Kvällens citat:

Jag efter att vi har pratat en massa minnen från förr och ligger med benen uppdragna i soffan med vinglaset svingande framför mig (think the picture)

"Det är tur att man har blivit vuxen!"


Lördag i Vingåker

Weehoo nu är det lördag! Och jag är i Vingåker hos älskling Johanna, vilken perfekt lördag. Har redan avklarat en middag med min mamma så nu är det fest för hela slanten (oj vart kom det uttrycket ifrån). Skriver om allt imorgon och om jag får ordning på mig själv så kan det bli några bilder också :-)

Ta hand om er!


Vi är så snygga!

Nu är det slut på veckan nu är det fredagsmys! Detta har varit dagens trudelutt på jobbet, alltid trevligt med lite sång!

Ikväll har det varit projekt en gång i månaden för mig och underbara Tess. Projekt en gång i månaden innebär att vi går ut och äter och bara tar hand om varandra (obs inte tar på varandra, utan TAR hand om varandra). Nu sitter vi hemma och dricker ett glas vin innan läggdags. Eller jag gör det för Tess har redan somnat i soffan. Tur att jag har min aldrig trötta granne här som håller mig sällskap en stund. Hon fick höra att jag hade en bag in box hemma och då är det svårt att hålla henne härifrån :-)

Imorgon är det en tur till Vingåker som gäller. Min söta Johanna flyttar ju till Frankrike snart så jag måste passa på att träffa henne innan det. På vägen dit kommer jag även att plocka upp Jenny som jag inte har träffat på hur länge som helst. Har inte varit ute i Katrineholm på 4 år (förutom juldagen), ska bli spännande att se vad som hänt med staden! Ska bli såååååååååååå kuuuuuuuuuuuuuul!

Jag och grannen sitter och kollar gamla kort, det här är ett urval på de snyggaste!







Jag vill ha den svarta!

Sitter hos grannen nu och fixar håret och kollar på rosa bandet galan. Summan av den är väldigt sorliga historier och att Måns Zelmerlöv inte riktigt höll måttet ikväll. Annars låter mest samtalet såhär:

Jag:
Vilken bil skulle du välja mellan den röda och den grå? (Man kan tydligen ringa in och vinna en bil och välja en utav tre)

Alec: Jag skulle välja den grå för den är värd mest pengar.

Jag:
Jag vill ha den svarta!

Alec: Men den svarta är redan tagen gumman du kan inte ta den.

Jag:
Men jag vill ha den!

Där tar vårat samtal slut. Ingen idé att disskutera med en tjurig, trotsig Marre bara för att hon inte får välja den svarta bilen lixom.

Ush nu var det sorlig historia igen... nej ska nog sluta kolla på det här!

En mirakelkur!

Yes mina c-vitaminer hjälpte! Idag mår jag mycket bättre. Dagens heta tips blir alltså: Tryck i er c-vitaminer för att må bra :-)

Min flykt till verkligheten?

Med risk för att verka som att jag jag inte har ett riktigt liv utan lever mig bort i tv:ns värld, men shit vad är det som händer! Först Desperate Housewifes igår med ett riktigt bra avsnitt som bäddade för ett sjukt bra avsnitt nästa vecka. Och nu Grey´s Anatamy! Samma sak där, ett riktigt bra avsnitt som bäddade för ett sjukt bra avsnitt nästa vecka! Vad händer?! Hur ska jag stå ut till nästa vecka?

Ska gå och lägga mig nu så att tiden går snabbare!

                             

Jag är sjuk!

Jag verkar inte vara ensam men fan jag börjar nog bli sjuk! Hatar verkligen att vara sjuk och jag har INTE tid med det. Har levt på panodil och c-vitaminer idag för att hålla mig på benen. Skulle egentligen till grannen ikväll och fixa håret men nej inte ens det orkar jag. Det var bara att ta sig raka vägen hem och krypa upp i soffan och försöka hålla sig vaken till Grey´s Anatamy för det ska krävas mycket sjukdom för att jag ska missa det. Detta är kanske mitt straff för att jag har bestämt mig för inte vaccinera mig mot svinet!

Svar till Peter på mitt förra inlägg: Ja, det var han, en smal gubbe i 50 års åldern! Helt sjukt att du direkt visste vem det var. Det betyder ännu mer att han inte borde få jobba där han är. Ska nog skriva till Ösgötatrafiken och berätta hur deras personal beter sig!


               


                             Känner mig INTE såhär pigg och glad just nu!


Får folk bete sig hur som helst?!

En del människor borde verkligen inte få jobba i något som helst yrke där de får träffa andra människor. Till exempel gubben som körde buss 117 imorse. Detta hände:

Eftersom det regnade ute så bestämde jag mig för att åka buss till jobbet. Eftersom jag inte hade några pengar på busskortet så skulle jag skicka efter en såndär sms biljett. När jag kommer fram till hållplatsen så kommer bussen samtidigt så jag klev bara på.

Jag- Vad är det för nummer man skickar efter sms biljett till?

Ful busschaufför med en supertaskig attityd röst- Det förstår du väl att du inte kan kliva på en buss och fråga. Det måste du ju ha fixat innan! Du får gå ut och leta efter numret!


Det är sant han sa så! Som jag skrev innan så regnade det ute men jag blev så chockad och arg så det enda jag fick fram var:

"Men då får du fan inte åka utan mig!"

Sen var det bara att knalla ut och leta efter där j**la numret. Tror ni att det stog utanför någonstans? Nej såklart inte så lite blötare och mycket mer förbannad så fick jag gå tillbaka in i bussen och fråga vart det stod någonstans. Tur för mig så stod det en mycket snällare busschaufför brevid (de skulle byta) som klämde fram det.

Får folk verkligen bete sig så? Och det värsta utav allt: Varför kommer man alltid på i efterhand vad man ska säga för något tillbaka!




 

                                         

Har så roligt!

Jag älskar söndagskvällar! Inte för att det snart är måndag igen utan för att det är den kvällen som jag tillåter mig själv att ligga i soffan och slappa och ha det skönt. Ha en riktigt tv kväll (som oftast blir framför datorn ändå med tv:n på i bakgrunden).

Igår då? Jo det blev en superrolig kväll med superroliga tjejer och killar! En mycket rolig förfest där vi bla dansade en helt spontan synkad dans till Infinity nästan hela festen. Det är sådana där saker man bara får till i bland och jag är så arg att jag inte har det på film! Efter det blev det utgång till Bomull där det var proppat med folk men kul ändå. Och eftersom man ställde tillbaka klockan i natt och det var öppet en timma längre så tyckte vi att det passade bra att gå till Palace sista timmen! Kanske hade varit ett bättre val att gå hem och sova men man tänker inte alltid så superbra så sent på natten!

Jag är så glad att jag har så sjukt roliga och underbara kompisar! Tack för att ni gör allt mycket roligare!



Me & Babe 1




Me & babe 2





Såhär kul har man när man går ut med dessa tjejer!







Min min säger allt!


Fredag hela veckan!

Redan fredag?! Vad hände med veckan? Känns som om det var igår som jag och Emmelie satt på Max och planerade den kommande helgen med känslan om att de kommer att dröja jättelänge innan den kommer och nu är den här! Har knappt hämtat mig från förra helgen ju.

Har en supermysig fredagskväll med en Sandra, lite rosé, lite vindruvor och Idol. Fredagar är lika med mys!


Blir det skohimmel eller fothelvete?

Åh denna beslutsångest! Åh detta i-lands problem! Lämna tillbaka de snyggaste skorna jag sett (näst efter mitt näst senaste köp) eller behålla. De är så grymt snygga men de gör ju ont bara när man provar de, hur ofta kommer man använda de då? Grymt sköna förutom en j**la kant som skaver sönder tån...

Ska försöka ta ett moget beslut och lämna tillbaka de imorgon. Finns visserligen en risk att jag ångrar mig på väg fram till kassan eller som det har hänt några gånger förut: Att jag istället för att lämna tillbaka nåt kommer ut med ytterliga ett par. Behövs ingen duktig säljare för mig inte det räcker med pengar på kontot och att det står ett par skor och skriker på mig.

Mina nya stövlar behåller jag i alla fall men de får ni inte se förrän på lördag!

Vad tycker ni behålla eller ej?





Försök själva ta kort på dina egna fötter så får ni se hur bra bilder det blir...

Min syn på världen!

Det är så sjukt men jag ser så bra nu! Jag ser förbättringar (obs: dålig ordvits) varje dag. Nu är allt helt klart, både färger och skärpa. Helt otroligt faktiskt att man kan bränna i ögonen för att få bra syn. Har även börjat fatta grejen nu med att slippa hålla på med linser och glasögon. Skönt när man sover borta eller bara när man kommer hem på kvällen. Har fortfarande lite svårt att slappna av när jag kommer hem och sätter mig i soffan utan att ta av mig linserna först. Det har liksom varit min "avslutningsgrej" för dagen, att när man har tagit av sig linserna så kan jag slappna av. Men det är inte så konstigt att jag inte har vant mig vid det än , jag har ju haft linser i 12 år och varit utan i snart 6 veckor.

Som ni vet så gjorde det skitont de första dagarna och jag hade även ont och var trött en bra tid efteråt men jag kan ändå rekommendera det till andra som funderar på det. Bara man är medveten om smärtan för efter den så är det värt det. Glöm inte heller att det tar ett tag innan synen är stabiliserad, ha bara tålamod!

Går ni i tanken på en operation och har några funderingar så fråga på bara! Nu känner jag att jag kan ge rättvisa svar :-)


                        

Boken som blev ett par skor

Jag hann med en timme stan. Man hinner mycket på en timme. Syftet med att gå till stan var för att köpa en bok och se om jag kunde hitta något att ha på mig på lördag som inte är svart. Det jag köpte var: En svart klänning (vad är det för fel på mig), ett par stövlar, ett par skor (som om jag behövde det), ett halsband, en ring och.. nej ingen bok! Vet inte riktigt hur man ska utvärdera dagens shopping alltså.

Blir tyvärr ingen bio ikväll för stackars Francisco är sjuk. Istället sitter jag nu hemma hos Alec och kollar på alla hennes roliga kvarlever från tidigare år (b.la en vit jacka med ett "piffigt" skärp i och cowboybots) och på när hon sitter och sprutar in vatten i tvättmaskinen för att hon inte tror att tvätten blir ren om hon inte tillsätter lite extra vatten. Man kan inte annat än tycka om min underbara granne :-)


Är nog lite känslofull idag!

Åh nu har jag kollat på avsnittet av Vänner där Monica och Chandler friar till varanndra för miljonte gången. Och vet ni jag ler lika mycket varje gång! Jag blir alldeles kär i magen. Det bara pirrar i hela mig. Det finns faktiskt en romantisk, kärleksfull sida i mig också även om jag döljer den väl! Det blir dagens avslöjande :-)

Nu funderar jag på att gå ner på stan en sväng. Då har jag gjort lite av nästan allt på min lista för idag. Måste bara samla kraft. Och kanske borsta tänderna!



Blir fortfarande helt kär när jag tänker på den helt perfekta dagen då min allra bästa Ida gifte sig! Hoppas att alla någon gång får vara med och dela den dagen då en av de som betyder mest för dig är så lycklig!


Så här snygg är jag när jag är ledig!

Springer runt här och plockar lite när jag helt plötsligt ser mig själv i spegeln. Så typiskt mig att alltid hitta så mycket smink överallt som jag måste prova under tiden jag städar för att se om det är värt att ha kvar. Ännu mer typiskt mig att inte tänka på det, jag skulle lika gärna kunnat gått ner på stan nu och glömt bort det!

För den som tittar noga så ser man att det är två olika färger på läpparna ett rödare på underläppen och ett annat på överläppen, fråga inte varför! Dessutom har jag kletat på ögonskugga på ena ögat, vilket mest ser ut som om jag har fått en smäll, kanske inte en skugga värd att behålla! Sminket runt andra ögat är bara ett resultat av slarvigt borttvättat smink..


              

För att göra det hela värre så måste jag såklart matcha hemskt smink med en ännu värre fotomin!

Hur man slår ihjäl tid!

Åh sköna lediga dag. Det var så längesen som jag var ledig och inte hade något inplanerat så att jag inte ens minns det. Börjde dagen med att sova till 11 och nu har jag precis ätiti frukost. Sitter och funderar på vad jag vill göra idag och har kommit fram till detta:

# Läsa i min bok - (började jag dagen med)

# Storstädning hemma

# Bara sitta i soffan och slappa och kolla på tv/filmer

# Gå på stan

# Ut och springa

Har en känsla av att jag inte kommer att hinna allt detta på en dag så jag får nog priotera lite. Frågan är om jag ska satsa helhjärtat på en sak eller om jag ska göra lite av allt litegrann. Svåra beslut här i livet!

               


                       Blir det att ligga i soffan och göra grimaser en hel dag?

 

 

 

 


Är det osvenskt att säga att man är nöjd med livet?

I bland så kan det dyka upp en känsla av att man är så nöjd med livet. Man behöver inte vara missnöjd resten av tiden men ibland så förstärks bara den känslan extra mycket. Som ikväll. Ikväll känner jag mig nöjd och tillfreds. Vem skulle inte vara det om man har har varit med om dessa saker under en kväll:

# Få träffa sina underbara vänner som gör livet så mycket mer värt. Våra tisdags kvällar är heliga för att få vardagen lite roligare.

# Få träffa bästa granne som jag inte har träffat på så länge. Har tyvärr inte haft lika mycket tid att träffa henne på sista tiden trots att vi bor nästan på varanndra. Men shit vad jag kände ikväll att jag saknar henne! Skönt att vi hann uppdatera oss lite ikväll. Men det kommer mera som man brukar säga... Nästa vecka ser vi till att få skavsår i öronen!

# Jag är ledig imorgon och jag har inget inplanerat förutom en kul biokväll med Francisico. Detta betyder en grym sovmorgon (vilken säkert kommer avbrutas kl 8 med tanke på min sovrytm senaste tiden).

# Jag har köpt dadlar! Var sålänge sen sist men nu ligger jag här i soffan igen med dessa underbara saker! Enda minuset: Jag börjar få ont i magen nu.

Livet är bra härligt! Och kom ihåg, för att bli glad så pröva att le!


            
 

                                         Nöjd med livet!

Kvällens Desperate krydda:

Våra Desperate kvällar brukar ju alltid innehålla någon krydda av något udda. Så även ikväll. Fast det var kanske inte så allvarligt udda som det brukar men i alla fall nåt. Ikväll var kryddan Tyra som skulle poppa micropop. Hur svårt är det att misslyckas med det tänker ni. Svar: I Tyras fall är det mer frågan hur kan man lyckas så katastrofalt med det? Vi satt alla med stickande ögonen och brännande halsar efteråt. Jag tror att hon förkortade livet med ett halvår var för oss alla p.g.a röksakador. Nu luktar dessutom mitt nytvättande hår brända poporn. Jaja kul var det i alla fall! Tack Tyra för att du gör vardagen lite roligare :-) 




Alla stog med handen framför näsan och kisande ögon.... Gick inte att andas på något annat sätt!




Det rykte bra mycket ur påsen. Det här är bara en mikromillimeters del rök av allt som kom ut. Vart kommer all rök ifrån liksom?





Brottsplatsen! Undrar vad som hände egentligen?





Och tatata: här är slutresultatet! En popcornklump!
 

Veckans planer!

Kvällen slutade med att jag ligger här i soffan och funderar på veckan som kommer. Händer en hel del kul!

Tisdag: Desperate kväll hos Tessan med tjejerna. Härligt att det har börjar igen så att man har våra tisdagar att se fram emot, de gör veckan mycket roligare!

Onsdag: Bio med Francisco! Längesen sen sist nu men nu är det höst och dax för våra biokvällar! Vardagsmys!

Fredag: Idol hos vem?

Lördag: Fest med Emmelie! Är nog bara vi som sitter bakfulla på en söndag och planerar för nästa helgs aktiviteter. Det gäller att se framåt :-)

Kommer nog även att berätta en annan sak för er i veckan, men inte riktigt än! Det händer grejer i mitt liv!






Vad vill jag egentligen?

Åh jag hatar när man känner att man vill allt och inget. Just nu vill jag:

# Äta - men är inte sugen på något

# Ut och springa - men är inte pepp

# Sova - men är inte trött

# Läsa min bok - men har ingen ro

# Duscha - men har ingen lust

Värdelösa måndagskväll när man har haft en så bra dag i övrigt! Vad ska jag göra?

             

                        Känner mig lite såhär nu...

Spänningen försvinner liksom när man ska säga svenska gatnamn på engelska

Nu har jag två viktiga frågor i mitt huvud:

1: Hur kan man få myggbett i Oktober? Borde inte alla myggor vara utrotade för i år nu? Är det bara jag som har lyckats blivit drabbad av de hemska små sakerna?

2: Varför har man gjort en Wallander film på engelska? Supertöntigt ju. Hade ju laddat för en film kväll i soffan men blir bara helt störd av att det är en engelsk film som utspelas i Skåne. Kunde de inte lika gärna sätta engelsk text på de svenska filmerna?

Lägger ut kvällens bild också. Jag och Emmelie går hem från tåget och jag kämpar med min väska som bara går trögare och trögare att dra. När vi nästan är hemma vänder jag mig om och upptäcker varför det går så trögt. Jag har sopat hela Östra Promenaden ren från höstlöv med min väska! Inte konstigt att armen höll på att gå ur led för att det var så tungt, höll på att dö av skratt! Jag tycker INTE om hösten!



Såhär hade jag gåt och dragit väskan hela tiden!




Man såg spåret efter mig hela vägen.


Min version av Blogawards!

Hemma i soffan igen efter en grymt kul helg i Stockholm! Det var gala, det var limo, det var skrattfest med Tyra (kvällen spårade ur lite i slutet som vanligt) och det var glamour! Ett välbehövligt miljöombyte alltså. Dagen började med ett mysigt afternoon tee party och slutade med prisutdelning och efterfest på Café Opera.

Ett stort grattis till Foki som vann tre kategorier b.la årets blogg! Vilken tjej hon är, så sjukt trevlig och underbart söt. Och hon hade världens underbaraste snällaste kille som följer med henne och tar kort och stöttar. Hon är verkligen en tjej som kommer gå långt! Tack igen Foki för limousin turen!




Vi som åkte limo! Det är inte ok att det ser ut som att mitt bröst hoppar ur, men jag tror jag hade koll på de sen.. hoppas det i alla fall, illa annars med tanke på alla kameror som var där!




Hehe här ser ni att jag försöker hålla koll på rymmande bröst i alla fall :-) Jag och söta Foki i limon.








Roliga Putte kom och hjälpte oss att spåra ur lite...




..vilket började redan på Café Opera....




.. och som fortsatte rejält när vi kom hem. Det här är en av de lugnaste bilderna kan man säga. Hehe de andra bilderna kan ni bara önska att ni kunde se.. kan säga att Tyra, Putte och jag är lika störda allihopa!






Jag i en limo = sant!

Weehoo helg och jag är ledig! Håller på att packa för fullt nu inför Stockholm och blogawards imorgon. Har inte hunnit förbereda så mycket tyvärr för jag har jobbat en del sista tiden. Men jag har lyckats skicka bud från Linköping på de snyggaste skorna och så har jag letat upp två klänningar hemma i gerderoben som jag får välja mellan till imorgon. Skulle ha varit kul med en ny klänning men jag får väl styla upp mig på annat sätt. Jag får tänka på att jag sparar pengar på att inte köpa en ny när jag har några hemma och så får jag trösta mig med mina nya skor istället.

Är tydligen en fullspäckad dag imorgon med modevisning på dan och fest på kvällen. Och vet ni en sak till?! Jag ska få åka limo till festen! Jag som alltid har velat åka limo någon gång i mitt liv och nu så ska jag få göra det. Spännnande! Är faktiskt lite nervös men det släpper nog.

Nej dags att packa så att jag inte missar tåget och min Stockholms helg!


                           


Är så full i huvudet!

Oj vilken omtumlande dag! Berättar mer om den en annan gång...

Imorgon är det i alla fall dags att packa väskan och åka till Stockholm för på lördag är det ju Blogawards! Saknar verkligen Tyra, ska bli så kul att träffa henne! Kul att åka iväg lite också, nu var det faktiskt ett tag sen.

Men vet ni.. det här är det tråkigaste inlägget jag någonsin har skrivit men jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Är alldeles full i huvudet av tankar och känner mig slut som artist.

Vill bara skicka iväg ett litet tack till alla mina kompisar som alltid finns där och stöttar och uppmuntrar. Helt sjukt att man har kompisar som sitter flera mil bort men som ändå kan göra en så glad!

Och så att ingen ska tro något fel: Jo jag mår bra! Jag mår superbra faktiskt, så ni behöver inte vara oroliga! Berättar som sagt var mer någon annan gång om vad mitt huvud är fullt av men inte idag :-)





Är inte riktigt med i dag känner jag, är nog inte riktigt med på bilden heller!

Stanna upp och tänk efter!

Jag fick en bok av min chef som han sa att jag skulle läsa, "Vart är du på väg och vill du dit?" av Christian Olsson. Jag är inte så mycket för fakta böcker så jag började läsa den utan energi men efter bara en halv sida så var jag helt fast. Älskar psykologi, det enda ämnet jag faktiskt fick MVG på och som jag tyckte var riktigt intressant i skolan. Hade glömt bort hur kul det är att läsa om det! Boken handlar om hur lätt du kan förändra ditt tänk för att nå dit du vill. Te.x om du vill vara glad så kan du ändra tänket så blir du glad, pröva bara att le så känner du dig genast på bättre humör. Den handlar också om hur vi påverkas av andra och även om att dina tankar läcker. Man kan aldrig helt dölja vad du tänker. Och nåt av det som jag fick en riktigt tankeställare av, att man aldrig är nöjd att man alltid vill ha det som man inte har, och att när man är gammal så kommer man inte att ångra det man har gjort utan det man inte har gjort. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna bok men jag tycker ni ska läsa den själva, jag lovar att den får en att tänka efter! Mitt favoritcitat hitiils (har inte läst klart den än):

"En frisk önskar tusan saker medans en sjuk bara önskar sig en!"

Så tänkvärt! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare!


             

Vad har hänt med mitt hem?!

Upptäckte ikväll att mitt i allt jobb med att få butiken fin så har jag glömt bort mitt eget hem! Har liksom inte hunnit stanna upp och kolla hur det ser ut här egentligen men nu så gjorde jag det. Shit att jag inte har utvecklat någon slags allergi är helt oförståligt. Funderar på allvar att anställa någon som kan städa hos mig. Bara en gång för att få iordning på det. Kan man inte få något slags bidrag för det nuförtiden har jag hört? Någon frivillig som vill ställa upp? En billig, effektiv liten städare vill jag ha!

                                          

Jag minns när min lägenhet var såhär städad. Vad hände på vägen?

Jag var inte riktigt med i matchen!

Kände mig riktigt med och på G när vi kollade matchen igår. Eller kanske inte. Kände mig mer ganska blond och borta är jag nog beredd att påstå.

Dessa tre "hej jag är blond och försöker hänga med" incidenter råkade jag ut för under matchen:

1: De första 10 minutrarna satt var jag helt inne i spelet och följde spänt bollen när den närmade sig mål med en massa åh nej! ja! fan! Efter ett tag började jag undra varför inga andra höll med mig i mina utrop. Jaha jag har ju såklart blandat ihop målen och sitter nu alltså och hejar på Danmark. Och ingen säger nåt!

2: Ser reklamen som sitter runt parken och utbrister när jag ser en reklam för benzin "benzin med z oj vilken flashig reklam!" Jaha, då var det tydligen en dansk reklam. De stavar tydligen bensin med z.

3: Nu är jag inte ensam om att vara borta, nu har jag även Tessan med mig. Vi sitter med spänning och följer bollen mot mål med andan i halsen och en massa utrop när de andra påpekar lite snällt för oss att det var en repris. Jaha så med i matchen var vi!

Förutom det så har jag lite koncentrations svårigheter ibland. Jag tycker det är kul att kolla på fotboll när det är landskamp men det är ju roligt att prata om nåt under tiden. Tyckte därför att det var läge att fråga alla om vilka de kunde tänka sig att ha sex med i laget. En mycket intressant frågeställning tycker jag!

Vem skulle ni helst välja?


               


Efter barn kommer vin!

Efter att ha överlevt ett barnkalas på Nordik tyckte jag att jag var värd ett glas vin igår. Eller ok, lika bra att vara ärlig. Efter att ha överlevt ett barnkalas med en massa barn och smällande ballonger så tyckte jag att jag var värd en flaska vin igår. Så en flaska fick det bli! Den öppnades hemma hos Tessan framför fotbollen (som sög) och sen fick den följa med på tåget till Linköping och på förfest med Fanny och Martina. Kvällens överasskning var Malin som jag inte hade träffat på hur länge som helst. Så kul! När flaskan väl var slut så blev det en promenad till Platå för att möta upp lite mer roligt folk. Hade en riktigt välbehövlig, kul kväll! Tack alla för det!




Såhär ser världens underbaraste och snygga Fanny ut!




Söta Malin!



Kvällen kan inte bli bättre!

Vad kan göra en fredagkväll perfekt? Jo att dela den med en underbar vän i detta fall mitt vin Tess (se inlägget under) tillsammans med en halv pizza (var), godis, chips, Idol, levande ljus, Idol och såklart riktigt vin! En riktigt välbehövlig myskväll alltså. Det kan behövas för imorgon är det barnkalas på Nordik och då behöver man ladda upp krafterna för att orka med en massa härliga barn som kommer springa omkring! Om ni har barn kom förbi, det blir bullar & saft och fiskdamm (med påsar som jag har packat hela dagen) och såklart en elefant! Tjohoo som att bli barn på nytt (kanske lite ironisk).




Samir kunde inte hålla sig idag, han var bara tvungen att prova elefant dräkten. Man säger ju att man ska roligt på jobbet. Jag har så roligt så att jag ligger på golvet och tjuter av skratt.






Kan det bli bättre?






Mina nya mysstrumpor från Willys för 15 kr. Årets köp måste jag säga!

Du är som en flaska vin!

Årets sötaste Facebook kommentar kommer från Polly beroende Tess:

"Marre du är som en påse polly! man får aldrig nog! du är helt underbar!"


Det är sådana kommentarer som värmer, som man blir glad av! Mitt svar blev naturligtvis:


"Gumman du är som en flaska vin man längtar efter dig hela tiden!"



Började fundera lite efteråt om jag börjar ligga i riskzonen för att ta det lugnt med alkoholen...

Har förresten solat ikväll för första gången på 5 veckor så nu börjar känna mig som en människa igen! Allt som behövdes var lite nyttig c-vitamin från några ultravioletta strålar! Bästa medicinen!


                      


                                          Vinet & Polly!


 


Ska svinet ta er?

Jag har en liten fråga till er: Ska ni vaccinera er mot svininfluensan? Tråkigt och utjatat ämne men jag har fortfarande inte bestämt mig och det börjar bli dags, så därför tycker jag det vore kul att veta hur ni tänker!


           
 
Googla bilder på svininfluensan och detta är den första bilden som kommer upp :-)

Glad men trött

Känns som om jag börjar alla mina få inlägg såhär nuförtiden men oj vad jag är trött! Jag har jordens energi på dagarna men så fort jag kommer hem så vill jag bara sova. Har i alla fall lyckats hålla mig vaken (och hemma) till Grey´s ikväll. Men sen blir det sova.

Och till alla mina underbara vänner måste jag säga (efter att ha fått många oroliga samtal efter ett annat klagoinlägg, ni är för söta) jo jag mår bra! Riktigt bra! Jag har en sjukt kul period på jobbet men det gör att jag är lite tröttare än normalt när jag kommer hem. Jag vet att jag inte är den socialaste personen för tillfället, men tror mig snart kommer jag vara så social så att ni tröttnar på mig igen :-)


         

Är glad men saknar sommaren. Kan vara hösten som börjar sätta sina spår.. Är inget fan av denna perioden!

 


Här är jag, jag har inte rymt!

Heeeeeeeeeeej! Nej jag har inte slutat blogga och ja jag lever fortfarande! Har bara haft så sjukt mycket att göra så jag har faktiskt inte hunnit. Har knappt varit hemma mer än för att vända i dörren och jag har varit tvugnen att priotera bort något för att hinna och tyvärr blev det bloggen. Hoppas ni har förståelse för det. Det har varit en galen period på jobbet (galen men kul) och många andra roliga kvällsaktiviteter som har tagit upp min tid. Ska bort mån-tis nu men sen ska jag ta tag i bloggen på allvar igen jag lovar. Har saknat att få skriva av mig och har även saknat era få men peppande kommentarer (lät drygt kanske, men sant).

Vad har jag gjort då? I korta drag kan jag berätta att jag har hunnit med en kundkväll på jobbet (vilken succé), en utekväll efter kundkvällen på Onzda klubben (ännu större succé), en möbelmässa i Linköping, en after work i Linköping, en myskväll med Tyra & Alec, en supermysig middag på LaUva med Tyra och så klart en massa jobb! Allt detta sen i onsdags så ni kan kanske förstå att jag är lite trött nu.

Hur har ni haft det? Har ni gjort nåt kul på sista tiden? Snälla skriv och berätta så att jag kan få höra lite om några andra, har haft så mycket med mig själv nu! 


                              

Längtar tillbaka till Frankrike och värmen. Hatar kylan som har kommit nu. Inte långt kvar till Tahiland :-)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se