Nu har jag nog gått över gränsen...

Jag kan berätta en sak om idag. Jag har köpt ett par skor på avbetalning. Ett par träningskor. Har det gått för långt då? Jag tror det......                           NIKE AIR SPAN+ 6 W GREY   / PINK

Men visst är de snygga? Så snygga så att jag är förlåten eller hur?! Dessutom matchar de ju min fina rosa träningsjacka...

Vad har inte hänt idag?

Ojojoj vilken händelserik dag! Hinner inte berätta om den så mycket nu bara för jag och Ida sitter och tar igen oss med ett glas vin på verandan och pustar ut så jag ska vara social med henne. Tänkte bara att ni skulle få veta att det har hänt mycket :-)

Jag lovar imorgon berättar jag!

puss

5 säkra tecken på att sommaren är här:

1: Det bultar i kinderna som är alldeles röda av väldigt stark försommarsol.

2: Man har inte använt strumpor på hela dagen så nu ser fötterna ut som små jordhögar.

3: Man är supetrött efter all frisk luft som även är blandad med väldigt mycket pollen.

4: Man letar efter sina kläder som verkar ha försvunnit spårlöst efter att man har slängt av sig de efterhand i värmen.

5: Man är helt lycklig!

Jag älskar sommaren livet, jag älskar sommaren!

                                      

Bildlöst!

Om ni undrar varför det här har blivit en tråkblogg utan bilder nu fast jag har ny kamera så är det helt enkelt för att jag inte förstår mig på den än. Jag saknar min gammla kamera nåt enormt och kan därför inte riktigt acceptera denna nya sak ännu. Den är säker mycket bättre än den gammla om man kan den men det kommer nog ta ett år innan det händer. Men när jag kommer hem ska jag ta tag i det ordentligt och komma på hur den fungerar så att ni kan få lite bilder igen. Och till på lördag måste jag verkligen komma på hur den fungerar för bröllopet måste ju dokumenteras hela dagen. 
 
Tänkte bara att ni skulle veta det......

Ser ut som en härlig kräfta!

Nu är det sommar på riktigt! Allt innan har bara varit falsk reklam. Har suttit och solat så att jag alldeles röd i ansiktet och jag älskar det! Årets första bränna (om man inte räknar med alla solarie brännskador förstås). Helt underbart att man är i ett hus med både altan och tomt nu också så att man har sommaren precis utanför dörren. Vi vilar upp oss lite nu för i eftermiddag börjar lite bröllopsförberedelser och imorgon är det full fart hela dagen!

Hoppas ni har det bra på jobbet allihopa!

                                              

Orättvist att de måste springa längre!

Ett litet dagens citat (fast det är från gårdagen)

Vi sitter och kollar på fotboll eftersom det var en av de bästa matcherna man kunde se (dvs Magnus tvingade oss). Under matchen så berättar Magnus att arenan är en av de största som finns och att den tar in 80000 personer. Efter lite funderande från min sida var jag ju tvungen att fråga:

- Blir det inte väldigt långt för de att springa då?


Lätt att veta att planen alltid är lika stor fast publiksektionerna är större?! Nu vet jag.....

Här köps inget under 10%

Ok jag har faktiskt hunnit med en Marre sak till idag. Jag och Ida skulle köpa lite vin på systemet (vart annars). Där hittade vi en ny vinsort som vi tänkte vi skulle prova. Vi ställer oss i den långa kön som dessutom fylls på efter oss. När jag ställer flaskan på bandet så ser jag procent halten som står på etiketten och skriker lite för högt till Ida:

- "Bara 8,5 procent ska vi verkligen ha det här?" 


Ida svarar lika högt hon: "Va, nej det kan vi inte du får hämta en ny!"


Så jag tar tillbaka flaskan från kassörskan och går tillbaka förbi den långa kön och hämtar en annan flaska. Japp här ser ni två som enbart köper alkohol för att bli fulla och det vet alla som var på systemet också! Vi är mogna tjejer vi!

Vem har inte kissat med öppen dörr?

Jaha då har man gjort en Marre igen då. En typisk göra bort sig grej. Tog ju bussen till Borås idag (billigare att åka buss än tåg). Tillslut var jag tvungen att gå på den äckliga toan, det gick inte att hålla sig längre. Så när jag sitter där och är nästan klar, på väg att dra upp byxorna, så ser jag att det ser konstigt ut i spegeln, som att det sitter en massa människor där. Till min fasa så upptäcker jag att dörren har åkt upp utan att jag har märkt det och jag har alltså suttit och kissat med öppen dörr! Reser mig i panik och precis då kommer det en gubbe som ska gå in på toaletten men jag ger honom en mördarblick som säger "akta dig snuskgubbe" och drar igen dörren. Efter att jag fått på mig byxorna så öppnar jag dörren går direkt till min plats som om ingeting hänt och sen sjunker jag ner i mitt säte och där sitter jag resten av resan nersjunken och försöker att inte synas. Skulle det inte ha varit 20 mil kvar så skulle jag ha hoppat av och gått resten av vägen. Ännu en Marre sak till listan! 

Ännu ett fult kort till allmänheten...

Har hittat lite kort på Palace hemsida från i Lördags. Har ju inga egna bilder att kolla på så det var kul att se de. Men som vanligt så är det ett skitfult kort på mig. Jag som till och med sa till att nu är det på tiden att de lägger upp ett fint kort på mig men inget denna gång heller.

Fredrik om du läser detta: Jag vet att det fanns finare kort på mig än det där! Jag tror folk har sett nog av min personlighet nu. Inte snällt!
                                                                                                                 Foto: Fredrik Dahlberg


En ful Marre och en snygg Marre! Japp det finns en Marre till... Funderar lite på vad som kan ha gjort mig så förvånad?                                                                                                                       Foto: Fredrik Dahlberg


Hittade ett kul kort på Beata (en av kvällens tre värdinnor) och Tyra också.

Snart dags!

Det är väl självklart att det ska vara molnigt och helt solfritt för första gången på flera dagar nu när jag har min första lediga dag. Fast det kanske är lika bra det eftersom jag sitta i en buss i 4 timmar sen och är ju inte så kul om det är strålande sol ute. Imorgon skulle det bli 24 grader i Borås, Norrköping ska få 17. Haha! Jag åker till rätt ställe verkar det som.

Ush det här med att packa är inte min bästa egenskap. Speciellt inte när jag gör det i sista stund för då åker allt ner som jag kan tänka mig att jag kanske vill använda fast jag inte har använt det på ett halvår. Men man vet ju aldrig. Slutar alltid med att jag drar armen i led och blir helt svettig när jag ska släpa ner alla mina väskor till stationen. Och varje gång tänker jag: Nästa gång ska jag packa lite mer vettigt och inte ta med mig så mycket onödiga saker! Men ändå gör jag om samma procedur gång efter gång....

Dags att ta tag i det sista nu. Packa klart, platta håret, städa hos Bönan (min inneboende fisk) och sen ner på stan och fixa lite saker. Ska se om jag hinner skriva nåt mer innan jag åker annars får jag smöra lite för Ida så att jag kan låna hennes dator ikväll. De närmaste dagarna får ni vara med på en bröllopsförberedning. Kul va!

Update: Fick precis reda på att det är strålande sol och 17 grader varmt i Göteborg nu. Då borde det vara det i Borås också. Härligt, jag åker mot varmar breddgrader alltså!

                    

                                 Snart är jag hos min Ida igen!


Snyft!

Jag är en störd människa. Jag vet att jag borde sova för längesen eftersom jag har så mycket att göra imorgon men jag jag kan inte sluta att titta på Susan Boyle klippet. Jag blir så otroligt glad i hela mig när jag hör henne sjunga. Och hennes inlevelse när hon sjunger och hur söt hon är när hon ler. Och att hon är så modig. Jag älskar låten och jag älskar henne! Min nya idol! Ska nog gråta lite sorgsna/glädje tårar en sista gång för ikväll sen MÅSTE jag sova!

God natt!

Kan man ha fler försäkringar egentligen?

Nej fortfarande ingen kamera och inga försäkringspengar heller för den delen. Sitter visst och betalar alla slags försäkringar som finns förutom just den man ska ha för att få ut pengar för just en borttappad kamera. Är sur men inte speciellt förvånad när det gäller mig. Känner att hoppet är ute så pass mycket så att jag var tvungen att gå och köpa en ny på lunchen idag. Jag lever genom min kamera så jag klarar mig inte utan. Sen ska jag ju till Ida imorgon för att förbereda det stundade bröllopet på lördag och då vill jag ju dokumentera allt. Men för säkerhets skull så tog jag kameran på öppet köp i fall att de säger på Palace imorgon att de har hittat den. Inte för att jag tror så mycket på det men man vet ju aldrig. Jag fick hjälp av min snälla kollega att välja den nya eftersom jag är en teknikdummy! Den har en superstor skärm och den är mycket snyggare än vad min förra är men jag saknar ändå den gammla. Det värsta är att jag nu måste lära om mig hur den fungerar, jag som precis hade lärt mig den förra! Jobbigt! Sen att det inte blev en billig historia gör mig ju inte gladare heller. En av de dyraste fyllorna jag har haft faktiskt!

Annars så jobbade jag enda dagen i dag på hela veckan. Men det känns inte riktigt som om jag är ledig ändå för jag är så stressad och så ska jag till Ida och fixa för bröllopet som sagt var. Ska bli kul men det blir nog inte så mycket vila. Har hunnit fixa lite saker ikväll men det blir nog ingen sovmorgon imorgon ändå. Har i alla fall hunnit med premiär glasseb på Halvars ikväll. Behövde en sekunds vila och det är ett perfekt sätt att ta den på! Nej fixa lite till sen sova!

Klicka för att se större bild


Den nyinköpta kameran, fast jag köpte en vit (superfin). Någon som har erfarenhet av denna?Jag och Alec med premiärglassen. Nu känns det verkligen att det börjar bli sommar, älskar det! Tagna med min fantastiska mobilkamera förresten, som jag inte trodde kunde ta så bra bilder men jag hade visst fel. Är dessutom imponerad att jag lyckades komma på hur man lägger in bilderna i datorn, alldeles själv!

Där fick ALLA så att de teg!

Vet inte om det är för att jag är bakis och trött men nu har jag tittat på det här klippet tre gånger och jag gråter lika mycket varje gång. Susan Boyle som sjunger i brittiska talang. Hon är så söt och jag tycker så synd om henne när både publiken och juryn riktigt hånar henne när hon kommer ut på scenen och jag blir så glad när hon börjar sjunga och man riktigt hör hur chockade alla blir. Där har vi tidernas största revanch! Och när hon har sjungit klart och hon bara lyser av lycka och musiken som de har lagt till, jag ryser. Fick inte in det i inlägget så ni får klicka här för att komma dit. Jag ska kolla på det en gång till och gråta lite mer sen ska jag sova. God natt!


                                                  


Vart finns det bra hår?

Inte nog med att jag har kamera problem jag har hår problem också. Jag tappar så sjukt mycket hår hela tiden. Det bara rasar ner. Och det hamnar överallt, på golvet, på kläderna, i maten, i kylskåpet, i sängen, i soffan, jag blir knäpp på allt hår! Och det lilla håret som sitter kvar på huvudet är bara en stor, trasslig tova. Världens sämsta kvalité alltså. Men det värsta är att jag nu har blivit beroende av att ha långt hår så nu måste jag hitta nytt hår. Vill inte slänga ut en förmögenhet varje gång jag ska sätta i det så jag skulle bara vilja ha bra hår så fixar jag arbetet själv.
 
Är det någon som har ett bra tips på vart man kan beställa/köpa bra hår när man inte har ett frisörregistrerat företag?
Håret när det var precis nyinsatt och fortfarande hade ganska bra kvalité...

Hittelön till den som hittar min kamera!

Åhhhh jag är så arg!!! Jag saknar ihjäl mig efter min kamera, känner mig inte riktigt hel utan den. Snälla lilla du som har tagit den, jag kan betala för att få tillbaka den så gärna vill jag ha den!

Förutom kameraödet så var kvällen kul igår. Upptäckte inte att den var borta förrän imorse, det var väl tur det annars skulle min kväll varit helt förstörd. Det var en grymt bra ordnad bloggfest med många tävlingar och god mat. Och en maaaaaassa högklackat. Har nog aldrig sett så många snygga skor på ett och samma ställe förut. Själv så fick jag ta ett par skor jag aldrig har använt för att jag inte tycker om de eftersom när jag skulle sätta på mig mina snygga skor jag hade tänkt ha så upptäckte jag att ena klacken hade lossnat. Skulle kunnat ha haft de ändå men då skulle jag ha förstört de så pass mycket att jag aldrig skulle kunna klacka om de och det var inte värt det tycker jag. Men det var faktsikt kul att ha de andra skorna på mig för jag har ändrat uppfatting om de nu. De blir nog ett par bra sommarskor.
Ok kände att jag spårade ur lite på skor nu. Åter till gårdagskvällen. Tyvärr vann jag inget men jag fick däremot en fullmatad goodiebag med mig hem. Det var bla ett armband, Hellokitty högtalare, lite rabattkuponger, örhängen och kataloger. Skulle jag ha haft en kamera så skulle ni såklart fått se vad som var i den men nu får ni föreställa er det i stället. Ja vet inte vad jag mer ska berätta förutom att det var en kul och ganska stökig kväll.

Om det är någon som har lite bilder från kvällen så får ni jättegärna maila de till mig. Maila på liliis_82@hotmail.comSåhär ledsen är jag nu!


EFTERLYSNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efterlysning!!!!!!

Mitt liv är förstört! Min kamera är borta!! Är det någon av alla er bloggbrudar igår som har sett den så skriv en kommentar till mig. Sista gången jag såg den så var det någon som tog kort på mig med den. Någon som fick med sig den hem? Åhhhhhh jag dööööööööööör, mitt liv finns i den kameran!

Blev rätt stökigt igår som ni kanske förstår men det hinner jag inte berätta om nu, var bara tvungen att slänga ut en efterlysning. SNÄLLA HITTA DEN NÅGON!!!!!

Ett tidigt premiärlejon

Nu är jag hemkommen från den stora premiären. Tidigt jag vet men jag kännde att jag var lite trött och böjade bli lite frusen och så jobbar jag imorgon så det var läge att gå hem. Trädgårn var sig lik. Ganska mycket folk, lite dricka, lite mat och framför allt: Stor sommarkänsla! Kommer bli en grym sommar det känner jag på mig.

Jag vet faktsikt inte om jag har berättat det men imorgon ska jag på min första bloggfest! Det kommer bli bjudas på överasskningar, modevisning och mat och det utspelar sig på Palace. Kul va! Man ska vara vårig klädd också och det känns ju helt rätt i tiden. Det är Beata och två kompisar till henne som har ordnat det hela och jag träffade henne ikväll och var ju tvungen att ställa frågan: Kommer det bara tjejer? Och svaret var, ja det kommer bara tjejer, 100 st närmare bestämt. Jag ska alltså på den största tjejefesten i mitt liv! Med tanke på hur roliga tjejfester kan vara så ser jag fram emot det mycket :-)           Beata, jag & Emma

Idag smäller det!

Idag är det en stor dag i Norrköping. Idag är dagen alla pratar om och har längtat efter. Idag är dagen då sommaren börjar. Idag öppnar Trädgårn! Självklart ska vi dit (tillsammans med säkert halva Norrköping). Ska bli så kul. Jobbar först så jag missar maten med de andra men jag får komma och ta igen det sen.

Livet blir så mycket bättre när man vaknar och får solen i ögonen. Ska i för sig köpa en såndär ögonmask så att jag slipper vakna så tidigt av samma anledning, men det gör inget egentligen när man ser att det kommer bli en strålande soldag. Det gör faktiskt inte ens nåt att jag jobbar, för det skulle jag ju ha varit tvungen att göra ändå och till och med att jobba blir roligare om det är sol. Allt blir roligare! Jag är på bra humör idag :-)

Kan berätta att jag hade en supermysig kväll igår också. När man känner sig lite stressad och yr så kan det vara bra att varva ner lite så jag och Elin åkte och köpte vin och Thaimat och satt på hennes utegård och bara skvallrade. Kan ni fatta att vi satt ute till halv 11 och då gick vi in för att vi småfrös lite, då börjar det verkligen bli sommar. En helt spontan, mysig vardagskväll som piggade upp mig ordentligt.

Nu är det dags att ta tag i mitt liv!

                              

                                                       Jag & Elin!

Ge mig lite tid!

Om jag fick önska mig vad som helst nu så skulle det inte vara en miljon eller fred på jorden utan det skulle vara fler timmar på dygnet och en till dag i veckan. Fast det kanske bara skulle innebära att det skulle bli mer tid som jag var upptagen på. Det är inte bara det att jag jobbar mycket det är det också att de dagarna jag har ledigt så är jag alltid fullbokad. Det är alltid saker att göra, folk att träffa eller ärenden att uträtta. Ta inte det på fel sätt det är ju inte så att jag blir tvingad att träffa alla, jag önskar jag hann träffa många fler, det är bara det att det finns så mycket jag inte hinner med. Jag hinner inte med mig själv alltid. Och ibland så kommer det ikapp mig och jag blir helt slut av att aldrig ha tid. När jag jobbar går hela dagarna åt eftersom jag jobbar de eftertraktade timmarna mellan 10-7. Är hemma runt 8 på kvällarna och då är det inte mycket man varken orkar eller hinner med. Men det är priset man får betala för att ha ett jobb man tycker om. Så jag står ut. Men ibland så måste man bara få ur sig lite, ni vet klaga av sig en stund. Känner att jag har gjort det nu så då är det dags att sova! Tack för att ni finns och orkar lyssna (ni som inte slutade läsa efter två meningar).

                                                

Mätt & belåten (och lite full)

Nu känns det lite bättre. Sitter här hos granne och är mätt efter att ha ätit mangokyckling och klyftpotatis. Inte bara det att man har en granne som bjuder en på mat, man har en granne som har kommit in i en fas av att exprimentera med recept också och jag måste erkänna: Hon är bra! En liten mästerkock faktiskt. Maten förgylldes även med lite vin så nu sitter jag här med ett glas. Ja jag vet att det är tisdag och jag vet att klockan inte är så mycket, men jag skiter i det. Jag mår dåligt och jag är värd det! Håller ni inte med? Ska snart gå till Tyra och kolla Desperate Housewifes eftersom Teaterbaren är stängd för att de renoverar. Fan eftersom jag har missat några tisdagar och eftersom jag kommer missa nästa tisdag också. Men det ska bli kul och se hur det blir där sen. När Norrköpings bästa bar även blir Norrköpings fräschaste bar! Bilder kommer när det är  dags....

Vart finns det björkar?

Fick precis ett tips på vad man ska göra om man vill bota trötthet utav Alec. Man ska dricka björkvatten. Det är precis som det låter, vatten från en björk. Men nej sånt finns inte att köpa i affärer man får gå ut och borra i en björk själv för att tömma den på vatten. Superenkelt? Vet inte riktigt men det låter som om man kan bli ganska trött av bara det. Tydligen skulle det hjälpa mot pollenallergi också, ett riktigt mirakelvatten som gömms i de vita stammarna alltså. Killen som hade gett henne tipset drack 2 liter om dagen. Vilket jobb att skaffa fram det! Så nu är frågan; vart finns det björkar i Norrköping?

Blev också bjuden på mat av underbara Alec som hörde hur trött jag var. Tur att man har en granne som är duktigt på att laga mat har nog aldrig blivit så bortskämd som jag har blivit sen hon flyttade hit! Så nu ligger jag i soffan och vilar lite under tiden som hon lagar maten så ringer hon när den är klar. Perfekt! Tack gumman!


Vart är livet på väg?

Min lilla tupplur hjälpte inte. Jag är fortfarande på dåligt humör. Just nu är jag sur på livet. Inte för att det har behandlat mig illa, utan för att ja undrar vad som är meningen med det. Är det meningen att man bara ska stiga upp varje dag för att jobba? Är det meningen att de dagarna som man är ledig så måste man städa ett jävla mangelrum (som förresten i alla fall är klart nu)? Ska livet se ut såhär för all framtid? Känner att något måste hända i mitt liv nu! Vad som helst! Eller ok någonting bra i alla fall..

P.s Nej jag är inte deprimerad jag har bara en dag full av pms, trötthet, stökig lägenhet och ett ont ben. Det är ju tisdag i dag så ikväll blir det DH kväll med underbara vänner då kommer jag bli glad igen :-)


Det var ingen babian det var bara jag!

Jag har precis tagit den minst kaloriförbrukande promenaden någonsin. Kan knappt gå visade det sig eftersom det nu inte bara gör ont i höftböjaren utan att det strålar nu även hela vägen ner till knät. Ovanpå det så glömde jag att gå på toan innan jag gick så ni kan ju själva föreställa er den synen då jag haltade fram med benen i kors. För att förbättra det hela så upptäckte jag att det gick bättre att gå om jag tog i lite med armen, ungefär som om jag skulle ha en stav att ta fart med. Är glad att jag tog min neonrosa tröja på mig så att ingen direkt la märke till mig! Åhnej slogs just nu av en tanke! Tänk om folk tror att det är så jag går, att det var min riktiga gångstil! Ni vet så som man brukar tänka när man ser någon som går konstigt och man sitter och skrattar åt de, tänk om folk tänkte så om mig! Ok, alla i Norrköping om ni såg en haltande tjej med en rosa tröja och benen i kors som svängde konstigt med ena armen när ni satt och drack erat morgonkaffe så ska ni veta det  INTE är hennes riktiga gångstil. Hon kan bättre!

Är ledig idag så jag ska städa bostadrättsföreningens mangelrum under dagen för det tycker jag är så kul (läs; vi måste göra det två gånger per år i min förening annars får vi betala med pengar jag inte har). Men innan det ska jag faktiskt ta en liten eftermiddags tupplur. Tycker jag är värd det + att jag känner att jag är på lite för dåligt humör för att vara vaken. Jag gör en samhällstjänst kan man säga om jag går och lägger mig en stund. Ni som har råkat ut för mitt dåliga humör håller nog med mig! Så god natt då!Vad råkar jag inte ut för?

Ajajaj vad ont jag har! Känns som om mitt ben ska gå av när jag går, tror jag har sträckt höfböjaren, gör skitont. Jag vet, jag klagar ofta på att jag har ont någonstans. Men nej, jag hittar faktsikt inte på. Jag har väldigt lätt för att skada mig. Vet inte om det är för att jag är för vild eller för klantig men nåt är det. Har varit det enda sen jag var liten och det har inte gått över när jag har blivit äldre heller. Ska faktiskt dela med mig av mina konstigaste skador genom livet så förstår ni kanske vad jag menar (åldrarna är ungerfärliga):

6 år - Ramlade nerför ett berg och bröt handleden.

9 år -  Snubblade på ett vasstrå på skridskor och fick en spricka i handleden (samma handled som ovan)

11 år - Sprang in i en stolpe och fick en spricka i handleden (japp återigen samma handled)

13 år - Cycklade omkull och fick en sten i handen som jag fick operera bort

14 år - Sprang i korridoren och snubblade så jag åkte kana i några meter och slog i knät. Detta gjorde att jag fick knäskador för resten av livet.

17 år - Cycklade omkull på en motionscyckel och landade på huvudet. Fick åka till sjukuset några dagar senare och göra en hjärnröntgen. Hade ont i huvudet rätt länge efteråt och under några år kunde det komma tillbaka så jag fick åka in en gång till och kolla men de hittade inget.

24 år - Fick en knivspets i handleden när jag skulle stoppa in en sak i diskmaskinen så att den träffade en blodåder. Har faktiskt aldrig sett en stråle blod på samma sätt i verkligheten förut. Blev akuten där med. En mardröm med min
handledsfobi..

26 år - En sticka i benet som var tvungen att skäras ut. Det kan ni läsa om här om ni inte har gjort det.

Ja där har ni en liten lista på de konstigaste skadorna. Sen har jag råkat ut för en del vanliga också men det finns nog ingen som skulle orka läsa om de. Nu ska jag sova. God natt!Vild eller klantig, vad tror ni?
En singels bekännelse

Ush jag brukar tycka det är skönt att vara själv och bara ligga i soffan och inte behöva bry mig om någon. Men ikväll känner jag mig faktsikt lite ensam. Skulle vara mysigt att ha någon här som klappar mig på huvudet och säger att jag är fin fast jag fortfarande har gårdagens smink, eller resterna av det i alla fall på mig, ett hår trassligare än min sladdhärva bakom tv:n och trasiga leggins på mig. Som skulle säga att jag är en bra tjej trots att jag festar hela natten fast jag vet att jag jobbar dagen efter, har en disk som bara växer men som jag inte orkar ta tag i och att jag fortfarande inte har packat upp väskan sen jag var i Borås sist. Någon som skulle tycka om mig för den jag är helt enkelt! Ibland får man faktiskt känna så.. trots att man är en glad singel!Någon som vill komma och klappa mig på huvudet?

 


Min första afterski

Jag brukar aldrig skriva det här men åh vad jag är bakis! Eller mera trött kanske har inte så sovit så mycket inatt. Som tur var har det gått bra att jobba, började må dåligt när jag kom hem. Har aldrig varit på afterski förut men nu är den oskulden knäckt (nästan i alla fall). Och ojojojojojoj vad hårt det var med afterski! Riktigt hårt! Var inte så superpeppad innan men när vi kom dit så blev man det. En riktigt kul men stökig kväll/natt. Temat var Jägermaister, say no more.. ja ni förstår nog. Är lite skadad också. En sälvförsvars kurs slutad med näsblod, ett sår på näsan och ett stort sår på benet för min del. Och en hel del blåmärken också såklart. Men tydligen så fick jag in några bra sparkar på min "angripare" också för han hade ett skadat knä. Man ger sig inte på mig ostraffat!Jo det är faktiskt en tampong som hänger där.. men nej det var ingen fyllegrej det var ju lite tävlingar!
Jag har gått förgäves!

Jag vann inte stegräkningstävlingen. Jag förlorade med 5000 steg, det är ju ingeting! Fan! Jag som har jobbat arslet av mig för att vinna, bokstavligt talat för jag har så ont så att jag inte kan röra mig nu. Är lite sur.

Har för övrigt varit uppe på min vind nyss. Jag som är mörkräddast av alla var uppe på vinden kl halv 11 på kvällen och rotade runt. Har ju julfesten med afterski tema imorgon och kom helt slötsligt på att jag ska ha ett par pälsstövlar någonstans (jag vet alltid ute i god tid). Tyvärr så har jag en förmåga att rensa ut saker när jag har ont om plats, saker som jag sen ångrar att jag har slängt/gett bort. Så även nu. Hur kunde jag ge bort de, de var ju faktsikt fina! Det får en bli en halvdan liten "Blondinbella goes to afterski" outfit istället. Får bli som det blir...

Nehe nu ska jag dricka en halv flaska Cocillana och hopas på att jag får sova något lite i natt i alla fall. Annars orkar jag nog inte ens åka till Västerås. Får leka afterski hemma istället.. eller ehh nej förresten, då får det nog bli en fin klänning istället!

God natt!Fler afterski brudar...


Är trött på att vara trött!

Vaknade med superdåligt samvete idag. Egentligen skulle jag har stigit upp mycket tidigare och gått ett varv runt strömmen på morgonen. Men jag skulle ha fått stigit upp jättetidigt eftersom det var dags att tätta håret idag och det har jag ju berättat för er tidigare att det tar lite tid. Men eftersom jag inte har sovit en hel natt på grund av att jag vaknar av att jag hostar på en och en halv vecka så var jag helt slut när jag klockan ringde. Fan! Är så trött på att vara trött och jag är så tröt på att inte kunna sova. Är det någon som har ett hemligt knep i bakfickan så är det dags att ge mig det nu! Får ta en liten omväg när jag går till jobbet så att jag tjänar in några steg.

Dags att skynda om jag ska hinna. Ska sminka mig, fixa håret (tar ju en timme), fixa en matlåda och klä på mig. Shit har visst bråttom!
Haha den här bilden hitade vi igår... riktigta rockbrudar eller hur!

Att röka eller inte röka...

Hemma igen. Blev en ganska lugn och tidig kväll ikväll men jag är supertrött. Kan kanske bero på att jag snart hostar lungorna ur mig så att all kraft går åt till det. Är det belöningen man får för att man har slutat röka? Att man i alla fall låter som om man har rökt i 20 år. Om det ska vara på det viset så kan jag lika gärna börja röka igen...

Ska ställa klockan imorgon så att jag kan ta ett varv runt strömmen innan jobbet då med. Om jag orkar upp, just nu känns det som om jag kan sova i 100 år.

God natt!


Vin hos granne.. igen!

Jaha så hamnade man hos grannen med vin igen. Känns som ett återkommande inslag i vardagen, men det är inget jag har emot! Riktiga 2000 tals brudar som vi är så sitter vi med varsin dator i knät och säger knappt ett ljud till varanndra. Men man är ju inte riktiga kompisar förrän man kan dela en tystnad tillsammans :-)

Har brännt några skivor till lördagens bilfärd till Västerås också så att man inte somnar på vägen. Har en bra skiva med blommor på och en dålig med regn (haha bara Alec som förstår det skämtet).

Nej ska umgås lite med granne nu!

PussKvällen behöver kanske inte spåra ur som den gjorde sist.....

Varje steg räknas

Duktiga jag! Börjar inte jobba förrän kl 12 idag så jag steg upp tidigare och tog ett varv runt strömmen. Värst vad hon har blivit fanatisk med att ut och gå kanske ni tänker nu. Jo det finns en baktanke med det hela. Vi har en tävling på jobbet, en stegräkningstävling. Och jag har siktet inställt på att vinna den. Det hela avgörs imorgon så nu måste jag passa på att ta varje steg jag kan. Ska snart ta en promenad till jobbet också. Kanske hem ikväll också vem vet?

           


                  Behöver verkligen en dusch nu...

Slå mig hårt så att jag kan sova!

Åh jag är så trött! Anledningen är för att jag inte har sovit en hel natt på en vecka för att jag hostar så mycket hela tiden. Är så less på det nu, inte ens min mirakel hostmedecin hjälper så jag vet inte vad jag ska göra. Hatar det!

Förutom att jag är trött så har jag ont i benen också för jag körde en powerwalk på en mil idag också bara för att se hur fort det skulle gå. Skulle nog ha gått bättre om jag fortfarande inte vore lite förkyld och som sagt var om inte den jävla hostan skulle göra att jag blir helt slut bara av den. Det enda positiva med det är att jag börjar få träningsvärk i magen för jag tar i så mycket, kanske kan resultera i lite magmuskler?

Förhoppningsvis så kanske min promenad i alla fall bidrog till att jag sover bättre i natt. Ska bara försöka hålla mig vaken en liten stund till för snart är det Grey´s. Vore kul att orka se det. Slutklagat för denna gång!

Måste säga att trots sömnbrist har jag haft två toppendagar hemma hos mamma och pappa där jag har blivit grymt bortskämd. Har även fått besök av Jill och Tristan idag vilket var superkul, har inte träffat de heller sen jul tror jag. Tristan tyckte nog det var rätt kul att komma till Byle också för det fanns både godis, glass, bullar och kakor (mamma hade bunkrat upp när hon hörde att de skulle komma) så han hann knappt tugga ur innan han högg tag i nästa sak. Tur att det fanns en stor tomt i närheten också så att vi kunde gå ut och göra oss av med sockerkicken sen.En sjukt söt unge som snart ska bli storebror också!


Man bidrar till diskutionsämnen.

Haha detta är ett litet svar till Bellan som varken lämnade blogg eller mail adress: Vet faktiskt inte om ordet löparsteg finns men jag tyckte det lät bra. Enligt min löparpappa så ska man ta ett långt steg och skjuta ifrån med den bakre foten för att få ett bra löparsteg. Inte alls som jag har gjort förut alltså då jag har har tagit små korta hoppsteg, mer en liten lunkjogging kan man säga. Kan också säga att jag prövade mitt nya löparsteg idag och det var grymt mycket jobbigare än mitt förra så nu gäller det att ut och träna!

Kul att man kan bidra till ett jobbsamtals ämne :-)

Nu har jag ett härligt löparsteg!

Jaha så sitter man här med ett glas vin igen. Men nej det är inte så att jag sitter och dricker mig full hemma hos mina föräldrar två dagar i rad, utan det handlar bara om att jag har tagit ett glas efter maten nu när jag är ledig. Ville bara att ni ska veta det så att ni inte tror något fel.

Tog en promenad till min mormor och morfar idag. Superhärligt att promenera på landet, när jag gick dit så kom det bara en bil och när jag gick hem kom det kanske fem (det var den tiden alla åkte hem från jobbet så det var lite rusningstrafik då). Såkul att träffa mina morförldrar de är helt underbara. Mormor blev riktigt imponerad av håret, tyckte att det var så jag ska ha det för det var så fint. Så nu vet jag att jag aldrig kan ta ur det. Som Tyra sa: "Välkommen till ett beroende". Börjar tro på henne nu.

På vägen hem så tog jag även lite springtur, mest för att jag var så ortoligt kissnödig så jag ville komma hem fort i för sig. När jag kom hem sen så råkade min pappa som är en riktig löpargubbe (springer typ en mil jämt, sprang faktsikt Lidingöloppet när han var 47, är faktiskt lite stolt över honom) se mitt löparsteg och sa att det var helt fel. Sen visade han mig ett bra löparsteg och efter att vi hade övat några gånger fram och tillbaka på vägen så känns det som det sitter. Kul, så imorogn måste jag ut och pröva mitt nya steg. Måste nog köpa nya löparskor i år också. Nu har jag ju nya inneskor (som förresten fortfarande står helt oanvända i garderoben) så varför inte satsa på uteskor också?!

Nehe då var det dags att bli lite bortskämd då. Har mig lite kläder hem som är trasiga som mamma ska laga lite så jag ska visa henne vad det är för fel på de. Sen är det dubbelavsnitt av Desperate Housewifes ikväll som mamma ska se på med mig nu när jag missar DH kvällen hemma. Undrar vad som händer ikväll?

En försenad påskkärring med vin!

Nu har äntligen mitt påsklov börjat. Har precis tryckt i mig ett supergott påskbord och nu sitter jag framför datorn med ett glas vin i handen medan mamma plockar undan maten. Lyssnar man noga så hör man fåglarna kvittra utanför fönstret. Det är precis som i en saga (kan bara inte komma på en enda saga där huvudpersonen sitter en måndagskväll och börjar bli lite smålullig av vin bara). Snart ska jag tvinga mina föräldrar att kolla på Ballar av stål, tror de kommer gilla det programmet :-)

Ja som ni hör så har jag det ganska bra här på landet. Hoppas ni har det lika bra!


                              

                                      Hehe, Glad påsk!


Såhär blev det lite fixat!

Jag var inte riktigt nöjd med bilden som jag la ut förut då både jag och håret var helt ofixade såhär får ni se hur håret blev när det är riktigt klart och även lite iordninggjort:


Har aldrig kunnat slänga med håret såhär förut. Lycka!


Nu ska jag fixa mig klart till en kort dag på jobbet sen ska jag ta min påskledighet. Kör den lite efter er andra men ni kan ju tänka på mig imorgon som kommer ligga i en säng på landet och sova när ni ska stiga upp till vardagen igen. Hehe..

Veckan som kommer!

En mycket händelserik vecka har gått och en ny vecka ligger framför oss. En hel del inplanerade saker är det också.

# Måndag: Åka hem till mamma och pappa efter jobbet och äta påskbord! Tror det är första året jag äter påskbord fakiskt. Det händer i alla fall inte varje år men gott ska det bli.

# Tisdag: Kvar i Byle och ska åka hälsa på min underbara mormor och morfar. Hoppas på att mormor börjar berätta saker om från när hon är ung, älskar att sitta och lyssna på de historierna. Ska bli så kul att träffa de har inte gjort det sen julas. På eftermiddagen ska jag umgås lite med min mamma och bli lite bortskämd.

# Onsdag: Hälsa på Jill som troligen är ganska tjock nu och Tristan. Var sjukt längesen jag träffade de, en av de kompisarna jag saknar mest hemifrån! Sen är det dags att brumma hem till Norrköping igen.

# Lördag: Julfest med jobbet i Västerås. Julfest nu tänker ni men så är det i handelsbranshen, jul är lite för stressigt för fest så vi skjuter på det lite. Men den som spar han har! Temat är afterski och här kan jag behöva lite hjälp. Någon som har ett bra förslag på outfit? Har ingen lust att dansa loss i en overall.. känns lite för svettigt för mig.

Det var veckan som kommer. Det kommer säkert att dyka upp fler saker efterhand som vanligt men detta är det jag vet nu.
En ny vecka knackar på... vad vitsig jag är ikväll!Dagens ros går till en i-lands tjej

Jag hatar verkligen att tvätta. Nåt av det tråkigaste som finns tycker jag. Mina jobbarkompisar säger att jag inte får säga så eftersom jag har en egen tvättmaskin men det är lika tråkigt ändå bara med skillnaden att jag slipper springa upp och nerför trapporna under tiden. Och det är inte alltid bra att ha egen tvättmaskin heller. Om man har bokat tvättid så måste man ju tvätta då, har man egen tvättmaskin så kommer gärna tanken "äh jag kan lika gärna göra det imorgon" väldigt ofta. Då slutar det lätt med att man tillslut bara har sina gamla trasiga Betty Boop trosor kvar att sätta på sig samma dag som man råkar göra sig illa i benet så att man måste åka till doktorn och dra ner byxorna. Eller nåt liknande som kanske har hänt..

Jag hatar verkligen att plocka ur diskmaskinen. Vad glad att du har en diskmaskin tänker kanske ni nu och ja det är jag men det är i alla fall nåt utav det tråkigaste som finns att plocka ur den. Slutar oftast med att jag diskar min disk för hand i alla fall eftersom jag inte orkar plocka ur den rena disken så att jag kan ställa in den smutsiga. Så hela grejen känns ganska onödig.

Därför vill jag ge mig själv dagens ros idag eftersom jag faktsikt både har tvättat och plockat ur diskmaskinen ikväll. Duktiga jag!


                                    


                                       En rosa ros till mig :-)

Det här hände igår.

Blev en ganska lugn kväll igår. Eller inte. Det blev en tidig kväll i alla fall eftersom dålig sömn i tre nätter har gjort mig så otroligt trött. Var nog hemma vid halv tre och då hade jag och Nilla hunnit trycka i oss en pizza också. Ganska skönt idag förutom att jag inte kunde sova i natt heller (vaknar av min egen hosta).

Men för att berätta lite mer om gårdagen så kan jag säga att det var en kul förfest hemma hos Tyra. En kul mellanfest på Bomull där det i för sig hände en grej som kanske inte bättrade på min meritlista så mycket. Så barnförbjudet så att jag inte ens skriver det på bloggen. Sen gick vi till Palace och där var det mycket och konstigt folk och då slog min trötthet till och vi gick hem. Kvällens stora underhållning skedde på hemvägen när Nilla gick och klagade på att hon inte orkade gå mer och helt plötsligt såg jag en lösning på problemet. En kundvagn! Så efter lite övertalning så fick jag henne att hoppa i den och jag körde hem henne. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Vagnen var helt ostyrig och jag gick som en böjd gammal tant hela vägen. Detta roade inte bara oss utan även en del förbipasserade och vi hamnade även på en del kort hos de.

Dags att jobba!


Tessan har fått en maska på strumbyxorna..
Kvällens bild lägg märke till min krumma rygg, böjda ben och det bästa av allt: väskan på magen. En riktigt tantvarning!


Såhär blev det:

När jag klippte håret så blev det mycket, mycket bättre! Nu känns det riktigt bra faktiskt. Bjuder på bilden fast jag är både osminkad och förkyld men försök fokusera på håret och inte min Rudolf wannabee näsa.


Lillan is back!

Vi har hittat Lillan (Tyras katt som har varit borta i en vecka). Hon låg under soffan hela tiden!
Nej skoja bara hon låg inte alls där. Men vi har hittat henne! Hon försvann för en vecka sen från lägenheten helt utan spår och inget var öppet. Det har varit ett mysterium men ikväll när Lisa och Sandra stog på Tyras balkong och rökte så såg de helt plötsligt Lillan nedanför. Så jag och Tyra sprang ut och när Tyra ropade "Lillan" så hörde man en massa maju från busken. Men det var inte så lätt att få tag på henne för hon är ju så rädd så hon sprang ju iväg hela tiden. Så vi lockade med mat men det hjälpte inte heller. Då tog vi ut Akilles (Tyras andra katt) för honom tycker Lillan om och då vågade hon sig fram lite. Sen kom det en massa bilar som skulle ner på gården och köra men de stopade jag (tre bilar med typ 20 pers). Lisa hämtade även kattlådan för hon trodde att Lillan skulle tycka att det luktade som hemma då, vet inte riktigt hur det luktar hemma hos Lisa men det funkade inte så bra. I över en timme höll vi på innan vi fick tag på henne men nu är hon äntligen hemma. Vilket fredagsäventyr!Äntligen hemma!
Hela kattligan!

Baksidan med att vara fin

Att tvätta ett hår som väger 10 kg och är en meter långt är inte att rekomendera. Trodde jag skulle få wiplash eller nån annan skada av att mitt huvud tyngdes bak så mycket. Jag som inte direkt älskade att tvätta håret innan älskar det ännu mindre nu. Sen kom ju det som är ännu värre. Att blåsa håret torrt. Det är nåt av det tråkigaste som finns tycker jag och nu tar det typ en halvtimme att göra det. Kul! Ska kanske skaffa dreads istället då behöver man aldrig tvätta håret har jag hört?!

Hittills har det faktsikt inte varit någon höjdar upplevelse med hårförlängning. Det har gjort ont, jag har inte kunnat sova och huvudet har kännts tungt (bokstavligt talat). Men det blir säkert bättre när man vänjer sig. Sen så kommer Fia snart och ska klippa in det så då kommer det nog se bättre ut så att jag kan ha det utsläppt för hittills har det sett risigt ut.

För er som undrar vart jag har köpt håret kan jag berätta att jag hittade en liten frisör i Borås som hette Sipan frisörsalong som sålde hår. Det var ganska billigt men därav inte så bra kvalite och väldigt tunna slingor. Men eftersom det här är första gången och jag ville testa vad jag tyckte tyckte jag det kunde vara ett bra förstagångs-testa hår. Gillar jag det och vill fortsätta med det beställer jag nog hår med bättre kvalite.

Nej ska väl fortsätta att blåsa håret nu då. Tröttnade liksom efter en stund (efter en kvart ungefär). Glad påsk!Såhär kan jag nog inte få håret att stå längre.....

Egentligen är jag inte förvånad.

Åhnej nu har det hänt. Det som inte fick hända. Jag såg det nästan direkt när jag kom hem igår. En av pinnarna på min skohylla har lossnat och skorna som satt på den hade ramlat ner! Nu fasar jag för att jag ska komma hem och resten av pinnarna också ska ha ramlat ner. Det tog längre tid att sätta upp den än vad den höll sig hel. Skit också.Dags för avslöjandet:

Ok nu är det dags för er att få veta vad jag har gjort. Det är detta:Jag har satt i löshår, mer spännande än så var det inte! Fast just nu är det inte så superfint för jag måste klippa in det, skulle ha gjort det ikväll men det gick inte så jag hoppas verkligen jag kan göra det imorgon för just nu ser det inte helt bra ut. Därför får ni inga front bilder än. Det känns konstigt och jag har skitont i hårbotten men jag har längtat så länge så det känns bra att jag har det nu. Men som sagt var det kommer bli ännu bättre när det blir klippt!

Jag måste bara säga en sak till: Man har verkligen en helt underbar vän när den vännen sitter i tre timmar till halv ett på natten och bränner sönder sina fingrar för att göra mig fin bara för att ställa upp och vara snäll! Tack världens bästa Alec för att du är så underbar och för att du är min vän (och världens bästa granne)! Du är bäst!!!!!

Vi glömde såklart ta en förebild men som tur var så hade jag en bild som bara är tagen för några veckor sen som ni kan kika på:


Bara så att ni vet..

Det blev en sen kväll igår så därför blev det inget avslöjande om vad jag gjorde. Hinner inte nu heller men ikväll då lovar jag att ni får veta!

Puss


Känner mig inte som världens fräshaste människa för tillfället..

För er som väntar på ett avslöjande på mitt kvällsäventyr får vänta till imorgon. Det blev uppskjutet. Men ni vet vad man säger: Den som väntar på nåt gott väntar alltid förlänge.

Inga långa eller många inlägg ikväll men jag mår inte så bra så nu blir det sängen så att jag kan försöka jobba imorgon. Och kunna utföra min händelse på kvällen.

God natt!Det här är nog den fulaste bild jag någonsin har lagt ut här på bloggen. Men jag bjuder på den. Den visar rätt bra hur snygg jag känner mig för tillfället...

Hockey istället för DH????????

Det borde vara olagligt att sända hockey istället för Desperate Housewifes tycker ni inte?

Lisa ringde och frågade polisen, svaret: Det är ju som att sända porr mitt på dan. Vi ska anmäla kanal 5!

Vi hörde efter om vi kunde få skadestånd för lidande. Det fick vi inte. Fuck!

Får bli en film istället.....Blir inga nya Coyote Ugly bilder ikväll alltså.....

En vanlig/en lite ovanlig tisdag

Woohoo det kommer nog bli en bra dag idag. Solen skiner, jag har en röst och jag jobbar kort dag. Nu på morgonen ska jag ta en promenad till Hageby för att färga håret sen blir det några timmars jobb och ikväll ska jag göra något kul som ni får se senare! Något jag har längtat efter. Som sagt var en härlig dag.

Trodde att jag vaknade upp genom förkyld men så kom jag helt plötsligt på att jag har glömt att köpa pollentabletter så jag är ju inte ett dugg sjuk bara allergisk och det står jag faktsikt hellre ut med. Ska bara köpa lite tabletter så att jag kan börja bete mig som människa igen utan att nysa alla jag ser i ansiktet. Någon mer som har samma problem?

Men nu är klockan mycket! Ha en bäst dag!Fia som ska färga mig!

Grattis Tyra!!!!

Jag måste härma Beata lite och säga grattis till min underbara vän Tyra som verkligen har fått ett drömjobb, ett perfekt jobb för henne, på Veckorevyn! Hon har verkligen jobbat sig till att komma dit hon är idag och jag är så fruktansvärd stolt över henne! Det kommer gå superbra för henne!

Gumman du är bäst! Älskar dig! Puss

Här är hittar ni hennes nya Veckorevy blogg!Vill bara skrika!

Känner mig som världens tråkigate människa just nu. Sitter hemma hos Alec och säger inte ett ord. Bara tittar på henne och ler ibland och slänger upp en tumme lite då och då när hon håller på att provar en massa kläder. Inte så att jag tycker det är kul att vara tyst (helt tvärtom) men nu är rösten helt paj och så har det börjat göra ont när jag pratar. Skit också! Det värsta är att kommer inte rösten tillbaka till imorgon så kan jag inte jobba och det suger faktsikt när jag inte är sjuk i övrigt. Så onödigt!

Har hunnit med en massa idag. Har tagit en promenad fram och tillbaka till jobbet för en utbildning sen har jag hjälp Alec bära saker, solat och det värsta av allt: Jag har tagit bort stygnen. Det var INTE helt smärtfritt. Det sved som fan och när hon hade tagit bort ett så trodde jag hon var klar, trodde hon drog ut hela tråden på en gång det gjorde ju så ont men då säger hon "så det var den första då var det bara två kvar". Fuck tänkte jag då för att vara helt ärlig. Men nu är det gjort. Tråkigt bara att det inte har läkt helt så det är fortfarande lite tejpat. Blir ett fint ärr sen!


Såhär tyst har ni aldrig hört mig!

Rösten har inte kommit tillbaka överhuvudtaget. Sitter därför nu och skickar sms till alla för att på något sätt måste jag ju komminucera annars får jag ju panik. Tur att jag är ledig i alla fall för det skulle ha varit jobbigt att sälja soffor utan en röst. Kanske inte skulle vara så lyckat att springa och skriva lappar om vad det är för stoppning i eller vilka tyger som går att välja på. Måste i för sig till jobbet en sväng för lite utbildning men då ska jag bara lyssna så det kanske bara är bra att jag inte kan prata för då slipper han som har den en massa dumma frågor i från mig. Och halv fyra ska jag ta bort stygnen. Det längtar jag INTE till. Ja en ganska fullspäckad ledig dag den här gången också. Dags att ta tag i den!


Detta är styrka enligt mig!

Inte nog med att Ida är min barndoms och bästa vän hon är även en av de starkaste personerna jag har träffat och någonsin kommer att träffa i hela mitt liv. Hon har råkat ut för saker som andra inte ens varit en bråkdel i närheten av och det är saker som man inte önskar att någon råkar ut för. Hennes pappa dog när hon var 13, hennes pokvän när hon var 17 och hennes mamma när hon var 20. Men ändå har hon inte brutit ihop utan hon har gått vidare i livet och har nu skaffat sig en underbar familj med man och tre barn. Det om nåt är styrka i mina ögon! Hon skrev ett inlägg om detta ikväll och trots att vi har pratat om det många gånger så satt jag som helt bedövad när jag läste det. Läs det ni också och bli motiverade till att ta vara på livet för det är för kort för att slängas bort!

Klicka här och läs!


Åhnej x 2

Åhnej nr 1:Jag har tappat rösten! Helt och hållet! Jag får knappt fram ett ord. Kan ni tänka er en Marre som inte kan prata. Det är ju tortyr (för mig, paradiset för andra kanske). Inte första gången jag tappar rösten dock, det kan hända ibland. Jag vet inte riktigt hur man ska tolka det, kan det vara så att jag pratar för mycket?

Åhnej nr 2: Imorgon ska jag ta bort stygnen. Jag vill inte! Vill inte ha de kvar heller såklart men jag hatar verkligen att gå till läkare/sjuksyster/sjukhus och allt som har med det att göra. När det händer något oplanerat så man måste dit så hinner man inte tänka på det innan men nu har jag haft 10 dagar på mig att gå och fundera på det och oroa upp mig. Kan de kanske växa bort med tiden? Råkade slita bort lappen som satt över igår i fyllan och villan och jag kan säga att det var lite större än vad jag trodde. Ok inte jättestort men tillräckligt för att få ett ärr. Ännu ett är på min redan så sargade kropp!Kommer vara lika rädd imorgon!

Grillpremiär!

Oj den lugna lördagen försvann långt iväg och byttes ut mot en stor fest. Det var ju vår ute så det blev en spontan grillkväll i Linköping. Äntligen grillkvällar! Efter grillningen blev det även lite dans, lekar (ok det var bara jag som lekte), brottningsmatcher mellan mig och Elin och ännu fler brottningsmatcher mellan mig och Elin. Fråga inte hur de kom till men jag kan säga att vi är två tjejer som aldrig ger upp och som måste vinna så ni kan ju tänka er själva hela green. Har ganska många blåmärken idag och superont i armen som Elin krossade med sitt knä. Helt klart är i alla fall att det kommer bli en revash match.. så se upp Elin den kan ske närsomhelst!

Äkta Norrköpingsbor som vi är så åkte vi hem till kära gamla Otten för lite utgång där. Inte illa va att ta förfesten i Linköping och utgången i Norrköping, tåg är bra!

Hade en superrolig kväll faktiskt, hade ont i magen för att jag skratta så mycket. En kul spontan lördag!Man kan riktigt se tävlingsglöden mellan oss. Vi var på väg att ta en match på tågen också men då sa de andra stopp... tråkiga de! 
Nästan hela gänget
Det finns en värd (Mac) bakom röken som uppkom av alldeles för klara popcorn.KÖR BARA!

Det känns sådär att vakna upp till srålande sol, bultande trötthet och en stökig lägenhet och veta man varken får gå ut i solen, sova eller städa för att man måste gå till jobbet. Känns också sådär att det verkar sitta något i min hals och störa. Hoppas att det bara är pollen för jag orkar verkligen inte bli sjuk. Ikväll blir nog den lugnaste lördagen på länge, laddar inför påsk istället.

Har drömt så sjukt mycket i natt också. Ni vet så mycket så att man vaknar av att man tror att allt är på riktigt och sen blir man antingen jätte ledsen eller jättelättad att det inte är det och så har man svårt att somna om för att man bara ligger och tänker på det man nyss har drömt. Har haft en hälig natt som ni hör!

Fast nej jag är inte på så dåligt humör som det låter nu, jag känner mig ganska glad trots trötthet. Om man nu ändå måste jobba så är det faktsikt mycket roligare om det är lite sol ute. Allt blir lite roligare med lite sol! Så nu ska jag ta en promenad till jobbet så att jag får känna på den lite också. Ska nog ta på mig min nya tröja också så att jag blir lite lyckligare!

Ha en bäst lördag!
"KÖR BARA" ett uttryck vi kör stenhårt med på jobbet för att peppa upp varanndra! Passar bra denna dag tycker jag!

Äntligen är den min!

I somras när jag var ute och sprang så såg jag den snyggaste rosa Adidas tröjan jag någonsin sett springa framför mig så jag var ju såklart tvungen att springa i kapp den och fråga tjejen som den satt på vart hon hade köpt den. I Thailand svarade hon och la även till att den inte finns någonstans i Sverige. Sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den snygga tröjan så gissa min reaktion idag när Tyra hämtade mig på jobbet och hon har på sig precis en sån. Jag blev ju arg såklart (ingen idé att hymla med att avundsjuka inte är min starka sida) och bara stod och gapade och pekade på henne. Jag blev inte gladare över att hon satt i bilen och skrattade och pekade tillbaka heller förrän jag öppnade dörren och hon säger "den är ju din". Då har gullungarna Tyra och Alec sprungit runt i Thailand för att hitta en sån till mig för att de visste hur mycket jag ville ha en sån och tillslut så hade de hittat en affär där det bara fanns en kvar som de köpte till mig! Åh vad jag älskar de och min nya tröja! Underbara vänner! Skulle gärna lägga ut en bild men helt ärligt så vet jag inte vart min kamera är (det är inte ok men det är morgondagens problem).

Har varit hos Tyra ikväll och försökt muntra upp henne eftersom hennes Lillan (katt) är borta. Helt mysko men helt plötsligt fanns hon inte i lägenheten och de har letet överallt. Jag hade en teori om att hon har råkat få upp ett fönster på den inglasade balkongen med huvudet och när hon hade kommit ut så hade hon fastnat med tassen i skåran man drar igen fönstret med så att hon råkat stänga det igen innan hon ramlade ner. Ingen idé Tyra trodde på dock. En annan teori är att hon har planerat denna flykt ett bra tag och har grävt en tunnel under en byrå som flyktväg och nu lever kattens glada dagar. Om ni har sett filmen "Nyckeln till frihet" så förstår ni hur jag menar. Ingen teori Tyra trodde på heller. Tråkigt är det i alla fall och jag lider med Tyra för jag vet hur det är att förlora en katt. Hoppas hon kommer fram snart!

Nu ska jag läsa lite i min dåliga bok innan jag somnar sen ska jag drömma att jag är ute och springer i min snygga tröja och att alla springer efter mig för att fråga vart den är köpt och att jag svarar: "Den är köpt i Thailand och den finns inte någonstans i Sverige"!

God natt!

Jag har en restaurang i porten brevid!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är bäst att ha en granne! Efter en hård dag på jobbet (är man ledig 6 dagar så får man skylla sig själv) så ringer hon och frågar om inte jag vill komma och äta mat hos henne. Sällan att man tackar nej till det! Så nu sitter jag här i köket och kollar på när hon lagar en GI lasange åt mig. Ska bli mycket spännande att smaka den, speciellt eftersom hon testar på ett nytt recept och att hon står och mumlar för sig själv att "jag är så duktigt på att laga mat" haha hon är så söt! Det är keso i lasangen också så den kommer säkert passa mig perfekt.

Ska väl se om jag kan hjälpa till med något. Om inte annat att hålla henne sällskap för prata det är jag bra på har jag hört!

Lite bilder från möhippan!

Jag håller på att fixa lite med bilderna från möhippan och tänkte att ni skulle få se lite hur det såg ut under dagen. No som var med kommer att få en massa bilder på mail men det kommer att ta ett tag så ni får vänta någon dag. Ska försöka hinna så fort jag kan men nu börjar ju vardagen igen med både jobb och andra aktiviteter så de kan nog dröja lite. Men ni får roa er med dessa sålänge. Ni som tog egna bilder får gärna skicka några till mig också. Ni ser min mailadress om ni håller pilen över mitt namn i menyn till höger.Den första skålen i Idas lunchrum efter att hon hade slutat skaka av chock...
Den snygga bruden framifrån...... och bakifrån.


Hela gänget på trekampen där vi körde.....sumobrottning (jag vann i störst bröst, ok jag vann överhuvudtaget faktiskt)......boxning med jättehandskar.... och tjurridning, superkul!


Nu är jag supertrött och ska gå och lägga mig i min egen säng för första gången på en vecka. Ska bli skönt. Det är nackdelen med att ha en sån skön säng som jag har, man har lite svårt att sova borta!

Äntligen myskväll med granne!

Det är härligt att vi efter tre veckor är hemma samtidigt granne och jag. Vi har lyckats resa om varandra ett tag så nu har vi en hel del vinkvällar att ta igen. Hitills har vi pratat ikapp om allt som har hänt, kollat Grey´s, byggt en koja och lyssnat på kolmårdstrollet på repeat. En härlig onsdags kväll helt enkelt!


Världens roligaste låt! Tur att man inte låter sådär...

Hemma igen!

Jag har stickningar i rumpan, nacken känns helt stel, mina gamla ben går knappt att räta ut och armen har nästan gått ur led men nu är jag äntligen hemma!

Det känns alltid lika tråkigt att lämna min kära vän i väst och den här gången så känns det änu värre. Ibland tror man inte att man kan komma en människa närmare men på något sätt känns det nästan som om vi har gjort det den här gången. Det kan nog var för att vi har haft det så himla bra. Och jag kan säga att jag saknar barnen redan. Det är bäst när de kommer och kryper upp i knät och ger mig en bamsekram! Tur att det inte är så jättelänge kvar tills jag åker ner nästa gång.

Och tur att man har en granne som hälsar en välkommen hem med lite vin när man kommer hem, tack föf det gumman!

Älskar att nysa!

Vad fort de senaste dagarna har gått. Vi hade planerat för möhippan så himla länge och så är den över på bara en dag. Sen har jag längtat så mycket över att få vara kvar hos Ida några dagar och nu är det också över och imorgon är det dags att börja jobba igen.

Det största vårtecknet har nu kommit hit! Jag nyser och mina ögon rinner alltså är min pollenallergi igång och jag älskar det! Jag står lätt ut när det är för en sån bra sak som våren. Jag har ju längtat ett helt år efter det här. Är det lika fint väder hemma som det är här? Här är det knallblå himmel, strålande sol och flugor som surrar. Idylliskt va?! Så snälla säg inte att det är snöstorm hemma nu för då känns det ännu värre att åka hem. Tur att jag ska träffa granne ikväll så att jag har nåt kul att se fram emot hemma.

Nu ska jag fortsätta krama ett ledset barn här och försöka minimera snor risken på min tröja en aning. Hörs när jag kommer hem!

Är inte restskatt och kvarskatt samma sak?

Åh alla verkar ha fått sitt skattebesked de senaste dagarna vilket säkert betyder att det ligger hemma och väntar på mig nu också. Känner på mig att det inte kommer vara något postitivt besked och det är inget jag har lust med. Har ju redan fullt upp med att kunna betala mina skor och klänningar hur ska jag då också ha råd att betala för alla vägar och skolor? Jag som ändå går överallt och som har slutat skolan för flera år sen. Det om nåt är att slösa pengar på onödig skit om nåt tycker jag!

Förra året var jag glad att jag skulle få tillbaka litegrann fram till dess att jag fick hem en räkning. Lätt att veta att restskatt är det som ska betalas tillbaka, jag trodde det var en rest kvar till mig! Är det svårt för de att sätta ett minus tecken framför summan så att man vet att man ska betala och inte få tillbaka?!Ingen revisor direkt!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se