Bästa granne!!!

Haha det är bäst att ha en gullig granne! Nu ringde Alec och sa att jag skulle komma ut för hon hade ett glas vin till mig! Perfekt att bara springa ut och hämta!! Tack gumman :-)



Premiärvimmel!!!

Det finns bara ett ord för nya Otten: WOW!!! Så grymt snyggt ställe det har blivit! När man kom in kunde man aldrig tro att man var på en nattklubb i Norrköping... det kändes mer som en lyxig "Sex & the city-klubb" i New York. Om bara åldern höjs och packet försvinner så kan jag lätt tänka mig att börja hänga där på Lördagkvällarna. Ska faktiskt börja ikväll redan, det blir en liten utgång med Alec & Fia.. Känner egentligen att jag är väldigt trött men det kan nog bli kul ändå.

Försökte ta lite bilder igår men det var svårt att få till det bra.....



Det är vitt överallt, vita möbler, vita väggar, vitt tyg över fönstrena och sen var det lampor som gjorde att hela lokalen blev rosa. Lamporna kan tydligen också ändra färg så nästa kväll så kanske allt är grönt!
 




Här ser ni hur det ser ut ovanför stora baren, där fotbollen var förut (för er som varit där) "Frans lampan" var också vit.. riktigt fräsht!





Alltid sen!!!!

Har nog aldrig haft såhär bråttom i hela mitt liv.. har nog aldrig heller segat såhär mycket i hela mitt liv heller! Jag fungerar oftast så att när jag har bråttom så slår det över och jag gör ingeting.. en försvarsmekanism kan man kanske säga??

Idag har det varit en såndär dag då jag har kännt mig lycklig! Spelade ingen roll att jag knappt kunde vakna idag och dessutom fått någon slags ögoninfektion, inget kunde deppa ner mig idag så det fick bli kaffe och glasögon så var det bara att köra!!! Så nyinvigning på Otten ikväll.. en bra avslutning på en bra dag!!

Oj bråttom var det ja... har en kvart på mig att fixa mig.. ooouuups!!!!!!!!

Ha en bäst kväll!!!

Feel the girlpower, stå på dig!!!

Wow vilken girlpower film jag såg nu! Elisabeth the gold age (tror jag den heter) som handlar om Englands drottning Elisabeth som levde på 1500-talet. En tjej som verkligen stod på sig!!! Hon vägrade att gifta sig och skaffa barn fast hela landet satte press på henne om det! Istället levde hon som hon ville och styrde landet med kontroll.. lyssna bara på detta citat, ett citat man man kan upprea varje gång man får frågan med en nedlåtande ton, varför är du singel???

"Jag kallas jungfrudrottningen. Ogift, jag har ingen herre. Barnlös, jag är mor till mitt folk. Gud, ge mig styrka att bära denna värdiga frihet. Jag är er drottning. Jag är mig själv."


Jag är inte feminist, men jag förespråkar gärna ett roligt singelliv, man klarar sig i dagens samhälle utan en man. Det är inget fel med att leva själv, det är inget ofrivilligt liv, det är nåt man har valt. Kom ihåg det!


Dåtidens girlpower....



Dagens girlpower....... hehe....


Jag, en smitta??

Idag satt jag och min kollega och disskutera hur tjejer gör för att få sin vilja fram. När jag avslöjade vissa knep så skriker han såhär:

S: Åh jag vet att ni gör sådär, ni tjejer är som en smitta!!!
Jag: En Smitta???? Nej vi är bara smarta och taktiska!
S: Det är sant ni är så jävla taktiska... precis som en smitta!! Ni tjejer ÄR en smitta!!

Jag har ju rätt vi tjejer är väldigt smarta och taktiska för att för få det vi vill. Men om killarna verkligen inte vill gå med på det så är det väl bara att säga nej, vilka knep vi än kör med. Eller är det sant vad S sa, är vi en smitta som inte går att stoppa????  





 

Har landat i hemmet.....

Hemma igen!!!! Men bara för en natt för sen ska jag vara kattvakt hos Tyra så då blir att sova där ett tag...

Kan bara säga en sak: Shit vad kul det är att planera bröllop!!! Trodde aldrig jag skulle säga det här och ni får vara tysta om det (kan ju förstöra min image) men det är till och med så att jag skulle kunna tänka mig att gifta mig bara för att få planera mitt eget!!! Eller så kanske jag skulle bli en bröllopsfixare.... hmm det tål att fundera på!

Men veckan är inte slut än, på fredag är det invigning av nya Otten så då ska jag dit med Fia.. har hört att det har blivit superfint där så det ska bli riktigt spännande att se det!! Kul med en "ny" fräsh nattkubb i stan... Hoppas det kommer gå bra för de!

Nu känner jag att dagen är slut i alla fall, efter 4 timmar på bussen så är man lagom pigg.. och imorgon är det jobb igen efter 5 dagars ledighet.. det känns sådär om jag ska vara ärlig. Det har ju inte varit 5 dagars vila direkt, även om jag har haft superkul, men det känns som om jag längtar efter en hel dag hemma nu! Jaja den dagen den kommer nog också någon gång.........



Även fast ni inte får se klänningen eller det andra innan det smäller så kan ni ju få se en "behind the scenes" bild i alla fall... här sitter jag och Ida hos frisören och kollar bröllopstidningar efter inspiration.. satt där i flera timmar tror jag (ni ser ju högen med tidningar).. en supertrevlig salong med en jättesnäll frisör som ska fixa Ida på den stora dagen.... kommer bli bra det där!!!!


Hjärntvättad!!

Nu är jag bröllopsskadad!! Vart man än går och vad man gör så ser man saker som man kan koppla till bröllopet. Typ oj det där var en fin sten, den kan man ha vid dukningen, oj kolla hennes frisyr som står i kassan den med ettt diadem skulle vara fin, kolla det där ljuset det skulle lysa upp fint... ja ni förstår tänket! Men det är kul, superkul!!!!! Men vilken planering det krävs.. tur att jag övade lite på att planera Tyras fest så att jag är lite uppvärmd nu!

Förutom att vi idag har kollat ringar, suttit och kollat bröllopstidningar och frisyrer i flera timmar och köpt brudklänningen så har vi även på temat varit och kollat på bio. Såg såklart Bröllposduellen... en super bra film faktsikt! Ska nog vara en komedi men jag satt och tjöt halva filmen, vet faktsikt inte riktigt vad det är för fel på mig nuförtiden tjuter för allt, för mycket känslor i luften kanske! Efter bion blev det en trerätters middag som avslutning på en toppen bra dag!!! Och imorgon är det dags att åka hem... känns vemodigt men det dröjer inte länge innan jag åker tillbaka, mycket planering kvar!!!!!


Fler fest bilder!

Nu har Palace också lagt ut lite bilder från festen!! Synd bara att killen tog typ 100 bilder på mig men la ut de 2 fulaste jag har sett..... Ok jag bjuder på det!

Bröllopsplanering för fullt!!!

Det här med att vara tärna är något jag verkligen kan rekommendera! Inte bara att det är den största äran att få vara det, det är kul också! Idag har vi varit och kollat klänningar och helt otroligt men den första klänningen i den första affären var helt perfekt!! Ida var så fin i den så att jag nästan började gråta i provrummet.. det bådar inte gott inför bröllopet, kanske inte ser så jättebra ut om tärnan står frame vid altaret och storbölar...... Efter det har vi köpt tidningar och börjat planera resten, som dukningen, buketten och håruppsättningen. Imorgon ska vi fortsätta med det plus att vi ska börja kolla klänning åt mig också..... Självklart har jag tagit massor av bilder idag men de får ni vara nyfikna på ett tag till.. den 2 maj så får ni se klänningen och resten men fram tills dess är det en hemlighet....... Inget kul att avslöja allt!!!

Nu sover alla barnen och jag också snart (är fortfarande trött efter i lördags) men nu ska jag och Ida fortsätta att planera lite och lägga upp dagen för imorgon! Det blir mycket springande i butiker, provande av klänningar och annat roligt. Sen på kvällen ska vi gå på bio och se på Bröllopsduellen och sen gå ut och äta!!! En helt perfekt dag med bästa vän att se fram emot alltså!!!!


Jag är en ö-kändis!!!

Åh jag hatar att jag alltid ska vara tvärtom alla andra... andra är bakfulla när det vaknar och mår bättre fram på dagen. Jag är superpigg när jag vaknar och tycker att världen är en underbar plats och Tyra är jättearg för att hon är bakis men inte jag, men ju längre fram på dagen som går ju sämmre mår jag!!! Kan kanske vara så att jag fortfarande är full när jag vaknar och att det sen går ur kroppen under dagen... inte helt omöjligt med tanke på efterfesten till kl 6 imorse.... alla andra hade ju druckit sen 8 men inte jag, jag hade ju hållt mig nykter tills alla lekar var klara så att jag inte skulle göra bort mig så jag började dricka vid 11 så på Palace kom ju min förfest fylla och på efterfesten kom ju min utgångsfylla så jag kunde ju fortfarande dricka massor.... oj lång utläggning om mitt drickande det blev nu!

Haha förut kom jag på en rolig sak som hände igår.... jag var på toaletten när någon ropade Marre till mig. Då var det två andra tjejer som stannade upp och sa "Är det du som är Marre??", "ja" sa jag då, "Åh vi här läst om dig på Tyras blogg!!"
Haha så kul att jag också får åka lite på Tyras kändis kälke!!!

Nej nu ska jag packa sen far jag till Borås!!!!! Kommer vara där till på Onsdag men om Ida är riktigt snäll så kanske jag kan få låna hennes dator lite så jag kan slänga in något blogginlägg när jag är där!!!!


Tack för en superlyckad kväll!!!!!

Åh jag kan inte bli mer nöjd med kvällen än vad jag är!!!! Den blev så sjukt lyckad och jag tror att alla hade roligt (hoppas det i alla fall). Så kul att det var så många som sa att de blev imponerade över att det var så organiserat för jag och älsklings Tyra hade verkligen jobbat för den här festen!! Kan säga att jag var supernervös när jag skulle prata första gången, så nervös att jag skakade men det gick bra så nästa gång det var dags så var det inte lika farligt bara kul... kanske ska bli festplanerare och toastmaster på heltid??!!! En stor anledning till att festen blev så lyckad var ju alla som var där... Tack så jättemycket för att ni kom allihopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men nu är ni sugna på lite bilder förstår jag:







          

Dum som jag var så glömde jag ta en outfit bild men här ser ni i alla fall den från sidan....



Måste ge ett stooooooort tack till underbara Fia för att du fixade mitt hår till kvällen!!!!!!



         

Kvällens bild tror jag.....



         

Vi hade bjudit dit svenska landslaget i discodans också för att peppa alla... sjukt duktiga var de!!!!!



Åh så lyckad kväll!!!!

Jag är så glad!!!! Det blev så lyckat ikväll så jag är supernöjd!!! Just nu är klockan halv 7 och jag väntar på att pizzerian ska öppna för jag är så hungrig men jag kommer nog däcka först.... ska skriva mer om festen imorgon och det kommer även bilder då jag lovar!!!! Ska sova nu, ville bara säga hej :-)

Dagen D är här!!!

Jag skakar och mår illa. Jag är så trött, känns nästan som om jag är bakis men jag är bara nervös. Jag vet, mycket tjat om det nu en det är typ den enda jag kan tänka på. Den här festen var mycket roligare innan idag! Ok mycket roligt blir det också, det är inte enbart hemskt. Här är dagens roliga planering:

Kl 12: Frukost med Tyra, sen ska vi inhandla det sista inför ikväll.

Kl 13: Möta Fia och Erika om hon har hunnit komma då så ska vi fixa en fin frisyr på mig som säkert kommer blåsa bort i stormen sen...

Kl 16: Jag och Tyra ska sminka oss på Face

Kl 18: Till Palace där vi ska fixa till stället så att det är redo för oss....

Kl 20: Då smäller det!!!!!!!!!!! Folket kommer och festen kan börja!!!!

Som sagt var, mycket roliga saker inpanerade!!!!! Ska försöka lägga ut bilder och hinna berätta om dagen/kvällen imorgon innan jag åker till Borås och Ida! Ska försöka hinna packa någonstans i planeringen också...... det är nog dags att sätta fart nu om jag ska hinna allt!



En pose ni INTE får se ikväll av mig & Tyra


Är såååå nervös!!!!!!

Åhhhh jag är så trött!!Hade riktigt svårt att sova inatt och så är jag så nervös för imorgon så att det tar all min energi... Fatta att jag ska stå och prata inför nästan 100 personer (vi hade trott att listan skulla ha minskat till nu, men den har ökat istället) Tänk om jag gör bort mig totalt, drar ett skämt som ingen skrattar åt eller snubblar!! Ni som kommer måste lova att skratta om jag drar ett skämt och det blir helt tyst.... Vad har jag gett mig in på??!!!!!!

Ska försöka sova nu, kom precis hem från Tyra där vi försökte titta på Let´s Dance men eftersom fyran inte funkade i Norrköping så missade vi halva och det sög.Men Tessan kom förbi en sväng också så det blev en ganska flummig och rolig kväll ändå!

Nej sova var det nu ja......

God natt!!!

Den var kanske bra ändå??

Ok att filmen var dålig igår men jag måste nog ändå erkänna att den på någott sätt berörde mig. Den var ju sorglig och tragisk det tyckte jag igår också men när jag sen inte kunde sluta tänka på den när jag skulle sova då förstod jag att den satte djupare spår hos mig än vad jag först trodde. Har ni sett den filmen? Vad tyckte ni??

Att jag aldrig lär mig!

Åh nej jag hamnade i fällan igen!!!! Den tråkiga filmfällan! Den här gången var det Brokeback Mountain som jag genomled. Tillhörde den lilla skaran som inte hade sett den och jag trodde den var bra, men det stod ganska snabbt klart att den inte var det. En rikitigt sömnig film var det men som vanligt så var jag ju tvungen att titta klart för att se om den blev bättre. Ännu 2 timmar av mitt liv som blev bortkastat, kunde jag ha gjort nåt roligare för! Och nej Hanna detta är inte ett i-lands problem, detta är ett brott mot alla filmälskares rättigheter! 

                                      


                      Hittade en riktigt passande bild till min film recenssion!

Singellivets baksida!

Det här med att vara singel är kul det vet ni att jag tycker. Men igår så fick jag en tankeställare om singellivets baksida. Det var när jag och mamma pratade i telefon som hon berättade att min ingifta fasters bror hade sagt till hans föräldrar att han hade väldigt ont i huvudet. Lite senare fick inte de tag på honom så till slut så åkte de hem till honom och där låg han på golvet och kunde inte röra sig. Det var en hjärnblödning men han lever. Detta gjorde att min mamma blev väldigt orolig för mig och frågade om hon kunde få min nyckel så hon kunde komma in här om nåt händer mig. Sen sa hon det som fick mig att tänka till:

- Om nåt skulle hända Jonas (bror) så har han ju Ida (fru) och om nåt skulle hända mig så har jag ju pappa men om nåt händer dig så har du ju ingen!


Hon har ju faktiskt rätt! Vips så kände jag mig för första gången lite ensam! Tänk jag skulle ju kunna dö och ingen upptäcker det förrän om några dagar... ingen rolig tanke!!!! Tro inte att jag sitter och deppar ihop för det här nu, men det är klart att man tänker lite i alla fall. För säkerhets skull så ska inte mamma bara få min nyckel, hon fick även telefonnumret till Tyra som nästan alltid vet vad jag gör och Elin så hon kan ha koll om jag är på jobbet eller ej! Det är aldrig fel att gardera sig, man ska aldrig säga att det händer inte mig något...... tänk på det ni också!!!!!

                                   

Tur att man har en massa underbara vänner.. med de så känner man sig aldrig ensam!!!!

Uppfinnar jag!

5 saker jag skulle vilja uppfinna:

# Nyttigt godis: Kom inte och säg nu att "men frukt är nyttigt godis" eller "men det finns sockerfri kemisk choklad" för det är bara bullshit! Frukt är gott men det är inte godis, och det där sockerfria godiset smakar precis vad det är, kemikalier!! Nej riktigt gott godis, fast nyttigt ska det vara!


# Hårförlägnings spray: Tänk bara att kunna spraya håret och det skulle kunna växa ut till önskad längd! Ena dagen kan man ha långt vågit hår, för att nästa dag kunna klippa av det igen och ha en snygg kort frisyr, för att sen spraya och få långt hår igen!


# Ett friskhetspiller: Ett piller som inte bara botar en sjukdomar utan allt ifrån förkylning till cancer och HIV.


# En pengamaskin: Ja jag vet att om alla bara kan tillverka sina egna pengar så blir de inget värda... men lek med tanken på att de ändå skulle vara det men att alla kan tillverka sina egna pengar!! Då skulle inte fattigdomen finnas kvar och man skulle kunna shoppa så mycket som man vill.


# En jetbil: En som man aldrig kan krocka med men som går supersnabbt. Tänk själva "älskling jag ska bara åka till New York en sväng och kolla efter ett par skor, är tillbaka om en timme!" (självklart kan bilen åka på vatten)


Om ni undrar: Jo jag har haft lite tråkigt nu på morgonen... Tur att jag ska jobba nu så att jag kan lägga min kreativitet på något vettigt istället!




Australia!

Vill börja med att säga tack för era stödjande kommentarer! Skönt att veta att ni förstår mig för om jag ska erkänna så känner jag mig lite elak innerst inne.. eller det är mera min stora skräck att inte komma till himlen (inte för att jag är troende på gud men jag tror på nåt) men om jag vet att det finns de som förstår mig så lindras min skräck lite.. jag lovar att uppdatera er med hur det går.....

Ikväll var jag och Francisco på en av våra biokvällar igen. Det finns verkligen inget bättre sätt att mysa till tråkiga vinterkvällar än med bio! Nu fick det bli Australia och jag säger bara: Har ni inte sett den så se den!!!! Viken känslomässig berg & dalbana den filmen var. Ena stunden var den sorglig, sen spännande, sen lycklig, sen sorglig igen och spännde och sen lite lycka igen.. och så höll det på!! Det var som att det var 2 filmer igen, när man trodde att den var slut så började den om igen med en ny historia! Och den lilla pojken.. den sötaste lilla pojke jag har sett!! Skulle kunna tänka mig att adoptera nu!! Helt klart en storfilm!

Dags att sova nu... bara 2 jobbdagar kvar till lördag!!!!!!

Godnatt!



Den lilla pojken i filmen......

Nu är det fullt krig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obs: Detta inlägg innehåller en hel del ilska & svordomar!!! Ska försöka göra en lång historia kort:

Ovanför mig bor en gammal tant på 90+ som är sängbunden men vägrar flytta till ett hem. Hon är nästan helt döv men envisas ändå med att lyssna på radio så högt att alla i huset kan lyssna med henne. Mitt sovrum ligger precis under hennes vilket betyder att radion lika gärna kunde stå i mitt sovrum, jag skulle höra den lika bra. Saken är den att hon lyssnar på den där J**la radion till 12-halv 1 på natten till hemtjänsten kommer och byter blöja på henne och då stänger av den. 12-halv 1 alltså!!! Varje kväll så ligger jag och bara vrider mig i plågor av hennes P4 och kan inte sova och jag har sagt till måååånga gånger och ibland har det blivit bättre men sen blir det sämre igen. Hon vägrar ha hörlurar och när hemtjänsten förökte sätta in en timer (hon somnar ju ifrån radion) då fick hon raseriutbrott och sa att det var ett intrång i hennes privatliv!!! Men hallå, som om hon inte gör intrång i mitt privatliv då med sin j**la radio!!!! Men nu kommer det värsta: Inatt var det olidligt högt så imorse hörde jag när hemtjänsten kom och då stannade jag henne i trappuppgången och sa att nu måste de göra nåt igen. Men vet i vad kärringj**veln har sagt?????!!! Jo att jag borde flytta för jag kom hit sist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni att hon har sagt så????!!! Innan har jag haft lite dåligt samvete för att störa en gammal, sängbunden tant men allt det försvann när jag fick höra det, nu j**lar nu är det fullt krig, kärringen ska bort!!!!!!!!!! Hade det varit jag som är yngst i huset som hade spelat musik så högt varje natt till halv 1 då skulle jag ha blivit vräkt för längesen!!! Hon är den mest respeklösa människa jag någonsin stött på!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, det blev en ganska lång historia ändå, men jag var tvungen att få ur mig allt. Och alla ni som tycker att jag överdriver och ska låta en gammal tant vara ifred kan komma och försöka sova hos mig en natt så får ni se hur det är!!!!!!!!!! 

Man är som snyggast på fyllan....

Igår när jag och Tyra satt ock kollade på korten från nyår så kom den här bilden upp och Tyra skriker: "Åh det är ju din fyllemin, fan vad kul att den kom med på kort!!!!"  Va????!!!!! Visste inte att jag hade en fyllemin och jag visste verkligen inte att den var så snygg..... Någon mer som har sett den på mig???? Hjälp, ännu ett skäl till att sluta dricka kanske.....


Den nya trenden??


En morgon när jag sömnig satte på tv:n så kan jag säga att jag vaknade direkt när jag såg det här! Var tvungen att gå fram till rutan för att riktigt nära se om det stämmde det jag trodde att jag såg eller om jag fortfarande var kvar i drömmarnas land.. men nej, jag såg rätt!! Lady gaga som uppträder hos Jay Leno i linne, strumpbyxor och trosor!! Inget mer!! Hoppas verkligen inte att hon kommer bli någon slags trendsättare för jag tror inte min smäckra bak skulle passa i en sådan utstyrsel...

Fråga: Om ni fick 10 000 kr skulle ni kunna gå ut sådär en hel kväll då???



Längtar till sommaren.....

Haha kom på när jag skulle sova att jag faktiskt glömde länka till Hanna på sidan, jag bara skrev att jag skulle göra det, men nu är det åtgärdat!

Har lite sovmorgon idag så jag tänkte jag skulle till jobbet. Det börjar bli dags att ta tag i mig själv igen, jag gror alltid igen på vintern kan man säga. Men som sagt var nu hade jag bestämt mig! Tills jag vaknade och såg att det regnar ute... skitväder!! Har faktsikt gått till jobbet förut när det har regnat och det förstör hela dagen för man blir så kall och blöt... det är inte värt det! Nej på fredag när det är lön då är det jag som går och köper skor och ett träningskort, då finns det inga ursäkter längre (fast jag kommer säkert komma på massor när det väl gäller).

Nu ska jag gå och väcka Tyra som har sovit hos mig inatt. Vi hade en riktigt mysig tjejkväll, kollade på film och sen på en mass gammla kort på våra fester. Vi kom på at vi har kännt varandra ett tag nu och hunnit med en hel del kul!! Och ännu mer kommer det bli.....

Hehe om ni undrar så är det Tyra som gömmer sig under hinken.......





... och det är jag som sitter gömd i bastun. Sommaren för 2 år sen när vi var på Rusta och lekte lite.. 2 av alla galna bilder vi hittade igår!!



En av mina favoritbloggar!

Fick en liten kommentar av Hanna förut där hon skrev att "nu har jag länkat till dig så nu får du länka till mig" men jag tar steget längre än så. Hon får ett eget inlägg till och med! Den här bloggen kan jag verkligen rekommendera, en av mina favorit bloggar faktsikt!! Kan man annat göra än gilla en blogg där man helt öppet erkänner att man har satt sig och bajsat runt strömmen mitt på ljusa dagen!!! Hanna du är grym!!!


Lever vi genom våra bloggar??

Snart behöver jag inte träffa mina kompisar mer alla vet allt om mig ändå :-) Såhär har mina samtal låtit idag:

Jag: Har du lust att ta en fika?
Fia: Skulle inte du fika med Tyra?
Jag: Ehh jo men det blev inget.. hur visste du det??
Fia: Jag läste det på din blogg..



Jag: Jag har varit och fikat med Fia!
Mamma: Skulle inte du fika med Tyra?
Jag: Ehh... jo men det blev inget..
Mamma: Jaha jag läste på din blogg att du skulle det..



Jag: Jag har köpt jättefina klänningar!!
Någon (kommer inte ihåg vem): Ja jag vet!!!! Såg de på din blogg.....



Ok jag kanske skulle behöva träffa mina kompisar för att höra lite hur det står till med de... men det kommer nog bli en monolgsfika då jag inte vet vad jag ska berätta som de inte redan vet.. de som inte själva har en blogg det vill säga för de vet ju jag allt om också! Är det kanske såhär framtidens fika kommer se ut:

Jag: Jag ska flytta..
Hon:.. jag vet! Jag har köpt en bil!
Jag: Jag vet... Jag ska operera mig!
Hon: Jag vet...



Tur att jag har så roliga vänner så att vi istället för att föra sådana här samtal hela tiden hittar på saker!! Saker vi sen kan skriva om i våra bloggar :-)

Snart kanske den blir bättre...

Åh jag hatar när man börjar kolla på en dålig film men inte kan sluta titta för man tänker att den blir kanske bra snart och då känns det onödigt att stänga av när man redan har genomlidit den första tiden.. bortkastad tid så att säga!
Sitter och kollar på United 93 och efter mer än en timma så har de inte ens kapat de där j**la planet än!!! Bara en massa dåliga skådespelare som står i flykontrollsrum och skriker på varanndra!! Och jag som trodde den här filmen skulle vara bra... Fast lite läskigt var det när jag hörde ett dån och kollar ut genom fönstret och ett plan flyger riktigt lågt så att man såg hela undersidan av det (bor inte så långt från flygplatsen)..... då kan man säga att man lever sig in i filmen.. fast den är dålig!

Nej nu har de kapat planet och den är fortfarande inte bra.... tur att man har lite Sex And The city att roa sig med innan man ska sova!

Singelknep!

Som singel kan det vara bra att kunna en del knep i hemmet ibland och nu ska jag dela med mig av mitt bästa singelknep: Hur man öppnar en helt ny gurkburk!

# Man tar en kniv och sätter spetsen under kanten på locket och bänder uppåt. På det sättet så släpper vaccumet och du kan öppna burken utan att behöva kasta den i väggen i ett raseriutbrott för att locket aldrig vill lossna!

Ett väldigt använbart tips!! Någon mer som har något bra singeltips att dela med sig av???

                                  

En roooooolig vecka!

Åh nu börjar bli riktigt pirrig inför festen på lördag!!! Shit det kommer så mycket folk och jag som ska stå och prata inför alla!!!!! Men för att det ska kännas lite säkrare så har jag nu fixat så jag kommer bli jättepiffad.. först ska Fia fixa en fin frisyr på mig sen ska jag och Tyra gå och sminka oss! Kommer bli en så rolig dag hela dagen!!! Både att förbereda festen och förbereda mig själv :-) Hoppas alla bara kommer tycka det är kul på festen sen, det känns som om det nästan är viktigast!
En rolig vecka att se fram emot överhuvudtaget:

Måndag:Fika med Tyra efter jobbet! Älskar att gå och fika på kvällen, bara sitta och mysa och prata!
Tisdag: Gå och hälsa på min granne och kolla när hon gör löshår..... så kul att ha en så gullig granne 2 dörrar bort!!
Onsdag: Biokväll med Francisco!!!!! Weehooo nu blir det Australia, någon som har sett den????
Lördag: DEN STORA FESTEN!!!!!!
Söndag: Åka till Borås och Ida!!!!! Alltid lika roligt!!!!



Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Erika kommer ner från Göteborg på lördag för att vara med på festen!!!! Med henne blir det alltid en sjukt kul fest jag lovar!!!! Är så glad :-)


Love lovefilm!

Blev en mysig hemmakväll ikväll.. riktigt skönt! Eftersom jag aldrig får några poäng på gratisbio så gick jag med i Lovefilm(man betalar en viss summa i månaden så får man 2 filmer hemskickad hela tiden) för att kunna ha någon chans att få en biljett någon gång under detta året. Ett inte helt galet val om jag ska erkänna... hittills har jag sett 4 st filmer som jag annars inte skulle ha sett och ikväll såg jag Hairspray! Men, nej jag kommer nog ändå inte fortsätta prenumera efter att provmånaden är slut, men det var ett kul sätt att få lite poäng i alla fall! Vill ni också prova något sådant gå in här och anmäl er då!
Dags att hoppa i säng och läsa lite (det är det jag som singel roar mig med i sängen en lördag kväll... )

Såhär såg jag ut på jobbet idag när jag försökte lära mig hur självutlösaren på min kamera fungerar... tyvärr är inte det här ni ser ett lyckat testförsök utan det var min kollega som lurade mig och tryckte på knappen... någon som vet hur självutlösaren fungerar på en Canon Ixus något nummer???? Måste hitta den där lilla boken som hör till!! Kommer bli ungefär lika lätt som att hitta en snygg kille på Wasa en måndagkväll.......

                                       

                                    

En liten sommarhistoria!

Haha sitter och kollar på AFV och kom på en rolig grej som hände i somras(åh längtar till sommaren).. Jag, Tyra, Nilla och Jonas var på Gröna Lund när det började spöregna så vi fick köpa sådana där snygga ponchos. Vi tyckte vi såg så roliga ut så Jonas skulle ta kort på oss och när vi stod där så började folk stanna och kollade på oss och skratta... "hmm vi måste se riktigt roliga ut tänkte jag". Sen vände jag bara lite grann på huvudet och står ansikte mot ansikte mot en såndär äcklig clown som springer omkring där!! Jag blev skitskraj och bara skrek rätt ut!! Visade sig att den där äckliga clowen hade stått bakom oss ett tag och gjort roliga miner typ.... slutade med att det var flera om tog kort på oss tillsammans med den äckliga clownen!! Ok kanske inte så kul nu när man berättar om det men håll med om att varje anekdot från sommaren får en att längta lite... till och med de som innehåller regn!!!

                                         

Bröllopsklänning????

Som jag skrev igår så kommer jag inte visa klänningen jag ska ha på festen än. Men däremot kan ni få se de andra klänningarna... Har nu dessutom bestämt mig för vilken jag ska ha kvar och vilken jag ska lämna tillbaka.

Den här ska jag behålla tänkte jag. Fråga: Tycker ni man kan ha den på ett bröllop?? Fast utan svarta strumpbyxor såklart.  Det är ju svart spets men det är ju en grå/lila klänning under... Hmm smälter in ganska bra i väggen bakom ser jag.....




Jag försökte ta kort på ryggen för det är en rosett där.. gick inte sådär jättebra men nu ser ni färgen lite mer i alla fall...



Den här klänningen ska jag lämna tillbaka... har så många lilla svart ändå... Här ser ni även mina nya skor som jag nog ska ha på lördag!!!


Äntligen!!!!!!

Jag hittade inte en klänning på stan idag.. jag hittade tre :-) Äntligen, min klänning tur har vänt!!! Trodde hoppet var kört när jag gick in på en butik jag aldrig brukar vara inne i och träffade underbara Sara där som drog fram 3 helt perfekta klänningar till mig. Så jag var ju tvungen att köpa alla 3, kunde ju inte bestämma mig!! Men det är ett mycket mer angenämare problem att behöva välja mellan 3 snygga klänningar istället för att inte har någon! Men nu har jag haft lite modevisning för Tyra och både hon, jag och Sara är eniga om vilken klänning jag ska ha!!! Så skönt att ha det klart!!!! Frågan är nu hur jag ska göra med de andra 2.. lämna tillbaka eller behålla?? De var ju så fina alla... Hur de ser ut?? Den jag ska ha på festen den får ni inte se förrän det är dags men de andra kan ni kanske få se sen....
Inte nog med att jag har hittat 3 fina klänningar idag, när jag kom hem till Tyra (för att kolla på Let´s dance) så möttes jag av en massa skor i hallen! Hon ska sälja ut sina skor som hon hade på sin webbutik och självklart så stod ju det perfekta paret framför mig, så nu har jag handlat 3 klänningar och ett par skor idag :-) Underbara dag!!!!!!!!!!

Fortfarande röksugen!

Nu är det snart 2 år sen som jag slutade röka för andra gången. Första gången så slutade jag röka på "heltid" men feströkte fortfarande. Men sen så föll jag dit igen, vilket inte är så konstigt om man fortfarande feströker, så jag började röka igen. Men bara ett halvår den gången sen slutade jag helt! Och med helt menar jag helt och hållet, inget feströka ens!! Men fatta vilket gift man har dragit i sig i nästan 10 år (sålänge rökte jag) när man fortfarande blir röksugen 2 år efter man har slutat!! Är glad att jag slipper det där med att gå ut i kylan varje timme, slippa stinka rök och aldrig känna sig fräsch, slippa det där med att ha svårt att andas (en av de starka anledningarna till att jag slutade) och slippa slänga ut en massa pengar på ingeting! Men jag måste ändå erkänna att det finns mååååånga stunder man saknar det också.. som när man väntar på något, som bussen eller tåget, eller när man känner att man behöver en paus på jobbet (konstigt det där att det är ok att gå ut och röka men det skulle inte vara ok om man bara vill gå ut en sväng och bara sitta i 5 min), eller när alla andra går ut, som på en fest eller liknande, att röka är socialt! Eller som nu, den cigaretten jag saknar mest av alla: Belöningscigaretten!! När man till exempel städar och man får belöna sig själv med att gå ta en cigarett efter att man har gjort klart ett rum, eller diskat, eller rensat ut garderoben. Kan fortfarande komma på mig själv att tänka: "Jag gör klart det här sen får jag ta en cigarett" när jag städar. Inte konstigt att jag inte tycker om att städa när jag blir så sjukt röksugen varje gång!! Men nu får jag belöna mig själv med att göra andra saker istället... som att sätta mig och kriva ett blogginlägg om hur mycket jag saknar att röka!!! Kan säga att det inte gjorde mig mindre röksugen........

Ps. Ni får inte tro att jag förespråkar att man ska röka, nej tvärtom, hade aldrig börjat röka så hade jag aldrig kännt såhär! Det är inte värt det!

Vad hände med dagen?

Igår kväll när jag gick och la mig så gjorde jag nåt som jag inte har gjort på väldigt länge: Jag ställde inte väckarklockan!! När jag är ledig så är jag alltid fullplanerad så det är väldigt sällan som jag kan sova hur länge som helst, det är nästan alltid en tid att passa! Men nu kände jag att det kunde vara skönt med en sovmorgon, speciellt eftersom jag räknade ut att nästa gång jag kan göra så är om 4 veckor igen för det är så mycket som händer nu. Så jag sov länge och vaknade med dåligt samvete för att jag hade sovit bort halva dagen... är så sällan som jag har tid över så jag får dåligt samvete när jag sover bort den lilla tiden som jag har.. men så kom jag på mitt nyårslöfte om att ta tid att ta hand om mig själv lite så nu har jag inte bara sovit länge, jag har desssutom legat och läst en timme och sen har jag ätit frukost och kollat på Vänner. Bra att jag kommer ihåg mitt nyårslöfte, hur går det med era???
Tyvärr så städar inte lägenheten sig själv, julpyntet hoppar inte ner i sina kartonger och det flyger inte in den perfekta klänningen till festen genom fönstret så nu måst jag nog ta tag i min dag!

Håll tummarna för mig på stan!! Mitt liv skulle bli så mycket lättare om jag hittade en klänning.. (åh dessa i-lands problem).


Dadlar eller socker?

Ok det kan inte vara nyttigt att äta så mycket färska dadlar som jag gör! Men vad ska jag göra, det är mitt nya beroende.... Jag får ju inte äta godis eller något annat onyttigt, men frågan är om det är så mycket nyttigare att äta dadlar? Visserligen är det ju en frukt (eller räknas de som det eller heter det något annat???) men det är ju nästan så att det knastrar i tänderna av allt (frukt)socker. Någon som vet? Förutom dadlar så har min eviga förkylning gjort mig te beroende. Inte allt slags te utan gröntte beroende. Lite nyttigare än dadlar men dock med en biverkning: Det rensar kroppen, vilket medför att man springer på toa hela tiden. Te rinner ju rätt igenom lixom...... Åh dessa problem ;-)


Min nya,stora spegel!

Ni måste ju få se min spegel!! Det finns bara 2 st av den i hela världen, den finns nämligen inte i något sortiment men de fixade en till mig och sen så var det en fabriken som tyckte den blev så snygg så han var också tvungen att ha en! Kul va?!

Såhär såg det ut med min gammla, lilla och trasiga spegel...



.....och såhär ser det ut med mina nya, stora, hela spegel... ser nästan ut som ingången till ett extra rum!!



Och såhär ser jag ut när jag arbetar.. jag och min blommiga skruvdragare! Vem har sagt att verktyg måste vara tråkiga?!



Mitt hall projekt är nu i full gång!! Spegeln var bara det första, nu ska jag leta efter nya tapeter och en liten vit byrå att ha där också sen är det rummet klart! Projektet efter det får nog bli sovrummet....

Panik!!!!!!!!!

Jag har ett tryck över bröstet, svårt att andas och panik!! Varför?? Har inte hittat någon klänning till festen än!!!!!!!!! Det värsta av allt: Det finns verkligen INGA klänningar på stan, inte ens några jag kan rata. Jo på MQ hade de några men de hade den attraktiva längden "sluta under knät" allihopa och modell "jag skulle lika gärna kunna vara gravid i åttonde månaden och det skulle ändå inte synas". Jag hittade ett fint linne och kom idén att ha det till en kjol som jag har hemma.... idén var bra men kombinationen var inte lika lysande. Får väl ta mig ner på stan imorgon igen, så typiskt jag hade verkligen velat vara hemma hela dagen. Men vad gör man inte... måste ju hitta nåt fint till festen, folk kommer ju titta på mig!!!!! Har lite panik över att jag bara ledig imorgon också sen är det dag satt börja jobba igen...

Nej, jag behöver lite keso!!!!!!

Spegeln är på väggen....

Weehoo äntligen har jag fått upp min nya stora spgel på väggen!!!! Och den blev superbra!! Kommer ta ett tag att vänja sig vid att se så mycket av mig själv varje gånga jag går förbi den men går nog snabbt :-) Och shit vad bra man kommer se alla outfits man provar ut... inkl. skorna!!! Bilder på den kommer senare men nu ska jag skynda iväg ner på stan för att se om jag möjligen kan ha en sådan tur att jag springer på klänningen med stort K som jag kan ha på festen med stort F.... Festen som jag och Tyra satt och planerad på igår kväll... festen som kommer bli grym!! Känns så nervöst men bra nu när vi har planerat klart.. nervöst för jag hoppas verkligen att alla kommer att ha roligt och bra för att vi har ett grymt upplägg för kvällen!

Nej, dags att springa, hörs sen!!

Årskrönika 2008!!

Förstår att ni har undrat vart den är.... min årskrönika för 2008!! Men här är den, bara lite senare än alla andra (bättre sent än aldrig som vi tidsopptimister säger):

Årets roligaste: Lätt Shall we dance kvällen!!! En sjukt kul kväll rakt igenom, kul förfest, fest, utgång och helt galen efterfest... kommer nog dröja läääänge innan man har en sådan kul kväll igen.. om någonsin!!!!



Årets tråkigaste: Sjuk midsommarhelgen, sjuk lagom till jul.. jag kan verkligen planera in det där med att vara sjuk!!

Årets "moment": När Ida frågade om jag ville vara hennes brudtärna... inte ens en äktenskapspessimist som jag kunde låta bli att rörd då.... snart smäller det!!! Längtar.. och bara så ni vet: Det här är ett bröllop som jag tror på!!!!!

Årets köp: Min lägenhet!! Egentligen blev allt klart året innan men köpet gick inte igenom förrän den 2 Januari 2008 så det får räknas med till detta år! Mitt projekt, min tygghet, mitt hem....

Årets film: Sex and the City, jag grät när filmen var slut just för att den var slut!! Hoppas på en uppföljare snart!!

Årets resa: Min & Tess kryssning med Svergies snyggaste män.. ja jag vet jag reste inte så mycket under 2008 men det var faktiskt en sjukt rolig kryssning vi kom iväg på i alla fall:-)




Årets kärlek: Låter klyshigt men mina underbara vänner!!! När jag tänker på 2008 så tänker jag det som året då jag lärde känna så många nya vänner, några som jag tror kommer vara livet ut! Så mycket roligt jag har haft tack vare de som jag annars inte skulle ha upplevt!!

Årets event: Eller events ska man kanske säga.. våra Desperate housewifes kvällar på Teaterbaren såklart!!! Det perfeka sättet att pigga upp en vanlig tråkig tisdagskväll, Desperate housewifes, vänner och vin, snart är det igång igen:-)



Årets oplanerade: Vår första kväll på Teaterbarn som hände efter det mest spännande avsnittet av Desperate Housewifes någonsin!! 5 tjejer i mysbyxor, supertaggade till tusen, kunde bara bli succé!! Får nog faktsikt också räknas till en av de roligaste kvällarna 2008




Så det var min korta sammandragning av 2008.. nu är det bara att se framåt!!!!!

Pappa den nya Tony Irving???

Visst har man världens bästa pappa när han sitter och kollar på Let´s Dance med mig för att jag skulle slippa sitta själv när jag var hemma i Byle och sjuk.... Kan säga att det INTE är nåt program han skulle ha kollat på annars..... När han dessutom frågade i varje reklampaus om jag ville ha något som han skulle hämta åt mig då blev han stålmannen i mina ögon!!!! Pappa du är bäst!!!!

Man blir aldrig för stor för att ens föräldrar kan pyssla om en när man är sjuk... ska nog alltid åka dit vid varje liten nysning framöver!

Är det några som vill att jag ska träffa någon som kan ta över ansvaret om mig så är det nog mina föräldrar... men tyvärr, ni har skämt bort mig för mycket!! Varför förstöra mitt bortskämda liv som singel med ett förhållande när jag har er???!!!!

Gammal vän=ny vän

Long time no see som man så käckt brukar säga..... Dålig blogguppdatering jag vet , men jag får skylla på att jag har varit på landet, varit sjuk, jobbat och varit hos Tyra och spelat Buzz!
Men nu är jag hemma igen, på bättringsvägen och för tillfället i några timmar till ledig så en liten uppdatering ska jag väl hinna med :-)
 
Helgens stora händelse: Jo tack var Facebook så lyckades jag ju få kontakt med min gammla kompis från låg/mellanstadie tiden som jag inte har sett på 10 år och i Lördags så träffades vi! Som vanligt så är man ju lite nervös innan, tänk om det bara blir pinsam tystnad, tänk om vi inte har nåt gemensamt, tänk om hon är tråkig!!! Men jag hade inte behövt oroa mig för nåt!!! Så roligt det var att träffa henne!!!! Vi träffades halv 2 och satt och pratade till kl 7 när fiket stängde och det var inte tyst en sekund!!! Så himla mycket hon har hunnit med och hur roligt det var att få höra om allt... vi pratade minnen, pratade om folk, pratade om vad vi hade gjort i livet, vad vi gör nu och vad vi planerar för framtiden. Vi planerade även att vi snart ska åka och hälsa på i vår gammla skola och åka och titta där hon bodde. Sen längre fram när hon har klämt ut sitt barn så ska vi ju självklart planera in en fest!! Det var alltså INTE sista gången vi sågs :-) Jag rekomenderar verkligen alla ni som har funderat på att ta kontakt med en gammal kompis att göra det!!!! Har man varit vänner förut så är chansen stor att man kan bli vänner igen!!!

Festen med stort F!!

Vad är det bästa att göra när man är sjuk??? Att åka hem till mamma och pappa såklart så att man kan bli lite ompysslad :-) Så nu sitter jag här på landet och mår lite bättre!!

Ok lite mer om festan jag nämnde förut: Jo Tyra ska ha en stor fest på Palace och jag är hennes sidekick, eller toastmaster som vi kallar det alias festfixare. Vi hade möte med Alex på Palace igår så nu är det mesta klart. Det kommer bjudas på buffé och en välkomstdrink sen kommer det vara riktigt schyssta priser i baren! Temat är såklart gala&glamour, vad annars??! Ska bli så kul!! Älskar att planera fester och det här är defenitivt den största festen jag har varit med och planerat!! Har lite panik nu bara på vad jag ska ha på mig, folk kommer ju titta på mig för jag ska ju stå och prata en del (nej det kommer inte bli en massa tal, men vem vet vad som händer under kvällen ;-) så jag måste hitta en riktigt fin galaklänning!! Någon som har något förslag????

Nej nu ska jag rensa mamma & pappas kylskåp (det första man gör när man kommer hit, de har ju en massa saker i kylen!!!) sen ska jag bädda ner mig med Djävulen bär Prada!



Bilden från mitt & Tyras planeringsmöte har jag snott från Tyra

En vardag med lite humor.....

Hahaha fick just höra ett av min kära brors hyss!! En gång så la jag ut en bild på pappa utklädd som tomte här på bloggen. Bror mailade den bilden till pappa och pappa undrade såklart vart han hade hittat den, då mailade bror en länk till pappa och skrev "här". Pappa öppnar den och upp kommer en riktigt porrsida :-) Hahaha dyngkul tycker jag speciellt eftersom min pappa gick på det!!! Fler sådana vardagshyss tack, sånt gör dagen lite roligare!!!!

Behöver lite vardagshumor idag, är lite fortfarande lite sjuk, men imorgon då är jag frisk det vet jag :-)

En stoooooooor fest på G i Januari, kommer skriva mer om den sen, men jag är så spänd på den så att jag var bara tvungen att nämna den litegrann!!!! Årets fest kan man säga :-)



Min bror & jag!

Vad har jag gjort för att förtjäna detta??

Om det finns en gud så tycker han verkligen inte om mig!!! Är sjuk IGEN!!!! Inte så konstigt kanske, alla på jobbet är sjuka omgång nummer 2 och det är min tur nu... alla utom en, men vi har kommit på att det är för att han äter så mycket gröt! Ska kanske börja tvinga i mig den slemmiga geggan varje morgon jag också... kan vara värt det om man slipper bli sjuk!!!

Men mina planer för lördag står fortfarande kvar, kommer faktsikt inte ihåg om jag har berättat vad mina planer är men jag ska träffa min gammla kompis från mellanstadiet som jag inte har träffat sen jag var 14 år tror jag... längtar efter det sjuuuuukt mycket så jag ska vara döende för att missa det!! Så Stina om du läser detta, planerna blir av!!! Men du får inte tro att jag alltid har en lysande röd näsa och min röst är inte alltid såhär hest sexig!!!! En sak till, ring mig så vi kan bestämma närmare plats!! Eller skriv på Facebook......

Nej nu ska jag försöka sova......

Dagens update!

Ojoj blev en trött Marre nu så det här blir nog det kortaste ilägget  i denna bloggs korta historia...

Dagens jippie: Fick ledigt i slutet av januari så att jag kan åka till Ida!!!!!!!

Dagens nej: Det känns som om det sitter någon min hals och slipar med ett sandpapper.... vill.inte.bli.sjuk.igen!!!!!

Sov gott så hörs vi mer i morgon :-)

Daggmaskar har också rytm!

Innan filmen började igår så gick som vanligt jag och Francisco (rättstavat nu gubben????) och kollde på filmaffisherna för att se vilka filmer vi vill se när vi helt plötsligt dyker på denna!!!!




Disco daggarna!!!!! Hur roligt som helst!!! Den måste ju ses :-) Läs även underrubriken: Daggmaskar har också rytm!!! Ska tänka på den affishen varje gång jag känner mig deppig, börjar skratta varje gång!!!

Jag vet inte riktigt om du läser min blogg men Emma "lus" är inte det här en film som skulle passa dig och mig perfekt!!! Jag tänkte direkt på dig när jag såg den :-)

Och för er som inte vet vem Emma "lus" är så är det en gammal kompis i Katrineholm som jag delade lägenhet med ett tag och har haft sjukt mycket roligt med. Vårat favorit citat var bla "vi är värdelösa maskar" ifrån Disney´s Herkules..... Lite kuriosa bara....



Hmm jag sa till Francisco att härma en daggmask.. likheten är slående, eller hur??!




Vart är sommaren???

Kallt, kallt, kallt!!!! Nej jag måste antingen gifta mig rikt, vinna på Triss eller jobba arslet av mig så att jag kan bo i Sverige på sommaren och flytta utomlans på vintern för snart pallar jag inte mer kyla!!!!! Tur att jag har lite saker som värmer mig ändå, som att Top Model börjar ikväll, en planering på att snart få åka och hälsa på min Ida och att jag faktsikt trivs ganska bra i allmänhet just nu (förutom kylan då såklart). Hur värmer ni er????

Imorgon är det vardag igen på riktigt.. ingen 1-dags vardag för sen en röd igen, nej nu börjar allvaret på riktigt!! På ett sätt tycker jag faktsikt att det ska bli skönt med riktigt vardag igen, skönt att komma igång med sina vanliga rutiner igen. Är en liten rutinmänniska som gillar att veta hur mina dagar kommer se ut!
Några roliga saker är inpalnerade också för att peppa upp vardagen lite:

# Ska träffa min barndomskompis från mellanstadiet som jag inte har träffat sen jag var fjorton, SPÄNNANDE!!!

# Tyra ska ha en stor fest på Palace och jag är toastmaster så vi håller på att planera den för fullt!!! Kommer bli årets fest jag lovar!! Haha inte illa att ha den avklarad redan i Januari....

# Som jag nämnde tidigare så är en resa på planering till Ida... då ska vi kolla klänningar.. och inte vilka klänningar som helst!!! Så kul!!! Saknar henne hela tiden!!!

Ja det var väl de sakerna som händer i Januari, och mer spännande saker lär ske längre fram..... året har ju bara börjat!!!

                                  

                                 Längtar till sommaren!!!!!

Sjukt bra film!!!!!!!!!!!!!!!!

Wow vad filmen var bra!!! Trodde jag hade för höga förväntningar på den eftersom den har fått så himla mycket bra kritik, men oj, kritiken stämde verkligen!!!!  Och jag behövde inte vara orolig för min vampyr skräck heller för man fick aldrig se de som läskiga, inga tänder och inte så mycket blod, lite ögon fick man se men de var faktiskt mest faschinerande... men för det mesta så var det ju snälla vampyrer! De har nog till och med botat min rädsla för de lite grann!
Och oj för en sak till: Århundradets mest erotisk kyss!!! Ni som har sett den vet nog vilken jag menar, den när de sitter i sängen!! Det var så att man själv satt och darrade... Och Edward.... När man fick se honom första gången så kom jag och Fransisco fram till att vi tyckte han var ful (vi var lite besvikna) men när jag gick därifrån tyckte jag att han var skitsexig (ok Fransisco höll inte med mig där) men jag kan verkligen bli kär i en roll....
Däremot så vet jag inte om jag vill läsa böckerna faktsikt... Annars så är jag en riktigt boktönt som vill läsa alla böcker och oftast så tycker jag att filmerna förstör böckerna men nu tycker jag att de hade hittat helt rätt skådespelare till varje roll vilket gjorde att man tyckte om filmen så mycket, och läser man böckerna tror jag inte man kan få samma känsla...  Någon som har läst böckerna och som vet????

Ja i alla fall: Ni som inte har sett den, se den!!!!!!! Längtar sjukt mycket efter tvåan.........

Läskiga vampyrer.....

Imorgon är det dags, då ska jag & Fransisco äntligen gå på bio!! Vi har försökt planera in det några gånger nu men sjukdom/bakfylla/jobb/inventering mm har hela tiden kommit ivägen. Men vi ska se Twilight och det är så att jag har en riktigt fobi för Vampyrer. Jo det är sant, det är inte så många som vet om det bara (kanke inte så man presenterar sig "Hej jag heter Marie-Louise och jag har en fobi för påhittade varelser"). Men de är läskiga med sin vita hy, vassa tänder, lysande ögon och sin förkärlek till blod och jo nånstans innerst inne så tror jag att de kan finnas på riktigt... Har inte direkt klarat en vampyr film än, har sett "En vampyrs bekännelse" men be mig inte berätta vad den handlar om för jag blundade för det mesta! Så min fråga till er som har sett Twilight är såklart: Tror ni jag kommer att klara av att se den?? Jag har hört efter med några som har sett den och de har sagt att det nog kommer gå bra för att man inte ser så mycket av vampyrerna och att det handlar mer om kärlekshistorian... stämmer det??? Om inte kanske det kan vara en bra terapi för att bota min rädsla! Har i alla fall hört att filmen ska vara grymt bra så jag ser faktsikt ändå fram emot att se den.....



Här ser de inte så läskiga ut i alla fall.....
 


Marre gästvideobloggar...

Om ni vill se mig gäst videoblogga hos Tyra så kika in här  Men kom ihåg att jag är helt oiordning gjord och att jag har myskläder på mig... kan även informera om att det som ser ut som ett klassiskt så kallat "knullrufs" i bakhuvudet i vissa bilder inte riktigt är vad det ser ut som (knullrufs alltså). Nej det är bara ett resultat av otvättat hår, för lite borstning och för mycket SOVANDE på rygg, inget annat!! 

Så kommer mitt 2009 bli:

Weehoo läste just nu ett horoskop över hur mitt kärleks och sex liv kommer att se ut 2009. Det är utformat som ett diagram för varje månad. Älskar att det finns ett facit för det så att man slipper sitta och fundera på hur lång tid det kommer ta innan jag har sex igen (som singel är ju annars det en ganska osäker fråga)
Januari ser ganska dött ut men däremot kommer jag ha ett både hett kärleks & sex liv under Februari så en varning till alla killar: Se upp!!!! Kärlekslivet håller sig på topp några månader, men däremot kommer sexlivet att dala lite i April (nyförälskelsen har väl lagt sig då) men inget att oroa sig om för i Maj så är det på toppen igen (det är väl ungefär i den tiden på ett förhållande som man skaffar sig en älskare)  Sommaren och hösten ser ganska medellovande ut.. både kärleks & sexlivet kommer fungera bra...... Men sen i November händer det saker!!! Kärlekslivet rasar helt men sexlivet har aldrig varit bättre... vet inte riktigt hur det går ihop med texten som hör till då det står att det är en riktigt krismånad med en massa gräl och att jag inte har nåt tålamod överhuvudtaget.. Hmm funderar på med vem jag har ett sånt hett sexliv med då för jag vet hur bitchig jag kan bli när jag är på det humöret så vem skulle stå ut med mig då??? Eller så kanske jag avreagerar mig med sex.. skulle ju vara ganska ok, värre sätt att avreagera sig på finns ju!!
Avslutar året med både ett hett kärleks & sexliv...

Det står faktiskt även att under våren så är det läge att gifta sig, men nej alla ni mina kära vänner som ännu inte tappat hoppet om att någon gång få se mig i en vit klänning, ni kan sluta planera möhippan nu för i den punkten har jag inte ändrat mig än!! Jag har en teori om att stjärnorna har blandat ihop det lite när det gäller mig för jag ska ju faktiskt fram till altaret i vår men inte i en vit klänning och inte som huvudroll :-)




Jag är grymt redo för 2009!!!!!!

Testa gratisbio!

Ok jag har också gett det här med Gratisbio en chans nu.. men jag fattar inte riktigt hur alla kan få så många poäng jag får ju nästan inga! Så nu testar jag på det här med att värva nya medlemar så kanske jag kan få lite poäng på det sättet istället... så snälla gå in och registrera er här  det kostar inget och är ni duktigare än mig så får ni en massa presentkort!!!

Filmtorsk...

Skit min plan på att få bort godissuget fungerade inte.. jag åt säkert för lite godis för att det skulle lyckas, typiskt!!

Här har jag planerat i dag att jag skulle ha en mysig fredagskväll och kolla på Ali som går på kanal 5 nu. En liten sak jag inte tänkte på bara: Jag gillar verkligen INTE boxning. Jag har förståelse för de flesta sporter på denna jord, även om jag tycker mer eller mindre om de, men just boxning har jag ingen som helst förståelse för!! Blir irreterad över att de slår sönder varanndra så mycket, känns så fruktansvärt onödigt!! Gillar inte blod heller för den delen men jag gillar Will Smith så jag tänkte den kunde vara kul att titta på den ändå, men nej.. Det var mer blod än Will Smith så jag gav den 5 minuter! Det fick bli Dodgeboll istället, det är en film jag rekommenderar!!

Oj måste nog skaffa mig en hobby.... kolla på film varje kväll funkar inte i längden!! Hmm kanske ett nyårslöfte till.......


En väldigt produktiv dag.. ehh..

Ok den här dagen har förhoppningsvis inte satt tempot för hur resten av 2009 kommer att se ut.... jag räknar med att det kommer bli lite mer fart resten av året!!! Eftersom jag inte är ledig nästa gång förrän om nästan två veckor så tyckte jag att det bästa var att ligga i soffan hela dagen! Det gäller att vila upp sig :-)

Jag måste slänga in ett litet tillägg till mitt förra inlägg: Tack alla som var med igår!!! Det är tack vare er det blev så bra som det blev!!! Och alla ni roliga killar som lämnade Stockholm för att fira in det nya året med oss i Norrköping, hoppas vi får chansen att festa tillsammans snart igen, nyår 2010 kanske om inte annat :-)

Åh jag har kommit på ett nyårslöfte till!!! Jag ska resa under år 2009! Har inte gjort det så mycket i mitt liv, eller rättare sagt jag har inte gjort det alls men nu ska det bli av!!!! Också ett bra nyårslöfte tycker jag :-)

Imorgon: Vardag igen..


                              


Gott nytt år!!!!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

Hade för en gångs skull en riktigt rolig nyår! Det var super trevliga killar som kom ner från Stockholm och även fast de kom på att jag var närmare 50 år än 0 (ÅNGEST!!!!! Har aldrig tänkt på det innan!!!) så var de riktigt roliga! En kul förfest helt enkelt... Tolvslaget lyckades vi få till riktigt bra också, vi stod i Carl Johans park vid strömmen och kollade på fyrverkerierna.. det var faktsikt ett sånt där riktigt "nyårs moment" där man kännde att nu är det ett nytt år med nya möjligheter! Efter tolvslaget gick vi till Palace där det var lagom med folk och dessutom kul folk! Enda missen med kvällen var kanske att jag drack lite väl mycket så jag stannade inte så länge på Palace, kännde att det var dags för mig att sova när jag hade svårt att stå upp.....

Lite bilder vill ni väl se?????

 

Min outfit för kvällen... kom på idén att locka håret lite... blev väl inte sådär jättebra.....





           




Den här bilden var jag tvungen att sno från Tyras blogg... så hysteriskt rolig!!










Så 2009 nu då!!! Känner på mig att det blir ett bra år för en singeltjej som jag :-)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se