande lite besviken men sin inställning styr man över och det är den som jag har fått skärpa till lite. Och visst blir allt lite roligare då?!




Har ju inte träffat Tess på hur längesen som helst! Ska bli så kul imorgon! (ja,det är godiständer vi har i munnen)

Ta hand om varandra!

Ibland kan allt gå så fort. Ibland kan livet ändras på en sekund. Man vet aldrig hur dagen kommer sluta, man vet aldrig vad som kommer hända nästa minut. Det gäller att ta vara på varandra på bästa sätt för man vet aldrig hur lång tid man får med personerna runtomkring en. Så en liten uppmaning till alla er: Ta hand varandra och visa uppskattning mot de ni tycker om! Ta värde på livet och grubbla inte för mycket på småsaker! Lev som om allt kan försvinna, för det kan det. Det är inget skrämmselsnack, bara sanning. Ibland behöver vi bara bli påminda om det.


                                                 

Jag har engagerat mig!

Ikväll har jag samlat en hel hög med vuxen poäng. Jag har varit på årsmöte i min bostadsrätts förening. Förstod faktiskt inte ens hälften av det som sas förutom att vi inte ska bygga den där relax avdelningen med bastu som det var förslag på (typiskt). Svarade mest ja och nej när de andra gjorde det. Skötte mig bra tyckte jag! Den största anledningen till att jag var med var egentligen för att på förra mötet som jag inte var med på så valde de in mig i valberedningen och det är inget jag har lust med. Så jag gick för att säga nej till sånt. Kändes som en lätt sak att göra det innan man gick dit, kändes inte lika lätt när man satt där nere och alla tittade på mig med en blick som sa: Jaha du vill inte ställa upp, ok då vet vi vart vi har dig! Men jag var stark och stod på mig, har faktsikt inte tid till sånt där. Har ett för krävande jobb, ett för socialt liv och för mycket annat att tänka på. Och det är faktiskt sant, jag måste lära mig att säga nej och det här tyckte jag var en bra sak att börja med. Jag tycker att det räcker med att jag går dit en gång om året och svarar ja eller nej, tycker inte ni det?




En vuxen Marre!

Update: Bränd!

Update: Jag brände visst inte bara ansiktet. Jag brände visst ena skinkan också. Som fan! Men det få ni inte se kort på.

Husmor delar med sig!

Nu ska jag dela med mig av ett av mina nyfunna husmorstips. Min och Alecs vinkväll slutade ju en liten rödvins olycka. I vanliga fall så brukar man ju slå ut med handen och välta glaset över den som sitter mitt emot en, men det tycker jag är tråkigt och omodernt så jag testade nåt nytt istället, jag välte glaset åt mitt håll så att jag fick allt över mig själv. Nu pratar vi inte en liten fläck, utan det var mer tyg med rödvin än det var utan.

Så till mitt tips: Vanish! En rosa burk med pulver. Först blötlägger man kläderna i några timmar och sen tvättar man som vanligt och vips så är allt borta! Glömde tyvärr ta ett förekort men ni får ett efterkort i alla fall. Perfekt tips för alla rödvinsälskare, för det finns väl säkert någon mer än jag som efter ett glas för mycket av den underbara drycken istället häller det på sig istället för i sig. Eller?


Har gjort det igen!

Det är nog tur att jag inte åker 2 veckor till solen när det räcker med 20 minuter i ett solarium för att jag ska bränna mig. Men ju rödare jag är nu, desto brunare blir jag sen? Visst är det så? Så kan det gå när ansiktskanonen är på!


                                  

Det rättvisa livet...

Vem vill ha sol och gå runt i bikini hela dagarna?




När man kan ha snö och gå omkring i vinterjacka?!




Är nog egentligen en liten varulv

Nu vet jag varför jag inte kunde sova inatt: Det var fullmåne. Detta betyder att jag inte kommer kunna sova i natt heller, typiskt! Fattar inte vad det är för konstig dragningskraft den där månen har på mig men den har förstört många nätter i mitt liv.
 
Blev en mysig och allvarlig kväll med en del viktiga disskutionsämnen hemma hos Tessan med Lisa. Allt kommer att ordna sig, det vet jag! Så länge vi har varandra! (kryptiskt jag vet men lite vill man behålla för sig själv ibland, både för sin egen och andras skull).

Nej ska ta och göra ett allvarligt försök till att inta sängen och stanna där. Kanske ska förbereda mig med en macka innan så att inte hunger förstör min sömn i natt också. Eller inte, då kommer jag bara att ligga och tänka på hur onödigt det var att äta en macka innan man ska sova, så då kommer jag inte kunna somna för det. Åh dessa beslut!





Clyde tyckte kvällens Desperate avsnitt var så bra så att ögonen höll på att hoppa ut  (haha så dåligt skämt men sitter och skrattar för mig själv nu.. är nog lite trött ändå)



Kul i dessa bloggtider att man alltid måste vara fin när man går någonstans... kameran är ju med hos alla överallt.. är nog avslöjad vid det här laget att jag inte är bättre själv..




Har ju faktiskt hänt en rolig sak också.

Åh måste bara berätta innan jag springer iväg att jag har fått min skohylla nu. Ska bara såga bort lite på pinnarna för att den är för lång sen ska jag sätta upp den! En rolig sak som har hänt i alla fall!

Nu ska jag rusa!

Det kunde ha sett annorlunda ut.

Jaha då har man genomlidit ännu en dag. Men det har varit en ganska ok dag ändå. Förutom att jag har varit skittrött för att jag inte kunde sova inatt. Det gick inte att stänga ögonen så jag låg och läste några timmar. Sen blev jag så hungrig men orkade inte gå upp och äta nåt och då kunde jag inte sova för det. Ja ni vet det var en riktigt såndär perfekt natt som vi alla längtar efter ibland! Tur att det bara är 6 dagar kvar till man är ledig igen då så att man kan sova ut då..

Blir inget långt inlägg nu, skulle bara säga hej, för nu ska jag till Tessan och kolla på Desperate Housewifes. Det blev ingen Teaterbaren ikväll heller men jag lovar tisdagen när Tyra och Alec kommer hem då smäller det ordentligt!!

Om ni vill läsa om hur mit liv kunde vara för tillfället så gå in här. Titta på bilderna och föreställ er att ni lika gärna kunde vara med på bilderna istället för att sitta i ett snöoväder i Norrköping så kanske ni förstår hur jag mår nu. Det är nästan så att jag ser min plats i sanden. Blä!


Clean sheets day!

Kände att jag behövde göra nåt för att pigga upp mitt dystra humör. Tanken på att jag lika gärna kunde vara i Thailand nu och att jag dessutom jobbar 7 dagar i sträck  (för att sen bara vara ledig en och sen jobba lika många igen) gör mig helt nere, dystrare än dystrast. Så jag bytte lakan! Nu känns det i alla fall skönt när jag ska gå och lägga mig och det gör mig en mikrodel gladare. Vore jag inte så lat så skulle jag byta lakan varje dag för att det är nåt av det bästa som finns att lägga sig i rena lakan. Men tänk på all tvätt... nej det skulle inte funka! Dags att krypa ner i sängen! God natt!



Ett riktigt fejk leende.. lär bli många sådana ett tag framöver....

Någon som vill låna ut sitt barn?

I bland är inte alltid huvudet med som det ska. Såg precis reklam för att man kan söka till nya säsongen av Ensam mamma söker. Hmm det där kanske jag skulle söka till tänkte jag då. Kan ju vara ett sätt att träffa någon när inget annat fungerar. Dessutom så får man väl en resa när man är med? Har för mig att de reste i förra säsongen i alla fall. En riktigt bra idé tyckte jag... tills jag kom på att man måste vara en ensam mamma för att få vara med och inte bara ensam. Skit också, ännu en bra Marre idé som sprack!

En perfekt mätt eftermiddag!

Åh vad bra middagen blev. Helt perfekt! Så mysigt att träffa mina underbara päron, vi hade supermysigt! Kvällens meny var:

# Förrätt: Mozarella, tomat och lufttorkad skinka på ett rostbröd

#  Varmrätt: Klyftpotatis, baconinlindad fläskfilé och kantarellsås med parmesan

# Efterrätt: Hemmagjord mjölkchoklads mousse med mörka choklad bitar

Det ni! Det trodde ni inte om mig va?! Att det bodde en liten husmor i mig.



Varmrätten




Efterrätten




Älskade föräldrar! Tack för idag, jag behövde verkligen en mysig dag med er!




Fick jättefina tulpaner och en flaska vin också!

Det här trodde ni inte om mig!

Godmorgon!

Nu kommer ni bli chokade men jag är en riktigt husmor idag. Jag har lagt tvätt i blöt (vinfläckar efter torsdagskvällen), jag har diskat och jag har fixat efterrätt. Idag har jag nämligen bjudit hem mina kära föräldrar på middag och då ska det vara fint här. Flyttade hemifrån för 9 år sen och jag tror aldrig att jag har bjudit mina föräldrar på middag någon gång, är ingen sån pysslig människa egentligen men nu ska det bli ändring på det! Gjorde efterrätt igår egentligen men jag vart inte riktigt nöjd då så jag gjorde om den idag. Inte konstigt att jag inte har middag så ofta med mina höga krav på mig själv, då skulle jag nog gå under. Vad det blir för meny får ni inte veta än med tanke på att min mamma är en trogen läsare och jag vill inte avslöja det för henne så ni får veta det efteråt! Kan i alla fall avslöja att det kommer bli trerätters! Ska det va så ska det va på riktigt!

Dags att dammsuga!

                                 

                                       En riktig husmor?!

Dagens i-lands problem:

Nåt utav det som irreterar mig mest här i världen är osmarta läppglans behållare! Varför gör man inte pinnen längre så att man når det som är längst ner och hur i helvete ska man få tag i det som är allra högst upp? Nästan halva innehållet sitter ju fast i den där behållaren utan någon som helst chans att ta sig ut! Är trött på att köpa nytt varannan vecka när det finns kvar i den gamla. Tips någon?


Jag har rätt att vara arg!

Nu sitter mina två vänner i bilen upp till Stockholm och flyget. Om några timmar sitter de på planet till Thailand. Och här i snöovädret sitter jag. Jag är inte bitter jag är arg! Jag är superfuckinghelvetesjätte sur!!!! Fuck!

Men älsklingar hoppas ni får en superrolig resa i alla fall! Ni får njuta för mig med så slavar jag vidare här hemma i Sverige! Puss



Två veckor utan dessa två underbara vänner.... hur ska jag klara mig?

Är det Tyra eller exorsisten?

Dålig uppdatering nu jag vet. Men det är så när man är en sån upptagen och viktig person som jag, man hinner helt enkelt inte.

Gårdagen var kul! Fast det såg inte ljust ut först med en migrän som vägrade ge sig. Men efter en liten sovstund efter jobbet så kändes lite bättre. Att sminket funkade, håret la sig som jag ville och jag hittade en klänning i garderoben som jag ville ha på mig hjälpte mig att bli på partyhumör. Och party blev det! Först födelsedags fest för systrarna Alec och Cilla på en herrklubb med en massa tjejer. Riktigt kul att träffa en massa roliga tjejer som man inte har träffat förut! Sen bar det vidare till Otten där det var riktigt roligt med riktigt roligt folk ute! Kul att Otten verkligen har gett sig in i matchen nu! Den första nyöppningskänslan har ju lagt sig men stället är ändå att räkna med! Kul också att alla verkar fatta det för som sagt var det var riktigt kul folk ute och det är mycket roligare att festa när det är en fräsch lokal!
Blev en sen kväll i och med att det blev lite efterfest också.. men så fort jag kom på att jag jobbade dagen efter så åkte jag hem. Lätt att glömma bort sånt när man har roligt!




Snodd bild från Tyra på alla tjejer som var med på herrklubben. Påminner lite om ett klassfoto. Och nej jag gömmer mig inte med flit men det är svårt att sticka upp bland en massa långa tjejer!




Malin har lätt den snyggaste hårfärgen jag har sett på länge!








Kvällen absolut roligaste bild som kom till från ett citat från Tyra när hon kom ut från toaletten: "Jag blev superrädd när jag kollade i spegeln och såg exorsisten där! Men sen så såg jag att det bara var jag!"

Får min max bo i din korg?

Det här inlägget har jag snott rakt av från Tyra men hon berättar historien bättre än mig:

Hej nu är jag äntligen hemma! Måste bara berätta- jag höll på att garva ihjäl mig förut...Jag och Marre gick in på Coop och Marre håller i vår påse med mat från Max. Sedan går hon fram och tar en korg, och lägger ner Max-påsen i korgen... Så tittar en kille som jobbade på Coop, på Marre....Marre fick inte fram ett enda ljud utan det enda hon fick fram var: Får min Max bo i din korg?" Ah jag skämtar inte- skulle ni vatt där och sett händelsen skulle ni också kissat på er!



Hur man roar sig en torsdagskväll

Ge två tjejer, den ena väldigt glad, den andra väldigt deppig, lite vin och de har en helkväll. Släng sen in en kamera och släng ut tjejerna i vintermörkret i en tom stad och ni ser resultatet här:




Ja just det ja, glöm inte den obligatoriska petflaskan med vin...




Alec har alltid trott att hon kan klättra över detta staketet.. kan kanske gå gumman men inte med två flaskor vin i sig och kanske inte med huvuvdet före!








Lägg märke till Alecs ben, hon sjönk verkligen ner så långt men fortsätter ändå att klättra!





 Ni förstår skämtet med denna bilden va? Vi tyckte i alla fall att det var skitroligt...








Kvällen i bilder!

Den här kvällen börjar bli riktigt bra (och klockan som bara är halv tolv).
Se och bedöm själva. Två flaskor vin senare:








Haha jag försöker härma vin(!)ögda Alec







Jag och bästa granne kommer mysa hela natten. Älskar dig gumman!






Förlåt för tråkiga jag!

Jag vet det blir väldigt många klago inlägg nu och jag vet att jag har sagt att jag inte tycker om sådana men jag är bara så arg, ledsen och besviken nu så ni får förlåta mig. 

Med det sagt så ska jag nu berätta om min eftermiddag för den har varit allt annat än tråkig. Jag och bästa granne åkte till Linköping och hälsade på Nordik, varit på Ikano och glott, ätit god wook och varit på Ikea en snabbis där jag köpte det sista till min garderober. En kul efter middag alltså! Tack gumman för att du tog med mig ut det behövde jag!

Lite bilder blev det såklart också:



Någon som fattat hur en sådan här leksak funger någon gång? Jag har aldrig gjort det.....




... fram till idag! Får man bara klura lite så löser sig det mesta! (Btw har jag sett ut sådär i håret hela dagen??)




Det enda kortet på Alec som hon inte raderade.. visst gumman för här var du ju jättesnygg! Puss

Allt för att plåga sig själv.

För att plåga mig själv lite mer så sitter jag nu hos Alec och kollar på när hon packar. Nu vet jag till 100 % att det inte jag inte kan åka med, ringde faktsikt igen och frågade. Hade fixat lite folk som kunde jobba istället för mig men jag fick inte ledigt i alla fall. Så nu är det dags för besvikelse fyllan. Sitter alltså och dricker vin nu. Känner mig lite som Carrie Bradshaw när jag sitter här i Alecs säng, dricker vin och bloggar. Och mår skit.

Vad roar ni er med en torsdags kväll som denna?



Inte nog med att jag mår skit, jag ser ut som en fet padda också...

Jag har svaret på det ni alla vill veta!

En gång var jag hos en spåkvinna och hon sa att jag har en väldigt stark intuation och att jag ska lita på den och enda sen dess så har jag gjort det. Det kan handla om att välja mellan två vägar, om att sakta ner farten eller något liknande. Jag får också ofta en föraning om hur någonting kommer att sluta tex om jag ska träffa en kompis så känner jag stark på mig innan om det inte kommer bli av eller liknande.

Så därför ska ni som inte vill veta vem som vinner Melodifestivalen sluta läsa nu. Jag har nämligen fått en liten invigelse om vilka som kommer vinna och jag tänkte berätta det för er. Dadada, det är: EMD! Det är inte så att jag hejar på de och hoppas att de vinner, absolut inte, men min känsla säger mig att de kommer att göra det!

Så nu vet ni det så nu behöver ni inte välja mellan att gå på den där festen eller att se Melodifestivalen nästa lördag för nu vet ni i alla fall hur den kommer sluta! Varsegod!




En riktig spåkvinna...

Känner mig som vädret: skit!

Godmorgon!
Det känns väl lite bättre idag men det kan vara för att jag inte har hunnit tänka efter så mycket än. Någon frågade om jag hade frågat chefen om att få ledigt och det har jag. Två gånger till och med (var tvungen att ringa kl tio igår kväll bara för att kolla en gång till) men det går inte. Har förståelse för det men det känns orättvist ändå!

Jaja livet går väl vidare och idag ska jag åka med Alec till Linköping och bara vara. Ska bli kul, får ju passa på att umgås lite med mina kära vänner innan de åker, kommer sakna de enormt!

Kan inte påstå att vädret hjälper mig speciellt mycket till att bli glad. Det är ungefär som att vädergudarna känner på sig att jag behöver lite uppmuntran i mitt liv och då gör de allt för att jag inte ska få det. Skulle inte bli förvånad om det skulle bli snöstorm om en stund så att vi inte kan åka till Linköping. DÅ kommer jag bli riktigt, arg!

Nej nu ska jag nog tänka på nåt annat en stund för nu börjar jag bli ledsen igen. Kanske ska sätta på ett avsnitt av Vänner det brukar göra mig glad!

Hoppas nu ni får en bättre dag än vad jag har!


                     

                                       Kommer bli tomt utan bästa granne i porten brevid.......

En lycklig gråt attack


När jag ändå är på gråthumör så kan jag ju passa på att lägga ut mitt favorit youtube klipp. Kan vara skönt att gråta av lycka ibland också. Se detta och bli glad.



Hjälp mig bli glad!

Inte nog med att jag inte kan resa iväg utan nu slog det mig även att de två som jag umgås mest med kommer ju åka bort i två veckor vilket betyder att jag kommer att ha tråkigare än vanligt hemma. Vad ska jag göra då? Och säg inte jobba för det har jag tappat motivationen till för tillfället. Jag känner att jag måste hitta på nåt kul för att pigga upp mig, förslag någon? Finns det någon som vill göra nåt kul med mig? Kom igen nu tänk på att det är synd om mig.....

 

Såhär ledsen känner jag mig....


En djup förklaring på inlägget innan.

Ok jag läste igenom inlägget innan nu. Anledingen till att jag är så extremt uppröd är för att det känns som om jag alltid ger och ger till livet men aldrig får något tillbaka. Jag har gjort många dumma saker i mitt liv som jag har försökt gottgöra på olika sätt men hur länge ska man behöva gottgöra innan allt blir bra igen? Jag ska alltid vara så bra, så duktig, alltid ställa upp, alltid finnas där och framför allt pliktrogen. Det är inga krav andra har på mig men det är krav jag har på mig själv och de kraven har gjort att jag har fått försaka en hel del saker. Därför kände jag verkligen den här gången att jag inte ville försaka nåt utan att jag verkligen var värd att unna mig nåt. Jag var värd att ta en paus från vardagen vilket faktiskt verkligen är behövligt för mig. Har helt ärligt inte kännt mig helt på G på ett tag och har haft många funderingar på om det verkligen ska vara det här livet går ut på och vad man får ut av allt man gör, och resan skulle nog få mig att komma på banan igen. Och det är därför allt känns så fruktansvärt pissigt nu. För att livet en än gång snuvade mig på att någonting bra. Låter dramatiskt jag vet men jag vet inte hur jag ska förklara det på rätt sätt. Förstår ni på ett ungefär vad jag menar? Det är alltså inte bara så att jag är en barnslig människa som är arg för att man inte får åka utomlands utan det handlar om att resan stod för nåt annat. En symbol för att mitt slit är värt nåt. En morot för att orka fortsätta.

Jag hoppas verkligen ni förstår vad jag menar för annars tror ni säkert att jag är knäpp nu. Och ja, jag vet allt känns mycket värre när man är upprörd och ledsen men det är faktsikt skönt att skriva av sig även om man kanske får allt att låta värre än vad det är. Hoppas ni förstår mig.

Den värsta dagen i mitt liv!

Det här måste vara den värsta dagen jag har haft på flera år. Har nog aldrig varit så arg och besviken som jag är nu. Imorse ringde Tyra och Alec och sa att de hade bokat en resa på söndga till Thailand och frågade om jag ville följa med. Efter mycket funderingar så kom jag på att ja, någon gång i livet måste jag också vara spontan och hitta på saker hela tiden. Jag jobbar ju ändå arslet av mig för att kunna spara pengar och semesterdagar men till vad? Jo till att resa såklart eftersom jag aldrig i hela mitt liv har gjort det. Så varför inte nu, även om det är spontant! Lycklig över det går jag till jobbet och samma sekund som jag stiger innanför dörrarna så slår det mig. Fan vi har en stor kampnj på jobbet nu. Soffkalaset som vi kallar det (du får ett presentkort på 20% av värdet på soffan du köper) och under den tiden är det ett litet större tryck än vanligt vilket betyder att vi behövs där, speciellt vi som är säljare. I det ögonblicket förstår jag att jag inte kommer kunna åka! Har nog aldrig blivit så arg och ledsen som då, tårarna kom direkt och de har faktsikt inte slutat sen dess. Jag kommer aldrig komma iväg på en resa, det är ALLTID något som sätter stopp och det är inget jag bara säger det är faktsikt sant. Det känns så pissigt att de flesta i min omgivning nu har eller kommer att resa de närmaste tiden men så fort JAG ska göra något så skiter det sig! Vi hade planerat att åka någonstans i April och jag hoppas att det blir av även fast de åker till Thailand nu. Trist bara att jag alltid har velat åka till Thailland men dit kommer vi inte åka då......

Jag känner att det här kommer bli den deppigaste tiden i mitt liv, jag känner verkligen inte för nåt därför kommer jag nog skita i allt.

                                                        

Äntligen är dagen D (H) här!!!

Ikväll händer det. Ikväll är kvällen vi länge har väntat på, kvällen med stort K helt enkelt! Kvällen då Desperate Housewifes börjar igen. Tyvärr så ska ju Tyra och Tessan envisas med att vara sjuka så det blir ingen Teaterbaren men det blir i alla fall en liten myskäll hos Tyra med Lisa. Hade sett fram emot Teaterbaren men den finns väl kvar nästa vecka så då får vi köra på ordentligt då istället. Ni missar väl inte DH ikväll?




En av alla kvällar som urartade på Teaterbaren förra säsongen..

Frustrerad och sömnlös men med full maskin!

Nu tyckte jag att min kväll var klar, att det var dags att sova! Byggde upp min sovförväntning och tänkte på min superbra bok som jag tänkte läsa i innan jag somnade. Så jag går i i badrummer och vad möter jag där? Jo en tvättmaskin som står och pumpar ut vatten och aldrig slutar. Kom på att när jag var inne på badrummet för en timme sen så stog den och lät likadant så den hade alltså fastnat i ett läge. Snokade runt och kunde snart lokalisera felet till att en slang hade lossnat från ett rör så jag satte dit det. Sen kom nästa problem. Tydligen hade inte maskinen spottat ut allt vattnet än (trots att den gjort det i en timme) så jag fick såklart inte upp luckan. Detta betyder att jag fick dra fram till nästa steg i programmet så att maskninen kan tömma vattnet och centrifugera och det är inte klart än på länge! Jag är mycket frustrerad och vill sova men jag måste vänta tills den där satans maskinen är klar! Skulle kunna vänta med att hänga upp den till i morgon om det inte vore för att det är mina kollegors arbetsskjortor som jag tvättar och de måste ha de imorgon. Det är det jag alltid har sagt: Det lönar sig inte att vara snäll.

Det här måste vara det mest meningslösa inlägget jag någonsin har skrivit, men nåt måste jag ju göra när jag väntar.



Såhär frusterad känner jag mig nu...

Måste rensa min aura

När jag om hem idag så rusade jag in i lägenheten. Men det var inget tv program som lockade. Inte heller att det skulle komma någon rolig hit eller att jag skulle sova. Nej det var för att jag skulle rensa mina garderober! Har kommit in i ett sånt sug att ha rena och fina garderober och att rensa ut all gammal skit och göra fint och när man kommer in i ett sånt sug så gäller det att passa på så länge det håller i sig. Det ser ut som ett slagfält i resten av lägenheten men jag har ingen lust att städa den jag vill bara ha fina garderober. Det känns lite som om man får en renare aura när man har rent i sina undangömda vrår, man får bättre karma helt enkelt!

Beställde denna smarta sak igår som man ska hänga på garderobsdörren så att man kan ställa skor på. Hur smart som helst! Tänk vad härligt att öppna dörren och mötas av alla sina fina skor. Och sen får man ju mycket bättre koll på vad man har för skor. Som det är nu då alla ligger slängda i en hög på golvet så har jag ingen aning om vad jag har för skor. Längtar till den kommer, 7-10 leveransdagar var det. 7-10 långa dagar. Om ni också blir sugna på att fixa fint i era garderober så finns skohyllan på Ellos för 449:-


                                                                                 

Måste bara äta upp!

Jaha så var den här ledigheten över. Ska upp tidigt imorgon så nu är det läggdags som gäller. Måste bara trycka i mig det sista av söndagsgodiset för imorgon är det måndag och då får man inte äta godis vilket betyder att det inte får stå här och fresta mig. Men det är snart gjort, har bara några bitar kvar. Kanske jag ska gå och köpa träningskortet imorgon efter jobbet? Måste ju komma igång nu när skorna är inhandlade! Har ju liksom ingenting att skylla på längre, nu är det bara att ta tag i det. Har ju sagt att jag ska börja sen oktober.. men bättre sent än aldrig som jag brukar säga (rätt ofta också med tanke på min snabba takt). Så nu kan jag sluta svammla och gå och sova för nu är godiset slut!

God natt!



Är det konstigt att jag alltid har ont överallt när jag har en Tyra som ska klättra på mig?

Det är lika bra att ta tag i saker själv!

Nu har jag löst mitt träningsskors problem! Jag gick ner på stan idag och utan att fråga någon så gick jag fram till hyllan såg ett par svarta skor som var bra pris på och framför allt snygga! Läste lite på skylten där det stog: Träningsko, skinn, dämpning framtill. Jag provade de och de satt riktigt bra! Sen bestämde jag mig för att i alla fall fråga nåt om de men att jag skulle lägga fram det på rätt sätt, så jag sa: "Jag ska börja träna och det kommer bli lite gym, lite aerobic och lite löpband och nej jag vet inte vilket det kommer bli mest av. Jag tänker inte köpa ett par skor till varje aktivitet utan jag ska bara köpa en sko till alla. Passar den här skon till en amatör tränare som jag?" Killen log lite (var nog inte första gången han hörde nåt sånt) och sa att skon passade bra till det. Skulle jag sen märka att jag tränade lite mer av nåt än nåt annat så kan jag ju köpa ett par speciella skor till det då men sålänge så var det här en ok allround sko! Helt rätt svar tyckte jag så jag köpte de! Så svårare än så behövde det inte vara! Varför krångla till allt jämt? Och visst är de snygga?


                                


Man kan ju undra varför jag är singel?!

Nu har Palace lagt upp bilder från i fredags. Självklart så visade jag min snyggaste pose, har övat mycket på den! Måste ändå säga att jag är rätt lättad att det bara var den bilden som kom upp med tanke på hur många bilder som togs. Och då kanske ni förstår hur illa de andra ser ut. Tur att jag är en tjej med mycket självironi annars skulle jag nog skippa att gå ut på ett tag. Men som vimmelfotografen en gång sa när jag frågade varför han la ut så fula bilder på mig: "Men då ser man ju din härliga personlighet" Hoppas bara att alla andra också ser det...


                         

Allt går bara man vill!

Härligt med sovmorgon och härligt med en hel dag framför sig som jag bra ska ägna åt mig själv! Inte lika härligt att börja jobba imorgon igen, de här dagarna har gått så sjukt fort. Men men det är i morogn och idag är idag. Skönt också att vakna idag och inte vara bakfull. Var lite sugen på att gå ut igår men jag ville inte sabba den här dagen och nu känner jag att jag tog helt rätt beslut!

Gårdagen var riktigt kul! Hittade en hel del vettiga saker på Ikea så nu ska jag ta tag i och börja rensa mina garderober, bara jag får tid till det! Alec köpte på sig en hel del saker också så att när vi skulle åka hem så fick vi till och med packa om bilen på parkeringen för att få plats med allt. Optimisten Alec var helt säker på att vi skulle få plats med en stor fåtölj, ett skrivbord, en lång hylla, ett bord, en stol, ett nattduksbord och en massa andra saker i bilen. Pessimisten jag var inte lika säker men optimisten fick rätt! Men det var tur att vi inte köpte en enda grej till för då skulle det inte ha gått. Bilen var millimeter packad som ni ser på bilderna nedan! Efter det åkte vi hem och bar upp allt och började montera lite. Vi var riktigt nöjda med våran dag och kom överens om att det funkar alldeles utmärkt att vara singel och tjej idag när man har underbara vänner som kan hjälpa varandra! Tack gumman för en super bra dag!











Ibland är kameran med i rätt ögonblick!

Är riktigt trött nu så jag berättar om dagens Ikea äventyr imorgon. Måste bara bjuda på en snygg bild på mig och Tyra från i kväll innan jag går och lägger mig. Snygg va?! Kan berätta att vi faller bak i soffan och sekunden efter att kortet tas så knäcks min nacke i fallet så att man riktigt hör ett kras! Känner att det kommer göra ont imorgon.. jaja kul hade vi i alla fall!

God natt!


RSS 2.0
Bloggtoppen.se