Om ni skulle vara jag för en dag

Det här kan ni få uppleva om ni skulle vara jag för en dag:

# Du skulle gå upp för trapporna till Linköpings stations väntsal och ställa dig och vänta på att dörrarna ska öppnas som de gör på Norrköpings station. Men dörrarna öppnas inte och du står kvar och stirrar rätt in i dörrarna. Där inne ser du att det går runt en massa folk och du funderar surt på hur de kom in där men inte du. Tills du upptäcker att det inte är automatiska dörrar utan du måste öppna de själv. Vid den tidpunkten har du stått där tillräckligt länge för att folk ska undra vilket pucko som bara står och stirrar in i dörrarna i någon minut så att du istället för att sätta dig i värmen passerar rakt igenom och går ut och väntar på tåget på andra sidan istället.

# Du går in på en offentligt toalett och stänger dörrarna om dig och väntar på att lampan ska tändas automatiskt. Det gör den ju nämligen på jobbet så därför tror du att den ska göra så på varje toalett. När den inte gör det inser du att du har stängt ute allt ljus och kvar finns bara kompakt mörker. Du letar i blindo och panik efter lysknappen eller dörrhandtaget, men väldigt försiktigt för tänk på alla baciller som finns där inne. Du lovar dessutom dig själv att alldrig mer gå på en offenlig toalett igen!

# Du blir avsläppt och hoppar ur bilen mitt på en gata. Där ställer du ner alla dina påsar och väskor för att ordna någon reda bland alla handtag, rätar till jackan och plockar upp allt som ramlade ur en av påsarna du ställde ner på backen. Tills du upptäcker att du står kvar mitt i gatan och att det faktiskt åker bilar där. Eller försöker i alla fall eftersom du står mitt ivägen.

Ja nu förstår ni kanske varför alla tycker jag alltid är så glad. Jag har anledning att skratta åt mig själv nästan hela tiden.

                                   Kommentarer
Postat av: Leonora - The Crazy one

sv; det är så underbart verkligen :D

2009-03-15 @ 20:55:20
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Hahahaah, alltså Marre du är ju helt klockren! Jag skulle lätt vilja va dig för en dag. Vad jag skulle skratta =)Kram

2009-03-16 @ 14:43:28
URL: http://beatas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Bloggtoppen.se