"Vilka ful(l)a flickor!"

När man är bakfull så känner man sig ganska värdelös som man är, håller ni inte med? Hur tror ni då jag, Erika och Sanna kände oss igår när vi sitter på en bänk i stan och det sitter några alkisar en bit bort och skriker "Vilka fula flickor? Ush så där ung och så ful det har jag aldrig varit!" Jag anar en viss bitterhet i de orden i för sig eftersom ingen av oss en stund tidigare hade några kontanter till en läsk till de. Men det är ju i alla fall riktigt kul att höra sånt från tre skitiga gubbar utan tänder (de hade tappat löständerna kvällen innan det var de också vänliga att berätta för oss).

När vi några minuter senare hade suttit och övertalat oss själva i vårat stilla sinne att vi visst är snygga vad tror ni händer då? Jo, det börjar regna. Inte så ovanligt i det här landet men det ovanliga med det här regnet var att det bara regnade över oss. Fem meter bort så regnade inget alls, där var det torrt på marken. Vi kände oss som jag tror att de i serietidningar känner sig när det bara är ett regnmoln över just de, tanken "jaja nåt har jag väl gjort för att förtjäna detta" dyker ganska snabbt upp. Bara ett fåtal meter bort ser vi några andra bänkar (åt motsatta hållet från våra nyfunna vänner där det förresten inte regnade alls) där det var tak. Perfekt tänker vi och springer dit bort. Regnet följer snabbt efter oss och vi känner att det droppar på oss. Tittar då upp och ser att jaha det var inget tak det var ett slags galler=en massa hål som regnet kommer igenom. Vem sätter upp ett galler som tak? Efter det gav vi ganska snabbt upp och begav oss hemåt för att gräva ner oss själva i djupa destruktiva tankar......

Här ser ni bevis på att det faktiskt bara regnade på oss och ingen annanstans! Kolla på marken att det är blött där vi sitter men bara någon meter bort är det torrt och soligt!

                    


Tillägg:  I övrigt var det en supermysig bakisdag med mat i solen, fika i gräset och allt med underbara vänner! Tack tjejer för det!

Kommentarer
Postat av: Ida

det kan inte vara så att någon stod ovanför och hällde något äckel över er? det där ser inte ut som regn.

2009-06-23 @ 08:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Bloggtoppen.se