Dagens ros går till en i-lands tjej

Jag hatar verkligen att tvätta. Nåt av det tråkigaste som finns tycker jag. Mina jobbarkompisar säger att jag inte får säga så eftersom jag har en egen tvättmaskin men det är lika tråkigt ändå bara med skillnaden att jag slipper springa upp och nerför trapporna under tiden. Och det är inte alltid bra att ha egen tvättmaskin heller. Om man har bokat tvättid så måste man ju tvätta då, har man egen tvättmaskin så kommer gärna tanken "äh jag kan lika gärna göra det imorgon" väldigt ofta. Då slutar det lätt med att man tillslut bara har sina gamla trasiga Betty Boop trosor kvar att sätta på sig samma dag som man råkar göra sig illa i benet så att man måste åka till doktorn och dra ner byxorna. Eller nåt liknande som kanske har hänt..

Jag hatar verkligen att plocka ur diskmaskinen. Vad glad att du har en diskmaskin tänker kanske ni nu och ja det är jag men det är i alla fall nåt utav det tråkigaste som finns att plocka ur den. Slutar oftast med att jag diskar min disk för hand i alla fall eftersom jag inte orkar plocka ur den rena disken så att jag kan ställa in den smutsiga. Så hela grejen känns ganska onödig.

Därför vill jag ge mig själv dagens ros idag eftersom jag faktsikt både har tvättat och plockat ur diskmaskinen ikväll. Duktiga jag!


                                    


                                       En rosa ros till mig :-)

Kommentarer
Postat av: Micke

Haha, kan inte annat än hålla med. Har visserligen ingen diskmaskin, bara en tvättmaskin. Men det är fortfarande inte roligare att tvätta. Jag har ofta berg av tvätt eftersom jag skjuter på det jämt.

2009-04-12 @ 22:10:31
URL: http://michalw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Bloggtoppen.se