Ska svinet ta er?

Jag har en liten fråga till er: Ska ni vaccinera er mot svininfluensan? Tråkigt och utjatat ämne men jag har fortfarande inte bestämt mig och det börjar bli dags, så därför tycker jag det vore kul att veta hur ni tänker!


           
 
Googla bilder på svininfluensan och detta är den första bilden som kommer upp :-)

Kommentarer
Postat av: emma

Jag tänker inte vaccinera mig...Vad jag förstår vet dom inte klart vilka biverkningar mm man kan få...Jag hörde något om att man kunde få missbildade barn...Sen ligger jag inte i någon riskgrupp så det känns onödigt! :) Puss

2009-10-08 @ 11:04:31
URL: http://emmaemmi.blogg.se/
Postat av: Jenny

har ingen aning tycker det känns otäckt att vaccinera barnen när man inte vet biverkningarna. Inga andra länder har man hört massvaccinerar. Varför då Sverige?

2009-10-08 @ 15:05:49
Postat av: Michalw

Som att välja mellan pest och kolera. Träligt om man skulle få det om man inte vaccinerar sig. Men det känns osäkert att vaccineras utan att veta säkert vilka biverkningar man kan få.

2009-10-08 @ 17:50:15
URL: http://michalw.blogg.se/
Postat av: malin

Jag ska inte vaccinera mig mot svininfluensan. Det är inte så stor smittorisk på de områden jag håller mig :P eller nåt, hehe. och jag har hört attman kan bli förlamad?

2009-10-08 @ 20:28:05
URL: http://malfor.blogspot.com
Postat av: Tornevall

Vaccineringen kunde man, om man hade varit intresserad av den, tagit när den var aktuell. Jag har inga behov av den och jag tror inte jag kommer ha det framöver heller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Bloggtoppen.se