Här är jag, jag har inte rymt!

Heeeeeeeeeeej! Nej jag har inte slutat blogga och ja jag lever fortfarande! Har bara haft så sjukt mycket att göra så jag har faktiskt inte hunnit. Har knappt varit hemma mer än för att vända i dörren och jag har varit tvugnen att priotera bort något för att hinna och tyvärr blev det bloggen. Hoppas ni har förståelse för det. Det har varit en galen period på jobbet (galen men kul) och många andra roliga kvällsaktiviteter som har tagit upp min tid. Ska bort mån-tis nu men sen ska jag ta tag i bloggen på allvar igen jag lovar. Har saknat att få skriva av mig och har även saknat era få men peppande kommentarer (lät drygt kanske, men sant).

Vad har jag gjort då? I korta drag kan jag berätta att jag har hunnit med en kundkväll på jobbet (vilken succé), en utekväll efter kundkvällen på Onzda klubben (ännu större succé), en möbelmässa i Linköping, en after work i Linköping, en myskväll med Tyra & Alec, en supermysig middag på LaUva med Tyra och så klart en massa jobb! Allt detta sen i onsdags så ni kan kanske förstå att jag är lite trött nu.

Hur har ni haft det? Har ni gjort nåt kul på sista tiden? Snälla skriv och berätta så att jag kan få höra lite om några andra, har haft så mycket med mig själv nu! 


                              

Längtar tillbaka till Frankrike och värmen. Hatar kylan som har kommit nu. Inte långt kvar till Tahiland :-)

Kommentarer
Postat av: Michalw

Jag började faktiskt undra lite var en av mina favoritbloggare tagit vägen hehe. Men jag förstår vad du menar, ibland har man bara inte tid :)

Vart är LaUva?? Något nytt ställe?

2009-10-04 @ 22:26:57
URL: http://michalw.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nice that you are back hun! :)

2009-10-05 @ 00:52:40
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Michalw

sv: Ok, det låter intressant. Kanske nåt att testa nån gång om jag vill äta ute :)

2009-10-05 @ 05:09:32
URL: http://michalw.blogg.se/
Postat av: malin

Jag har faktiskt inte gjort så mycket den här veckan som kan intressera dig... ;) haha, varit mer ledig än vad jag gått i skolan. men i helgen ska jag vara barnvakt för första gången åt min systers lilla barn över natten. Kommer bli intressant.

2009-10-05 @ 21:21:49
URL: http://malfor.blogspot.com
Postat av: Anna

Åh så härligt att få åka till värmen=)

2009-10-07 @ 18:30:07
URL: http://dressingroom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Bloggtoppen.se