Sverige goes brown

Köpte de snyggaste lila skorna idag med rosett på MQ från Paris, Kate and I men tro inte att jag kan visa en bild för jag glömde såklart sladden till kameran hemma!! Men ni får se på söndag... Híttade en superfin fransklänning också så jag är nöjd med dagen :-)

Måste berätta om en sak... Idag så åt vi på en thai resturang, kycklingspett med jordnötsås, supergott! Men det var ingen sallad med!!! Alltså ingen alls överhuvudtaget!! Bara ris, kyckling och jordnötsås!! Har aldrig varit med om det förut, även om det kan vara bara lite sallad men det brukar ju vara nåt grönt i alla fall!! Var till och med tvungen att fråga om man kunde få lite sallad brevid men han sa att de inte hade nåon sallad!! Vart är Sverige på väg.....


1flaska blev 4...

Oj 4 flaskor vin blev det igår... de skulle vara till helgen egentligen men det är ju farligt att ha så många flaskor bara stå där och vänta!! Klart man var tvungen att provsmaka :-) Men ikväll blir det lugnt, myskväll med Idol!! Måste ju vara pigga imorgon!!

Haha jag vet verkligen hur man ska få barn att tycka om mig (ok jag vet inte många barn gör det) men här har jag 3 stycken som gör det!! Varför?? Jo för att jag alltid har paket med mig! Direkt när Ida hade sagt till Mille att jag skulle komma sa han "ja paket"!! Ett bra knep om man vill bli populär tydligen så nu vet ni det!!

Händer mycket i Norrköping nu när jag har åkt därifrån... ikväll Bond premiär och imorgon Hallowen fest.. nästan så att man tror att de planerar allt efter att jag inte är där.. nej skoja bara, vet ju att ni skulle tycka det var mycket roligare om jag var med ;-) Men allvarligt sötnosar: Jag vill ha en massa skvaller och bilder sen när jag kommer hem!! Speciellt på era snygga outfits imorgon!!

Nu ska jag umgås lite med Ida (som dessutom sitter och tjuvläser vad jag skriver över axeln på mig så det är lika bra att jag skriver nåt snällt nu) och barnen!! Mår så bra av att vara här Ida är verkligen världens bästa kompis!!!! (hon har snott min Veckorevyn & gått på toaletten nu så det där skrev jag inte för att hon tjuvläste utan för att jag menar det) 

Kraaaaaaaaaaaam 

Uppdatering

18 flaskor vin, mysigt skvaller och lite slötitta på tv..... och allt hos familjen Ajax/Forsberg i Borås!! Kan inte bli bättre!! Blev lite shopping också idag och det blir imorgon!! Skulle bara säga att jag har det jättebra så ni behöver inte oroa er :-)

Ska vara social nu!!

Puuuuuuuuuuuss


Bra start.....

Bra Marre!! Stallde klockan fel så jag gick upp och gjorde iordning mig och var astrött.. har radion på och hör att de säger: Nu är klockan halv 7.. HALV 7!! Hade ju kunnat sov bra mycket längre... men då var jag ju redan uppe så ingen ide att gå och lägga sig igen..

Kollade ut genom fönstret också.... så mycket frost så att det såg ut som snö på bilarna!!! Nollgradigt.....

Tur att jag har 4 underbara dagar att se fram emot och att jag om bara några timmar är hos Ida annars skulle jag nog bli deprimerad!!!

Hoppas ni får en bra dag!!!

Puss

I´m not got the sweetest ass in the world

Weehoo 4 dagar ledigt nu!! Blev ingen afterwork ikväll heller, så jag har hunnit fixa en massa här hemma också tills jag åker!!!

Köpte ett par jeans leggins idag.... snyggt på andra tycker jag, får se om det blir snyggt på mig?! Var fickor på de till och med så det försökte jag få med på bild såklart. Ett litet tips: Försök INTE att ta kort på din rumpa själv! Försöken resuterar oftast i närbilder= en nära rumpa= en stooor rumpa! Ingen boost för självförtroendet! La ner det projektet ganska snabbt så ni får försöka föreställa er legginsen (heter det så??) nedan in real action.

Har en liten efterlysning också!! Jag skulle verkligen behöva få tips på en supereffektiv handkräm nu till vintern!! Händerna blir som spruckna sandpapper när det blir kallt ute så om ni har någon bra mirakel kräm som kan hjälpa mig så berätta vilken!! Tack :-)

Nu dags att packa det sista, sen sova!! Upp tidigt imorgon till bussen...

Puss & Godnatt

P.s Borde det inte vara olagligt för grannar att baka bröd så att det luktar nybakat bröd i hela trapphuset utan att bjuda de andra grannarna?? Borde nog vara med på nästa föreningsmöte för att lägga in det förslaget......




Man ser ju inte ens fickan... får fixa någon annan bild någon annan gång...


Bara ett sista glas vin till!!

Vaknade med ett ryck imorse kl 8 och kom på att jag hade glömt att köpa biljett till imorgon! Eftersom jag åker Swebus så ska man köpa den 24 timmar innan avgång och bussen går halv 9... shit vilken tur att jag vaknade och kom ihåg det!!!

Det belv väl ingen folkstorm till våran Desperate Housewifes kväll till teaterbaren igår... men det var kul ändå!! Vi som kom hade kul!! Var lite mysigt att sitta där i deras biostolar (de har faktiskt det för er som aldrig varit där) och sourrand ljud och med lite vin (Lisa tog sitt sista glas vin 4 gånger.. haha så söt!!)... sen är de så gulliga där så de kom med lite chips till oss också.. och så var det erbjudande i baren för oss!! 2 glas vin för 70:- Vi kommer tillbaka nästa tisdag så för er som missade det igår så får ni komma på då!!

Nej dags att sätta fart!! Måste fixa mig klart, packa lite, ner på stan och köpa present till Ida sen till jobbet!!! Och ikväll är det afterwork med bowling!! Ska försöka hinna blogga lite innan jag åker annars får jag låna Idas nya laptop när jag kommer till henne imorogn för en uppdatering... min tegelstens laptop orkar jag inte släpa med!!

Puss




Vi som var där igår.....




Kvällens bästa bild på Alec och Lisa.. Lisa var nog inne på sitt tredje sista glas vin här...

En hollywood dröm.....

Åhhh vilket skitväder!!! Här har jag stigit upp tidigt, gjort mig iordning och packat väskan för att ta en skönpromenad och har glömt att titta ut genom fönstret!! Det spöregnar!! Inte så kul att gå då... kunde alltså ha sovit mycket längre!!

Drömmde inatt som om det vore en film.. brukar göra det ibland! Med en story och skådespelare, fast det är aldrig en film som redan finns utan det är film som jag kommer på under natten! Och det är bra manus! Om jag vore duktig på att skriva ner manus så skulle jag göra det och skicka de till ett stort fimbolag, för de är faktiskt riktigt bra!! Men om det är någon duktig skrivare där ute så kan jag sälja mina storys till er, har både draman och action på lager :-)

Ehh nej borde kanske sova en stund till... eller packa! När ska jag hinna packa???

Hoppas ni får en bra dag!!

XOXO




En bild för att göra er dag lite roligare... jag bjuder på den :-)



Killar vill, tjejer kan!!!

Är det nåt jag verkligen blir sur över så är det gamla fördomar om att tjejer inte klarar samma saker som killar.. Tyvärr råkar vi ut för det ibland på jobbet, inte utav kollegor men utav kunder som ibland inte förstår att även vi tjejer kör lagerarbete.. (alla hjälps åt, tjej som kille). Råkade ut för en sån i lördags.. en av de värsta faktiskt! En som tyckte att jag skulle hämta "en stark karl" istället när jag sa att jag kunde hjälpa till att bära.. Och efter att de hade gnällt rejält så var jag ju tvungen att visa att jag kunde, och med allt adrenalin i kroppen så kunde jag ordentligt, trots att det var en riktigt tung skänk som jag inte hade orkat några dagar tidigare! Detta resulterade såklart i att jag nu har super förstörda axlar, med spänningar som går upp i huvudet och gör mig snurrig= jag mår illa! Sitter nu med en vetekudde runt axlarna som luktar äcklig, svettig välling, men det var värt det, jag satte de på plats det gjorde jag verkligen :-)

Hinner inte må dåligt nu heller har en händelserik men rolig vecka framför mig!!!!

# I morgon: Desperate Housewifes kväll på teaterbaren!!! Ni har väl inte glömt bort alla Norrköpingstjejer att ni ska dit va????!!!!!

# Onsdag: After work med jobbet... blir bowling med mat!!! Kul!!

# Torsdag: Äntigen åker jag till Ida & hennes familj i Borås!!! Saknar de hela tiden så jag längtar verkligen!! Och på lördag har hon sina stora 25 års fest!! Weeehoooo!!!

Japp som ni ser så har jag inte tid med några spänningar i axlarna så det är lika bra jag värmer välling kudden lite till...

XOXO

Solen skiner igen!

Måndag, ont i huvudet, ont i axlarna och det regnar ute! Känns inte som en toppen dag men sen så läser man kommentarerna och ser då denna från underbara Ida

så fiin du e vännen!!!!! den finaste både på insidan o utsidan, tänk vilken tur ja har som har dej som vän!! älksar dej puss puss

Det är sånna kommentarer som får huvudvärken att släppa, axlarna att slappna av och solen att skina!!! Älskar dig också gumman, du vet verkligen hur du ska få mig att må bra!!! Bara 3 dagar kvar tills jag kommer till dig...

Puss


En gårdagens outfit

En liten outfit bild..... På gårdagens outfit:




Klänning: Wearit
Strumbyxor: Lindex
Skärp: Lindex
Skor: Wedins

Egentligen är klockan 1 timme senare....

Änligen har jag lite tid över (lite i alla fall ska snart iväg och träffa Fransisco & kolla på bio) så nu har jag läst mina kommentarer av mina gamla & nya läsare... så kul att ni har skrivit!! Och vad kul att gå in på era bloggar sen och kika.... Ska svara på några kommentarer och ni som inte har någon blogg så skriver jag en kommentar i det inlägget ni har kommenterat (haha nu låter det som om jag har 100 kommentarer men så kanske inte är fallet men jag vill ju i alla fall svara er som har skrivit)

Så skönt idag att man är så utvilad fast man gick ut igår! Det är ju perfekt att gå ut tidigt och sen åka hem tidigt, och extra bra är att man fick ställa om klockan inatt så att man fick sova en timme längre!!

Lite bilder från gårdagen....

               

               

    


Kolla extra noga på Tyras klädsel (filtarna) Så söt gumman!!








Är visst i medelålder....

Godmorgon!!

Oj vilken kväll det blev... supermysigt att sitta och äta med Tyra & Lisa och dricka lite och prata... sen var det jättekul när vi gick till Bomull innan allt folk kom! Men sen.. ojojoj vad folk!! Och inget roligt folk, bara såna man inte kännde och helt ärligt, bara väldigt gamla människor (jo äldre än mig!!) Så då gjorde vi det enda rätta: Vi åkte till Palace! OK där var det också väldigt mycket folk men bara en massa yngre människor!! När sen mina strumbyxor gick sönder fick jag nog så då åkte vi hem!! Men det var en kul kväll ändå.... och skönt att vakna idag och vara ganska pigg och eftersom jag hällde i mig vatten, inte så bakis heller!! Skööönt!! Nej nu ska jag åka och jobba..

Bilder från kvällen kommer sen..

Puss

Kul att ni hittade hit!!!

Weehooo så sjuuuuuuukt många nya läsare!!! Vad kul!! Började fundera lite på vad som hade hänt när jag kollade min statistik imorse men sen så förstod jag att gulliga Tyra hade länkat till mig!! Hoppas att ni gillar bloggen och stannar kvar :-) Ska kolla igenom alla kommentarer sen också, så kul att ni har skrivit!!!


Ganska stressigt nu för snart ska jag iväg och möta upp Tyra, Lisa & Emma så ska vi äta.. sen ska vi till bomull och ta någon drink.... tror inte att vi ska stanna kvar ute sen men märk att skriver tror inte ska!!! Har ju köpt nya skor och lila strumbyxor idag så då vet man ju aldrig vad som kan hända :-)


Nu: In i duschen!!!!


Puss




Mitt nya impulsköp idag... skulle ju bara köpa strumbyxor men sprang förbi de här... som tur var passade de också, hann ju inte prova de förrän jag kom hem!


Stöd cancerforskningen!!

Yes äntligen lön idag så nu har även jag skänkt pengar till Beatas insamling för bröstcancerforskningen!! Hon är grym som har lyckats samla ihop över 10000 på sin insamling!!! Passa på att ge en slant ni också innan lönen tar slut :-)


Endorfintorsk

Det är så härligt när man ringer hem till mamma & pappa kl 8 en fredag kväll och man frågar pappa vad de gör och han svarar:

- Vi är fulla!

Ärligt & rakt det gillar jag :-)

Intensiv dag idag!! Det gillar jag.. då flyter tiden fram och man har roligt!! Är så himla trött bara!! Orkade inte ens upp och vibrera idag heller.. och inte igår heller!!! Inte på hela veckan faktiskt!!! Fast måste erkänna att jag fortfarande inte tror på det riktigt! Jag vill bli svettig av min träning så jag verkligen känner att jag har jobbat för det.. visst man blir lite varm när man vibrerar men nej inga endorfiner utlöses och det vill jag ha!!! Ska köpa träningskort nästa gång jag är ledig (och skor!!Har faktiskt inga träningskor och högklackat känns inte ok) sen ska jag komma igång!!! Ni får hjälpa mig att peppa mig när det känns trögt :-)

Men nu ska jag proppa i mig mitt fredags godis!!!!

Kram



Dagens bild får bli en härlig sommarbild på mig & Erika som jag träffar nästa vecka!!!!!Längtar...

fulla busschaufförer??

Satt och läste lite på tjuvlyssnat (brukar göra det när jag har tråkigt) Kom på att jag har en egen tjuvlyssnat på lager som jag kan dela med mig till er:

Jag åkte buss och bakom mig satt ett gammalt par där mannen pratade konstant. Vid en busshållsplast så bytte de buschaufför och den nya chauffören var en ung, snygg tjej i snygga högklackade skor, då säger gubben bakom mig till sin fru:

- Jaha nu är det en tjej som ska köra... hoppas hon är nykter!

Ok kanske inte jättekul men då skrattade jag ganska mycket! Vilka fördomar en del har.... som om vi tjejer skulle dricka jämt.... eller som om tjejer skulle dricka oftare än killar.... ehh hmm kanske är så när man tänker efter.....

Nej ush för trött för att tänka, skriva eller vara smart! Vi hörs imorgon istället... lite piggare då hoppas jag (om jag kan hålla mig nykter) (ok det där var ett skämt....)

Puss & godnatt


En lycklig diet!

En tänkvärt citat:

Sandra kom på mig när jag åt en godis på jobbet:

Sandra: Men Marre hur går det med dieten??

Jag: Men jag har ingen diet nu...

Sandra: Nehe du satsar på att vara lycklig istället....



Ska jag, ska jag inte???

Ok för första gången har min ekonomiska sida (den finns tydligen) slagit till!! Har spanat in de här skorna ett tag och tänkte nu att jag skulle beställa de men helt plötsligt så började jag fundera på om jag verkligen kommer använda de?? Eller kommer de att sluta som förra vinterns skor, längst in i garderoben där jag sen kommer glömma bort de (hittade ett par sådana igår)... Är det Thailand som lockar mig till att spara pengar??? Kan kanske vara så.... (blir en resa dit i vår för er som inte vet det)

Men vad tycker ni?? Tror ni jag komer använda de här??


Den här då tror ni jag kommer använda den här??? För om jag ändå beställer ett par skor kan jag lika gärna passa på att beställa nåt mer och ser inte den här supermysig ut????!!!!


Vad hände?????

Det blev en galen kväll igår... en riktigt galen kväll!!! Men galet kul... var längesen jag hade så kul!! Vad hände då?? (Haha standard frågan dagen efter) Jo såhär var det: Alla ni som tittar på Desperate Housewifes kan nog hålla med mig när jag säger MEN SHIT VAD HÄNDER?????????!!!!!!!!! Vadå 5 år framåt?? Och att Gabrielle har 2 små fula barn (de var faktiskt riktigt fula) och vem kysste Susan???? Vi blev så förvirrade och chockade att vi inte visste vad vi skulle göra!! Så vi gjorde det enda självklara, vi gick till teaterbaren och tog ett glas vin!!! i myskläder! Sen kom Lisas underbar tal:
Nu sitter vi här alla vänner och vi såg nyss på Desperate Housewifes hur bra det är med vänner som ställde upp för varanndra, så låt oss ta ett glas till!!
Så det gjorde vi.. och ett till.. och ett till!!! Sen blev det en shots också.... Sen kom jag på den briljanta idén att vi ska starta Desperate Housewifes kvällar för alla tjejer på Teaterbaren varje tisdag med bra priser i baren! För den smarta idén så fick jag en absint shot som belöning!! Kanske inte var lika briljant att dricka upp den...
Ja en sjukt kul kväll var det i alla fall!!! Tack tjejer ni är underbara!!!

Så nu allihopa kära Norrköpingsbor (och andra också såklart) så är ni inbjudna till att vara med på våra Desperate Housewifes kvällar!! Plats: Teaterbaren!! Tid: Kom kl 8 så att vi hinner prata lite innan och hinner köpa lite dricka och så innan det börjar!! Kan hända att det blir lite schyssta erbjudanden i baren :-) Japp min idé blev verklighet!! Teaterbaren har till & med lagt ut det på deras facebook sida, och då vet ni är det allvar!!  Kommer bli en hel kul kväll så missa den inte!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag kolla på Generation fett och känna mig lite smal.....

XOXO

Lite bilder blev det såklart också... fast en del var för barnförbjudna för att hamna på bloggen ;-)


                


Härliga singelliv!!!

Det finns faktiskt en massa fördelar med att vara singel... ni som inte tro mig kolla listan här:

# Du får inreda precis som du vill- I mitt fall har det resulterat i en knallrosa vägg!!

# Du kan städa precis när du vill- det är ingen som bryr sig om du inte diskar i dag heller eler om kläderna ligger slängda över hela sängen!!

# Du kan kolla på vilka tv program du vill- Grey´s, DH, Gossip girl.. alla de livsviktiga program som du inte behöver slåss om för att kunna se på istället för Formel 1 maraton hela natten

# Du kan göra vad du vill, när du vill- känner du för att ta en spontan kryssning en helg kan du göra det i stället för att höra tjat om att man aldrig är hemma..

# Du slipper komma hem efter en superjobbig dag till ett gäng med 10 killar som har planerat att sitta och dricka 5 plattor öl och kolla på fotboll halva natten i just den soffan som du hade planerat att bara slänga dig i med fula myskläder och en stor chipspåse....

# Du kan shoppa vad du vill & hur mycket du vill utan att höra en massa gnäll om att du borde tänka på din ekonomi och inte slösa så mycket, och att du redan har så mycket kläder som inte får plats så hur ska du få plats med de här??!

# Du får ha alla garberober för dig själv!!!!! För vem vill inte ha en massa stora härliga garderober för sig själv som man kan fylla med underbara kläder????

Blev en galen kväll igår förresten.... berättar mer om den sen!




Ett resultat av min singel inredning...... Haha blev lite smygreklam på tv:n också.... :-)


Vart är klacken???

En fråga: Tycker ni att det här är snyggt???? Jag måste nog säga nej...... lite av det som är snyggt med högklackat är just klacken! Dessutom ser de inte så sköna ut att gå i..... men men Victoria Beckham verkar ju kunna gå i allt!
Inget jag kommer köpa i alla fall!!! (Fast ok.. det sa jag ju om leggins i början också.... nu är leggins det enda jag använder, så man ska aldrig säga aldrig!)



Fias frieri!!

Här ser ni det stora samtalsämnet för dagens fika!! Vilken ring va??!! Det är till och med så att jag skulle vilja ha en sån ring... inte för att jag vill ha det som den står för(tror inte riktigt på det där med ätkenskap)  men själva ringen skulle jag vilja ha! Och vilken story om hur den hamnade på Fias finger.... Ok jag ska berätta: Fia & Fadi var på semester i Egypten för dyka och när de var där under vattnet så tog Fadi fram en skrivtavla där det stod "vill du gifta dig med mig?" Fia som inte fattade någonting glömde att svara men efter ett tag så sa hon såklart ja (eller nickade, inte så lätt att prata under vattnet) Han hade till & med ringen ner under vattnet och som tur var så tappade de inte den när hon tog på sig den (kanske inte hade varit så kul att dyka efter den sen) Det är till & med så att jag fick tårar i ögonen när hon berättade det här, jag som inte ens tycker om sånt annars.. men jag är så glad för hennes skull och jag tycker verkligen att det var ett speciellt frieri!! Så grattis både Fia & Fadi!!! Nu ser jag fram emot ett riktigt roligt bröllop!!!!!!!!!

Nu: Dags att fixa sig till Desperate Housewifes kväll hos Lisa.... som alla Tisdagar ni vet!!!

Puss

P.s Känner mig lite dum nu men du som skrev en kommentar i förra inlägget, någon gammal kompis till mig tror jag, glömde skriva vem det var.... kan du inte skriva en kommentar till så att jag får reda på vem.. är lite nyfiken :-)




Så ska en ring se ut!!!!!!!!!!!!!


Marie-Louise vs. Marre

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa äntligen har Sex and The City filmen släppts!!!! Århundradets bästa film nu måste jag rusa till närmaste filmaffär!!!!!!!!!!

Ok vi måste ta och reda ut de här begreppen Marre vs. Marie-Louise. Ja det är samma person! Men alla mina gamla kompisar känner mig som Marie-Louise och alla mina nya kompisar känner mig som Marre! Och de gamla vet inte ens vem men Marre är och vise versa.... Hur kommer detta sig då??? Jo i hela mitt liv har jag försökt få folk att kalla mig någon (Marie-Louise är ju så långt) de fick säga nästan vad som helst men inte Marre hatade verkligen det!!! Men det var ingen som nappade på att kalla mig något, så det blev Marie-Louise! Sen började jag jobba på Nordik och där lärde jag känna Tyra! Hon tyckte att Marie-Louise var lite långt så hon började på eget bevåg att kalla mig för Marre... Jag sa till henne att vadsomhelst men inte Marre gick bra!! Men det gick sådär.... det kunde låta ungefär såhär:
Tyra: Marre kom hit!
Jag: Men Tyra jag har ju sagt att du kan kalla mig vadsomhelst men inte Marre!
Tyra: Javisst Marre men kom hit nu!(med ett stort leende på läpparna)

Haha ja ni förstår ju hur det gick! Det tog ungefär en vecka sen kallade alla mig för Marre och efter 2 veckor så stod det även Marre på schemat, i alla mail och om jag inte skulle ha sagt stopp så skulle det nog ha stått på mina visitkort också! Så då blev jag Marre..... Så nu vet alla historien...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en fika med Fia så att jag får se hennes ring som hon fick under 12 meters djup vatten av sin pojkvän!!!

Puss





Marie-Louise alias Marre..............


Se upp!!Här kommer jag :-)

Weehooo en massa nya läsare idag!!!! Vad kul!! Hoppas ni stannar kvar..... Akta dig Tyra snart kanske jag går om dig haha!!!



Så här glad blev jag över att se alla nya läsare......

MIn drömmkille....

Om jag fick välja hur min kille skulle se ut så skulle svaret vara lätt: Som Wentworth Miller (Michael i Prison break) Det finns INGEN finare kille än han!! Finare är ett mycket bättre ord än snygg för han är mer än snygg!! Hans ögon, hans drag, hans muskler (speciellt hans muskler) är ju perfekta!!!! Så nu vet ni det!!

Nu ska jag kolla på Prison Break och hoppas på att det är bättre än förra säsongen då de var i det där skitfängelset..inte ens jag orkade kolla då! Men hittills verkar den här säsongen bättre.....  om inte annat så kanman drömma sig bort i hans ögon!!






Om det finns någon fin look alike här i Svergie.. hör av dig!!!!!!!!!!!!!!!! Snäääääääääälla!!!!!!!


Duktiga jag!!!

Shit vad jag är duktig!!! Har verkligen gjort som jag har sagt och städat idag :-) Det var fan på tiden att det blev av (ett tecken på det är att mina ögon blev helt rinniga av allt damm när jag städade sovrummet)  Har städat sovrummet, vardagsrummet och ena hallen!! Har till & med bytt lakan i sovrummet så nu läääääääääängtar jag verkligen till att jag får gå och lägga mig!! Älskar verkligen att sova i nya rena lakan.. synd bara att det är så fruktansvärt tråkigt att byta till det.... Nu har jag sparat det värsta till sist: köket & badrummet... men det tar jag imorgon!!
Har lyssnat på min favorit skiva Destiny Child också.... den åker alltid på när det är städtime!!!

Har ni någon favorit städskiva???

Nu ska jag äta korvstroganoff och ris som jag har lagat till också.... Som sagt var shit vad duktig jag är!!!! Det är ju slöseri att en sån som jag är singel egentligen, tänk vilken tur den killen som skulle få mig skulle ha  ;-)




En hemmafru i gummistövlar...

Marre grubblar??!!

Jag har en liten fråga som jag har funderat lite på: Om det är någon som är skyldig en kriminell person pengar varför mördar de oftast den personen då?? Hur ska de då få tillbaka sina pengar?? Jag menar om de har mördat killen som är skyldig de pengar så kan han ju inte betala tillbaka för då är han ju död!! Det är ju ingen som vinner på det....

Finns det någon liten kriminell därute som skulle kunna hjälpa mig och svara på detta??? (Jag lovar du får vara anonym om du vill.....)


En nära-döden-upplevelse

Shit jag höll verkligen på att dö!!!!!!!!!!! På riktigt den här gången, nu är det inget löv som knockade mig, nej jag höll på att kvävas!! För en stund sen så satte jag i halsen och jag trodde verkligen jag skulle dö, jag fick ingen luft alls!! Det var riktigt otäckt är helt skakig nu.... Ok det är inte många gånger som jag tycker att det är nåt negativt med att vara singel men när det här hände så tyckte jag det!! Jag kunde lika gärna dö utan att någon fanns här och rädda mig och om jag skulle ha dött så kunde det ha tagit flera dagar innan någon skulle ha hittat mig!! Jag är ju ledig i 2 dagar alltså skulle ingen ha saknat mig förrän på onsdag!! Nej, ush nu ska jag försöka sova... om jag kan, kommer bara ligga och vara rädd för att dö!!!

Godnatt.....

Underbara Ida

Fick ett sånt där samtal förut som man blir så härligt glad av.... Ida ringde mig:

Ida: Kan du komma till mig på fredagen istället för torsdagen
(jag ska till henne om 2 veckor;marres anm) för det är personalfest på jobbet på torsdagen???
Jag: Ja det är klart, förstår om du vill vara med på den...
Ida: Ok bra....

Vi lägger på. 10 min senare ringer det igen, Ida igen, denna gång nästan med gråten i halsen (ok kanske inte men det lät nästan så)

Ida: Jag ångrade mig jag vill att du kommer på torsdagen istället!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag: Ok men gå på personalfesten om du vill jag förstår om du vill det.
Ida: Neeeeeeeeej jag vill mycket hellre att du kommer då, jag ångade mig,jag ångrade mig så fort jag hade sagt det!!!!!
Jag: Ok men då kommer jag på torsdagen.
Ida: Bra då kan jag äta igen jag var tvungen att ringa direkt igen innan du hann planera nåt annat!

Haha du är så gullig gumman!!! Du vet att jag älskar dig! Alla borde ha en vän som du.......




Bästa kompisar för alltid....

Hösten anfaller

Jag blev överfallen imorse. Helt oprovocerande och oväntat. Det hände på väg till jobbet. Smack sa det och helt plötsligt hade det slagit till! Ett STORT löv som smällde fast rakt i ansiktet. Den där sekunden innan man har fattat vad som har hänt så funderar man på en massa möjligheter.... min var bl.a att någon kom fram och gav mig en knytnäve i ansiktet! Förutom denna psykiska skadan så hamnade såklart den lilla pinnen på lövet (lövstammen???) rakt i ögat på mig vilket har resulterat i ett svidande öga och utkladdat smink! Typsikt!!!!

Blev ingen film hos Lisa igår.... Blev film hos Tyra istället :-) Myskläder, Tradera och Beck!! En perfekt lördags kväll helt enkelt!! Blir så glad över att ha så underbara vänner som gör en så glad hela tiden!!! Tack för att ni finns alla sötnosar därute!!!! Hur skulle man kunna vara en ensam singel när man har sådana som er????




Jag & Tyra... en av alla mina underbara vänner.....

Myyyyyyslördag....

Ush vilken seg dag det har varit idag... helgen innan lön är det inte jättemånga som kommer och handlar... + att jag vakna nog på fel sida imorse har inte alls varit på bra humör.. förlåt alla mina kollegor för det :-)
Det enda roliga som hände idag var att det kom in två st killar som luktade jääääättegott!!!! Så gott så att jag inte visste riktigt vad jag gjorde... krockade med de nästan hela tiden (med flit kanske???) Det finns inget bättre än killar som luktar gott (ok det skulle vara om de har en grym häck också) så det är en bonus med mitt jobb när det kommer in sådana!! Efter det var jag på lite bättre humör... :-)
Blir en lugn lördagskväll den här veckan också... Har faktiskt inte festat på 4 veckor nu!!! Det ni inte illa va???!!! Det blir film hos Lisa ikväll istället ska bli riktigt mysigt..... Haha ni som inte känner mig och läser den här bloggen har säkert fått intrycket av att jag är en lugn tjej som alltid sitter hemma och inte festar... det är precis så som jag är :-) (ehh inga protester från er som känner mig va)
Nej dags att dra på sig myskläder och förbereda mig för film!!!!

Puss




Jag & Lisa en kväll innehöll lite mer fest än film......

Superfin byrå!

Kolla vilken underbar liten byrå vi har fått in!!! Superfin tycker jag... Perfekt att ha som ett litet sminkbord, med smycken i de översta små lådorna och en massa smink i de nedre lite större lådorna...  Finns på Nordik för 2995:-



Hmmm undrar vart jag får plats med den???

Kenza får se upp!!!

Just det ja... jag vann tyvärr inte designen på Tyras blogg men hon skulle fixa en annan åt mig!! Åhh kul!!! Känner verkligen att en snygg design skulle göra bloggen ännu roligare! Annars tycker jag att jag lär mig mer och mer.. har ju till och med kommit på hur man länkar till andra sidor i texten, och hur man fixar kategorier :-) Än är hoppet inte ute för ett data trögo som jag!!!!




Ett datatrögo under upplärning......

Fredagsmys med gammalt godis

Japp lyckades hålla mig hemma ikväll!! Så skönt faktiskt!! Sitter nu med lite godis (som jag fatiskt har haft i 2 veckor utan att ha ätit upp det men ikväll tyckte jag att jag var värd det) framför Idol med datorn!! Det gäller att utnyttja sin tid vet ni :-) Gillar fredagskvällar... gillar känslan av att ha hela helgen framför sig även fast man jobbar, det är nåt speciellt med helg!! De är inte så långa dagar på jobbet, det är en skön stämning och en massa roligt folk.... (och bra betalt hehe..)

Måste slänga in ett STORT GRATTIS till
ida som fyller 25 år idag!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS GUMMAN!!! Om 2 veckor är jag hos dig och firar dig... längtar!!!!!!!!!!!!!

Nu: åter till mitt godis :-)




En supersöt 25 åring!!!!!!!

En trött singel...


En liten snabb blogg innan jag ska sova... ögonen går nästan i kors på mig är riktigt trött nu!!! Att vara singel innebär inte bara att sitta ensam hemma varje kväl och prata med guldfisken, nej att vara singel innebär för de mesta fart och fläkt hela tiden! Du är ju inte beroende av någon och kan alltså göra vad du känner för!! I tisdags var det ju som ni vet DH kväll hos Lisa..... Igår efter jobbet ringde Tyra och frågade om jag inte ville komma hem till henne en sväng och eftersom jag inte hade annat inplanerat så var det ju självklart att jag ville det! Så mysigt att bara spontant sitta hemma hos en kompis en vardagskväll efter jobbet och äta lite, snacka skit och kolla på Gray´s Anatomy (ok jag kollade Tyra tyckte mest det var tråkigt att hon inte fick prata under programmet... hur kan man inte följa Greys???) Och ikväll var det utbildning med jobbet... En riktigt kul och peppande utbildning det gillar jag :-)
En rolig vecka hittills med mycket kul men om inget annat roligt inträffar imorgon efter jobbet så måste jag nog erkänna att det ska bli skönt med en hemmakväll i soffan..... ibalnd behöver man det också!
Nej nu har jag fått skrivit om en massa ord så många gånger eftersom det är svårt att se vad man skriver när ögonen år i kors så nu är det nog dags att slå igen datorn....

XOXO tröt singeltjej

Ps. Läste precis att Kenza vann kategorin "Årest blogg" på Veckorevyns blogawards....... var ju kanske inte direkt mitt förstahandsval..... vad tycker ni???







Recept på en lyckad kväll

Utlovade ju ett underbart recept till tjejmiddagen för ett tag sen så här kommer det:

Mexikanska enchilladas!!!!

Du behöver:

# 600 g Köttfärs
# 1 stor burk salsasås (välj styrka själv)
# 2 dl creme fréiche
# 1 burk hackad grön peperoni (finns bland tacosakerna i affären)
# Lite tomatpuré
# 1-2 vitlöksklyftor
# 3-4 tomater
# Riven ost
# 6 stora tortilla bröd

Stek köttfärsen och blanda ihop den med salsasåsen. Koka ihop creme fréiche med pepperonin, tomatpuré och pressa i vitlöksklyftorna. Rulla sen in lite köttfärs i varje tortilla bröd och lägg i en smörad ungsform. Häll över såsen över rullarna och häll sen på hackade tomater och avsluta med riven ost överst. Sen in i ugnen runt 20 min!
Sen: ÄT!!!!!! Superenkelt & supergott!!!

Jag lovar detta recept är grymt!! Det är Elin som har lärt mig det och numera så äter vi det på alla våra myskvällar!!! Passar som sagt var perfekt till tjejmiddagen men tänk på att inte äta det på förfesten!! Massa vitlök i ju och tänk på alla potentiella hångel sen när man går ut.. då vill man inte stinka kebab i munnen!!!!!

Btw förvänta inte er en massa recept i framtiden... det här är nog det enda jag kan som är värt att dela med sig av...

Singelbidrag åt folket!

Det finns många fördelar med att vara singel (de kommer i ett annat inlägg) men en stor nackdel är att allt är mycket dyrare när man är själv som hyra, el, inernet, kabeltv ja allt som har med hemmet att göra. Allt det där är man ju två och delar på när man bor i hop med nån. Många av mina kompisar kan inte fatta att jag har så mycket räkningar varje månad men om man tänker på det så har vi ungefär lika mycket om man skulle dela mina räkningar på två (ok om man bortser från alla mina avbetalningar då eftersom jag har hamnat i avbetalningsträsket). Är det inte lite orättvist att jag som singel måste betala dubbelt så mycket varje månad som de som är sambor?? Så min fråga är alltså: Är det inte dags att införa singelbidrag snart??? Ett bidrag till hemmet som kan hjälpa till med boendekostanden varje månad?? Inget socialbidrag alltså för att man inte klarar sig som det är i samhället utan bara ett litet bidrag som gör det rättvisare att leva lika! Samhället är mest byggt på att alla ska vara par/sambo men alla vill faktiskt inte välja att vara det.... Så singelbidrag åt folket!!!!!!!!!!!!!!!!


Håller ni med eller är ni emot????


                                                      

Hellre DH än akuten

Hemma igen efter att ha varit på Desperate Housewifes kväll hos Lisa! Lika kul varje gång :-) Förutom DH så händer det mycket andra saker också.....

1: När jag kommer dit så hör jag nere i porten att Lisas dörr öppnas och att någon springer ut sen är det värsta dunsen och Lisa som bara skriker! När jag kommer upp till hennes trapp så kommer Tessan och Tyra utspringade också och kollar vad som hänt och så ligger Lisa i trappan och gråter och bara skriker aj!! Sen vänder hon sig om och det är blod i hela ansiktet... Så jag tar tag om henne och bara ta det lugnt jag hjälper dig upp och då börjar alla att skratta!! De har suttit och lekt med låtsas blod innan jag kom så det var det hon hade i ansiktet!!! Shit vad jag gick på det!! Lisa du borde söka som skådespelare det var så sjukt äkta!! Men det roligaste var att det första jag tänkte när jag såg blodet var "shit nu missar vi Desperate Housewifes" haha vilken kompis jag är.....

2: Innan vi skulle åka hem så tog de sista rökpausen på balkongen... när vi står där så ser jag helt plötsligt en kille i fönstret mitt emot som enbart har på sig sådana där fula små tanga kalsonger.. han lägger sig i en soffa men sen så ställer han sig upp framför fönstret och tar av sig sina kallingar!!!!!!! Sen lägger han sig över nån i soffan och de har sex!!!! Och jag lovar att de hörde oss för förnstret var öppet helt.... Haha kom på sen att jag inte vet vilket som är värst: att ta av sig naken framför ett fönster eller att titta på när nån annan gör det????



Såhär snygg var Lisa med allt blod... ni kan förstå att jag gick på det va??!!!


Marre som präst???

Gjorde ett roligt test jag hittade.. man ska svara på frågor och sen får man en bedömning på hur man är och vilka karriärer som passar en.... här är bedömningen och karriärer om mig:

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Tycker väl att beskrvningen stämmer hyfsat bra men karriärerna som ska passa mig håller jag inte med om... kan ni se mig som präst???? Ni som känner mig vad säger ni, tycker ni det stämmer in på mig???

Gå in här om ni själva vill göra testet:
www.41q.com




En blivande religonslärare eller hemmafru kanske??????


Mina fynd i dag...

Måste visa lite käder som jag hittade idag hos Tyra... hon jobbar på Wear it och jag måste erkänna att jag inte har varit inne där direkt innan hon började jobba där men nu har jag spanat in utbudet ordentligt och man kan hitta en hel del snyggt där (ni kan kolla in själva på deras blogg som Tyra såklar skriver åt på www.wearit.se/blogg_visa.asp )
Extra kul är det att man bara står i provhytten och Tyra kommer och slänger in kläder hela tiden och jag bara provar & provar... som en liten provdocka :-) Idag blev det 2 plagg:





En nyårsklänning (gäller att vara ute i tid).. tänk bort leggins & stövlar och tänk dit istället svarta strumbyxor & högklackat) glömde ta kort på ryggen men det är en jättesnygg stor rosett där..... får ta kort på den nån annan gång..




Syns heller inte så bra på bilden men också en svart svart tröja med glitter.... (temat för dagen tydligen) perfekt att ha på fest kvällar som man inte går ut på... ska nog ha den när jag åker till Ida och hennes 25-års fest!!

Min dag

Ok ska göra som alla andra och skriva en lista på vad som ska göras idag:

# sova länge (X)

# hälsa på Tyra (X)

# städa torkrummen (i vår bostadsrättsföening har vi sådana uppdrag ibland.... jätte kul....) (X)

# städa mitt badrum

# diska

# till Lisa och kolla på Desperate housewifes

Det med x efter är redan avklarat det andra har jag kvar.........

Känns som om in lista skiljer sig lite från andra bloggare som gör en att göra lista... vart är mina vimmel & premiärer??? En sak till... tydligen så blir man inte bjuden på bloggawards när man bara har 6 st läsare.... typiskt!!Men nästa år!!!! Vänta ni bara då ska jag dit!!!!!

Dags att ta tag i resten av listan......


Hjälp!!!!

Skulle behöva er hjälp med en sak!! Har lite problem med att komma på vilken hårfärg jag vill ha..  har ju testat på en del nu men har svårt att veta vilken jag trivs bäst i!! Vad tycker ni?? Vilken färg ska jag satsa på???


                              


Superblond, mellanblond eller mörkhårig?? Vilket tycker ni??

En stor klagan...

Ok idag har det varit en sån där dag som jag lika gärna kunde ha legat kvar i sängen... det skulle ha gett mer!!! Toppen på isberget var ju när jag kom hem och upptäckte att jag inte har någon keso hemma och det är mitt livselexir så nu kan jag lika gärna gå och lägga mig! Tur att det är en ny dag imorgon!
Nu när jag ändå håller på att klaga så kan jag ju ta upp det här med att Blondinbella har slutat blogga! Ok jag förstår henne, förstår att hon bara vill vara 17 år ett tag det är smart utav henne.. men det är tråkigt för mig! Det är ju en av få bloggar som jag förljer ständigt.... nån som har ett förslag på en ersättningsblogg???????

En grej till: Hur kommer det sig att jag har fler läsare på min gamla blogg än vad jag har här???? Och då har jag till och med länkat till den här bloggen!! Hur ska jag tolka det??!!

Nej nu ska jag kolla lite på Färjan och se om det kan pigga upp mig att se alla andra tragiska människor...... sånt mår man alltid lite bättre av :-)


Bloggdesign till mig!!!

Weehoo min vän Tyra har en tävling i hennes blogg där man kan vinna en riktigt snygg bloggdesign!! Det är ju vad jag precis behöver för att göra den här bloggen lite roligare, en snygg design!!! För att delta i tävlingen så ska man berätta vad Tyras blogg handlar om så här kommer det:  

Tyras blogg handlar om hur det är att vara modell och ändå ha båda fötterna på jorden. Hon har ett sjukt fartfyllt liv med en massa galna saker som händer runtomkring henne hela tiden och detta delar hon med sig av dagligen! Men hennes nish är nog ändå att hur man kan öka sitt självförtoende. Hon lägger b.la ut före & efter bilder som har genomgått en retushering så att man får se att alla kändisar inte är helt perfekta de heller även om de framställs som det i media! Man kan förklara att hennes blogg boostar självförtroendet helt enkelt!!!   Så gå in och läs!!!
www.tyras.se

Vilket håll ligger jag åt??

Haha måste berätta om en rolig grej en underbar liten vän till mig råkade ut för några helger sen på krogen...

Det kom fram ett par till henne och frågade om hon ville gå hem och ha en trekant med dem!! De hade tittat ut henne och tyckte hon såg "lämplig" ut! Haha undrar om man ska ta det som en komplimang?? Klart man ska förresten, de ville ju bjuda med henne till nåt av det heligaste ett par har, deras sexliv! Det gör man ju inte med vem som helst (om ens någon överhuvudtaget)
Vad hon svarade?? Det är nästan roligast utav allt: "Tack jag blir jättesmickard men jag är inte lagd åt det hållet!" Haha vadå lagd åt det hållet???!!! Vilket håll då, det sexuella hållet eller?? 
 
Du är för söt gumman...... :-)

Modell Marre

De som känner mig brukar klaga över att jag alltid har samma pose när de ska fota mig.... hmm undrar om det är den här posen de menar????

             

I bland känns det inte som om det är så konstigt att jag är singel..... haha

Korta helg...

Hemma igen.. det värsta med att vara ledig helgen är att den alltid går alldeles för fort!!! Gårdagens kvällen var riktigt kul :-) Först mammas efterlängtade 3 rätters middag som verkligen höll alla förväntningar... och pappa som hade hand om drickat bjöd på sherry som fördrink! De är så gulliga som ordnade en så fin middag till oss, Tack för det :-) Sen åkte vi hem til Anna & fortsatte dricka lite vin och letade efter gamla kompisar/folk överhuvudtaget på Facebook!! Haha vad gjorde man innan Facebook egentligen??? Perfekt ju när man träffas 2 gamla kompisar och man sitter och pratar minnen & kommer du ihåg den och den??!! Så roligt att se alla man inte har sett på länge hur de ser ut idag.... hmm inte lika roligt att de säkert sitter och gör samma sak med mig!! Och jag som fortfarande inte fattar hur man lägger ut bilder på Facebook har ju bara bilder på mig som andra har lagt ut= bilder som jag ej "godkännt"...... Ehhh måste nog lära mig hur jag lägger upp bilder så att jag kan lägga ut lite bra bilder också!

Fick reda på en kul sak idag också.... vet inte om det är officielt än men återkommer om det när det är det!! Men Grattis gumman i alla fall!!! ÄNTLIGEN :-) (kan säga så myket som att det är kärlek i luften)




Blev inte många bilder igår men en liten blev det på mig & Anna i alla fall....

Hemma=bäst!!

Hmm har stora förväntningar på kvällens middag... speciellt eftersom mamma har stängt dörren till köket för att kvällens meny ska bli en överasskning och man hör ett "herrejävlar vad gott" innanför...

Haha hon är underbar min mamma :-)

Tillägg: Nu kom hon med en jätegullig liten glass till mig vid datorn.... hmm hon inte passar sig så flyttar jag nog hem snart!!

Dagens citat!

Haha ett roligt citat:

Jag pratade med Tess om att jag hade varit & vibrerat och hon frågade om jag tyckte att det gav något,

Jag: Jo det gör det väl med det är äl inte så att man blir värsta muskel fitta...... ehh jag menar fit...


Underbara helg!

Åhh helg... underbara lediga helg!!! Första lediga helgen sen semestern.. har egentligen inget emot att jobba helg men det är skönt att vara ledig nån gång också! Men eftersom jag känner mg själv så vet jag att jag inte kan ta det lugnt om jag är hemma (måste träffa alla, springa runt på stan, festa ja ni vet allt som man måste hinna med) så jag tog mitt pick & pack och drog hem till mamma & pappa! Helt rätt val måste jag säga!!!! Shit så skönt att komma hem på fredagskvällen och kolla på Idol med päronen & äta godis, sen sova superskönt (fast jag måste erkänna att jag saknar min säng hemma, enda nackdelen med att ha en bra säng det blir svårt att sova borta) sen vakna till en supergod frukost (kan liknas med en hotellfrukost)! Åh härliga dag!!! Ska kanske ut och gå en sväng med mammi sen och ikväll ska jag hämta min underbara vän Anna som alltid är lika kul att träffa så ska vi äta 3 rätters och dricka vin!! Kan man ha det mycket bättre än vad jag har det nu???? Nej har svårt att tänka mig det...
Vad ska ni hitta på för kul denna helg då??




Såhär glad är jag den här helgen :-)

You say tomato.....

Vad tycker ni om min slogan förresten??? SINGEL MEN INTE ENSAM
När jag berättade om den på jobbet så skrattade alla och sa "shit vad slampigt!!!" Hallå vad då slampigt?????!! Tolkar ni också den så??? Är det bara jag som ser den på ett annat sätt?? Det var inte så jag menade den i alla fall...



En slampa??


17 år och nykter??

Åh vad sur jag blir!! Sitter (som säkert av många av er andra) och kollar på Blondinbella på Debatt... men allvarligt!! Vad tror de att unga tjejer inte dricker eller??? Måste nog påstå att jag tycker Blondinbella dricker mycket mindre än vad många 17 åriga tjejer gör... tycker tvätom vad Janne Josefsson säger att hon förespråkar att man inte ska dricka så mycket i hennes ålder! Hon är en förebild för många och jag önskar att jag hade hennes blogg att läsa när jag var 17 och gick i skolan för då skulle jag nog bli mer peppad att gå i skolan och ta tag i saker istället för att bete mig som jag gjorde... Jaja ett uttjatat ämne (Blondinbella) men jag var tvungen att dela med er av vart jag står vad det gäller henne: Hon är grym!!!!

Älskade päron!

Ännu en dag gjord och bara en dag kvar till jag är ledig!!! Är ledig hela helgen vilket inte har hänt sen jag hade semester... så skönt!!!! Ska hem till mitt lilla Byle och mamma & pappa!! Och jag måste bara berätta vilka helt underbara föräldrar jag har (världens bästa faktiskt): På lördag ska jag träffa en kompis hemifrån och dricka lite vin och bara prata allvar (eller inte) och då kom jag på hon först kan komma hem till oss och äta middag innan vi hugger in på vinkvällen.... Och vet ni vad min mamma gjort nu då??? Jo hon har planerat in en 3 rätters middag!!! Och pappa ska köpa vin till oss (jo jag är 26 så han FÅR köpa vin till mig jag lovar).. Som sagt vad jag har verkligen världens bästa föräldrar, tack för att ni finns!!!!!!

Nej dags att packa lite saker till helgen sen blir det nog sova.. ska upp tidigt imorgon och vibrera innan jobbet (ett längre inlägg om det med bilder kommer jag lovar, till dess får ni använda fantasin)








EFTERLYSNING!

Jag är ingen data hacker... ehh så långt ifrån man kan komma faktiskt! Är glad att jag hittar ONknappen på datorn ungefär... Så detta med blogg är inte alltid lätt!! Som ni kanske märker så har jag inga kategorier än men jag ska ta en kurs hos min bloggcoach Tyra (www.tyras.se)  någon kväll så efter det hoppas jag att jag kan få till lite saker.. men jag skulle så gärna vilja ha en snygg header till bloggen!! Finns det någon snäll lite människa där ute i bloggvärlden som har alldeles för mycket tid över som skulle vilja fixa en snygg header till mig så får ni gärna göra det :-)


Singelkocken!

Weehoo vad jag har lagat mycket mat nu!!! Tänkte jag skulle fixa en liten matlåda till imorgon men det slutade med att de blev en matlåda till imorgon, en till på fredag, en till Elin och 3 st jag kunde frysa in :-) Japp ett riktigt storkok kan man nog påstå!!! Det är så många som säger att de inte tycker det är kul att laga mat till sig själv men där måste jag säga att jag inte håller med! När man lagar mat till bara sig själv så kan man ju göra maten precis som man vill ha den, ha i exakt så mycket/lite kryddor och slänga i de indegrienser man känner för!! Jag blir dessutom nervös när andra ska äta min mat tänk om de inte tycker om den!! Shit vilken knäck för självförtroendet, nej då är det bättre att alla får tro att jag är en duktig kock och om de inte får äta min mat kan de inte bevisa nåt annat! Så Elin nu förstår du hur utvald du ska känna dig som får en matlåda av mig... och är det inte god så är det våran hemlighet :-) Håll utkik förresten i bloggen för snart kommer det dyka upp ett toppen recept för en lyckad middag till tjejkvällen (snott såklart jag skulle inte dela med mig av mina egna påhittade ihopkok)


Bästa receptet för bakismat:Gå ut till närmaste hamburgebar och köp en STOR hamburgare...

En rolig utmaning!

Hittade en till rolig lista.. eller ja snarare en utmanong som ja kan roa er lite med :-) 

Haha en del passar verkligen bra!!!!!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?

Han har börjat träffa sitt ex, men han vill gärna vilja fortsätta träffa mig.... fin va?!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
De kommer börja spela kl 12
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Vad händer hos dig då?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Älskling jag festar också vart ska du?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vad hette han du hade haft lite kul med?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Go marre go
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Kul att du vill prenumerera på Veckorevyn!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Vilken start!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej på dig det var ett tag sen sist!
10. Din romantiska replik?
Fick du fram någon bild?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Du ramlade över något.


VIKTIGT!!!

Gå in på länken nedan och skriv på!!!!!! En superviktigt sak att ta upp!! Blir så arg när man läser om fall där en tjej har blivit sexuellt utnyttjad och sedan inte blir trodd!! Det är ALDRIG ok att utnyttja en tjej, vare sig hon är full, eller är utmanande klädd!!  Det värsta fallet jag har hört talas om är det som hände i Motala för några år sedan. En 13-årig tjej blev bjuden på alkohol av några killar som sedan utnyttjade henne... Hon vann aldrig i rätten mot de för att hon frivilligt hade druckit alkohol och var så berusad så hon inte kunde säga nej!!! Sen när blev det ens lagligt att bjuda en som är 13 år på alkohol!! Detta måste ändras nu!!!!! Nästa gång kan det vara dig eller någon i din närhet det handlar om....

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/


Singel=hot???

Har precis kollat klart på kvällens avsnitt av Desperate Housewifes och jag kan säga såhär: Edie är ingen bra förebild för oss singlar!! Det är sådana som hon som ger oss singlar dåligt rykte! Tyvärr är det så att en del ser oss singlar som ett hot.. ett hot om att vi ska sno och förföra deras pojkvänner. Jo det är sant, det finns de som tänker så! Och visst det kanske finns sådana singlar men det finns lika många icke singlar som beter sig så också men det är inga som dömer de som det i förhand. Men sanningen är att majoriteten av singlar skulle aldrig ens drömma om att förföra en kompis (eller någon annans heller för den delen) pojkvän! Varför skulle vi det???? Det finns faktiskt ingen logik i det överhuvudet taget! Vill vi ha lite kul så finns det gott om andra singlar vi kan roa oss med istället! Så sluta se oss singlar som ett hot, Edie är en påhittat subba!

XOXO singeltjejen (haha ja jag har kollat för mycket på Gossip Girl, men det låter så kul när man säger xoxo så jag tänker fortsätta med det uttrycket... pröva själva att säga det högt, kul jag lovar :-)





Kan du överhuvudtaget föreställa dig den här tjejen som ett hot????


Lite om mig...

Hittade en lista jag tänkte jag kunde fylla i så kanske ni lär känna mig lite bättre....



KLÄDER

Skor: Stövlar på vintern & ballerinas på sommaren
Sneakers: Åh är superdålig på sneakers... tycker det är snyggt men hittar aldrig några bra till mig....
Jeans: Stuprör
T-shirt: Gillar faktiskt Gina Tricots....
Underkläder: Singel som jag är så mer bekväma än snygga :-)

ACCESSOARER
Väska: En svart gammal ful.. är på jakt efter ny!
Plånbok: En stor guldfärgad som aldrig går att stänga för alla kvitton..
Klocka: Oftast en svart sm jag inte är rädd om eftersm jag alltid har söer de på jobbet.. tråkigt va??!!
Tv: En riktigt tjockistv!!!!
Mobiltelefon: Sony/ericsson K530i
Kamera: Canon ixus tror jag den heter.....
Dator: En Acer

BADRUM
Tandkräm: Pepsodent
Tvål: En pumptvål som luktar jordgubb och en fast som luktar mjölk (fast godare)
Parfym: Massor men jus nu är favoriten Diors Miss Cherié
Medicin: Ipren & Panodil

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Bonaqua persika
Vin: Är en riktigt rödvin junkie
Bröd: Mörkt
Glass: Hmm pecannöt/kola

HEMMA
Säng: Mitt livs bästa invenstering,en ställbar Jensen Supreme... närmare att sova som på moln kommer man inte!
Lakan: Omaka.... jag vet, dåligt av en som jobbar med inredning...men det har inte blivit av att köpa nya...
Espressomaskin: Ja tack, nån som vill ge mig en??
Kylskåp: Ett vitt... och en frys med ismaskin :-)

FÄRDMEDEL
Bil: Har ingen... vill men tror att den kostar mer än vad jag skulle använda den...
Taxibolag: Den som jag kommer på telenummret på....
Cykel: En rosa som tändigt har punka....

ÖVRIGT
Frisörsalong: Min underbara vän Sofia... kommer aldrig att byta!!!
Bank: Handelsbanken!Kan jag rekommendera!!

Vill ni veta mer om mig kan ni kolla in min gammla blogg www.marielouise.bloggspace.se

Singel men inte ensam!

Du måste nisha din blogg!!! Det är vad man hör hela tiden... ok med vad är min nish tänkte jag??? Vad är jag bra på, vad är det som är speciellt med mig, vad är mitt signum??? Pröva på att fundera på det själv... inte det lättast att komma på eller hur??!! Men så helt plötsligt kom jag på det (när jag skulle sova såklart, säg de stora ideér som inte kommer när man ska sova... allt för att det ska bli svårare att somna): Min nish är ju såklart vad alla tycker är så typiskt mig, mitt singelliv!!!! 26 år (så nu fick ni veta det också) och ständigt singel!! Om det är något jag lider av??? Svar: Nej absolut inte!!!! Helt ärligt så lever jag ett sjukt fartfyllt & kul liv, med en massa underbara vänner och ständigt nya saker på G!! Så denna blogg kommer att handla om det... om att vara singel i dag när alla runtomkring skaffar sambo, barn eller barn nr 2..... Den kommer visa er varför det är inte är något synd om oss singlar (för vilka singlar har inte varit med om ett typiskt medlindande åhhh när man säger att man är just singel) utan att man kan ha ett meningsfullt liv ändå!!!!! Som min blogg slogan säger: Singel men inte ensam!!

Så nu är vi igång....

XOXO singeltjejen





Singeltjej på stan med 1 meters sugrör...... så kul kanman ha :-)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se