Vad passar för en gala?

Åh börjar faktiskt bli lite nervös för min stora galapremiär! Har lite funderingar på vad jag ska ha på mig. Har nog bestämt mig för den här vad tycker ni? Passar den för en galafilmkväll?




Fast utan svarta strumbyxor såklart... Ett annat alternativ är denna. Vilken tycker ni? Snälla nu får ni hjälpa mig, kommentera som aldrig förr!



Jag är så het!

Åh jag klagar inte nu jag bara konstaterar: Shit vad varmt det är! Trodde aldrig jag skulle säga det men det skulle verkligen behövas lite åska nu. I natt skulle passa bra så kan det bli fint till imorgon igen. Har så mycket att göra hemma men jag kände inte för att göra nåt av det så jag bestämde mig för att ut och springa istället. Så varmt men så skönt! Hade så sjukt mycket energi helt plötsligt som jag inte vet vart den kom ifrån. Härligt! Så nu sitter jag och luktar skit i soffan och peppar mig själv att dra mig in i duschen. Energin försvann lika fort som den kom kan man säga... brukar bli så ibland!

Hur gör ni för att hålla er svala i den här underbara sommarhettan?





Älskar varma sommarkvällar!

Äntligen rullar de ut röda mattan för mig!

Vad ska ni göra den 16 Juli? Själv så ska jag till Stockholm och världspremiären på nya Harry Potter filmen. Förutom Tyra och jag så är det några skådespelare från filmen och lite känt folk. Jag tror det var förmingel på ett ställe och efter filmen så är det efterfest på Café Opera. De skulle visst rulla ut röda mattan åt mig också så jag får nog fundera lite på vad jag ska ha på mig. Något fint ska det vara!

Sämre kväll kan jag tänka mig :-)

P.s Fia jag ska gå med dig hemma sen i Norrköping också!


Update:  Ok det var inte den 16 juli det var visst den 9 juli. Och efterfesten var nog inte på Café Opera den ska vara i Östermalmshallen. Men kul ska det bli! Längtar som fan!


                            

    Det är världens bästa Tyra som har bjudit med mig! Tyra, åkrar é!

Det händer lite saker!

Kunde ju inte göra någon veckoplanering igår så det får bli en liten i dag istället:

Onsdag: Onzda på Otten med tjejerna. Kul med nåt mitt i veckan mitt i sommaren!

Torsdag: After work i Linköping. Blir nog en helkväll folk verkar laddade därborta!

Lördag: Tälta i skärgården. Japp ni hörde rätt, jag ska tälta! Kommer bli riktigt spännande!

Söndag: Hem till Byle

Måndag: Tjejträff med fyra gammla kompisar från Vingåker. Vi ska grilla och prata skit och minnen. Så roligt!



                        
     
                                                   Redo för veckan!

Bara en liten uppdatering äntligen...

Jag vet hur tråkigt det är att börja ett inlägg med att säga förlåt för dålig uppdatering men jag vill bara förklara mig. Det är inte så att jag enbart har varit lat för först så funkade inte mitt internet och när det kom igång så funkade inte bloggen. Så nu har ni fått en förklaring till mitt försvinnande på helgen.

Har haft en riktigt bra helg, trots att den kunde ha blivit bättre om jag hade kunnat ligga vid stranden som alla andra istället för att jobba. Men det var bara att göra det bästa av den tiden man hade ledigt. På lördagen var det dags att fira Emelie som fyllde år. Grattis igen gumman! När alla sen gick till Trädgårn så kom jag och Tyra på den smarta idén att fortsätta vår lilla förfest på en parkbänk vid strömmen. Och vet ni?! Jag kan verkligen rekomendera det! Det var supermysigt att bara sitta där och prata och mysa. Pröva det någon gång! Kvällen slutade på Palace vilket var längesen men riktigt kul! Annars så har jag mest sovit, har nog fortfarande inte hämtat mig från midsommar än!




Tyra & Jag fick lära oss lite självförsvar också, eller Tyra skulle visa på mig. Ni ser vad rädd jag är, man vet aldrig med Tyra...




Vilket var helt rätt den här gången också, det gjorde skitont! Tyra ser lycklig ut i alla fall.....

Hur mycket vill NI riskera?

Jag får många kommentarer om min bilkörning (inte här utan i verkliga livet, världen utanför dataskärmen) och jag är själv väldigt duktig på att kommentera andras när jag åker med i bilen. Det är inte det att jag vill verka jobbig och tjatig utan det är faktiskt så att jag många gånger är rädd. Och det är fler som borde vara det. Kör inte för fort för att hinna fram i tid och gör absolut inte dumma omkörningar bara för att komma om de som håller hastighetsgränserna. Hastighetsgränserna finns där av en anledning. De är satta efter hur säkert det är att köra där. Glöm inte det! Och släpp tanken det händer inte mig för det vet du ju egentligen inte förrän det verkligen händer eller hur?! Och om du inte bryr dig om dig själv så bry dig om dina anhöriga som får ta emot samtalet om att en olycka har hänt. Tänk er in i deras situation och fråga dig själv om det är värt det.

Förr brydde jag mig inte heller, men förr var det mycket som jag inte brydde mig om. Idag bryr jag mig. Både om mig själv och de runtomkring mig. Börja göra det ni också!



Jag är superkoncentrerad när jag kör bil...





..inte ens när jag posar så släpper jag ögonen från vägen. Det kan hända mycket på en sekund! 

Vilken kväll!

Oj vilken kväll! Världens bästa Johanna kom helt plötsligt och hälsade på mig så det blev lite utgång. Kvällen började med mat och en sjuk lek och sen drog vi vidare till Trädgårn där det blev alldeles för mycket bråk med utspillda drinkar och onödigt tjafs så vi drog vidare. Det blev Otten. Där fick vi 100 meddelande om den stora sorliga nyheten: Wacko är död! Känslig som jag är så kom tårarna och sen var det kört. Åkte och köpte en pizza, bråkade med oserviceminded Quennes Qourner killar och sen hem!

Nu ska vi sova! Godnatt!

En av årets 12 gladaste dagar!

Åh är så trött! Ville knappt vakna idag. Men sen kom jag på att idag är en bra dag. Pengar på kontot, sol ute och dagen börjar med en för rea innan jobbet. En bra dag helt enkelt! 


                    

                                                       Är glad!

Jag är er vädergud!

Bara så att ni vet så har jag räddat er från regn imorgon. Japp det är tack vare mig det kommer sol. Jag höll nämligen på att trampa ihjäl en spindel men jag hann upptäcka den i tid och kunde väja undan. I vanliga fall tycker jag de onödiga djuren inte behöver få leva vidare men idag tänkte jag på er och solen. Varsegod! Som tack vill jag att någon av er kommer och tar min plats på jobbet imorgon så att jag också kan gå ut i solen och bli brun! Okey? Jag börjar vid 10 och slutar vid 7 så det är bara att du kommer till dess!

                       

                            Soooooooooooooooooooool!

Kan man tävla om vänner?

Jag har en fråga! Tror ni Paris Hilton  fick betalt för att göra Paris new BFF eller tror ni hon fick betala för att de skulle gå med på att spela in det? Vem och hur kommer man överhuvudtaget på idén till ett sådant program? Vilka som ställer upp i det behöver jag inte fråga för där är nog svaret de som vill bli kända på ingeting och som tror att de kommer lyckas i världen tack vare att medverka. Vet ni vad det mest tragiska är? Att jag faktiskt kollar på det ibland. Måste nog göra någoting åt mig själv, typ hitta på en hobby eller nåt. Undrar vad uppföljaren kommer handla om. Who will be Brangelinas new child eller Who will be Barack Obamas new vicepresident?

En liten fråga till bara: Någon som vet hur man får bort en godis som har fastnat i gången mellan munnen och näsan? Behöver svar på den frågan ganska snabbt...

                      
Update:  Jaha och nu vet jag vem som vinner hela programmet också eftersom jag råkade googla fram det när jag skulle leta rätt på en bild på Paris så nu är till och med den lilla spänningen som fanns borta. Ännu värre: Det var inte hon som jag hejade på som vann! Fan!


                           


Hur kul är det att vakna med en borrmaskin i huvudet?

Jag är så "lycklig"! Renoveringsobjektet ovanför mig är nu sålt och självklart har renoveringen påbörjats. Viket rum har man börjat i? Sovrummet såklart som ligger precis ovanför mitt. Jag hatar borrmaskiner! Jag hatar hammare! Jag hatar renoveringar! Jag som verkligen behövde sova. Tur att det säkert bara renoverar på vardagar och låter oss sova på helgerna. Men nej vänta lite nu! Jag är ju aldrig ledig på helgerna bara på vardagarna, viket betyder att det kommer dröja flera månader innan jag får en sovmorgon igen. Någon som vill ha en inneboende? Saknar kärringen med hennes radio som bodde där innan....

Lite bättre känns det i alla fall när jag tittar ut genom fönstret och ser soooooool! Jag borde städa och packa upp men det tänker jag inte göra. Efter en semester som regnade bort så är jag skyldig mig själv att vara ute i solen idag så det är precis vad jag tänker vara!


                             


                                        Bara för att bli lite glad....

"Vilka ful(l)a flickor!"

När man är bakfull så känner man sig ganska värdelös som man är, håller ni inte med? Hur tror ni då jag, Erika och Sanna kände oss igår när vi sitter på en bänk i stan och det sitter några alkisar en bit bort och skriker "Vilka fula flickor? Ush så där ung och så ful det har jag aldrig varit!" Jag anar en viss bitterhet i de orden i för sig eftersom ingen av oss en stund tidigare hade några kontanter till en läsk till de. Men det är ju i alla fall riktigt kul att höra sånt från tre skitiga gubbar utan tänder (de hade tappat löständerna kvällen innan det var de också vänliga att berätta för oss).

När vi några minuter senare hade suttit och övertalat oss själva i vårat stilla sinne att vi visst är snygga vad tror ni händer då? Jo, det börjar regna. Inte så ovanligt i det här landet men det ovanliga med det här regnet var att det bara regnade över oss. Fem meter bort så regnade inget alls, där var det torrt på marken. Vi kände oss som jag tror att de i serietidningar känner sig när det bara är ett regnmoln över just de, tanken "jaja nåt har jag väl gjort för att förtjäna detta" dyker ganska snabbt upp. Bara ett fåtal meter bort ser vi några andra bänkar (åt motsatta hållet från våra nyfunna vänner där det förresten inte regnade alls) där det var tak. Perfekt tänker vi och springer dit bort. Regnet följer snabbt efter oss och vi känner att det droppar på oss. Tittar då upp och ser att jaha det var inget tak det var ett slags galler=en massa hål som regnet kommer igenom. Vem sätter upp ett galler som tak? Efter det gav vi ganska snabbt upp och begav oss hemåt för att gräva ner oss själva i djupa destruktiva tankar......

Här ser ni bevis på att det faktiskt bara regnade på oss och ingen annanstans! Kolla på marken att det är blött där vi sitter men bara någon meter bort är det torrt och soligt!

                    


Tillägg:  I övrigt var det en supermysig bakisdag med mat i solen, fika i gräset och allt med underbara vänner! Tack tjejer för det!

Jag vill ha sjungande bönor på mitt bröllop!

Haha upptäckte ett litet fel i mitt förra inlägg. Självklart var det inte sjungande bönor på bröllopet utan det var sjungande böner! Fast det skulle ha varit riktigt kul med det första...

Det kändes sådär imorse när man vaknade och solen sken på en för första gången på två veckor. Skulle ha varit kul vilken annan dag som helst men inte när det är första jobbdagen efter just två veckors semester. Är egentligen inte så förvånad för det var samma sak förra året. Vet inte riktigt hur jag planerar det. Håller tummarna på bättre tur nästa semesterperiod i Augusti. Började med en mjukstart i alla fall för jag är ledig imorgon igen och om vädermänniskorna håller sitt löfte så verkar det som om jag kan få se lite sol då i alla fall. Det är jag värd tycker jag!

Vad har jag gjort första dagen på jobbet då? Jo hållit mitt löfte till er såklart och övat på att göra fina latten med hjärtan på!

Vad tycker ni?


          



Istället för midsommardans blev det syriandans!

Efter att ha firat midsommar till sent på natten så var det dagen efter (igår) dags för Fia & Fadis bröllop. Det var bara att förneka trötthet och göra sig fin. Fast helt ärligt så går det ganska bra att bli pigg när man har något kul att fixa sig till. 

Eftersom det var ett syrianskt bröllop så var det mycket annorlunda och spännande. Vigseln i kyrkan innehöll både sjungande bönor, rökelser och en del sånt där glädjejoddlande. Det var även en del applåder och det måste jag säga att jag brukar sakna i svenska kyrkor. Fia var så fin så att självklart började jag gråta när jag såg henne. Vet inte riktigt vad det är med mig och bröllop. Efter det så var det fest på Otten där det var både syriansk mat (en massa mat) och syriansk dans. Det var även svensk dans men det var fler som dansade till den syrianska. Sen så avslutades det hela för en del av oss med en äkta svensk fylla! När vi väl var på väg hemåt så fastnade vi utanför porten där vi tog en morgon cigarett (inte jag men Erika och Sanna) i solen som självklart är uppe kl 5 på morgonen. Vi var där under en timma och under timmen hann vi joddla, få ut Fia som hörde våran joddling, dansa syrian dans, lära ett tidningsbud vart han fick och inte fick köra, röka med några förbipasserade, ta en massa kort och kissa två gånger på gatan. Ja just det ja, jag hann även tappa bort mina strumpbyxor. De jag hade på mig alltså och det var såklart kvällens mysterium!

Har haft en riktigt rolig och mångkulturell helg!








Mupp tärnan (även kallad Erika) som var superfin egentligen.. när hon inte dummar sig längst fram i kyrkan under tiden som 50 kameror är riktade åt det hållet





Kolla på den fina tv:n i bakgrunden....






Fias bröllopspresent från Fadi: En jättesöt bil!













Vårat läger utanför Fia & Fadi














Hur förklarar man svensk midsommar?

Åh jag är hlt slut som artist efter tre dagars festande. Jag som inte ens orkar två dagar nuförtiden, då kan ni förstå vilka extrakrafter jag satte in på slutet.

Hade i alla fall en riktgt rolig midsommarafton trots migrän. Vi firade hemma hos Mattias med sill, potatis och en massa midsommardricka. Kul var att det kom ett par från Nya Zeeland som Mattias känner och hälsa på så det blev en kväll på engelska vilket är lite annorlunda. Måste säga att jag blev riktigt duktig på att prata efter några cider, min engelska är ju inte annars känd för att vara den bästa. Det roligaste var att förklara för de vad midsommar var och vad den innebär, lära de våra traditioner. Som att äta sill, vilket de tyckte var gott och att när man snapsar så ska man sjunga, äta och dricka. Vi försökte även översätta några snapsvisor för de så att de förstod vad vi sjöng om. Jag fick den stora äran att översätta "in kommer far full som han var drämmde sin task i bordet...." Översätningen lät såhär: "It´s a song about a father who comes in and slam his dick on the tabel and the mother got angry beouse he should put it in her instead". De fick nog ett ganska bra intryck av oss svenskar!











Det finns en förklaring till den här bilden men jag kommer inte ihåg den. Synd hade varit kul att veta vad som hände där!






Kvällens ordvits: I am locking at the bottom of the bottle!






Kvällens alkolister: Jag och Johanna som råkade spilla lite dyrbar grogg...







Jag ska laga dig genom att först ha sönder dig!

Johanna hade en självhjälpsbok med sig till fiket i torsdags. Inte för att hon går runt och peppar sig själv och andra hela tiden utan hon skulle lämna tillbaka den till biblioteket. Men i alla fall så blev jag lite nyfiken och började läsa på den. Den första meningen jag läste på baksidan var:

"Världen klarar sig utan dig!"

Hjälp vad peppad jag blev där. Jag känner redan att mitt självförtroende steg med 100%. Har aldrig läst en sådan bok förut men jag måste erkänna att jag blev lite nyfiken nu på vad det kan stå i de. Går de ut på någon slags omvänd psykologi som att först nervärdera dig för att sedan bygga upp ditt självförtroende igen. Allt för att du ska tro att det var boken som hjälpte dig, utan en tanke på att boken i själva verket har gjort att du har hamnat i samma läge som du var innan? Är det så självhjälpsguruna tjänar pengar?

Jag får nog gå och låna den boken nu när Johanna har lämnat tillbaka den. I så fall vet ni redan nu varför jag kanske kommer bli deppad ett tag för att sedan bli mitt gammla vanliga glada jag :-)


                              


Vad firar man dagen innan midsommar?

Åh hur orkar jag dricka så mycket vin dagen innan midsommarafton? Denna härliga, efterlängtade midsommar har börjat med vinmigrän, sovmorgon till kl 12 och en bakfull kropp. Och snart är det dags igen. Hur ska det gå?

Kul kväll igår i alla fall. Mattias och jag satt här och åt och drack med mamma och pappa och så drack vi ännu mer. Men när jag kom tillbaka från toan och Mattias sitter och berättar att han betalade en hora i Thailand för att prata med honom då tyckte jag att det var dags att gå så då åkte vi till Vingåker och satt där en stund istället. Kul att sitta och prata gamla minnen och folk som man inte har pratat om på evigheter. Dessutom fick jag ett litet uppvaknande om mig själv vilket kan vara nyttigt ibland!

Nu ska jag försöka släpa min sega kropp uppför trappan och göra mig fin för midsommarfirande i byn med dans runt stången och fiskdamm. Kommer gå superbra känner jag!

Trevlig midsommar!

                                              

Jag älskar (inte) att köra bil.

När jag kör bil så går det inte alltid sådär jättebra. När jag kör bil med högklackade skor går det ännu sämre. Bara så att ni vet.

Hade en supertrevlig fika med Johanna, Erika, Malin och Mattias idag. Det är så mysigt att komma hem ibland och träffa alla så att man får lite uppdaterat skvaller om byn. Ännu mer lär det bli imorgon när vi ska träffas för att fira midsommar ihop. Underbart! Skvaller blir alltid lite roligare med lite alkohol i kroppen.

Nu ska jag snart ta på mig ett par platta skor och åka och hämta Mattias som ska få äta grillat och dricka vin i Byle ikväll. Det är så härligt att man har föräldrar som alla gillar och som gillar alla. Blir nog en riktigt kul kväll!

Hoppas ni också får en bra kväll!



Jag har gått genom halva sverige!

Jag kände mig nästan lite som Snövit i sagan med samma namn imorse när jag vaknade. För när man sover på landet med fönstret öppet och fåglarna sjunger utanför så gör man det. Skulle vilja ha en väckarklocka med fågelsång för man blir på mycket bättre humör av att vakna av det än av att en spårvagn åker förbi utanför fönstret. Finns det? Annars borde någon uppfinna det!

Har passat på att utnyttja lantluften i en powerwalk på morgonen också. Inte för att en powerwalk på landet innebär några skogsvägar för mig (vill inte riskera att stötta på en äcklig orm på vägen) utan det blir mer gående på asfalt här än vad det blir hemma i Norrköping. Men det är fin natur runtomkring, önskar jag hade haft kameran med mig men det hade jag inte. Blev en ganska lång powerwalk, testade faktiskt vägarna genom två län till och med. Gick i både Östergötland och Sörmland, och ja självklart var de östgöta vägarna bäst!

Nehe dax att ta bilen och brumma till Katrineholm och hämta Erika nu då! 

                                                  


Har ju inga bilder på pappas dator så ni får en bild på den riktigt Snövit istället så får ni låtsas att det är jag :-)

Den oklippta versionen av mig!

Om ni undrar varför det har varit lite glest med inlägg idag så är det för att det har strulat med att lägga ut inlägg. Vet inte om det bara har gjort det med mig eller om ni alla har haft problem men med min tur idag så har det väl bara gällt mig. Men men nu gör jag ett nytt tapert försök:

Vad jag har velat berättat idag är att jag äntligen har långt hår igen! Som jag har saknat det. Älskar det, äntligen är jag mitt eget fejkade jag igen. Känns underbart. Lite bondare än förra gången är det men så är det ju sommar nu också. Jag har tyvärr inga bilder på när det är klippt än så ni får nöja er med den oklippta versionen. Den klippta versionen kommer ni få nog av i framtiden ändå.

Nu ska jag umgås lite med min mamma eftersom jag under dagen har hunnit förflytta mig från Norrköping till Byle!




Hur en tisdagskväll kan sluta!

Shit sista avsnittet av Desperate Housewifes igår! Såg nu det? Så bra det var. Men fan att det är slut nu vad ska vi då roa oss med på tisdagskvällarna? Självklart var vi ju tvugna att disskutera det här under lite vin på Tyras bakgård igår. Slutade dock med att Lisa demostrerade en vinpåse, Tyra kissar utanför sina grannar och jag hånglar med en gran! Ja en ganska vanlig tisdagskväll helt enkelt!



För er som inte vet så kan Lisa berätta att om man har en bag in box så kan man blåsa upp påsen för att få ut det sista av vinet och sen när man har druckit tillräckligt så kan man avnända påsen som sovkudde!




Tyra var bara tvungen att kissa men orkade inte gå in. Istället tänkte hon att hon skulle krypa in i den här busken. Jag undrar hur hon hade tänkt att få av sig byxorna om hon väl hade kommit in?



Och jag hånglade som sagt var med en gran. Inga kommentarer! Inget jag rekommenderar i alla fall....

Jag började året med en rumpchock!

Ok jag lovade ju er att visa min pinsamma bild så här kommer den. Jag och Tyra satt för ett tag sen och kollade igenom en massa gammla kort när den här dök upp. Den är från nyår och jag hade inte sett det innan men när vi kollade på den så ser vi helt plötsligt att min klänning har ju fastnat i strumbyxorna! Och jag kan tala om att det märkte jag inte under kvällen så jag har alltså festat loss på detta sätt. Lyckat! Flera bilder efteråt visar även hur jag böjer mig fram och då kan ni ju gissa hur snygg jag måste ha varit bakifrån. För er som inte minns så var vi fyra tjejer och 10 killar som festade! Och nej det blev inget hugg den kvällen, förstår nu varför :-)

P.s Tänk på att kameran är tagen i en väldigt osmickrad vinkel, snett nerifrån, med en ballongkjol på, vilket förstorar rumpan enormt.. hmm...


                        

Soooooooooool :-)

Sol, sol, sol!!! Älskar sol! Kul att man fick se den lite på sin semester. Har dock suttit inne halva dagen och färgat håret men efter det så fick det bli en lunch på Fräckas uteservering med Tyra och Lisa. Älskar att ha semester! Älskar att kunna sitta ute! Älskar inte att vara såhär nervös för att håret ska bli bra ikväll, är lite orolig för färgen men det blir säkert bra!



Det är såhär en latte ska se ut! Jag ska öva när jag börjar jobba igen så att ni kan få lika fina latte utav mig när ni beställer en på Nordik!








Vem har tid att sova?

Hur många stiger upp halv 8 när man har semester för att ta en runda runt strömmen? Svar: Jag i alla fall. Men jag får skylla mig själv som åt så mycket när jag var borta förra veckan. Dessutom är det ganska skönt att stiga upp tidigt, dels är man ganska själv i spåret och dels så får man ut mer av dagen. Det är inte så ofta jag är ledig så jag vill verkligen få ut så mycket som möjligt av dagen när jag är det. Att det är sol ute gör det hela ännu roligare! Ska snart iväg och färga håret och jag hoppas verkligen att solen håller sig kvar till efter det för så ska jag lägga mig i parken och sola lite.

Ska gå en sväng på stan idag också. Måste dels fixa lite saker till på lördag sen ska jag kolla efter en Ipod shuffel eller någon annan liten mp3. Läste igår att Beata har skaffat sig en som hon ska ha när hon springer och då kom jag på att jag ska härma det. Nu har jag min mp3 som jag har alla låtar på och det är inte så kul när det är en riktigt bra pumplåt på när man springer och sekunden efter så kommer Celin dion med My heart will go on, man kommer liksom av sig då. Det är en bra investering tycker jag. Försvarstalet för att göra av med pengar denna gång är: Det är för min hälsas skull! Bättre försvar finns inte!

Håll utkik under dagen för senare lägger jag nog upp den där bilden jag pratade om innan jag åkte..... 

                               

                                      Träningsjag!

Veckoplanering!

Det har faktiskt gått riktigt bra att packa upp. Trots att jag har provat nästan varje plagg jag har i garderoben samtidigt. Det tog i för sig några timmar men nu är det klart förutom en veckas reklam som fortfarande ligger i hallen och skräpar.

Bra att det är gjort för nu har jag en rolig fullplanerad vecka framför mig:

Tisdag: Färga håret på morgonen och på kvällen ska jag äntligen sätta ditt nytt hår!

Onsdag: Klippa håret på morgonen och sen bär det av till mamma & pappa i Byle

Torsdag: Hälsa på mormor & morfar, hämta Erika vid tåget i Katrineholm, fika med gamla gänget i Vingåker (längtar, sålängesen sist) åka och hälsa på Jill, Tristan och nya Dexter och avsluta dagen med att grilla med mamma & pappa (phu!)

Fredag: Midsommarafton! Sola om det blir väder, dansa runt midsommarstången och delta i det tradionella midsommarfirandet i Byle, äta med mamma & pappa, ja sen då? Raggar fortfarande fest till kvällen

Lördag: Fia & Fadi gifter sig! Äntligen :-) Det blir vigsel i en syriankyrka (spännande) sen blir det fest på Otten.

Söndag: Ska nog pusta ut lite och ladda för att börja jobba igen...


Ingen vila denna semestervecka inte! Men många roliga saker så de gör inget. Vad ska ni själva hitta på?




Midsommar förra året. Jag hade sjukt mycket feber då, syns på mina ögon, måste vara min tur att vara frisk i år då! Håller tummarna!

Ska jag fortsätta vara fjortis eller inte?

Nu måste ni hjälpa mig med en sak. Ingen stor sak för er kanske men för mig. Jag vet inte om ni har tänkt på att jag har hål i näsan (nästan ingen gör det) men jag har haft det sen jag var 14 år. Nu funderar jag på om jag kommit till en punkt i livet då jag inte vill ha det längre eller ej. Alla andra piercingar från ungdomen har redan rykt som det i naveln, tungan och nästan alla i öronen. Men om jag tar bort det i näsan så kommer det vara ett stort hål där istället (ett tredje alltså) så vilket är bäst/värst? En liten pärla men som ändå tillräcklig för att tänka på en fjortis eller som en gammal människa som vill leva kvar i ungdomen eller ett hål som visar att man en gång har varit där?

Vad tycker ni?



Har nog aldrig bjudit på en sån här osminkad bild förut men varsegod! Den nakna sanningen! Bara så ni vet så rynkar jag pannan extra mycket här.. för jag är inte sådär rynkig i vanliga fall... eller, ehh är jag det? Hjälp!


En oplanerad fullspäckad dag!

Trots att jag är supertrött efter att ha stigit upp kl 8 imorse, har grym träningsvärk i benen efter en första runda runt strömmen på över en vecka och hungrig som fan eftersom kylskåpet är tomt efter en veckas semester så har jag haft en toppen dag. Har tagit en fika med Tyra och sen var vi och solade. Har nog till och med fått lite färg. Sen har vi bara softat lite hemma hos henne innan jag med skakiga otränade ben gick hem. Saknar att ha sådana här oplanerade dagar ibland när jag jobbar så mycket som jag gör. Men man får passa på när de väl komer att utnyttja de till max. Dagen är ju inte slut än, vem vet det kanske händer nåt mer kul?!

Men först något mindre kul, att packa upp! Har skjutit på de tillräckligt länge nu, det är bara att ta tag i det!


                       

Känns lite overkligt nu när man sitter instängd i sin lägenhet med alla bilar utanför att jag var vid havet igår. Älskar havet, ska nog bo vid havet någon gång! I alla fall en sommarstuga kanske? Någon som vill skaffa en sommarstuga med mig?

En stressfri semester

Det här med semester är inte någon ledighet för mig. Idag har redan hunnit stiga upp vid 8, tagit ett varv runt strömmen, ätit frukost med Tyra och Lisa på Bagarstugan, varit en sväng på stan och lagat och ätit lunch. Nu ska jag snart ner på stan och träffa Tyra lite igen, måste ju passa på när jag är hemma och ledig för på onsdag åker jag igen (denna gång till Vingåker).

Ska hinna med och berätta lite snabbt om semestern bara innan jag drar igen. Det var supermysigt att åka i väg med mamma, vi har haft det jätte bra! Tyvärr har det inte varit någon sol men vi har roat oss på andra sätt. Det vi har ägnat åt mest är shopping, så mycket shopping att jag till och med blev lite trött på att springa i affärer tillslut. Men jag har hittat jätte mycket fint och bra. Bla en superfin klänning till Fia & Fadis bröllop på lördag, två par jans, lite linnen, en parfym och en massa annat som jag inte ens kommer ihåg nu. Ska ta tag i och packa upp allt snart och då kommer det väl att bli en överasskning att kika ner varenda påse eftersom jag inte ens kommer ihåg hälften.
Sen har vi tagit det lugnt också. Ni vet sådär som man aldrig hinner när man är hemma. Som att ligga och läsa en bok i flera timmar, kolla på tv mitt på dagen eller bara ta en liten promenad och kolla omgivningen. Precis vad jag och min stressnerv behövde!

Så nu när den känns av lite mindre så är det dags att fylla på den igen och stressa vidare!




Resultatet av EN av alla dagars shopping...




Vi försökte sola lite en dag.. vi blev inte sådär jättebruna som ni kanske kan gissa.


UPDATE: Men oj har visst glömt att berätta vart vi var! Vi var i Varberg så nu vet ni det :-)

Hemma igen!

Hallå hej! Nu är jag hemma igen! Jag har haft det superskönt fast det inte har varit någon sol. Istället har jag roat mig med alldeles för mycket shopping, lata dagar i sängen med böcker och lite upptäcktsfärd. Har haft fullt up med andra ord. Jag ska berätta mera och visa lite bilder senare men nu ska jag faktiskt iväg igen för nu ska jag till mina älskade, saknade vänner Tyra & Lisa en snabbis. Men imorgon så får ni höra mer från mig, skulle bara tala om att jag var hemma och att jag har haft det bra!

Puss

Bloggsemester i en vecka, snart tillbaka!

Nu har jag nästan packat klart. Sitter med färg i ögonbrynen för jag hoppas på att det åtminstone blir någon fin soldag och då vill man ju inte se ut som skit på stranden. Har klipp ut alla korsord ur alla gamla Veckorevyn jag kan hitta i fall det blir dåligt väder också. Japp jag börjar känna mig redo för att dra nu. Tyvärr kommer detta att bli en datorfri semester vilket också innebär att det kommer bli en bloggfri semester. Detta känns inget vidare om jag ska vara helt ärlig men det kanske ännu är ett tecken på att det är ett bra val. Har en svag misstanke om att jag skulle sitta och kolla jobbmailen för mycket om jag tog med datorn också och eftersom jag verkligen behöver lära mig att slappna av så får det bli så. Men ta det lugnt om en vecka är jag hemma igen och då ska jag kompensera min bloggledighet med att uppdatera extra mycket under min sista semester vecka(ska även bjuda på en bild som jag har hållt på i ett halvår för att jag inte har vågat lägga ut den bara för att ni ska bli glada och längta lite). Så kom tillbaka om en vecka så får ni veta hur det har gått med min vila och avkoppling!

Ha det toppen till dess för det ska jag ha!

Puuuuuuusss



Nej det är inte denna bilden jag har hållt  på, detta är en annan. Ni ser väl vilken ny musikvideo jag härmar? Justin Timberlakes nya såklart. Hon som dansar så snyggt. Äh det där kan väl jag också tyckte jag och här har ni bildbeviset!

----------------------------------------------------------------------------------------



Update: Fan var så inne i mitt bloggande att jag glömde bort min ögonbrynsfärg. Så nu kommer jag se ut som skit på stranden ändå. Inte bara där för den delen. Tur att jag åker bort dit ingen känner mig då!

Jag skjuter er alla!

Jag har ju glömt att berätta för er om i går. Som jag nämnde så var överaskningen Laserdome. SÅ JÄVLA KUL!!! Har ni kört det någon gång? Man blir helt inne i det, man känner sig som värsta Rambo. Man skiter i om man slår sig eller om man är trött man går in för det till 100% ändå. Ett riktigt träningspass! Vi körde tjejerna mot killarna, bästa av tre. Vilka vann tor ni? Tjejerna så klart! Detta måse jag göra snart igen. Var tvungen att köra lite moves på jobbet idag också för att få känna känslan igen. Jag slängde mig bakom disken och sköt mina kollegor. Har nog satsat på fel bransh, ska nog gå in i militären istället!

Sen gick vi till LaUva som är Norrköpings nyaste tapas resturang. Riktigt god mat och härlig stämning i lokalen med både Ja må han leva sjungt utav alla gästerna och lite dans av ägaren. Tyvärr var servicen i övrigt kass. Under all kritik faktiskt. Vi hade den hetsigaste servitören jag någonsin har stött på, vi mådde nästan dåligt efter att hon hade tagit upp beställningen. Hade hon varit lite mindre hetsig så skulle hon kanske inte ha missat hälften av våra beställningar (eller de andras gästernas) vilket hon nu gjorde. Han som tillslut tog dryckesbeställningen var inte heller den bästa servitören jag har stött på. Hoppas de blir bättre på det för i så fall kan jag tänka mig gå dit igen men annars så håller jag mig nog till något annat ställe. 

Efter maten så drog vi till Manesa där vi: Surprise drack mangodrinkar! Slank även ner en och en annan Mojito också. Sen bangade de flesta men jag och Mac drog vidare till Palace och Bomull. Massor av folk och riktigt kul! En toppen kväll!









Manesas egen drinkmixer, Markus!

 

Det närmar sig ledigt!

Men oj jag har ju glömt att berätta en sak för er! Idag jobbar jag ju sista dagen innan jag har semester! Jag vet att det är tidig semester men eftersom jag lätt blir så rastlös så tar jag aldrig fyra veckor samtidigt utan jag delar upp det och tar två veckor i början av sommaren och två veckor i slutet av sommaren. Ganska smart va?! Vad jag ska fylla mina lediga veckor med (för de är ju såklart proppfulla) det ska jag berätta för er om ikväll! För nu ska jag gå och jobba sista dagen.. det brukar alltid vara en bra dag!

Glöm inte att rösta idag!

                   

                Sol i håret och telefonen i handen.. det är semester det!

Fan för folk som inte kollar fakta!

Vad vi gjorde i kväll var Laserdome! Det var skitkul kör det och har ni inte har provat det så gör det!

Men ok jag sitter här och bloggar på natten efter en utgång vilket jag har lovat mig själv att aldrig göra men jag skiter i det nu. För att jag hatar puckon. Jag hatar att behöva försvara ett utsatt offer för något hemskt. Någor hemskt hon skulle önska slippa. Något hemskt hon som faktiskt har förändrat hennes liv. Något som förstört hennes livsglädje. Jag hatar att man ska behöva försvara en som har blivit utsatt för nåt av det mest ondskefulla som finns och som ingen skulle behöva utsättas för. Men det är precis vad jag får göra. Trots att bevis finns. Trots att det inte finns någon vinnig på att hitta på nåt. Trost att denna historia förstör många människors liv. Men ändå så finns det folk som ifrågasätter. Ni gör inte saken bättre. Bara 10 gånger sämmre. Tänk på det! Tänk om det skulle vara ni!

Update: Nu har jag vaknat och jag vill bara klargöra att jag hatar såklart inte att försvara en av mina vänner det gör jag gärna men vad jag hatar är att man ska behöva göra det. Ingen ska tvivla på en sådan sak så man ska inte behöva försvara någon som har blivit utsatt. Bara så att ni vet.

Vad ska jag göra imorgon?

Vi hyrde dåligaste filmen någonsin. Revolutionary Road, se den aldrig. Nu ska jag sova för imorgon ska vi göra en överaskning med jobbet efter jobbet. Det enda vi har fått reda på är att vi ska ta med oss oömma kläder, fina kläder och en handduk (orka att jag har skrivit om det ordet tre gånger nu och det har blivit handkuk varje gång, lite trött).
Någon som kan lista ut vad vi ska göra? Blir spännande! Sov gott!


Åldersrynkorna blir fler!

Nu har jag och Lisa nya bevis på att vi börjar bli gamla. Lisa hittade idag ett träd som hon har haft sex under och som nu knappt finns kvar. Själv så har de rivit huset som jag förlorade min oskuld i. Nu är det bara en stor gräsmatta där. Är det såhär det känns? När alla milstolpar i sitt liv försvinner på ett eller ett annat sätt. Tillslut så står vi ensamma kvar där. Tur att vi har varanndra! Åldersångesten hittar alltid nya sätt att visa sig!

                    

                                   Två "gammla" vänner i solen

Vad hände?

Är det två stycken som verkligen kan festa sönder sig själva så är det jag och Elin. Som jag skrev innan man vet aldrig vad som händer och jag kan säga att jag fortfarande inte vad som hände. För att ni ska få en liten förståelse för hur illa det var så kan jag säga att när jag vaknade så hittade jag mina skor på toaletten och ett vinglas med vatten brevid sängen. Say no more. Kul hade vi i alla fall! Men det är tur att det bara är 112 en gång i månaden. Nu ska jag kolla på film med Alec!







Det är sant jag skämtar inte, Elin har ett cyklop i duschen. På frågan varför svarade hon "det är skönt att duscha utan att få vatten i ögonen". Söt!






Sätt på blåljusen, nu är vi lösa igen!

Weehoo det är första torsdagen den här månaden idag! Ni vet vad det betyder va?! 112 på Harrys! Sitter hemma hos Elin nu och laddar för fullt. Japp ska spräcka Elins oskuld på 112 ikväll. Hon blev lite lockad när jag råkade nämna att det finns både brandmänn och poliser där (civila såklart) så nu är det vin och musik och sen drar vi för att möta upp Tyra, Tessan, Lisa och Emelie där! Jag säger bara en sak.. man vet aldrig vad som kan hända!

Pussssssss

Har bara tre tovor kkvar på huvudet!

Nu är jag äntligen hemma efter min fullspäckade men roliga dag. Eftersom ingen kunde åka med till Linköping så bestämde jag mig för att ta saken i egna händer så jag satte mig på ett tåg och en halvtimma senare så var jag framme. Där mötte jag upp Tess och så hälsade vi på Tyra och tog en sväng på stan. Det är grymt kul att åka till en annan stad och shoppa ibland. Nu hittade jag i för sig inget idag men det kan mest bero på att jag sparar pengar för tillfället. Men nästa shoppingtur jag ska ha ska jag definitivt ta i Linköping. Ni ska se deras Gina Tricot! Det tar aldrig slut det blir bara fler avdelningar hela tiden! Grymt!

Sen kommer vi till den sorliga delen av dagen. Jag har tagit ut mitt hår. Det fanns ingen återvändo, det fanns knappt något hår kvar överhuvudtaget. Men nytt hår är beställt så om två veckor så är jag fin igen. Har fått mycket skäll av Alec bara för jag har inte skött mig så bra så nu har jag stora tovor i håret som vi har kämpat med i flera timmar men som vi för tillfället har fått ge upp. Så om ni ser mig imorogn stå och rycka i håret så har jag inte fått någon knäpp, jag försöker bara få upp mitt fågelbo i håret. Annars blir det saxen. Blä!




Tyra & Angelica jobbar på för fullt..




Tänk om man kunde gå runt med en sånhär hela dagarna. Med en drink i handen och med havet brevis sig.... I februari får jag det, ska kanske satsa på at köpa en snygg hatt till dess. Kanske inte denna dock..



En fullspäckad dag!

Idag är det en fullspäckad dag! Jag ska:

# Ta en powerwalk runt strömmen

# Beställa nytt hår

# Äta lunch med Lisa

# Åka till Linköping och hälsa Tyra och hennes Veckorevy turné

# Ta bort mitt gammla hår (snyft)

Överstrycket = redan avklarat!

Måste ta tag i det här nu om jag ska hinna med allt! Hoppas ni också har en rolig dag framför er!



Saknar solen!!!!!

Älskar ananas.. lite för mycket kanske!

Måste dela med mig av dagens heta tips:

De säljer hela ananas på ICA för bara 15 kr! Jag ska nog köpa så att jag har till en hel palm. Har redan blåsor i munnen. är inte så bra på det där med att inte överkonsumera....


                              

Hur kan det jämt bli så fel?

Ännu ett bevis på min ibland lite virriga hjärna. Upptäckte att jag har satt ena strumpan upp och ner och den andra ut och in. Det är inte lätt att få allting rätt!


                   

Fyndat i regnet!

Det lyckades bli en ganska bra dag trots brist på sol. Tog en skön runda runt strömmen, städade lite och tagit det lite lugnt hemma. Sen har jag tagit en liten sväng på stan där jag bara strosade runt och hade det bra. Jag fyndade lite också fast jag vet att jag inte ska. Men ibland så mår man bra bara av att köpa lite småsaker, det är som balsam för själen som jag brukar säga (i försvarstal till mig själv). Jag har spräckt min second hand oskuld idag också! Jag har aldrig i hela mitt liv köp något i en en second hand butik förut, har faktiskt knappt ens varit inne i några förrän på sista tiden då jag har tvingat mig själv dit. Det är inte så att jag bara måste ha nya saker utan det är det där med min bacillskräck som sätter stopp. Gammla grejer = grejer med baciller på. Men jag har som sagt var övat mig på att gå in i second hand butiker och efterhand har jag till och med provat lite kläder och i dag va det alltså dags för slutprovet, att faktiskt handla något med sig hem. Det blev en sommarväska som kommer få följa med på många äventyr de närmaste månaderna. Vet i vad det bästa med dagen är? Jag är ledig imorgon också..



Mitt första seconhand fynd!





Mitt första seconhand fynd på plats.. tillsammans med min nya tunika. Har redan en röd sen innan men jag tycker så mycket om den så det fick bli en svart också. Och vet ni?! Jag tycker ännu mer om den svarta!





En klänning fick också följa med hem. Perfekt till både vardags och fest i sommar. Den kommer bli super till nästa mango drink på Manesa.





Ett par flipflop till sommarens sol och bad måste man ha. Jag vet att jag köpte ett par förra året men jag hittar de inte någonstans. Bara för att jag satsar på ett par nya nu så kommer de väl de gammla komma fram för det... Sommarens doft i Acos hudlotion fick det också bli. En hudlotion jag verkligen kan rekommendera!

Vart är solen idag då?

När det har varit sol i flera dagar och man vaknar upp och det är moln ute så känns det som ett slag i magen. Specielt eftersom jag är ledig i två dagar nu. Var ju ledig i helgen också det har blivit mycket ledighet för mig nu men så har jag ju jobbat väldigt mycket innan det. Tråkigt bara att man inte kan vara ut och sola eftersom jag nog lätt kan bli rastlös och inte veta vad jag ska göra med min tid när jag är ledig mycket. Får väl ta och städa lite och så ska jag nog ta en liten sväng på stan. Ingen shopping runda men en liten strosrunda. Hmm det lät mysigt när jag tänke efter har inte gjort det på rikigt länge! Ja jag hittar nog på nåt kul att göra. Ska nog ta en lten runda runt strömmen nu innan jag äter frukost (ja jag vet att klockan är mycket men är man ledig så är man). Vi hörs senare!


Vad har jag inte gjort idag?

Oj vilken effektiv dag jag har haft idag! Blir trött bara jag tänker på det. Inte för att jag har haft tråkigt, tvärtom jag har haft skitroligt, men man blir trött av alla min energi.. Jag har:

# Sprungit till tåget till Linköping som jag aldrig trodde jag skulle hinna med men som jag gjorde

# Åkt till och ätit lunch i djupaste Småland på Lammhults värdshus

# Varit hos en soffleverantör ännu djupare in i Småland för att kolla nya soffor och tyger, vilket var superroligt! Håll ögonen öppna för grymma soffor på Nordik!

# Ätit glass i Gränna och badat fötterna i Vättern

# Jobbat en halvtimme i Linköpingsbutiken, en väldigt effektiv halvtimme till och med

# Kollat på en korpen fotbolls match i Linköping och hejat fram mina kära kollegor till ett 5-1 resultat

# Åkt hem till Norrköping och där mött upp Tessan och Emelie på Manesa för en Mango drink (klarar mig utan den)

Nå vad säger ni, blir ni inte imponerade över min effektivitet?! Har ju rest Sverige runt kan man ju säga.. Och allt har hänt under strålande sol, perfekt!



Fanny, Tess & Nisse i solen vid Vättern! Kul med en liten road trip i vardagen!







Sommarens drink.. kommer bli minst en varannan dag tror jag...

Vad har jag haft för nattliga äventyr?

Jag undrar verkligen vad jag har gjort inatt. Eller vad jag har drömt. För när jag gick och la mig så hade jag ett linne på mig men när jag vaknade så hade jag inte det. Tänkte att jag har väl bara tagit av mig det i sömnen för att det var varmt eller nåt men jag kan inte hitta det någonstans så vart fan har jag lagt det?! Detta är ett mysterium som måste lösas.

Jag älskar att vakna och se att det är strålande sol ute. Morgonen blir ännu bättre när man kommer på att man har en rolig dag med en liten roadtrip framför sig. Ska åka med några kollegor till djupaste Småland för att titta på nya soffor. Ska bli superkul. Och imorgon och på onsdag är jag faktiskt ledig igen. Såg tyvärr att det skulle bli regn men jag får väl hitta på nåt annat än att sola att roa mig med. Förslag någon?

Dags att ta på mig kläder, vill inte missa min roliga dag!


RSS 2.0
Bloggtoppen.se